در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پل ارتباطی با ناظرین بخش | ||
نام کاربری: MES.QUE.UN.CLUB
پیام:
۸۶۹
عضویت از: ۲۶ بهمن ۱۳۸۷
از: اينجا!!!
طرفدار:
- والدس-ویا-پيكه-ژاوي-مسي-آلوز-اینیستا - كرايوف-مارادونا-رونالدينهو-توره - اسپانيا - يوهان كرايوف-پپ گوآرديولا گروه:
- کاربران عضو |
با سلام اینجا اخبار مربوط به انجمن لیگ قهرمانان اروپا می گیره و شما رو از آخرین اخبار و تغییرات این تالار آگاه می کنیم علاوه بر این چون دسترسی ها برای همه ی کاربران آزاد نیست هر گونه نظر و پیشنهاد و انتقاد رو در اینجا مطرح کنید منتظر پیشنهادات و انتقادتون هستم
محمد بارانی |
||
۲۲ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پاسخ به: پل ارتباطی با ناظرین بخش ! | ||
نام کاربری: Behzad
پیام:
۳,۳۶۴
عضویت از: ۵ بهمن ۱۳۸۸
از: خیلی دور ؛ خیلی نزدیک
طرفدار:
- فابرگاس - گواردیولا گروه:
- كاربران بلاک شده |
دیاآکو جان نباید نظرات قبلی رو پاک میکردی. باید تاپیک های جدید میساختی. اونها جزو ارشیو سایت بودن |
||
۲۳ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸۶۹
طرفدار:
- والدس-ویا-پيكه-ژاوي-مسي-آلوز-اینیستا - كرايوف-مارادونا-رونالدينهو-توره - اسپانيا - يوهان كرايوف-پپ گوآرديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول دیاآکو جان نباید نظرات قبلی رو پاک میکردی. باید تاپیک های جدید میساختی. اونها جزو ارشیو سایت بودن اون ها روپاک کردم چون واسه ی فصل پیش بودن؛با محمد هم هماهنگ کردم... |
||
۲۵ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول Trun the page... نوشته:نقل قول دیاآکو جان نباید نظرات قبلی رو پاک میکردی. باید تاپیک های جدید میساختی. اونها جزو ارشیو سایت بودن اون ها روپاک کردم چون واسه ی فصل پیش بودن؛با محمد هم هماهنگ کردم... البته من همیشه تاکید کردم که چیزی حذف نکنید. منظور ایشون هم از "پاک کردم"؛ "حذف کردم" نیست درسته آقای دیاآکو؟! |
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: MES_MES
پیام:
۱,۷۴۰
عضویت از: ۱۳ خرداد ۱۳۸۹
از: KERMANSHAH
طرفدار:
- JUST MESSI - مارادونا - استقلال - آرژانتین , اسپانیا - کاپیتان فرهاد - پپ گواردیولا - امیر قلعه نوعی , مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
به نظر من با شروع لیگ قهرمانان باید تاپیک دانلود گلها ایجاد گله ایجاد بشه چون تو لیگ قهرمانان گلهای حساس و زیبایی زه میشه |
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول البته من همیشه تاکید کردم که چیزی حذف نکنید.منظور ایشون هم از "پاک کردم"؛ "حذف کردم" نیست درسته آقای دیاآکو؟! بله |
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول به نظر من با شروع لیگ قهرمانان باید تاپیک دانلود گلها ایجاد گله ایجاد بشهچون تو لیگ قهرمانان گلهای حساس و زیبایی زه میشه من هم موافقم،اگر می تونی این کا رو انجام بدی یعنی هم دانلود کنی هم آپلود کنی تو ی تایپک؛چشم بگو من تایپک رو بسازم |
||
۲۶ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۷۴۰
طرفدار:
- JUST MESSI - مارادونا - استقلال - آرژانتین , اسپانیا - کاپیتان فرهاد - پپ گواردیولا - امیر قلعه نوعی , مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
دیاآکو جان اینجا انجمن تو نه من من این رو گفتم که خودت اقدام کنی و گل ها رو بزاری من تو انجمن هایی که مسئولم باید گل ها رو بزترم اما تا جایی که بتونم کمکت می کنم و گل می زارم اما تو هم باید کمک کنی |
||
۲۹ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول دیاآکو جان اینجا انجمن تو نه من من این رو گفتم که خودت اقدام کنی و گل ها رو بزاری من تو انجمن هایی که مسئولم باید گل ها رو بزترم اما تا جایی که بتونم کمکت می کنم و گل می زارم اما تو هم باید کمک کنی به خدا باورکن اگر در توانم بود انجام می دادم.می تونم لینک گل ها رو بدم وبی این که دانلود کنم و هم آپلود؛وقت نم کنم... |
||
۲۹ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۱,۷۴۰
طرفدار:
- کاربران عضو |
بابا کسی نیست این انجمن رو راه بندازه ناسلامتی بارسا سه شنبه بازی داره و لیگ قهرمانان رسمی می شه برای این انجمن تاپیک آمار و ارقام لازمه که جدول پخش مسایقات رو بزاره , جدول های هر گروه رو بزاره و.... راجع به گذاشتن گل یک صحبتی با آق حسین داشته باش چون ایشون بیشتر گل ها رو دارن و می زارن |
||
۱۸ شهریور ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |