در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
خدا بنده هایی رو که بیشتر دوس داره بیشتر امتحان میکنه غصه نخور
|
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: neda1010
پیام:
۵۶۸
عضویت از: ۴ شهریور ۱۳۹۱
از: ایران
طرفدار:
- مسی و سسک - کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - کریمی - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ولي يه بنده مگه چقدر تحمل داره چقدر ميتونه به دوشش بكشه ؟ |
||
بعد از حمله ی اعراب به ایران، عربی از مرد پارسی پرسید: چرا زنان شما حجاب ندارند؟! مرد پارسی گفت: حجاب زنان ما پلک چشمان مردان ماست... |
|||
۱۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
از: تهران
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه بنده خدایی هم هست صاحب معدن الان حتما فرار کرده و به خاطر تورم پدرش در اومده و حتما تو زندانه ![]() خدایی یکی بیاد این جمله رو برای من شرح بده |
||
... | |||
۱۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول PeDRaM نوشته:پ.ن_2:ریش سفید شدم رفت ![]() ![]() ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
هیسسسسسسسس!! ![]() ![]() ![]() ![]() شما چیکاردارید به این مناظره ها و...؟بشنید درستونو بخونید!!! خدایاااااااا یه نمره مون اومده هنوز دو ساعته دارم دانلود میکنم برگه ی اسکن شده روووووووووووووووو!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا سرعت اینترنت رو افزایش بفرماااااااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول {RK12} نوشته:هیسسسسسسسس!! ![]() ![]() ![]() ![]() شما چیکاردارید به این مناظره ها و...؟بشنید درستونو بخونید!!! خدایاااااااا یه نمره مون اومده هنوز دو ساعته دارم دانلود میکنم برگه ی اسکن شده روووووووووووووووو!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا سرعت اینترنت رو افزایش بفرماااااااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بین قسمت پایینی کامنتت با قسمت بالایی کامنتت یه رابطه ی عجیبی وجود داره ![]() ![]() |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ز∅ا نوشته:ولی خداییش تبلت قالیبافو داشتین ![]() خیلی حال کردم بین اون همه آدم برگه به دست ،این با تبلت اومده بود مشهدیه ها ![]() ![]() مگه تبلت چیه؟ ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Amirhosein
پیام:
۱,۷۵۷
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ESFAHAN
طرفدار:
- leo messi. david villa - revaldo.maradona - spain - Pep گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا ك بحث تبلت پيش اومد ميخوام ي galaxy note 10.1 بخرم 500 تومن كم اوردم دعا كنيد جور شه.... ميتونم از بابام بگيرم ولي ميخوام خودم بخرمش... |
||
من بعدا امضا میذارم | |||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
خاک مرده م پاشیده بودن با این بادی که امد تا الان رفته بود! اما مثل اینکه یه جاهایی بارون بوده گل شده نشست کرده ![]() ![]() به این نتیجه هم رسیدم که همه از من میترسن، اصلا انگار نه انگار یه گیسو کمند مهربونم ![]() ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: m2e2ss2i-shiraz
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۲۱ فروردین ۱۳۹۲
از: shiraz
طرفدار:
- stovichkov-marco van basten(ac milan( - diego... - - - Gli Azzurri (لاجوردیها). گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
بجه ها یه اهنگ فوق العاد از پایان بازی dishonored واقع زیباست از دستش ندید تا اخر گوشش کنید عاشقشم فوق العاده هست فوق العاده honor for all![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |