در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
گیشه مطبوعات و نشریات لیگ فانتزی | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
گیشه مطبوعات و نشریات لیگ فانتزی...
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: گیشه مطبوعات و نشریات لیگ فانتزی | ||
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
دیگر بازیکن فروشی نداریم! |
||
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: FC.Barcelon
پیام:
۱,۷۰۴
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - پرسپولیس گروه:
- کاربران عضو |
میشه بگید اینجا باید چی کار کنی ؟؟
|
||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: H7091M
پیام:
۸,۹۹۴
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۸
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
لطفا سريعتر تكليف بازيكنان آزاد خريداري شده را مشحص كنيد بمب حاج حسين در زمين نيست بلكه روي نيمكت است پپ سرمربي ويارئال |
||
... | |||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
نقل قول دني.آلوز نوشته:لطفا سريعتر تكليف بازيكنان آزاد خريداري شده را مشحص كنيد بمب حاج حسين در زمين نيست بلكه روي نيمكت است پپ سرمربي ويارئال پپ گواردیولا که هنوز برای استراحت در بارسلونا به سر می برد، ساعتی پیش ضمن تکذیب این خبر به رسانه ها گفت: «ویارئال تیم کوچکی است و حتی توان پرداخت دستمزد من را هم ندارد. هدف بعدی من به احتمال زیاد لیورپول خواهد بود و مذاکراتی نیز پیش از این برای رفتن من به لیگ برتر انجام شده است.» پپ شاکی شدا |
||
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
فرانک دی بوئر:بازیکنان جذب شده از پورتو با نظر مستقیم من جذب شده اند دیگر بازیکن فروشی نداریم مگر این که بازیکن بهتری بخریم بهترین تیم 20 سال ایخر آرسنال را در اختیار داریم |
||
|
|||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۹۹۴
طرفدار:
- پدری گاوی یامال - مسی ریوالدو ، رونالدینهو، پویول ، ژاوی، اینیستا، آلوز - استقلال - اسپانیا و فرانسه - سامان قدوس - گواردیولا ، فرگوسن ، کلوپ - فرهاد مجیدی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول دني.آلوز نوشته:لطفا سريعتر تكليف بازيكنان آزاد خريداري شده را مشحص كنيد بمب حاج حسين در زمين نيست بلكه روي نيمكت است پپ سرمربي ويارئال پپ گواردیولا که هنوز برای استراحت در بارسلونا به سر می برد، ساعتی پیش ضمن تکذیب این خبر به رسانه ها گفت: «ویارئال تیم کوچکی است و حتی توان پرداخت دستمزد من را هم ندارد. هدف بعدی من به احتمال زیاد لیورپول خواهد بود و مذاکراتی نیز پیش از این برای رفتن من به لیگ برتر انجام شده است.» پپ شاکی شدا والا پپ به ما گفت جايي نميره كه سه مديره باشه |
||
... | |||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۸,۹۹۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول دني.آلوز نوشته:لطفا سريعتر تكليف بازيكنان آزاد خريداري شده را مشحص كنيد بمب حاج حسين در زمين نيست بلكه روي نيمكت است پپ سرمربي ويارئال پپ گواردیولا که هنوز برای استراحت در بارسلونا به سر می برد، ساعتی پیش ضمن تکذیب این خبر به رسانه ها گفت: «ویارئال تیم کوچکی است و حتی توان پرداخت دستمزد من را هم ندارد. هدف بعدی من به احتمال زیاد لیورپول خواهد بود و مذاکراتی نیز پیش از این برای رفتن من به لیگ برتر انجام شده است.» پپ شاکی شدا والا پپ به ما گفت جايي نميره كه سه مديره باشه |
||
... | |||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۶۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
« ژیرکوف در سانچز پیس خوان » رایکارد: برای قهرمانی می جنگیم |
||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
|
|
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۱۹ خرداد ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |