در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مجله فانتزی | ||
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نقل قول The Fallen Lord نوشته:تو رو خدا انقدر بیحال نباشید! هرچی ایده میدم برای این لیگ، زود هیجانش فروکش می کنه! این کار اگر پا بگیره خیلی به جذابیت لیگ کمک می کنه! همین الانش کلی تیتر هست که میشه کار کرد. مثلا: - احتمال اخراج دی بوئر از آرسنال - پاس نشدن چکهای حاج حسین - اعتراض تماشاگران میلان به گل نزدن کاستا بیاید دست به دست هم بدید و این کار رو راه بندازید تا به تدریج تکمیل بشه. از همه مهمتر - ارتباط پشت پرده دسته با دست جناب همایونی |
||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده |
من اعلام امادگی میکنم واسه شروع حتی حاضرم این مسئله رو مدیریت کنم که کی چیکار کنه تا از این وضع بی صاحابی در بیاد
|
||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
خب پس اولی هوینتس رو به عنوان سردبیر مجله معرفی می کنم. یه بررسی کن ببین کیا می خوان مشارکت کنن که تیم مجله رو تشکیل بدی. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول The Fallen Lord نوشته:خب پس اولی هوینتس رو به عنوان سردبیر مجله معرفی می کنم. بنده بعنوان مدیر باشگاه دورتموند اجازه نمیدم بدون هماهنگی با من یکی از اعضای مهم و زحمتکش باشگاهم رو از تیم خارج کنید . ایشون با باشگاه قرار داد 5 ساله داره (پایین ارسال). به جرات میتونم بگم که هیچ جانشینی نمیتونم براش پیدا بکنم که بتونه کارش رو مثل ایشون انجام بده |
||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
من که بالاخره قبول مسئولیت کردم تو این مجله! اما امنیت جانیمو کسی تامین میکنه آیا؟ حضرت سعید یه بادیگاردی مطرح کرده بودی شما؟! هنوز به قوت خودش باقیه؟ |
||
|
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
بچه های امنیت انجمن مسئول حفاظت از شما هستند. جهت آسایش شما هم یک سوئیت تو سازمان امنیت سایت در اختیارتون میزاریم. |
||
|
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:بچه های امنیت انجمن مسئول حفاظت از شما هستند. جهت آسایش شما هم یک سوئیت تو سازمان امنیت سایت در اختیارتون میزاریم. مینی بار هم داشته باشه لطفاً!!! پنجره اش هم رو به نیو کمپ باز بشه!! |
||
|
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
دوستان ز صحبت کم کنید و بر مطلب افزایید.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو |
میبینم که خیلی سریع عقب کشیدید تا اولی هوینس به شغل کنونیش ادامه بده
|
||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
توصیه میکنم به فساد مالی مدیران دورتموند هم بپردازید. اصلا چرا مدیر تیمی که در شرایط خوبی قرار داره باید تیمش رو بفروشه؟ آیا غیر از ترسِ روبرو شدن با کمیته مبارزه با فساد مالی لیگ دلیل دیگه ای هم داره؟ |
||
|
|||
۲۳ دی ۱۳۹۲
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |