در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: ahwaz-esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یعنی این بشر حرف واس گفتن نمیزاره نقل قول از هت تریک مسی با پای راست خجالت بکشید. |
||
@esalatbarca | |||
۱۶ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
باز بارسا یک مساوی کرد همه ی مربیان عالم مدعی شکست بارسلونا شدند والا این بازی بارسا توی ضربات آخر بی دقتی کرد ولی خوب شد که تاوانش رو با یک مساوی پس داد وگرنه هیچی دیگه
|
||
۱۶ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
روبرتو به تمرینات برگشته ولی در لیست سفر به آلما قرار نداره ولی مطمئنن برای بازی های ژاپن آمادگی کامل رو به دست میاره به امید یک بازی بی نقص و نشان دادن قدرت دوباره
|
||
۱۶ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Αφροδίτη نوشته:روبرتو به تمرینات برگشته ولی در لیست سفر به آلما قرار نداره ولی مطمئنن برای بازی های ژاپن آمادگی کامل رو به دست میاره به امید یک بازی بی نقص و نشان دادن قدرت دوباره خدا رو شکر بچه برگشت. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۶ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() ![]() سلام بچه ها آقا اول از همه از مدیریت سایت خواهش می کنم منو ببخشه و این رو به حساب تبلیغات نذاره راستش این نمایش منه با عنوان "برنالئو" که خب حدود شیش ماهی هست که از تولیدش می گذره اما به علت مشکلات مالی و نبود اسپانسر همچنان موفق نشدیم روی صحنه ببریمش خب من به فکرم رسید که شاید اینجا کسی باشه که مث من هم به هنر علاقه داشته باشه و هم به مسی و البته کسی هم باشه که برخلاف من یه خورده وضعیت مالیش بهتر باشه ![]() هرچند اگه کسی بتونه یه اسپانسر خوب آبی اناری هم بهم معرفی کنه باز دستش درد نکنه ![]() در پایان ممنون میشم اگه کسی شماره ی لئو مسی رو بده به من که مستقیما از خودش کمک بگیرم ![]() ![]() |
||
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
این تئاتره؟ من برادرم کوچیکم تئاتر بازی و کارگردانی می کنه. اگر دوست داری ارتباط بدم باش صحبت کن.
|
||
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول این تئاتره؟ من برادرم کوچیکم تئاتر بازی و کارگردانی می کنه. اگر دوست داری ارتباط بدم باش صحبت کن. آره ممنون میشم :) |
||
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول best_of_all نوشته:نقل قول این تئاتره؟ من برادرم کوچیکم تئاتر بازی و کارگردانی می کنه. اگر دوست داری ارتباط بدم باش صحبت کن. آره ممنون میشم :) خصوصی برات فرستادم. |
||
|||
۱۷ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو ![]() |
گفتم حیفه در مورد پنالدو خاتون صحبت نشه ... ![]() این بچه گل هاش یکی از یکی دروازه خالی تره ./ ![]() کاش یک جایزه بعنوان ( رو خط دروازه گل زن سال ) بزارن این بچه بالاخره یک جا از مسی جلو بیفته ./ ![]() در کل ریالی ها یک جوی راه انداختن که نیمار چقدر خوبه ... ![]() ![]() امسال حق نیماره ... اینقدر بی رگ و بی تعصب هستن که واسشون مهم نیست توپ طلا به یک بارسایی برسه فقط میخوان به مسی نرسه ... ![]() به حرف گربه سیاه هم بارون نمیاد ... ./ ![]() |
||
۱۷ آذر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
شانسه ما داریم ؟! بهترین گلزن امسالمون مصدوم شد ! بازی امشب و بازی با دیپورتیوو رو از دست داد ، حضورش تو جام جهانی باشگاه ها هم در افق ابهام داره محو میشه ! ![]() فقط امیدوارم چیزی نباشه و زود برگرده وگرنه با مونیر کاملاً سمت چپ تعطیله ! مگه اینکه انریکه از ساخت پدرو 2 دست بکشه و بیشتر به ساندرو بازی بده ! |
||
۱۸ آذر ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |