در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام:
۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان![]() ![]() رحم بکنید ![]() رحـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم ![]() |
||
|
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول سولماز نوشته:دوستان ![]() ![]() رحم بکنید ![]() رحـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
|
کماکان مادرم نیس!! بچه ها چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: alexfergosen
پیام:
۲۹۳
عضویت از: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: مشهد
طرفدار:
- مسی-اینیستا-ژاوی-انری- - یوهان کرویف - ترجیحا سپاهان - ارژانتین - خلعتبری-شجاعی-حاج صفی - پپ-الکس کبیر - ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کماکان مادرم نیس!! بچه ها چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب کوثرجون کماکان مادری کن ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
خداحافظ مربی ! و ممنونیم به خاطر زیباترین لحظاتی که برایمان خلق کردی! |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اینجا کسی پیام منو پاک نکرده ؟ ![]() کمیل ... ![]() |
||
... | |||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: yas13
پیام:
۱۸
عضویت از: ۱ مهر ۱۳۹۰
طرفدار:
- ژاوي - پرسپوليس - اسپانيا و ارژانتين - دايي - فرگوسن - دايي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بهانه هاي دنيا تو رو از يادم نخواهد برد...من تو را در قلبم دارم نه در دنيا! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
انجا كه عشق فرمان ميدهد/ محال سر تسليم فرود مي اورد/ (دكتر علي شريعتي) |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فرزند عزیزم: آن زمان که مرا پیر و از کار افتاده یافتی، اگر هنگام غذا خوردن لباسهایم را کثیف کردم ویا نتوانستم لباسهایم را بپوشم اگر صحبت هایم تکراری و خسته کننده است صبور باش و درکم کن یادت بیاور وقتی کوچک بودی مجبور میشدم روزی چند بار لباسهایت عوض کنم برای سرگرمی یا خواباندنت مجبور میشدم بارها و بارها داستانی را برایت تعریف کنم... وقتی نمیخواهم به حمام بروم مرا سرزنش و شرمنده نکن وقتی بی خبر از پیشرفتها و دنیای امروز سوالاتی میکنم،با تمسخر به من ننگر وقتی برای ادای کلمات یا مطلبی حافظه ام یاری نمیکند،فرصت بده و عصبانی نشو وقتی پاهایم توان راه رفتن ندارند،دستانت را به من بده...همانگونه که تو اولین قدمهایت را کنار من برمیداشتی.... زمانی که میگویم دیگر نمیخواهم زنده بمانم و میخواهم بمیرم،عصبانی نشو..روزی خود میفهمی از اینکه در کنارت و مزاحم تو هستم،خسته و عصبانی نشو یاریم کن همانگونه که من یاریت کردم کمک کن تا با نیرو و شکیبایی تو این راه را به پایان برسانم فرزند دلبندم،دوستت دارم ![]() ![]() ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
وصیت نامه بروسلی به همسرش 李小龍 遗嘱 曾头市晁盖中了毒箭,神医安道全也回天无力,终于命丧黄泉。弥留之际,原本“已自言语不得”的晁盖忽然醒了过来,“转头看着宋江”,谆谆嘱咐道:“贤弟保重。若哪个捉得射死我的,便教他做梁山泊主!”这便是晁盖的“临终嘱咐”,也是晁盖的惟一遗言。 晁盖这遗言好没道理。 晁盖这“梁山泊主”是怎么当上的?不是世袭的,不是选举的,也不是指定的,而是林冲火并了王伦,众人拥戴的。说白了,他这“第一把交椅”,是林冲从王伦手里夺了来推让给他的。他现在坐不了啦,理应还给林冲和众人,由林冲和众人再作商量,岂可视为己有,私授受?林冲火并王伦时曾骂王伦说:“这梁山泊便是你的?”当然不是。于是王伦便只好掉脑袋,而晁盖也才得以当寨主。那么,梁山泊不是王伦的,便是晁盖的么?显然也不是。梁山泊根本就不属于哪一个人。既不是他王伦的,也不是你晁盖的。王伦活着尚且不能独霸,你晁盖人都快死了,岂能再管谁当家谁做主? خیلی تحت تاٌثیر قرار گرفتم . ![]() |
||
... | |||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول -.-Strange-.- نوشته:اینجا کسی پیام منو پاک نکرده ؟ ![]() کمیل ... ![]() منم همین مشکل تو رو دارم. بعد یه مدت پیامام پاک میشه تو سایت. خدا بگم کملیلو چیکار کنه که هر چی میکشیم از اونه ![]() |
||
|
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
نقل قول تنها نوشته:وصیت نامه بروسلی به همسرش 李小龍 遗嘱 曾头市晁盖中了毒箭,神医安道全也回天无力,终于命丧黄泉。弥留之际,原本“已自言语不得”的晁盖忽然醒了过来,“转头看着宋江”,谆谆嘱咐道:“贤弟保重。若哪个捉得射死我的,便教他做梁山泊主!”这便是晁盖的“临终嘱咐”,也是晁盖的惟一遗言。 晁盖这遗言好没道理。 晁盖这“梁山泊主”是怎么当上的?不是世袭的,不是选举的,也不是指定的,而是林冲火并了王伦,众人拥戴的。说白了,他这“第一把交椅”,是林冲从王伦手里夺了来推让给他的。他现在坐不了啦,理应还给林冲和众人,由林冲和众人再作商量,岂可视为己有,私授受?林冲火并王伦时曾骂王伦说:“这梁山泊便是你的?”当然不是。于是王伦便只好掉脑袋,而晁盖也才得以当寨主。那么,梁山泊不是王伦的,便是晁盖的么?显然也不是。梁山泊根本就不属于哪一个人。既不是他王伦的,也不是你晁盖的。王伦活着尚且不能独霸,你晁盖人都快死了,岂能再管谁当家谁做主? خیلی تحت تاٌثیر قرار گرفتم . ![]() الان این یعنی چی؟! ![]() میشه ترجمشم قرار بدید؟! ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |