در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد لیگ قهرمانان | ||
نام کاربری: onlymessi10
پیام:
۱,۴۸۰
عضویت از: ۱۰ آبان ۱۳۹۰
طرفدار:
- لئو .اینی.لوئیز.جوردی.دنی.و... - ژاوی.پویول.پپ.انریکه.ریوالدو.رونالدینهو.کرایف - استقلال - آلمان . آرژانتین - .منتظری. - .یورگن کلوپ.ونگر.بیلسا.لوئیز انریکه - امیرخان.ویسی.جلالی. گروه:
- کاربران عضو |
پویول گفته دوست دارم دور بعد بخوریم میلان من هم دوست دارم با آرسنال یا میلان بیفتیم |
||
« مسی اگر در آسمان بازی می کردی، حاضر بودم که برای دیدن بازی ات بمیرم تا به اسمان بیایم.» | |||
۱۶ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
این رئال بی خاصیت کاری نکرد تا من به آرزوی بازی رویایی این فصلم (بارسا-دورتمند)،حداقل در این دور از مسابقات، برسم . الحاقی: با این وجود کابوس در راه است . |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
- كاربران بلاک شده |
کی قرعه کشی میشه؟؟
|
||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MOHAMMAD REZA نوشته:کی قرعه کشی میشه؟؟ 20 دسامبر، مصادف با اول دی قرعه کشی انجام میشه. بازی های رفت مرحله یک هشتم نهایی 12 و 20 فوریه همزمان با 24 بهمن و 2 اسفند برگزار میشه. دور برگشت 15 و 21 اسفند. مرحله یک چهارم نهایی دور رفتش دوم و سوم آپریل و دور برگشتش هنم و دهم آپریل برگزار میشه. مرحله نیمه نهایی هم دور رفتش 23 و 24 ماه آپریل و مرحله برگشتش 29 و 30 همون ماه برگزار میشه. فینال هم 25 می در ورزشگاه ومبلی لندن برگزار میشه. |
||
|
|||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Iman-Emperatour
پیام:
۲,۴۱۸
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۸
از: مشهد سیتی
طرفدار:
- لیو مسی - یوهان کرایف - بارسا - اسپانیا - لیو مسی - تیتو وویلانوا - تیتو وویلانوا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Apocalypto نوشته:این رئال بی خاصیت کاری نکرد تا من به آرزوی بازی رویایی این فصلم (بارسا-دورتمند)،حداقل در این دور از مسابقات، برسم . الحاقی: با این وجود کابوس در راه است . خیلی دوست دارم فینال بارسا و دورتمند برگزار بشه و یه شب رویایی واسه بارسا |
||
|
|||
۱۸ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
... و بازهم آرسنال شرط می بندم، ببینید کی گفتم!! |
||
۲۰ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
نقل قول Marco Reus نوشته:... و بازهم آرسنال شرط می بندم، ببینید کی گفتم!! ولی من حدس میزنم به پورتو میخوریم |
||
۲۶ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: ROMARIO
پیام:
۱,۵۰۹
عضویت از: ۲۱ تیر ۱۳۸۹
از: چهارمحال وبختیاری
طرفدار:
- MESSI XAVI INIESTA ALVES PUYOL - کرویف-مارادونا-مالدینی-استم-بکن بایر - استقلال - ایتالیا - پپ کبیر گروه:
- كاربران بلاک شده |
من خیلیس منتظرچلسی نامرد بودم ولی نیمدن بالا تا انتقام پپ کبیر رو بگیریم ولی بعد چلسی ارسنال و میلان گالاتستارای خوبی
|
||
فرقی نمیکنه اسمون همه جاش یه رنگه این زمینه که یه جاش زشته یه جاش قشنگه |
|||
۲۷ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
کسی اگه ساعت دقیق قرعه کشی و اینکه از کدوم شبکه پخش میشه رو میدونه بذاره لطفا
|
||
۲۹ آذر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Hardbarca
پیام:
۶۹۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۰
از: nou camp
طرفدار:
- All of them - Koeman - Spain - PEP گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ! д Ľ نوشته:کسی اگه ساعت دقیق قرعه کشی و اینکه از کدوم شبکه پخش میشه رو میدونه بذاره لطفا ساعت 2 امروز ظهر.5شنبه 30 اذر یعنی همین الان که من دارم این جواب رو میدم شروع میشه |
||
۳۰ آذر ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |