به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۵۰ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
     
پاسخ به: فناوری نانو!
نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام: ۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی
- یوهان کرایوف
- استقلال
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
طراحي سلول‌هاي خورشيدي جديد به کمک فناوري نانو

پژوهشگران استرالیایی با استفاده از فناوری نانو سلول‌های خورشیدی نازک و قابل انعطافی را اختراع کرده‌اند که مواد مصرفی آن یک صدم سلول‌های خورشیدی معمول است. این فناوری که پتنت شده است، مبتنی بر جوهرهای حاوی نانوبلورهای ریز و نیمه هادی است که قابلیت چاپ مستقیم بر روی انواع سطوح را دارند.



با انتخاب ترکیب مناسبی از جوهر و سطح می‌توان سلول‌های خورشیدی با راندمان بالا و با استفاده از مقادیر بسیار کم انرژی و ماده تولید کرد. سلول‌های خورشیدی را می‌توان مشابه با پانل‌های خورشیدی کنونی به منظور تولید برق در مواردی همچون چراغ‌های ایستگاه‌های اتوبوس به کار برد.



به گفته براندون از محققان این طرح، «نیاز به مراحل ساخت پیچیده و انرژی‌بر از مشکل‌هاي سلول‌های خورشیدی کنونی است. با استفاده از جوهرهای نانوبلوری می‌توان سلول‌های خورشیدی را به صورت پیوسته و با سرعت بالاتر تولید کرد. در نتیجه هزینه تولید این سلول‌ها کاهش می‌یابد».



نانوبلورها، که تحت عنوان نقاط کوانتومی نیز شناخته می‌شوند، ذراتی نیمه هادی با قطر چند میلیونیوم میلی‌متر هستند که به دلیل اندازه بی‌نهایت کوچک، این ذرات می‌توانند در محلول معلق بمانند. این محلول را می‌توان بر روی انواع گوناگون مواد از قبیل پلاستیک‌های انعطاف‌پذیر و یا فویل‌های فلزی نشاند. سپس ماده مذکور خشک می‌شود تا لایه‌ای نازک تشکیل شود.



براندون و همکارانش به این مسئله پی برده‌اند که با نشاندن لایه‌های متعدد از نانوبلورها می‌توان هرگونه شکاف ایجاد شده طی فرآیند خشک کردن را پر نمود. نتیجه عملیات مذکور، فیلمی یکنواخت و کاملا فشرده شده است که برای ساخت سلول‌های خورشیدی سبک ایده‌آل است. نانوبلورها از مواد نیمه هادی کادمیوم تلوراید تشکیل شده‌اند که جاذب بسیار قوی نور است. این بدان معنی است که می‌توان سلول‌های حاصل را بسیار نازک ساخت.



براندون می‌گوید: «مقدار ماده به کار برده شده در ساخت این سلول‌ها حدود یک صدم سلول‌های خورشیدی سیلیکونی معمول است. حتی در مقایسه با انواع دیگر سلول‌های کادمیوم تلوراید، سلول‌های ما بسیار نازک‌تر بوده و حدود یک دهم آنها ماده نیاز دارند». این فناوری محدود به سلول‌های خورشیدی نمی‌شود و می‌توان از آن به منظور تولید نسخه‌های قابل چاپ انواع دیگری از وسایل الکترونیکی از قبیل دیودهای گسیل دهنده نور، لیزرها و یا ترانزیستورها استفاده کرد.



براندون برای این پروژه جایزه مخترع جوان دوپونت 2011/2010 (DuPont Young Innovator's Award) را دریافت نموده و نتایج کار خود را در ژورنال Nano Letters منتشر کرده است.





سکوت همیشه به معنای رضایت نیست. گاهی یعنی خسته ام از اینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمی دهند، توضیح دهم.
۲۵ مرداد ۱۳۹۰
پاسخ به: جهان هستی
نام کاربری: elguaje7
پیام: ۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول
- یوهان کرایف، رونالدینیو
- استقلال
- اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا
- پپ گواردیولا
- امیر قلعه نویی
گروه:
- کاربران عضو
ثبت تصويري مهيج از حركت دو كهكشان

ستاره شناسان آمريكايي موفق به ثبت تصويري مهيج از حركت دو كهكشان شدند كه در مسير برخورد با يكديگر قرار دارند. اين رويداد در فاصله 450 ميليون سال نوري از زمين در حال شكل گيري است.



به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه كرمانشاه، ناسا اعلام كرد: اين عكس را هابل از دو كهكشان گرفته است كه فاصله بين آن‌ها در حدود 285 هزار سال نوري است.

كهكشان فوقاني حامل حفره سياهي است كه در حال بزرگ شدن است.

دو كهكشان حلزوني طي چند ميليون سال نوري با هم تركيب خواهند شد، درست مانند كهكشان راه شيري و كهشكان همسايه موسوم به «آنرومدا» كه چند ميليارد سال ديگر با هم ممزوج مي‌شوند.

منبع: ايسنا





۲۷ مرداد ۱۳۹۰
پاسخ به: جهان هستی
نام کاربری: elguaje7
پیام: ۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول
- یوهان کرایف، رونالدینیو
- استقلال
- اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا
- پپ گواردیولا
- امیر قلعه نویی
گروه:
- کاربران عضو
آيا ما موجوداتي از دنياهاي ديگر هستيم؟

تحقيقات جديد ناسا نشان داده كه حيات بر روي زمين احتمالا از فضاي خارجي نشات گرفته است!

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دانشمندان ناسا به تحليل و آزمايش شهاب‌سنگهايي كه ميلياردها سال پيش از برخورد با زمين شكل گرفته‌اند، پرداختند.

آنها دريافتند كه اين قطعات غني از كربن از مواد شيميايي مشابه يكي از اجزاي اصلي دي‌ان‌اي كه جزء اصلي و پايه حيات است، برخوردارند.

آزمايش‌ها نشان داده كه حضور اين مواد شيميايي را نمي‌توان از آلودگي‌هاي زميني توصيف كرد و منشا دي‌ان‌اي احتمالا در فضاي خارجي قرار دارد.

اين اطلاعات از تحليل تركيبات شيميايي 12 شهاب‌سنگ توسط دانشمندان آمريكايي كه بيشتر آنها دانشمندان ناسا هستند به دست آمده است.

به گفته اين دانشمندان، با برخورد دنباله‌دارها و شهاب‌سنگها به زمين اوليه احتمالا برخي از اجزاي بسيار مهم به اين شكل منتقل شده‌اند.

تحقيقات پيشين بر اين اساس بود كه شهاب‌سنگها محتوي دو جزء اصلي ديگر حيات يعني اسيدهاي آمينه -مهره‌هاي شكل‌دهنده پروتئين‌ها - و همچنين مواد شيميايي لازم براي ساخت سد غشايي سلول هستند.

مواد شيميايي داخل دي‌ان‌اي سومين جزء حيات محسوب مي‌شود.

منبع: ايسنا





۲۷ مرداد ۱۳۹۰
پاسخ به: فناوری نانو!
نام کاربری: elguaje7
پیام: ۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول
- یوهان کرایف، رونالدینیو
- استقلال
- اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا
- پپ گواردیولا
- امیر قلعه نویی
گروه:
- کاربران عضو
بینایی دوباره با نانو الماس!

محققان به منظور بازیابی بینایی مجدد افراد نابینا موفق به تولید شبكیه مصنوعی چشم با استفاده از نانوالماس شدند.



گروه‌های تحقیقاتی زیادی در کشورهای مختلف به پیشرفت‌های قابل توجهی در زمینه تولید پروتز شبکیه چشم دست یافته‌اند. اگر این تحقیقات به نتیجه مطلوب برسد، افرادی که به‌دلیل از دست دادن سلول‌های گیرنده نوری نابینا شده‌اند، می‌توانند بینایی خود را به شکلی بهتر و ساده‌تر از روش‌های فعلی بازیابند. یکی از این گروه‌های تحقیقاتی نشان داده است که می‌توان از نانوالماس‌ها در این زمینه بهره برد.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه اوکایاما در ژاپن تلاش کرده‌اند با تولید یک پروتز شبکیه‌ای نازک و نرم که مبتنی بر مواد رنگی فتوالکتریک است، عملکرد این پروتزها را بهبود بخشند؛ رنگ فتوالکتریک مورد استفاده در این پروتز برای سلول‌ها سمی نیست. آنها با استفاده از بررسی‌های رفتاری مشاهده کردند که قرار دادن این پروتز در ناحیه زیرشبکیه‌ای موش‌ها منجر به بازیابی بینایی آن‌ها می‌شود. این پروتز نور را جذب کرده و از انرژی فوتون‌ها برای تولید پتانسیل الکتریکی استفاده می‌کند.

آنها برای اولین بار نشان داده‌اند که آرایه‌ای از میکروالکترودهای حاوی 1500 دیود نوری می‌تواند به یک بیمار نابینا درک تصویری نسبتاً دقیقی اعطا کند. یک بیمار می‌تواند با استفاده از این تراشه که یک الگوی 38 در 40 پیکسلی تولید می‌کند، کلمات متشکل از حروف بزرگ را خوانده، میوه‌های مختلف را تشخیص داده، و با تشخیص محل افراد، آزادانه به‌سمت آنها حرکت کند.

در همین حال گروه دیگری از محققان از بیمارستان چشم‌پزشکی Moorfields، بیمارستان چشم‌پزشکی پادشاهی منچستر، Quinze-Vingts، Second Sight، بنیاد شبکیه جنوب غرب و دانشگاه جان هاپکینز برای اولین بار نشان داده‌اند که گروه بزرگی از بیماران نابینا می‌توانند با استفاده از یک پروتز شبکیه، حروف را با موفقیت تشخیص دهند. این محققان از سامانه پروتز شبکیه Argus II استفاده کردند، اما در حال حاضر روی مدل سومی کار می‌کنند تا بتوانند تعداد الکترودها را از 60 به 240 برسانند.

محققان مرتبط با پروژه DREAMS که هزینه آن توسط اتحادیه اروپا تأمین شده است، به‌جای این روش‌ها روی نوع جدیدی از نانومبدل‌ها کار می‌کنند که از الماس‌های نانوبلوری مصنوعی ساخته شده‌اند. نانومبدل‌ها ابزارهای الکتریکی هستند که انرژی را از یک حالت به حالت دیگر تبدیل می‌کنند.

دلیل استفاده از الماس برای روکش‌دهی پروتز این است که این نیمه‌رسانا پایدار و زیست‌سازگار بوده و می‌تواند تفکیک‌پذیری بینایی را از 60 پیکسل که در آن فقط شکل‌ها و رنگ‌ها قابل تشخیص هستند، تا 1000 پیکسل افزایش دهد. محققان این پروتزهای کوچک را روی شبکیه آزمایش کرده‌اند تا قابلیت جایگزینی گیرنده‌های نوری را توسط آنها بررسی کنند؛ همکاران آمریکایی این گروه نیز نشان داده‌اند که پروتز مشابهی می‌تواند روی انسان عمل کند. با این حال تا کنون هیچ آزمایش بالینی با استفاده از نانوالماس‌ها صورت نگرفته است.

هنوز برای استفاده عملی از این پروتزها کار زیادی باید صورت گیرد، اما کارهای انجام شده نشان می‌دهند که در آینده‌ای نه چندان دور اشخاص نابینا می‌توانند بینایی خود را بازیابند.






۵ شهریور ۱۳۹۰
پاسخ به: فناوری نانو!
نام کاربری: elguaje7
پیام: ۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول
- یوهان کرایف، رونالدینیو
- استقلال
- اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا
- پپ گواردیولا
- امیر قلعه نویی
گروه:
- کاربران عضو
استفاده از نانوذرات ارتباطی برای حمله به تومورها

محققان آمریکایی نشان داده‌اند که چگونه می‌توان با استفاده از دو نانوذره که با یکدیگر «صحبت می‌کنند»، داروها را به‌سمت تومورهای سرطانی هدایت کرد. یکی از این نانوذرات روی سطح تومور قرار گرفته و از خود سیگنال‌هایی منتشر می‌کند؛ نانوذرات دوم که حامل داروی ضدسرطان هستند، این سیگنال‌ها را شناسایی کرده و در محل تومور جمع می‌شوند. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که میزان رسیدن دارو به تومور با استفاده از این روش، نسبت به‌روشی که در آن از این نانوذرات ارتباطی استفاده نمی‌شود، 40 برابر بیشتر است.



سانگیتا بهاتیا از موسسه فناوری ماساچوست (MIT) به‌همراه همکارانش روی چگونگی ایجاد یک سیگنال در محل تومور و سپس، تقویت این سیگنال به‌نحوی که حامل‌های دارویی در جریان گردش خون بتوانند به‌راحتی آن را تشخیص دهند، تمرکز داشته‌اند. این محققان تصمیم گرفتند از پاسخ انعقادی خون به‌عنوان سیگنال استفاده کنند. در این روش یک محرک کوچک که موجب ایجاد یک آسیب جزئی در رگ خونی می‌شود، توسط یک عامل زیست‌شیمیایی به‌شدت تقویت شده و منجر به پاسخ قوی بدن از طریق تولید مقادیر زیادی پروتیئن فیبرین برای ترمیم زخم می‌شود.
این محققان یک سامانه نانوذره‌ای را به نحوی طراحی کردند که بتواند وارد تومور شده و با ایجاد آسیب در رگ‌های خونی تومور، موجب تولید مقادیر زیادی فیبرین گردد. حضور فیبرین به‌عنوان سیگنال انتقالی عمل می‌کند. در این حالت نانوذره دوم که درون جریان گردش خون قرار دارد، این سیگنال را دریافت کرده و به‌دنبال منبع فیبرین می‌گردد.

این گروه تحقیقاتی دو نوع نانوذره تولید کردند که می‌توانند درون تومور جمع شوند: نانومیله‌های کوچک طلا و یک پروتئین که به رگ‌های خونی تومور متصل می‌شود. زمانی که نانومیله‌ها درون تومور جمع می‌شوند، می‌توان آنها را با استفاده از تابش مادون قرمز گرم کرد که این امر موجب آسیب دیدن رگ‌های خونی آن ناحیه و آغاز پاسخ انعقادی خون می‌شود. نانوذرات پروتئینی پس از رسیدن به محل تومور به‌طور خود به‌خودی رهایش فیبرین را افزایش می‌دهند.

از دو نوع نانوذره دیگر به‌عنوان گیرنده سیگنال استفاده شد؛ یکی از آنها نانوبلورهای اکسید آهن پوشیده شده با دکسترین بوده و نانوذره دوم از کُره‌های توخالی لیپیدی به نام لیپوزوم ساخته می‌شود. نانوبلورهای اکسید آهن به نوعی پپتید متصل می‌شوند که امکان چسبیدن آنها به فیبرین را فراهم می‌آورد. لیپوزوم‌ها نیز با یک آنزیم در مسیر انعقاد برهمکنش نموده و این برهمکنش موجب قلاب شدن آنها به صفحه فیبرین می‌گردد.

آزمایش‌های انجام شده روی موش نشان داد که میزان جذب دارو توسط تومورها با استفاده از نانوذرات گیرنده 40 برابر بیشتر از حالتی است که نانوذرات انتقالی حضور ندارند و 6 برابر بیشتر از زمانی است که از نانوذراتی استفاده می‌شود که برای هدفگیری گیرنده‌های سطحی سلول‌های سرطانی طراحی شده‌اند.

منبع:ستاد توسعه فناوری نانو




۵ شهریور ۱۳۹۰
پاسخ به: فناوری نانو!
نام کاربری: elguaje7
پیام: ۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول
- یوهان کرایف، رونالدینیو
- استقلال
- اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا
- پپ گواردیولا
- امیر قلعه نویی
گروه:
- کاربران عضو
آسانسور فضايي!

حتما بارها و بارها سوار آسانسور شده‌ايد: طبقه اول، دوم، پنجم، دهم و ... . بلندترين آسانسور روی زمين در شهر دبی واقع شده است. اين آسانسور می‌تواند شما را تا طبقه 160ام و به 818 متری زمين منتقل کند. اما آيا با کمک آسانسورها بيشتر از اين هم می‌توان از زمين دور شد؟ چه می‌شد اگر آسانسورها می‌توانستند ما را تا جو زمين و يا حتی تا کره ماه بالا ببرند؟ آرزويي بسيار تخيلی و دور از دسترس است. آدم را ياد کتاب‌های ژول‌ورن می‌اندازد.
اما اين بار ژول‌ورن نبود که در ذهنش با آسانسور به فضا رفت؛ بلکه آرتور سی کلارک بود که در سال 1975 و در کتاب "چشمه‌های بهشت" (يا فواره‌های بهشت) سوار بر يک آسانسور، به فضا سفر کرد. گويا پيش از اينکه کلارک اين ايده را مطرح کند، در سال 1895 مهندسی روسی با الهام از برج ايفل، ساخت چنین وسيله‌ای را پیشنهاد کرده بود. اما آيا دنيای واقعی و قوانين فيزيکی به ما اجازه می‌دهند که همانند دنيای خيالی، اين پلکان فضايي را بسازيم؟
برای ساخت اين پلکان فضايي لازم است بتوانيم محلی را در آسمان پيدا کنيم که اگر جسمی در آن قرار گيرد، نسبت به زمین ثابت باقی بماند. در اين صورت شايد بتوان طنابی را از اين نقطه آسمانی به سطح زمین انداخت و یک سیستم آسانسوری که زمین را به آسمان وصل می‌کند، راه‌اندازی کرد. بر اساس قوانين و محاسبات اختر فيزيکی، در ارتفاع 35600 کیلومتری زمين، می‌توان مداری ثابتی را تصور کرد که فضاپیماها با قراگيری در آن می‌توانند هر 23 ساعت و 56 دقیقه و 4 ثانیه، یک بار به دور زمین بگردند. اين زمان، طول مدت يک شبانه‌روز زمينی است. يعنی فضاپیماها با قراگيری در اين مدار، نسبت به زمین ثابت می‌مانند. برای اينکه تعادل اين مجموعه حفظ شود، لازم است اين طناب را 64 هزار کیلومتر دیگر نيز امتداد داد و آن‌را به يک وزنه تعادلی وصل کرد.



اکنون که می‌دانيم قوانين فيزيکی مانع ساخت آسانسور فضايي ما نمی‌شوند، می‌توانيم در مورد چگونگی ساخت و اجزاي آن بهتر فکر کنيم. بهتر است اول يک آسانسور معمولی را تصور کنيم. اين آسانسور از سه جزء اصلی تشکيل شده است: يک کابل، يک بالارونده و يک منبع تامين نيرو. آسانسور فضايي نيز دقيقاَ از همين اجزا تشکيل شده است. از نگاه دانشمندان گره اصلی ساخت اين مجموعه، ساخت کابل آسانسور است. ريسمان بسيار محکم و سبکی که بتواند هزاران کيلومتر کشيده شود.
اگر از يک ريسمان معمولی برای ساخت اين کابل استفاده کنيم، با توجه به طول کابل و فشاری که در اثر وزن خود به بست‌های انتهای آن در ایستگاه فضایی وارد می‌شود، لازم است که قطر کابل با کاهش ارتفاع و نزدیک‌تر شدن به سطح زمین، کمتر شود و حالت مخروطی به خود بگیرد. یک کابل معمولی که ضخامتش در سطح زمین به اندازه یک ريسمان پهن است، در ارتفاع 36 هزار کیلومتری باید قطری به اندازه خود زمین داشته باشد! نباید نگران اين مشکل و تحقق ايده آسانسور فضايي بود، فناوری نانو می‌تواند اين مشکل را حل کند.
تقريباً تا 10سال پيش تمامی کابل‌هايي که برای آسانسور فضايي پيشنهاد می‌شد، از ورقه‌هاي استيل و فلزی ساخته شده بود. با كشف نانولوله‌های کربنی در سال 1991، دانشمندان فضايي متوجه اين نانوساختار کربنی شدند. ماده‌ای که يكصد برابر محكم‌تر از استيل و 50 هزار برابر ريزتر از يك موي انسان است و تنها یک گرم از این ماده، برای ساخت نخی به طول 29 کیلومتر کافی است. اين صفحه‌های گرافن لوله شده، ترکیبی استوانه‌ای از اتم‌های کربن هستند که به کمک آنها می‌توان کابلی به نازکی کاغذ و به محکمی الماس ساخت. با توجه به وزن بسيار کم نانولوله‌های کربنی، برای تنظيم فشار وارد بر بست‌های انتهای آسانسور کافی است که قطر کابل در ارتفاع 36 هزار کیلومتری تنها 9 برابر قطر آن در سطح زمین باشد. نکته قابل توجه در استفاده از نانولوله‌های کربنی اين است که رشته‌های طولانی از اين ماده، ساختار شکننده‌ای دارند. دانشمندان برای حل اين مشکل، نانولوله‌های جدا از هم را در یک ساختار تارگونه در هم تنیده و آنها را به رشته‌های محکم‌تر و طولانی‌تری تبدیل کرده‌اند.



دانشمندان پيش‌بينی می‌کنند که با تکمیل هسته‌ی اولیه‌ی کابل، می‌توان وسایل مکانیکی‌ای با نام «بالارونده‌» را بر روی کابل سوار کرد. بالارونده‌ها، عمان طور که از نامشان برمی‌آيد، به کمک غلطک‌هایی پلاستیکی بالا و پایین می‌روند. تابش نور ليزر يکی از گزينه‌های پيشنهادی برای تامين انرژی آسانسور است. لیزری که از روی سکوی مبدأ، بر صفحه‌های خورشیدی انتهای بالارونده‌ها متمرکز می‌شود و نیروی لازم برای حرکت موتورها را فراهم می‌کند.
ایده آسانسورهای فضایی تا پياده‌سازی و تبديل شدن به يک دستگاه واقعی هنوز راه زيادی را در پيش دارد و انتظار نمی‌رود که تا قبل از ده سال آينده، به حقيقت بپیوندد؛ اما مفهوم آن در حال گسترش است و روزبه‌روز علاقمندان بیشتری پيدا می‌کند.
ناسا نیز در راستای برنامه مسابقات صد سالگی خود، جایزه‌ای 5 میلیون دلاری را با اعتبار 5 ساله برای کار روی آسانسور فضایی تعیین کرده است. تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقه باید بتوانند یک نمونه کوچک‌مقیاس از آسانسور خود را بسازند که بتواند فاصله‌ای به طول یک کیلومتر را عمودی و با حداقل سرعت متوسط 2 متر بر ثانیه بپیماید. بهترین نتیجه‌ای که تاکنون بدست آمده، رسیدن به ارتفاع 100 متری با سرعت 1.8 متر بر ثانیه بوده است.






۵ شهریور ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: *Leon*
پیام: ۱,۲۴۴
عضویت از: ۲۸ مرداد ۱۳۹۰
از: تهران
گروه:
- کاربران عضو
سوسكها سريعترين جانوران 6 پا ميباشند. با سرعت يك متر در ثانيه.

-خرگوشها و طوطي ها بدون نياز به چرخاندن سر خود قادرند پشت سر خود را ببينند.

-كرگدنها قادرند سريعتر از انسانها بدوند.

-هيچ پنگوئني در قطب شمال وجود ندارد.

-مادر و همسر گراهام بل مخترع تلفن هر دو ناشنوا بوده اند.

-كانادا يك واژه هندي به معني “روستاي بزرگ” ميباشد.

-10 درصد وزن بدن انسان (بدون آب) را باكتريها تشكيل ميدهند.

-11 درصد جمعيت جهان را چپ دستان تشكيل ميدهند.

-از هر 10 نفر، يك نفر در سراسر جهان در جزيره زندگي ميكند.

-98 درصد وزن آب از اكسيژن تشكيل يافته است.

-يك اسب در طول يك سال 7 برابر وزن بدن خود غذا مصرف ميكند.

-رشد دندانهاي سگ آبي هيچگاه متوقف نميگردد.

-قلب والها تنها 9 بار در دقيقه ميتپد.

-چيتا قادر است در حداكثر سرعت خود گامهايي به طول 8 متر بر دارد.

-شمپانزه ها قادرند مقابل آينه چهره خود را تشخيص دهند اما ميمونها نميتوانند.

-عمر سنجاقكها تنها 24 ساعت ميباشد.

-مدت زمان گردش سياره عطارد بدور خود دو برابر مدت زمان گردش آن بدور خورشيد ميباشد.

-روشنايي قرص كامل ماه 9 برابر هلال ماه ميباشد.

-يك خرس بالغ قادر است با سرعت يك اسب بدود.

-قلب يك جوجه تيغي در حالت عادي 190 بار در دقيقه ميزند كه در دوران خواب زمستاني به 20 بار در دقيقه كاهش مي يابد.

-اسبها قادرند در حالت ايستاده بخوابند.

-كانگروها قادرند 3 متر به سمت بالا و 8 متر به سمت جلو بپرند.

-قلب ميگو در سر آن واقع است.

-گونه اي از خرگوش قادر است 12 ساعت پس از تولد جفت گيري كند.

-يك كوه آتشفشان قادر است ذرات ريز و گردوغبار را تا ارتفاع 50 كيلوكتري به فضاي اطراف پرتاب كند.

-داركوب ها قادرند 20 بار در ثانيه به تنه درخت ضربه بزنند.

-سالانه 500 فيلم در امريكا و 800 فيلم در هند ساخته ميگردد.

-آدولف هيتلر گياهخوار بوده است.

-تمامي پستانداران به استثناي انسان و ميمون كور رنگ ميباشند.

-عمر تمساح بيش از 100 سال ميباشد.

-تمام قوهاي كشور انگليس جزو دارايي هاي ملكه انگليس ميباشند.

-موريانه ها قادرند تا 2 روز زير آب زنده بمانند.

-مزه سيب، پياز و سيب زميني يكسان ميباشد.و تنها بواسطه بوي آنهاست كه طعم هاي متفاوتي مي يابند.

-فيلها قادرند روزانه 60 گالن آب و 250 كيلو گرم يونجه مصرف كنند.

-جغدها قادر به حركت دادن چشمان خود در كاسه چشم نميباشند.

-80 درصد امواج مايكرو ويو تلفنهاي همراه بوسيله سر جذب ميگردد.

-قد فضانوردان هنگامي كه در فضا هستند 5 تا 7 سانتي متر بلنتر ميگردد.

-بلژيك تنها كشوري است كه فيلمهاي غير اخلاقي را سانسور نميكند.

-جليغه ضد گلوله، برف پاك كن شيشه خودرو و پرينتر ليزري همگي اختراعات زنان ميباشند.

-موز پر مصرف ترين ميوه كشور امريكا ميباشد.

-درتمام انسانهاي كره زمين 99.9 % شباهت ژنتيكي وجود دارد.

-98.5 % از ژنهاي انسان و شامپانزه يكسان ميباشند.

- قلب انسان بطور متوسط 100 هزار بار در سال ميتپد.

- لئوناردو داوينچي مخترع قيچي ميباشد.

-سطح شهر مكزيك سالانه 25 سانتي متر نشست ميكند.

-50 %جمعيت جهان هيچگاه در طول حيات خود از تلفن استفاده نكرده اند.

-در هر 5 ثانيه يك كامپيوتر در سطح جهان به ويروس آلوده ميگردد.

- ظروف پلاستيكي 50 هزار سال طول ميكشد تا در طبيعت شروع به تجزيه شدن كنند.

-اغلب مارها داراي 6 رديف دندان ميباشند.

-90% سم مارها از پروتئين تشكيل يافته است.

-هرگاه جمعيت كره زمين به 100 نفر كاهش يابد، 50 % پول جهان در دست 6 نفر قرار خواهد گرفت.

-موشهاي صحرايي سالانه 1/3 منابع و ذخاير غذايي جهان را نابود ميسازند.

-2/3 آدم رباييهاي جهان در كلمبيا به وقوع مي پيوندد.

- 2/3 اعدامهاي جهان در كشور چين بوقوع مي پيوندد.

-سرود اصلي كشور يونان متشكل از 158 بيت ميباشد.

-تمساح ها قادرند آرواره هاي خود را با نيروي 1300 كيلو گرم ببندند.

-يك گاو بطور متوسط سالانه 2 هزار و 300 گالن شير توليد ميكند.

-خورشيد از لحاظ وزن از 70% هيدروژن،28% هليوم،1.5% كربن+نيتروژن+اكسيژن و 0.5% عناصر ديگر تشكيل شده است.

-سگهاي شهري بطور متوسط 3 سال بيشتر از سگهاي روستايي عمر ميكنند.

-در امريكا سالانه 15 نفر بر اثر گاز گرفتگي توسط سگها جان خود را از دست ميدهند.

-70% فقراي جهان را زنان تشكيل ميدهند.

-نور خورشيد 8.5 دقيقه طول ميكشد تا به زمين برسد.

-خودروسازي بزرگترين صنعت در جهان ميباشد.

-در هر 2 هفته يك زبان در جهان منقرض ميگردد.

-ون گوگ در طول حيات خود تنها يكي از نقاشيهاي خود را بفروش رساند.

-گربه هاي خانگي 70% وقت خود را در خواب سپري ميكنند.

-پلنگها قادرند تا ارتفاع 5 متري به بالا بپرند.

-سم مارهاي قهوه اي استراليا تا حدي مهلك ميباشد كه 0.002 گرم از سم اين مارها ميتواند يك انسان را بكشد.

-اختراع پيچ گوشتي پيش از پيچ صورت گرفت.





I Love You Leon


نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۵ شهریور ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: Arezoo69
پیام: ۴۸
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۹۰
از: mashhad
طرفدار:
- Xavi Hernandez
- pep
- ...
- spania
- ...
- pep
گروه:
- کاربران عضو
باورهاي آدم هاي موفق

آیا هیچ وقت آدم های شاد و موفقی را که به رویاهایشان رسیده اند، دیده اید؟ تا حالا دلتان خواسته از آنها بپرسید نظرشان درباره خودشان چیست و اصلا دنیا را چطوری می بینند؟

سال هاست که درخصوص افراد استثنایی که در تجارت، ورزش و دیگر رشته ها موفقند، تحقیق می شود. در این سال ها بعضی باورهای مهم و اساسی درباره این انسان های موفق سالم و شاد به اثبات رسیده است. اگر شما هم دوست دارید شادتر باشید و زندگی در کنترل خودتان باشد، بهتر است با ما همراه شوید و چند هفته ای را با این ۵ باور مهم طی کنید. باورهای ما پنجره ای هستند که ما از آن به دنیا نگاه می کنیم. آنها تمام زمینه های زندگی مان را شکل می دهند. اگر تصمیم بگیرید با نظر مثبت به زندگی نگاه کنید، دیدگاه شما خوش بینانه و قدرتمند می شود و خیلی زود از این طرز برخورد با دنیای اطرافتان بهره می برید.

* خودتان بهتر از هر کسی خودتان را می شناسید :
مردی یک شب کلید خانه اش را گم کرده بود و نمی توانست وارد خانه شود. او بیرون منزل در نور چراغ کوچه دنبال کلیدش می گشت. کمی بعد همسایه اش او را دید و به کمک او آمد تا با هم کلید را پیدا کنند. اما بی فایده بود. پس از کلی جستجو همسایه از او پرسید: اگر تو کلید را در منزل گم کرده ای، چرا در خیابان دنبال آن می گردی؟ مرد پاسخ داد: چون در خیابان نور بیشتر است! حالا تصور کنید شما جهت و معنای زندگی را گم کرده اید. اگر از مردم بپرسید اهداف شما در زندگی چه باید باشد، درست مثل این است که در خیابان دنبال کلیدی بگردید که در خانه جا گذاشته اید. هیچ کس به شما نمی تواند بگوید چطور به زندگی تان معنا ببخشید. روش دیگران به درد شما نمی خورد. شما باید درون خودتان را جستجو کنید. حتی اگر یک عمر برای یافتن پاسخ های خود جای دیگری را جستجو کرده اید، به محض این که به درون خودتان رجوع کنید، می بینید که پاسخ سوال های زندگی برای شما روشن می شود.

* اگر گام به گام پیش بروید، به هر چه بخواهید می رسید :
حقیقت این است که هر نوع مهارتی را می توان یاد گرفت، هر مشکلی را می شود حل کرد و هر کاری را می توان به نتیجه رساند، فقط اگر مرحله به مرحله پیش بروید و کارهای بزرگ را به قسمت های کوچک تر تقسیم کنید. وقتی یک کار بزرگ را به چند مرحله کوچک تر تقسیم کنید، انجام آن آسان تر می شود و دیگر به نظرتان سنگین نیست. ما ناخودآگاه در بسیاری موارد این کار را انجام می دهیم. مثلا وقتی قرار است یک شماره تلفن را به خاطر بسپاریم، اعداد آن را ۳ تا ۳ تا یا ۲ تا ۲ تا حفظ می کنیم. نکته مهم آن است که اگر می خواهید دیوار بین خود و رویاهای زندگی تان را بردارید، بهترین کار آن است که آجر به آجر پیش بروید تا به هدفتان برسید.

* اگر روش شما جوابگو نیست، آن را عوض کنید :
دکتر اسپنسر جانسون، نویسنده کتاب چه کسی پنیر من را برداشت، فرق بین آدم ها و موش ها را این طور توصیف می کند. وقتی یک موش حس می کند تلاش هایش به نتیجه نمی رسد، روش خود را عوض می کند، اما وقتی آدم ها حس می کنند کاری که انجام می دهند به نتیجه نمی رسد، عصبانی و خسته می شوند و دوست ندارند روش خود را عوض کنند. حتی گاهی اگر کسی راهکار تازه ای را به آنها نشان دهد، حالت دفاعی به خود می گیرند و می گویند: “من همیشه این کار را همین طور انجام داده ام. “یا” من آدمی این مدلی هستم.” در اصل این آدم ها از پذیرفتن راهکار تازه و انجام آن می ترسند و حس می کنند ترسشان به این معناست که دیگر روش ها اشتباه است. همیشه آنچه به نظر ما طبیعی و صحیح به نظر می رسد، در اصل محصول باورهایتان است و به ندرت نشان دهنده همه احتمالات و امکانات پیش رویمان یا تخمین صحیحی از توانایی هایمان است. اگر واقعا می خواهید در زندگی خود نتایج متفاوتی به دست بیاورید باید از حصاری که به منظور راحتی دور خود کشیده اید، پا را فراتر بگذارید و راهکارهای متفاوتی را امتحان کنید.

* شکست هرگز وجود ندارد :
تنها شکستی که در زندگی وجود دارد، این است که دست از یادگیری بردارید. جز این مورد هر نتیجه ای که پیش رویتان می آید، بازتابی است که به شما می گوید آیا راهکار انتخابی شما را به هدف نزدیک تر کرده یا دورتر. آدم هایی که به اهدافشان می رسند، یک خصوصیت مشترک دارند، آنها از شکست و اشتباه نمی ترسند، چون می دانند هر اشتباه یا شکست فرصتی است برای یادگیری که باید از آن استفاده کرد شکست، لازمه یاد گرفتن است.

* شما همین حالا در حال شکل دادن آینده تان هستید :
تفاوت بارزی که میان افراد موفق و ناموفق وجود دارد، این است که افراد موفق در حال زندگی می کنند اما افراد ناموفق در گذشته سیر می کنند. اگر دائم به گذشته بچسبید، تمام زیبایی ها و فرصت هایی را که زندگی در حال حاضر به شما ارزانی کرده از دست می دهید. اگر هم در حال زندگی کنید بسرعت می توانید فرصت های رسیدن به اهدافتان را صید کنید. مهم نیست در گذشته چقدر تلاش کرده اید. هر لحظه از هر روز زندگی فرصت تازه ای است تا به خوشبختی و موفقیت نزدیک تر شوید. اگر بار دیگر ترس های قدیمی و باورهای محدودکننده مانع شادی و موفقیت شما شدند، آنها را در ذهن تان متوقف و در درون تان افکار مثبت و خوش بینانه را جایگزین افکار منفی کنید. قدرت باورهای مثبت آنقدر زیاد است که می توانید به کمک آنها از تمام لحظات زندگی پلی برای موفقیت بسازید.



نگرش مثبت درسی از ادیسون

"بزرگترین کشف نسل من این است که

انسانها می توانند با تغییر دادن نگرش ذهنی خود،

زندگیشان را تغییر دهند." ویلیام جیمز

مجله لایف، او را مرد شماره یک هزاره نامید. شمار اختراعات او به شدت چشمگیر و حیرت آور است. ۱۰۹۳ اختراع او به مدت ۶۵ سال متوالی، برنده جوایز بی شمار شد. او در ضمن یک لابراتوار پژوهشی مدرن دایر کرد. اسمش توماس ادیسون بود.

اغلب مردم توانایی ادیسون را به نبوغ خلاق او نسبت می دهند. اما خود او معتقد بود که پشتکار و تلاش فراوان علت اصلی موفقیت های او بوده است. او می گوید: “نبوغ یعنی ۹۹ درصد تلاش و عرق ریختن به علاوه یک درصد الهام.” معتقدم که موفقیت او ناشی از عامل سومی هم بوده است.

چیزی بنام نگرش مثبت

ادیسون فردی خوشبین بود که در هر چیزی به جنبه های مثبت آن توجه داشت. او زمانی گفت: “اگر بتوانیم همه کارهایی را که از عهده ما بر می آید انجام دهیم، خودمان را شگفت زده می کنیم.” وقتی بعد از ۱۰۰۰۰ بار آزمایش لامپ روشنایی را اختراع کرد، او این ۱۰۰۰۰ تلاش را به حساب شکستهای خود نگذاشت. او با هر آزمایش متوجه شد که این روش هم موثر واقع نمی شود. او هرگز تردید نکرد که سرانجام لامپ روشنایی را اختراع خواهد کرد.

به این گفته او توجه کنید: “بسیاری از کسانی که در زندگی و کار شکست می خورند و متوقف می شوند، نمی دانند که فقط یک قدم با موفقیت فاصله دارند.”

شاید بزرگترین نمایش نگرش مثبت ادیسون را می توان بروز یک تراژدی در اواخر دوران شصت سالگی او دانست. لابراتواری که در وست اورنج ایالت نیوجرسی ساخته بود، از شهرتی جهانی برخوردار شده بود. ساختمان اصلی این لابراتوار به قدری بزرگ بود که وسعت آن به سه برابر یک زمین فوتبال می رسید.

او و همکارانش در این مکان کار می کردند و کالاهای تولیدی خود را برای مشتریان می فرستادند. این آزمایشگاه به الگویی برای پژوهش و تولید به شیوه مدرن تبدیل شده بود.

ادیسون عاشق این مکان بود و تا می توانست دقایق روز و شبش را در آنجا می گذراند. حتی در آنجا می خوابید. محل خوابش اغلب روی یکی از میزهای لابراتوار بود. اما در یکی از روزهای ماه دسامبر سال ۱۹۱۴ لابراتوار عزیز او دستخوش حریق شد. در حالی که ادیسون بیرون از ساختمان به تماشای سوختن آزمایشگاه ایستاده بود، این عبارت را گفت: “بچه ها بروید مادرتان را بیاورید، که هرگز شاهد آتش سوزی به این بزرگی نخواهد بود.”‌

هر کس بجای او بود، در هم فرو می پاشید. اما این اتفاق برای ادیسون نیفتاد. بعد از آن تراژدی می گفت: “من ۶۷ ساله ام، اما آنقدر پیر نشده ام که لابراتوار دیگری از نو نسازم.”

او ۱۷ سال برای برپایی یک لابراتوار جدید تلاش کرد. او می گفت: “مغز من پر از ایده های بلند پروازانه است، اما زمانم کوتاه است. دلم می خواهد یکصد سال عمر کنم. ادیسون در ۸۴سالگی جهان را وداع گفت.

اگر ادیسون تا این اندازه شخص مثبتی نبود، هرگز نمی توانست به عنوان مخترع تا این اندازه به موفقیت برسد. اگر به آنها که در حرفه های مختلف همواره موفق هستند، دقت کنید، می بینید که آنها همیشه در زندگی خود چشم انداز مثبتی دارند.




هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد
۶ شهریور ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: Arezoo69
پیام: ۴۸
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۹۰
از: mashhad
طرفدار:
- Xavi Hernandez
- pep
- ...
- spania
- ...
- pep
گروه:
- کاربران عضو
توصيه هايي براي درمان بي خوابي:

شخص بی خواب مشکلات بسیاری برای به خواب رفتن دارد. او زود به رختخواب می‌رود و مطمئن است که خوابش نمی‌برد؛


بی خوابی
بی خوابی چنین احساسی است: بد خوابیدن، حتی چشم بر هم نگذاشتن همراه با مشکلات خواب و بیداری های شبانه؛ در چنین حالتی شخص کاملاً بیدار است، یا اگر خواب هم باشد دائماً آمادۀ بیدار شدن است، یا نیمه خواب است یا هر پنج دقیقه یک بار چشم هایش را باز می‌کند و چرخش عقربه های ساعت را نگاه می‌کند و درست زمانی که باید بیدار شود، احساس خواب آلودگی می‌کند.

بی خوابی در آغاز شب
نگرانی بابت عدم توانایی به خواب رفتن او را بیدار نگه می‌دارد، تا زمانی که بتواند بخوابد مدام از خواب بیدار می‌شود و هر بار مجدداً برای به خواب رفتن مشکل دارد.

بی خوابی در نیمۀ شب
در این نوع بی خوابی، فرد در ابتدا راحت می‌خوابد اما 2 یا 3 ساعت قبل از صبح از خواب بیدار می‌شود و مجدداً به خواب رفتن، تقریباً برایش غیرممکن است، فقط دم سحر چند دقیقه به خواب می‌رود: این نوع بی خوابی عموماً در بین کسانی که دچار افسردگی هستند، مشاهده می‌شود.

بی خوابی مزمن
اگر بی خوابی ادامه داشته باشد، ممکن است نتایج آن بر کیفیت زندگی فرد اثر بگذارد، فرد بی خواب در طول روز خواب آلوده و بی حال است، مشکلات توجهی و تمرکزی دارد، تحریک پذیر است و... . بنابراین قهوه و چای می‌نوشد. به این ترتیب یک چرخۀ معیوب شکل می‌گیرد و بی خوابی اش مزمن می‌شود.

دلایل بی خوابی را پیدا کنید
بی خوابی ممکن است علل محیطی بسیاری داشته باشد: تغییر در شیوۀ زندگی، سفر، تغییر مکان و در پی آن تغییر ساعت، اقامت در اماکن مرتفع، کار بیش از حد و انجام تمرینات ورزشی بسیار شدید.
این بی خوابی ممکن است یک واکنش روانی بر اثر استرسی باشد که اخیراً برای فرد به وجود آمده: دغدغه های شغلی یا خانوادگی، مرگ نزدیکان، اخراج، طلاق، .... .
برخی آسیب ها و مشکلات هم ممکن است، عامل بروز بی خوابی باشند: سندروم پاهای بیقرار، آپنۀ خواب، دردها، افسردگی، مشکلات عصبی و ... .

یک عدم تعادل خاص در سبک زندگی از دیگر عوامل بی خواب شدن است، مانند: شام سنگین و چرب، فعالیت های فکری یا ورزشی بعد از ساعت 5 بعدازظهر و...!
باید مراقب باشید که یک بی خوابی اتفاقی تبدیل به بی خوابی مزمن نشود، اگر این اتفاق بیافتد علت اولیۀ بی خوابی ناپدید شده و دیگر نمی‌توان عامل مشکل را پیدا کرد.

چند توصیه برای اینکه دچار بی خوابی نشوید
باید اصول بهداشتی را به درستی رعایت کنید، شام تان باید سبک باشد؛ از انجام فعالیت های مهیج، چه ورزشی و چه فکری، از ساعت 5 بعد از ظهر به بعد اجتناب کنید. نباید به خاطر یک شب ِ بدون ِخواب دغدغه داشته باشید و مدام با خودتان فکر کنید که این لحظه یا یک لحظۀ دیگر خوابم می‌برد، این فکر و خیال ها خود عاملی می‌شود برای بی خوابی!

از مصرف قهوه، چای، کوکاکولا، ویتامین C به شکل دارو و الکل اجتناب کنید.
اتاق خوابتان باید دمای مناسبی داشته باشد، نه خیلی گرم باشد و نه خیلی سرد.
باید یک سری تشریفات را قبل از خواب انجام دهید، تا خوابتان را بازیابید: نوشیدن یک چیز گرم، چند صفحه کتاب خواندن و ... .

اختصاص دادن تخت خواب فقط برای خوابیدن و اجتناب از انجام کارهای دیگر مانند تماشای تلویزیون در رختخواب یا خوردن چیزی در آنجا، می‌تواند مفید باشد.
اگر بی خوابی شما از نوع اتفاقی است، باید هر چه سریع تر حل و فصلش کنید، خصوصاً اگر بی خوابی تان علت خاصی داشته باشد؛ بدن باید خود را با تغییرات احتمالی تطبیق دهد: سفر و تغییر ساعت، ماندن در کوهستان، جدایی و ... .

بازیابی ریتم خواب- بیداری
مطالعات نشان داده اند که افراد بی خواب زمان زیادی را در رختخواب می‌گذرانند: آنها خیلی زود به رختخواب می‌روند و خیلی دیر بیدار می‌شوند زیرا خوب نخوابیده اند.
بهتر است که شب را با مطالعه، موسیقی و تماشای تلویزیون بگذرانید. نباید سعی کنید به هر قیمتی که شده بخوابید، خیلی زود هم به رختخواب نروید.

دیر از خواب بیدار شدن هم اصلاً مطلوب نیست.
اگر در نیم ساعت اول بعد از به رختخواب رفتن، خواب تان نبرد، بهتر است که از جایتان بلند شوید، از اتاق خارج شوید، تلویزیون تماشا کنید، کتاب بخوانید، یک فعالیت آرامش بخش انجام دهید و هر زمانی که مجدداً احساس خواب آلودگی کردید، به رختخواب بروید.

اگر نصفه شب دوباره از خواب بیدار شدید، دوباره این کارها را از سر بگیرید: از جایتان بلند شوید، کتاب بخوانید یا تلویزیون تماشا کنید و هرگاه که چشم هایتان سنگین شد، دوباره به رختخواب بروید.
قطعاً در روز نباید بخوابید، اگر هم خواستید بخوابید در تمام بعدازظهر، نهایتاً 20 دقیقه بخوابید، به نظر نمی‌رسد که این 20دقیقه خواب، تأثیری بر بی خوابی داشته باشد.

اقدامات تکمیلی دیگر که می‌توانند مفید باشند
در آغاز فرآیند، محدودیت زیادی برای خواب وجود دارد، در ابتدا شب ها کوتاه و خواب فقط 5 تا 6 ساعت طول می‌کشد اما این خواب، خواب خوب و سالمی است؛ ولی کم کم مدت زمان خواب، شب به شب افزوده می‌شود.

باید یاد بگیرید که جسم و ذهن تان را استراحت بدهید: نباید روزتان را به افکار آزاردهنده بگذرانید که مانع خواب می‌شوند. گاهی اوقات، استراحت کردن ذهن را از این افکار خالی می‌کند.
باید در روز یاد بگیرید که استراحت کنید تا شب بتوانید راحت تر به استراحت بپردازید.
اگر عامل بی خوابی تان نگرانی و اضطراب است، روان درمانی پیشنهاد می‌شود.

داروهای خواب آور
این داروها باعث خواب می‌شوند اما فرد سریع به آنها عادت می‌کند و پس از مدتی با برهم زدن چرخۀ بیداری- خواب، مجدداً بی خوابی بازمی‌گردد.
باید از باربیتوریک ها که چندین نسل افراد بی خواب از آن استفاده کرده اند، اجتناب کرد و دیگر نباید تجویز شوند.

بنزودیازپین ها می‌توانند برای یک دورۀ بسیار کوتاه برای آرام کردن نگرانی های گذرا تجویز شوند. گاهی اوقات، ضد افسردگی ها، با دُز پایین، می‌توانند به خوبی بی خوابی نیمه شب به بعد را درمان کنند، این داروها عوارض جانبی هم ندارند.
نسل سوم خواب آورها، داروهای مناسبی هستند که چرخۀ خواب را مختل نمی‌کنند، این داروها خوابی نیروبخش برای فرد به وجود می‌‌آورند بدون اینکه فرد در طول روز احساس خواب آلودگی بکند.

نباید بی وقفه دارو تجویز شود
داروی خواب آور، هرچه که باشد، باید به مدت کوتاه و به شکل محدود و فقط برای چند روز تجویز شود تا فرد به آنها خو نگیرد و به تدریج ترک شان کند. پزشکان به هیچ وجه، این داروها را برای بچه ها تجویز نمی‌کنند.
وقتی که بی خوابی، مزمن شود، درمان دارویی بی فایده و استفاده از داروها بیشتر می‌شود، در این شرایط مشورت با یک متخصص ضروری است.

برای حفظ سلامتی
مسلماً، پس از چند شب نخوابیدن، بی خوابی بر روی فعالیت های روزانه و خاق و خو اثر می‌گذارد؛ بعضی اوقات، علت بی خوابی مشخص است. نباید این موضوع را بزرگ کرد. شب ها، زمان قبل از خواب را باید با آرامش گذراند، نباید خیلی زود به رختخواب بروید، تشریفات خواب و ریتم خواب را مجدداً از سر بگیرید. باید سعی کنید که علت را بفهمید و به بدن تان زمان بدهید که عادت کند. یک داروی خواب آور می‌تواند برای پشت سر گذاشتن این شرایط گذرا و البته دشوار کمک کننده باشد، اما مصرف این داروها نباید از چند روز فراتر رود. این تجویز باید در موارد خاص و استثنائی انجام شود




هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد
۶ شهریور ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام: ۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی
- یوهان کرایوف
- استقلال
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
درون شکم مورچه‌ها و حاصلی از آنچه می‌خورند

دانشمندی پس از مشاهده تغییر رنگ شکم یک مورچه پس از نوشیدن از قطره ای شیر تصمیم گرفت این پدیده را با استفاده از قطرات رنگی آب قند به آزمایش گذاشته و از آن عکاسی کند. به گزارش خبرگزاری مهر، شاید مورچه ها از آنچه می خورند واقعا آگاهی نداشته باشند اما شکم شفاف آنها می تواند آنچه که خورده شده است را به خوبی آشکار کند.



عکاس علمی و دانشمند زیست شناسی به نام "محمد بابو" با توجه به این پدیده از مورچه ها در حالی که مشغول نوشیدن قطراتی رنگی از آب قند بودند، عکاسی کرده است. وی با چکاندن قطراتی از آب قند در رنگهای مختلف به مورچه ها اجازه داد تا از این قطرات تغذیه کنند.

به گفته وی برخی از مورچه ها با نوشیدن از رنگهای مختلف رنگهای ترکیبی جدیدی را در شکم خود به وجود می آوردند. وی پس از اینکه مشاهده کرد شکم یک مورچه پس از نوشیدن از یک قطره شیر به رنگ سفید تغییر کرد متوجه این پدیده طبیعی شد و تصمیم گرفت آن را به تصویر بکشاند.



منبع




سکوت همیشه به معنای رضایت نیست. گاهی یعنی خسته ام از اینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمی دهند، توضیح دهم.
۷ شهریور ۱۳۹۰
     
برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۸
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۲۱
پیام‌های جدید
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۵۰۱ پاسخ
۱۲,۴۱۳,۳۳۷ بازدید
۱۵ روز قبل
Greatest Ever
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۹ پاسخ
۹,۱۰۰,۴۴۲ بازدید
۱۸ روز قبل
armanshah
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۵,۱۴۳ بازدید
۳ ماه قبل
مهدی
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۵۷,۳۵۴ بازدید
۶ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۷,۰۹۹ بازدید
۶ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۹۶۸ بازدید
۶ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۷۴,۵۷۸ بازدید
۶ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۹,۸۵۲ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۴,۵۳۳ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۷۴,۱۰۸ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۳۸۳ کاربر آنلاین است. (۲۴۰ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۳۸۳

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!