در حال دیدن این عنوان: |
۱۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
|
نقل قول از طریق لینک زیر میتوانید به مسی به عنوان بهترین بازیکن سال فیفا رای بدهید و تاثیرشم 25 درصده لطفا همه رای بدید به امید آنکه حق به حق دار برسه و مسی به عنوان بهترین بازیکن انتخاب بشه اگر درسایت عضو نیستید میتوانید اول ثبت نام کنید و بعد رای بدهید. میتوانید به ترتیب سه بازیکن انتخاب کنید و امتیازهای انها به ترتیب5و3و1 است گزینه 1 را مسی بزنید. لینک رای مشاهده لینک |
||
۳ مرداد ۱۳۹۷
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Anis نوشته:نقل قول صبغه الله... نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول sʏᴍʙᴏʟ ᴏғ ʟᴏʏᴀʟᴛʏ نوشته:من اگه سرمربی بودم، برای اوایل فصل این ترکیب رو به زمین میفرستادم: آلبا - اومتیتی - پیکه - سمدو بوسکتس کوتینیو - راکیتیچ دمبله - سوارز - مسی من این فصل واقعا دلم میخواد روبرتو رو جای راکیتیچ ببینم تو ترکیب. گرچه خیلی بعیده هرگز فکرشم نکن والورده یه بازیکن دفاعی رو با یه بازیکن هجومی تغییر بده! کاش این فصل والورده غافلگیرمون کنه و تیم هجومی بازی کنه. تحمل یه فصل دیگه با بازی دفاعی واقعا سخته آره واقعا... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ مرداد ۱۳۹۷
|
|
|
مشاهده لینک کف بر شین... کوتینیو پا چپه! یک مکمل فوق العاده کارآمده واقعا خوب بود خریدش |
||
۳ مرداد ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول JUSTICE نوشته:مشاهده لینک کف بر شین... کوتینیو پا چپه! یک مکمل فوق العاده کارآمده واقعا خوب بود خریدش اخبار خودمونم بخونین. ![]() مهارتهای مالکوم، خرید جدید بارسا (ویدئو) |
||
|||
۳ مرداد ۱۳۹۷
|
|
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
نقل قول Anis نوشته:نقل قول sʏᴍʙᴏʟ ᴏғ ʟᴏʏᴀʟᴛʏ نوشته:من اگه سرمربی بودم، برای اوایل فصل این ترکیب رو به زمین میفرستادم: آلبا - اومتیتی - پیکه - سمدو بوسکتس کوتینیو - راکیتیچ دمبله - سوارز - مسی من این فصل واقعا دلم میخواد روبرتو رو جای راکیتیچ ببینم تو ترکیب. گرچه خیلی بعیده کلا هیچ تلاشی برای هماهنگ کردن بازیکن های جوون نداره همون ترکیب قدیم رو استفاده میکنه خداییش یکذره خباقیت و عقل توی کله ی این مربی نیست |
||
۳ مرداد ۱۳۹۷
|
|
|
اخبار خودمونم بخونین. مهارتهای مالکوم، خرید جدید بارسا (ویدئو) عه ندیدم خخخخخخخ
|
||
۴ مرداد ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول JUSTICE نوشته:اخبار خودمونم بخونین. مهارتهای مالکوم، خرید جدید بارسا (ویدئو) عه ندیدم خخخخخخخ *گیف سر تکون دادن مسی به حالت تاسف* |
||
|||
۴ مرداد ۱۳۹۷
|
|
![]() ![]() نام کاربری: you.are.barcelona
پیام:
۱,۰۰۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۶
از: مازندران
طرفدار:
- مسی - یوهان کرایف - استقلال - المان - امید نورافکن - لوچو - شفر گروه:
- کاربران عضو ![]() |
امسال قبل خواب از گزارش بازی سایت استفاده میکنم و همراه با گزارش خلاصه بازی ها رو میبینم.تفریح بسیار جالبی هست برای بارسایی ها.امشب فصل اول انریکه تموم شد. واقعا عجب فصلی بود. مربی ای غیر قابل پیش بینی و با پلن های مختلف بارسایی که دو فصل بود جاده به سمت تباهی میرفت و حتی میرفت که اون فصل هم تباه بشه اما انریکه اومد و از این تیم یه تیم دیگه ساخت من عاشق تیکی تا کا بودم و هستم اما تیم انریکه یه چیز دیگست تیمی که دیگه غصه باز کردن دفاع اتوبوسی نداره... ممنون لوچو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حیف که میراثت دست ابلهی به نام ارنستو والورده افتاده |
||
۴ مرداد ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول amir نوشته:امسال قبل خواب از گزارش بازی سایت استفاده میکنم و همراه با گزارش خلاصه بازی ها رو میبینم.تفریح بسیار جالبی هست برای بارسایی ها.امشب فصل اول انریکه تموم شد. واقعا عجب فصلی بود. مربی ای غیر قابل پیش بینی و با پلن های مختلف بارسایی که دو فصل بود جاده به سمت تباهی میرفت و حتی میرفت که اون فصل هم تباه بشه اما انریکه اومد و از این تیم یه تیم دیگه ساخت من عاشق تیکی تا کا بودم و هستم اما تیم انریکه یه چیز دیگست تیمی که دیگه غصه باز کردن دفاع اتوبوسی نداره... ممنون لوچو ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حیف که میراثت دست ابلهی به نام ارنستو والورده افتاده ![]() فقط فکر کنین این استعدادها زیر دست لوچو بود... افسوس... |
||
|||
۴ مرداد ۱۳۹۷
|
|
![]() ![]() نام کاربری: gholam14
پیام:
۷۴۶
عضویت از: ۱۲ مرداد ۱۳۸۵
از: SHIRAZ
طرفدار:
- مسی - ژاوی-پپ گواردیولا - پرسپولیس - اسپانیا-برزیل - جلال حسینی - پپ گواردیولا - برانکوایوانکوویچ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول infinite iniesta نوشته:مالکولم هم که رسمی شد. امیدوارم به کار تیم بیاد واقعن... ایکاش همچین خریدی برای هافبک میکردن که دیگه نیش تا بناگوش باز لرد گومز رو تو عکسای تورپیش فصل آمریکا نمیدیدم...این لردها تو بارسا میمونن چه خوشحال میشن! اون داگلاس که برا دو جلسه تمرین در پوست خودش نمیگنجید! لرد گومز هم مونده امیدوارم بازی های مهم دوباره به سر مربی نزنه که بخوادش بیاره تو زمین یادآور بازی هایی مثل بازی رفت پی اس جی و یوونتوس و آس رم بشه...!هرچی نتیجه نکبته اولش حضور درخشان این لرد برا آدم یاد آور میشه... واقعابارساازبازیکنانی مثل گومزوالکاسرچه انتظاری داره بابااینارامفتی بدین بره چندتاازجوانان بیارین تاکم کم پخته بشن اگه جای گومز یکی ازجوانان بودتاحالافیکس شده بوددرازبی عقل |
||
دوستدارحیوانات عاشق سگها | |||
۴ مرداد ۱۳۹۷
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |