به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۵۷ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
     
پاسخ به: فناوری نانو!
نام کاربری: sqwflol4
پیام: ۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them
- ronaldiniho
- FCBarcelona
- Espain
- Xavi !
- pep guardiola
- Pep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
پیل های خورشیدی ارزان تر با نانومواد معدنی





الکترود شمارنده در پیل‌های خورشیدی حساس شده با رنگ‌دانه آلی (DSSCs)، معمولا شیشه اکسید قلع دوپ شده با فلوئور است که با لایه‌ی نازکی از پلاتین روکش داده شده است. پلاتین فلزی گران‌قیمت می‌باشد و دانشمندان در پی استفاده از مواد ارزان‌قیمت برای این الکترود هستند.


اکنون محققان در موسسه فناوری جرجیا اولین مطالعه در زمینه ساخت یک الکترود شمارنده جدیدِ عاری از پلاتین برای این پیل‌ها، را شرح داده‌اند. این الکترود مبتنی بر نانوبلورهای سولفید قلع روی مس (CZTS) چهارگانه‌ی کم هزینه می‌باشد.

نیمه‌رسانای سولفید قلع روی مس (CZTS) را می‌توان بعنوان یک ماده الکترود شمارنده موثر بجای فلز پلاتین استفاده کرد و پیل خورشیدی حساس شده با رنگ‌دانه آلی کارآمد و ارزانی ساخت. نانوبلورهای CZTS تولید شدند و سپس با روش چرخشی روی شیشه اکسید قلع دوپ‌شده با فلوئور (FTO) روکش داده شدند.

طبق گفته ژیجون لین، یکی از این محققان، با یک روش سنتز شیمی ساده‌ی مرطوب برای این نانوبلورها و یک روش ساخت روکش‌دهی – چرخشی پایدار برای الکترود، فیلم CZTS منتج بعد از سلنیزاسیون ("selenization") بعنوان الکترود شمارنده جهت تقویت بازتولید یدید از تری‌یدید در الکترولیت، عملکرد الکتروکاتالیستی موثری نشان داد. پیل خورشیدی استفاده‌کننده از الکترود ساخته شده از این نانوبلورها راندمان تبدیل توانی برابر با 37/7 درصد داشت که قابل‌مقایسه با راندمان پیل‌های استفاده‌کننده از الکترودهای پلاتینی (حدود 7 درصد) می‌باشد.

لین توضیح می‌دهد: "CZTS از عناصری که بصورت طبیعی بوفور در پوسته زمین یافت می‌شوند، تشکیل شده است و سمیت بسیار کمی دارد. برای مثال، این ماده در مقایسه با مواد استفاده شده در دو پیل خورشیدی فیلم نازک کارآمد – CdTe و CIGS که عناصر سمی و فلزات نادر دارند – با محیط زیست سازگارتر است."

اخیرا بر اساس عملکرد فوتوولتائیک عالی CZTS بعنوان یک نیمه‌رسانای نوع p، پیل‌های خورشیدی فیلم نازک کارآمدی شرح داده شده‌اند. با این حال، هیچ مطالعه‌ای روی فعالیت الکتروکاتالیستی CZTS برای استفاده در DSSCs تمرکز نکرده است.

این محققان برای تهیه نانوبلورهای CZTS از یک روش سنتز مبتنی بر محلول استفاده کردند. آنها با این روش می‌توانند ابتدا جوهری از این نانوبلورهای تهیه کرده و روی سطح بپاشند و سپس با عملیات حرارتی آنها را بصورت فیلم نازک دانه درشت آنیل کنند. این روش در مقایسه با روش‌های مرسوم کاتدپرانی خلاء و ترسیب بخار CZTS، منجر به تولید پیل‌های خورشیدی ارزان‌تر و کارآمدتر می‌شود.

این محققان جزئیات نتایج کار تحقیقاتی خود را در مجله‌ی Angewandte Chemie International Edition منتشر کرده‌اند.






پپ
۴ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
نقل قول
sara نوشته:

تکامل جنین

فتبارک الله احسن الخالفین ...






عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...


۴ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: sqwflol4
پیام: ۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them
- ronaldiniho
- FCBarcelona
- Espain
- Xavi !
- pep guardiola
- Pep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
عکسهایی نایاب از ارتش هیتلر

















چه جالب هیتلر هم میخنده!!!!!!!





















پپ
۴ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
Queen of Gallerion
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام: ۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس
- استقلال♥
- اسپانیا
- خسرو حیدری
- گواردیولا و انریکه
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
- مدیران گالری
- ناظرين انجمن
- شورای نخبگان سایت
- مدیران نظرات
افتخارات
اینا معجزات عددی قرآنه

کلمه فرشته (88) بار و کلمه شیطان نیز (88) بار تکرار شده است

کلمه بهشت (77) بار و کلمه جهنم نیز (77) بار تکرار شده است

کلمه دنیا (115) بار و کلمه آخرت نیز (115) بار تکرار شده است

کلمه گیاه (26) بار و کلمه درخت نیز(26) بار تکرار شده است

کلمه تابستان گرم (5) بار و کلمه زمستان سرد نیز (5) بار تکرار شده است

کلمه مجازات (117) بار و کلمه آمرزش نیز(117 * 2 ) بار تکرار شده است

کلمه آسمان (7) بار و کلمه ساخت آسمان نیز (7) بار تکرار شده است

کلمه زکات (32) بار و کلمه برکت نیز (32) بار تکرار شده است

کلمه شراب (6) بار و کلمه مستی نیز (6) بار تکرار شده است

کلمه رحمت (72) بار و کلمه هدایت نیز (72) بار تکرار شده است

کلمه فقر (13) بار و کلمه ثروت نیز (13) بار تکرار شده است

کلمه بگو (332) بار و کلمه گفتند نیز (332) بار تکرار شده است

کلمه الرحمن ( 57 ) بار و کلمه الرحیم ( 114 ) بار تکرار شده است

کلمه الفجار (3) بار و کلمه الابرار (6) بار تکرار شده است

کلمه سختی (12 ) بار و کلمه اسانی (36) بار تکرار شده است

کلمه ابلیس (11) بار و کلمه استعاذه با لله (11) بار تکرار شده است

کلمه المصیبت (75) بار و کلمه الشکر (75) بار تکرار شده است

کلمه الجهر (16) بار و کلمه العلانیه (16) بار تکرار شده است

کلمه الشده (102) بار و کلمه الصبر (102) بار تکرار شده است

کلمه المحبه (83) بار و کلمه الطاعه (83) بار تکرار شده است

کلمه سجده (34) بار تکرار شده است وما در نماز های یومیه (34) بار سجده می کنیم






۴ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: Carles_Puyol
پیام: ۶,۴۶۱
عضویت از: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰
از: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲̲̲͡͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
گروه:
- کاربران عضو
پذیرایی دیجیتال از مسافران هواپیمای مسافربری بوئینگ787


اگر آی‌پد را برنده بازار تبلت‌ها بر روی زمین بدانیم گویا برنده این نبرد در آسمان اندروید است! داستان از این قرار است که شرکت بوئینگ پلتفرم اندروید را برای سرگرم کردن و پذیرایی دیجیتال از مسافران هواپیمای غول‌پیکر مسافربری بوئینگ ۷۸۷ برگزیده است.

بر اساس اعلام شرکتی در این هواپیما مسافران با استفاده از بازی‌ها و برنامه‌های مولتی‌مدیای مبتنی بر اندروید سرگرم شده و موسیقی‌ها و فیلم‌های ویدیوئی مورد علاقه‌اشان را بر روی صندلی خود به تماشا خواهند نشست.

مارک لارسون مدیر فناوری این پروژه در این خصوص می‌گوید: تمامی مسافران بوئینگ ۷۸۷ با استفاده از صفحات نمایشگری که بر روی صندلی‌ها تعبیه شده است در طول سفرهای طولانی که با این هواپیما امکان‌پذیر است سرگرم خواهند شد.

بر اساس اعلام لارسون، صندلی‌های قسمت اکونومی (بخش ارزان‌تر) به نمایشگرهای ۷ اینچی ‌و صندلی‌های بخش فرست‌کلاس انتظار می‌رود به نمایشگرهای ۱۷ اینچی مجهز شوند!

هواپیمای بوئینگ ۷۸۷، از قابلیت حمل ۲۰۰ تا ۳۰۰ مسافر، بسته به پیکربندی صندلی‌های آن در کلاس‌های مختلف تا مسافت حداکثر ۱۵٫۰۰۰ کیلومتری برخوردار است که با در نظر گرفتن طراحی موتورهای جدید و کاراتر آن از لحاظ مصرف سوخت، می توان این هواپیما را مجموعه ای از پیشرفت‌های نوین در راستای مدرنیزاسیون اقتصادی و البته به کارگیری صحیح و به جای آنان محسوب کرد.




پ.ن: اندروید به هواپیما هم رسید




۴ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: جهان هستی
نام کاربری: elguaje7
پیام: ۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول
- یوهان کرایف، رونالدینیو
- استقلال
- اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا
- پپ گواردیولا
- امیر قلعه نویی
گروه:
- کاربران عضو
ماه دارد منبسط می‌شود!


پیش از این پژوهش‌ها نشان داده بود که ماه دارد منقبض‌ می‌شود، اما مطالعات تازه به کمک عکس‌هایی با وضوح بالا که از سطح قمر زمین گرفته شده، به کشف نشانه‌هایی از انبساط در این کره منجر شده است.



پیش از این می‌دانستیم که سطح ماه چروک شده و روی آن ترک‌ها و چروکیدگی‌های متعددی ایجاد شده است اما مطالعات تازه نشان می‌دهند در کنار این روند، ماه در نقاطی دارد منبسط می‌شود و روی آن گسل‌ها، برآمدگی ها و دره‌های کوچکی ایجاد شده که نتیجه انبساط است.
محققان اولین‌بار در سال 2010 / 1389 کشف کردند که ماه در فواصل زمانی گوناگون منقبض شده و سطح آن به همین دلیل در بخشی از نقاط با ترک پوشیده شده است. این چروک‌ها که در سطح عطارد هم کشف شده‌اند، می‌توانند حاصل کاهش دمای ماده مذابی باشند که در مرکز این دو کره وجود دارد و پس از گذشت حداقل 4میلیارد سال هنوز هم گرمای خود را از دست می‌دهد.
اما به تازگی روند تازه‌ای کشف شده، توماس واترز از مؤسسه اسمیت‌سونیان در واشنگتن می‌گوید: «علیرغم وجود تمامی ترک‌ها و چروکیدگی‌ها در سطح ماه این‌طور به نظر می‌رسد که سطح آن در مناطقی شروع به منبسط شدن کرده است».
به گزارش نیوساینتیست، نتایج ارسال شده توسط مدارگرد اکتشافی ماه یا LRO هم این ادعا را تأیید کرده و حکایت از فعالیت‌های دیگری مانند حرکت‌های انبساطی و جدا شدن بخش‌هایی از پوسته و ایجاد برآمدگی‌های ناشی از انبساط روی سطح این کره دارد.
نشانه‌های متعددی از انبساط در سطح این کره که مربوط به چندصدمیلیون سال گذشته و پیش از آن هستند، وجود دارند اما تازه‌ترین آنها کمتر از 50میلیون عمر دارد. محققان احتمال می‌دهند فشار ماگمایی که در زیر این پوسته در حرکت است می‌تواند عامل ایجاد این برآمدگی‌ها، گسل‌ها و تعدادی از دهانه‌های آتشفشانی سطح ماه باشد.
مارک رابینسون از دانشگاه ایالتی آریزونا می‌گوید: «این خیلی غافل‌گیرکننده است. با این حال تاکنون تنها از نیمی از سطح ماه با وضوح بالا تصویربرداری شده و مطمئنا شگفتی‌های دیگری هم در راه هستند».

تصویر






۵ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: جهان هستی
نام کاربری: Beauty.Dream
پیام: ۱,۱۱۰
عضویت از: ۲۹ تیر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- all of them...
- only pep...
گروه:
- کاربران عضو
زمین در شب!!!


















TesTimo bArcA
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۷ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: فناوری نانو!
نام کاربری: sqwflol4
پیام: ۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them
- ronaldiniho
- FCBarcelona
- Espain
- Xavi !
- pep guardiola
- Pep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
تاثیر طول و ناخالصی نانولوله های کربنی بر تابش فلورسانس

محققان آمریکایی دریافتند که طول نانولوله‌های کربنی و همچنین ناخالصی‌های موجود در آنها می‌تواند روی تابش فلورسانس آنها تاثیرگذار باشد. نتایج کار آنها نشان داد که نانولوله‌های بلندتر دارای تابش بیشتری هستند.

نتایج کار محققان در دانشگاه رایس نشان می‌دهد که چگونه خواص فلورسانس نوع ویژه‌ای از نانولوله‌ها تحت تاثیر طول آنها و ناخالصی‌های موجود در این مواد است. وایسمن از محققان این پروژه می‌گوید این ویژگی‌ها می‌تواند برای تصویربرداری پزشکی و مصارف صنعتی بسیار مهم باشد. نتایج این تحقیق در نشریه ACS Nano به چاپ رسیده است. این گروه تحقیقاتی در این مقاله نشان دادند که چگونه طول و ناخالصی موجود در نانولوله‌های منفرد می‌تواند روی خواص فلورسانس نانولوله‌های منفرد تاثیرگذار باشد. در این کار، نور منتشر شده دارای طول موج نزدیک به قرمز است.


نتایج این تحقیق نشان داد که نانولوله‌های بزرگتر دارای شدت تابش بیشتری هستند. ماکزیمم شدت تابش در نانولوله‌ها نسبت مستقیمی با طول آنها دارد، این مسئله نشان می‌دهد که شدت تابش با ناخالصی رابطه‌ای ندارد. اما از سوی دیگر شدت تابش در نانولوله‌هایی که هم اندازه بودند با یکدیگر متفاوت بود که این موضوع می‌توانست به آسیب‌های ساختاری نانولوله‌ها یا واکنش شیمیایی که طی آن اتم‌ها به سطح می‌چسبند، مربوط باشد.

نتایج این تحقیق برای اولین بار در اواخر سال قبل به چاپ رسید که نویسندگان آن تونیا لیو چروکوری و دیمیتری سیبولسکی، از دانشجویان گروه وایسمن، بودند. در این مقاله چروکوری به بررسی 400 نانولوله منفرد که دارای ساختار ویژه‌ای به نام (10.2) بودند، پرداخت. وایسمن درباره چروکوری می‌گوید کار او قابل ستایش است زیرا توانسته تعداد بسیار زیادی محاسبه را با دقت بالا انجام دهد.

این گروه تحقیقاتی با استفاده از فیلترینگ طیف‌ها موفق شده است نوع جدیدی از نانولوله را مشاهده کند. وایسمن می‌گوید ما از طیف سنجی برای بررسی نمونه پلی دیسپرس حاوی ساختارهای مختلف استفاده کردیم که تنها یکی از این ساختارها نانولوله (10.2) بود. اما همین یک نوع نیز دارای طول‌های متفاوتی بود. وایسمن می‌افزاید در این تحقیق ما یک یا دو نانولوله را در نمونه‌ای رقیق شده ایزوله کرده و طول آنها را با آنالیز ویدئویی مشخص نمودیم. با این نوار ویدئویی می‌توان ماکزیمم درخشندگی نانولوله‌ها را نیز تعیین کرد. درخشندگی نانولوله‌ها کاملا متفاوت بوده و تنها 20 درصد از آنها دارای مقدار درخشندگی بودند که ما انتظار داشتیم. ما می‌خواستیم بدانیم که چگونه روش رشد می‌تواند روی این درخشندگی تاثیرگذار باشد.

منبع






پپ
۸ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: مطالب خواندنی
نام کاربری: sqwflol4
پیام: ۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them
- ronaldiniho
- FCBarcelona
- Espain
- Xavi !
- pep guardiola
- Pep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
قاب اسمان !

1
2
http
[url=http://persian-star.net/1390/10/17/memari/12.jpg]4

5
6


تأثیر لالایی روی مغز انسان!




سالها تحقیق نشان می‌دهد که موسیقی و کلمات ملایم، آرام و منظم مانند لالایی با تحریک امواج دلتا در مغز ذهن را آرام کرده و موجب به خواب رفتن شود.
دکتر نورمن وینبرگر (Norman Wienberger) استاد زیست‌شناسی عصبی و رفتاری در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: موسیقی در هر فرهنگی وجود دارد و کودکان چنان قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای در زمینه موسیقی دارند که نمی‌توان آن را اکتسابی دانست. مادرها همیشه و در همه جا برای کودک خود آواز می‌خوانند چون بچه‌ها آن را می‌فهمند. موسیقی بخشی از میراث زیست‌شناختی ما است.

پیش از تولد
دکتر پاتریشیا اس تی جان (Patricia St. John) استادیار موسیقی در دانشگاه کلمبیا می‌گوید مطالعات کاملی انجام شده و نمونه‌های واقعی از آنچه جنین در رحم مادر می‌شنود ثبت شده است. او به نمونه‌های ثبت شده توسط دکتر شیلا سی وودوارد (Sheila c.Woodward) رئیس آموزش موسیقی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اشاره می‌کند. تحقیقات وی تا حدودی نشان می‌دهد که چرا نوزادان با صدای مادر خود بیشتر از پدر ارتباط برقرار می‌کنند. بیشتر کودکان بطور ذاتی موسیقی و ریتم را دوست دارند و مایلند به محض اینکه این توانایی را پیدا کنند بدن خود را همراه با ضربات موسیقی حرکت دهند. دکتر اس تی جان می‌گوید: کودکان قبل از اینکه بتوانند صحبت کنند، آواز می‌خوانند و قبل از اینکه بتوانند راه بروند، می‌رقصند.

یادگیری از طریق لالایی
دکتر سارا برورBrewer) (Sarah از دانشگاه کمبریج در کتاب خود "ابر کودک: پتانسیل کودک خود را از بارداری تا یک سالگی تقویت کنید" می‌نویسد: گوش نوزاد در هفته بیستم تکامل بطور کامل رشد می‌کند و مغز او قبل از 24 هفتگی به صداهایی که از خارج از رحم می‌شنود پاسخهای الکتریکی می‌دهد. بعلاوه محققان در دانشگاه لیسستر (Leicester) در انگلستان دریافتند هنگامی که بچه‌ها از شنیدن موسیقی لذت می‌برند نفس می‌کشند. آنها آهنگ‌هایی را که قبل از تولد تا یک سالگی شنیده‌اند را بیشتر دوست دارند و می‌توانند آنها را به خاطر بسپارند.

راهی به سوی زبان‌آموزی
وقتی مادر برای کودک خود لالایی می‌خواند با تکرار ریتم موسیقی و حدفاصل سطح ساده کلام (simple-pitch contours of speech) او را با زبان آشنا می‌سازد. وینبرگر می‌گوید: هر دوی اینها صداهای کشیده زیادی دربردارند. صحبت کردن نوزاد مانند آواز خواندن است و تفاوت چندانی میان این دو نیست. کودک به موازات رشد از آواز خواندن نیز لذت می‌برد. داین بالز (Diane Bales) از بخش رشد کودک و خانواده در دانشگاه جورجیا می گوید: تطبیق کلمات در واقع به یادگیری سریع و نگهداری طولانی‌تر مطالب در مغز کمک می‌کند، به همین دلیل ما متن اهنگهای کودکی خود را حتی اگر سالها نشنیده باشیم، به خاطر داریم.

رشد عقلی
به گفته برور (Brewer) تحقیقات نشان میدهد کودکانی که با موسیقی برانگیخته می‌شوند 6 ماه زودتر از سایر کودکان حرف می‌زنند و رشد عقلی بالاتری دارند. این رشد به افزایش درک فضایی و هوش لازم برای پازلهای پیچیده و عملکردهای بالاتر مغز مانند ریاضی، موسیقی و شطرنج مربوط می‌شود. طبق مطالعه‌ای که در بخش رشد خانواده و کودک در دانشگاه جورجیا انجام شد، در کودکانی که در مدت زمان رشد خود موسیقی گوش می‌دهند بخشهای ارتباطی مغز با موسیقی پیشرفت می‌کند و این پیشرفت میتواند راه و روش فکری آنان را تحت تأثیر قرار دهد.

درک عاطفی
مطالعه‌ای در دانشگاه Case Western Reserve انجام شد که نشان داد کودکان 6 تا 12 سال به 30 آهنگ انتخابی از باخ احساسات گوناگونی نشان دادند. طبق این مطالعه کودکان درجات دقت و حساسیت عاطفی شگفت‌آوری داشتند به ویژه کودکان 6 ساله‌ای که هیچ آموزش موسیقی ندیده بودند. . در این مطالعه "شادی" با حرکات موزون زیاد و تولید آواهای منقطع، "غم" با حرکات موزون کم و تولید آواهای پیوسته، "هیجان" با حرکات موزون زیاد در 3 ضرب و "آرامش" با حرکات موزون کم در 2 ضرب همراه بود.

منبع

فکر کنم اینجا به غیر از من و زینب جون کس دیگه ای نمیاد




پپ
۸ اسفند ۱۳۹۰
پاسخ به: جهان هستی
نام کاربری: sqwflol4
پیام: ۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them
- ronaldiniho
- FCBarcelona
- Espain
- Xavi !
- pep guardiola
- Pep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
زمین در شب!!!


خیلی جالبه

ستون‌های خلقت وجود ندارند، اما دیده می‌شوند
تلسکوپ هابل در سال 1995 تصویری از چند ستون به ارتفاع چهار سال نوری را ثبت کرد که به ستو‌‌ن‌های خلقت مشهور شدند، چندی پیش نیز تلسکوپ هرشل تصویری جدید از این ستون‌ها به ثبت رساند اما نکته جالب توجه این است که این ستون‌ها هزاران سال پیش نابود شده‌اند

به گزارش خبرگزاری مهر، در سال 1995 جهان مبهوت تصویری از گروهی متشکل از چهار ستون کیهانی به ارتفاع چهار سال نوری در میان سحابی عقاب در فاصله هفت هزار سال نوری از زمین شد، این ستون‌ها به اندازه‌ای زیبا و شگفت انگیز بودند که نام "ستون‌های خلقت" بر روی آنها نهاده شد.

تنها مشکل این بود که این ستون‌ها واقعا وجود نداشتند، رویدادی آنها را بیش از هزاران سال پیش نابود کرده بود. این تفکر طبیعی است، که محدود به درک انسان از زمان شده است، انسان به پدیده‌های فضایی همانطور نگاه می‌کند که به کوهها یا اقیانوس‌ها بر روی زمین، انسان چنین پدیده‌های کیهانی را به شکل رویدادهایی ثابت و ایمن می‌بیند که در واقعیت انسانی ریشه دارند.

اما درک محدود انسان از زمان، همان رویدادی که باعث می‌شود انسان خود را مرکز همه چیز بداند، تنها یک تصور است. در مقیاس‌های کیهانی درست مانند زندگی شخصی انسان‌ها، همه چیز به صورت ثابت در حرکت است. معماری کیهان همواره در حال تغییر است و دانشمندان از سال 2007، یعنی تنها چند سال پس از مشاهده ستون‌های خلقت پی بردند که این سازه‌های غول پیکر دیگر وجود ندارند.

این ستون‌ها به واسطه یک انفجار ابرنواختری که در حدود 6 هزار سال پیش رخ داده بود، منفجر و نابود شدند. با استفاده از تلسکوپ‌های کنونی، انسان می‌تواند شاهد رشد انفجار ابرنواختری باشد و ببیند که به صورت غیر قابل توقف هرچیز که بر سر راهش باشد را نابود می‌کند. از همین دیدگاه، امواج انفجاری هنوز به ستون‌های خلقت نرسیده‌اند و به نظر انسان‌ها ستون‌های خلقت هنوز بر جای خود هستند.

طی هزار سال آینده انسان‌ها از روی زمین نمایشی خیره کننده را خواهند دید، امواج انفجاری به ستون‌ها خواهند رسید و این سازه‌های غول پیکر توسط قدرت مرگبار ستاره‌ای مرده، به نابودی کشیده خواهد شد، البته در نظر داشته باشید که این رویداد مدتها پیش رخ داده است.

از آنجایی که نور باید فضایی بیکران را طی کند تا به چشم انسان‌ها برسد، زمان رسیدن نور به تلسکوپ‌های انسان‌ها پس از وقوع انفجار خواهد بود، از این رو هرچه فاصله وقوع یک رویداد بیشتر باشد، برای رسیدن به چشم انسان مدت زمان بیشتری نیاز خواهد داشت. بهتر است بدانید زمانی که به آسمان نگاه می کنید، آنچه که می‌بینید به گذشته به چند ثانیه، چند دقیقه، چند سال، چند قرن یا چند هزاره پیش تعلق دارند.

ستون‌های خلقت وجود ندارند، اما دیده می‌شوند
تصاویر جدید از ستون‌هایی که نابود شده‌اند


چندی پیش تلسکوپ فضایی هرشل تصویری جدید و باشکوه را از این هدف قدیمی ستاره شناسی، یعنی سحابی عقاب که با نام رسمی M16 نیز شناخته می‌شود، ارائه کرد. در مرکز این تصویر می‌توان ستون‌های خلقت را به وضوح مشاهده کرد، این ستون‌ها در سال 1995 توسط تلسکوپ فضایی هابل رصد شده اند و به نام ستون‌های خلقت شهرت پیدا کرده اند.

اما آنچه هرشل و هابل در این سحابی دیده اند کاملا متفاوت از یکدیگر هستند. هابل نور ساطع شده از ستون‌ها را به تصویر کشیده است و هرشل ستون‌ها را در میان نوری که آنها را در بر گرفته به تصویر کشیده است. به بیانی دیگر هرشل نسبت به طول موجهای بلندتر نوری حساس تر است و این ویژگی به او کمک می کند تا تشعشعات برخاسته از گازهای سرد و غبارها را نیز ردیابی کند.




منبع




پپ
۸ اسفند ۱۳۹۰
     
برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۸
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۲۱
پیام‌های جدید
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۵۰۱ پاسخ
۱۲,۴۱۳,۳۷۳ بازدید
۱۵ روز قبل
Greatest Ever
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۹ پاسخ
۹,۱۰۰,۴۵۸ بازدید
۱۸ روز قبل
armanshah
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۵,۱۴۵ بازدید
۳ ماه قبل
مهدی
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۵۷,۳۵۵ بازدید
۶ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۷,۰۹۹ بازدید
۶ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۹۶۸ بازدید
۶ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۷۴,۵۷۸ بازدید
۶ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۹,۸۵۳ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۴,۹۳۸ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۷۴,۱۱۸ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۳۹۹ کاربر آنلاین است. (۲۶۶ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۳۹۹

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!