در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:نقل قول سوگوار پدر نوشته:پ.ن: بار بعدی ببینم کسی محض خود شیرینی پیش مدیر انجمن، اسم مدیر ارشد رو در ردیف سوم آورده، به گزینه های روی میز و یا حتی گزینه های زیر میز متوسل خواهم شد. ![]() این پیام شدید اللحن نشون می ده که جناب مدیر بیش از این مجال فرصت سوزی به بارانی نخواهد داد ![]() ![]() ![]() خبر ندارن که ما یه سری white walker پا در رکاب داریم، دل انگیز جان. اژدهاهای آبجی کوچیکه بماند ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: m2e2ss2i-shiraz
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۲۱ فروردین ۱۳۹۲
از: shiraz
طرفدار:
- stovichkov-marco van basten(ac milan( - diego... - - - Gli Azzurri (لاجوردیها). گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
گزینه های روی میز هم عجب تو فرهنگ ما جا افتاده!
|
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
دوستان طی مشکلات ایجاد شده تصمیم گرفتم دیگه نیام تو سایت دلم برای همتون تنگ میشه حلالم کنید بای |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه داری چقدر کار سختیه. ![]() ![]() ![]() نه میتونه راه بره، نه میتونه حرف بزنه. فقط چنگ میندازه و دستشو محکم میزنه به جایی و میشینه و گریه میکنه. ![]() یه وضع داغونی داره اعصابم که نگو. ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: m2e2ss2i-shiraz
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۲۱ فروردین ۱۳۹۲
از: shiraz
طرفدار:
- stovichkov-marco van basten(ac milan( - diego... - - - Gli Azzurri (لاجوردیها). گروه:
نقل قول سجاد نوشته:بچه داری چقدر کار سختیه. ![]() ![]() ![]() نه میتونه راه بره، نه میتونه حرف بزنه. فقط چنگ میندازه و دستشو محکم میزنه به جایی و میشینه و گریه میکنه. ![]() یه وضع داغونی داره اعصابم که نگو. ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۳
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سوگوار پدر نوشته:قطعا این سایت بدون حضور مدیر ارشد پا نمی گرفت. در تمام این سالها نیمی از بار گرانی که بر دوش من بوده رو به دوش کشیدن. هنوز هم مدیر ارشد سایت هستن و امیدوارم که این دوره غیبت چندان به طول نیانجامه. پ.ن: بار بعدی ببینم کسی محض خود شیرینی پیش مدیر انجمن، اسم مدیر ارشد رو در ردیف سوم آورده، به گزینه های روی میز و یا حتی گزینه های زیر میز متوسل خواهم شد. ![]() من نگفتم کمتر از مدیر انجمن زحمت کشیدن ایشون. ![]() ایشون با انتصاب من حتی از مدیر سایت هم بیشتر زحمت کشیدن. ![]() نقل قول A Song of Ice and Fire نوشته:این پیام شدید اللحن نشون می ده که جناب مدیر بیش از این مجال فرصت سوزی به بارانی نخواهد داد ![]() ![]() ![]() نفسم، بارانی مرد فرصت سوزی نیست. ![]() مرد فرصت سازیه ![]() |
||
|
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول سجاد نوشته:بچه داری چقدر کار سختیه. ![]() ![]() ![]() نه میتونه راه بره، نه میتونه حرف بزنه. فقط چنگ میندازه و دستشو محکم میزنه به جایی و میشینه و گریه میکنه. ![]() یه وضع داغونی داره اعصابم که نگو. ![]() آخی بچه 6-7 ماهه که خیلی گوگولیه ![]() ![]() اصن کاری به آدم نداره تازه اگه قشنگ باهاش بازی کنی و سرگرم بشه فقط میخنده ![]() آقا سجاد ببین با اعصاب بچه چیکار کردی که رو آورده به چنگ انداختن ![]() خب یه ذره لطیف تر برخورد کنین با بچه ![]() ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول neda نوشته:آخی بچه 6-7 ماهه که خیلی گوگولیه ![]() ![]() اصن کاری به آدم نداره تازه اگه قشنگ باهاش بازی کنی و سرگرم بشه فقط میخنده ![]() آقا سجاد ببین با اعصاب بچه چیکار کردی که رو آورده به چنگ انداختن ![]() خب یه ذره لطیف تر برخورد کنین با بچه ![]() ![]() آره گوگولی مگولیه ولی تا وقتی که جای ناخُناش رو صورتت نباشه. ![]() ![]() ![]() من با اعصابش چیکار کردم ؟ وقتی داره مثل اُرگ میکوبه رو کیبُردِ بدبختم، من بشینم و نگاش کنم ؟ ![]() ![]() |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
[quote]سجاد نوشته: بچه داری چقدر کار سختیه. ![]() ![]() ![]() نه میتونه راه بره، نه میتونه حرف بزنه. فقط چنگ میندازه و دستشو محکم میزنه به جایی و میشینه و گریه میکنه. ![]() یه وضع داغونی داره اعصابم که نگو. ![]() 2تا بچه بزرگ کردم اینکارا رو نکردم حالا بعضیا چقد سوسول بازی در میارن ![]() |
||
۱۳ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول سوگوار پدر نوشته:خبر ندارن که ما یه سری white walker پا در رکاب داریم، دل انگیز جان. اژدهاهای آبجی کوچیکه بماند ![]() قابل توجه آقوی مدیر ![]() ![]() ![]() نقل قول وقتی داره مثل اُرگ میکوبه رو کیبُردِ بدبختم، من بشینم و نگاش کنم ؟ ![]() ![]() |
||
۱۳ خرداد ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |