| در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۷۱
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - آرژانتین، اسپانیا، هلند گروه:
- کاربران عضو
|
یاد محمد sms بخیر میومد میگفت باهم اینجا چت نکنین 😁😁😁
|
||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۱:۳۳)
|
|||
|
|
|
|
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول komeil_sleeplesss نوشته:اسپم مجاز نیست؟؟ 😁😁 تو اسپم بدی مجازه 😁😁 تو اینجا چه میکنی 😁😁 از بچه ها کی هست؟؟ پسوردمو فراموش کردم ایمیل هم که تعطیله نشد بازیابی کنم 😁 |
||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۲:۳۰)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۹۵
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Capitan نوشته:یاد محمد sms بخیر میومد میگفت باهم اینجا چت نکنین 😁😁😁 ممد sms دوغ آبعلیمو از رو میز ورداشت داشت فرار میکردم کارآگاه پشندی افتاد دنبالشون گفت کارآگاه پشندی بازم سر بزنگاه رسید دوغ آبعلی رو میز دستا بالا ممد sms گوش نکرد بعد والدز افسانه ای شیرجه رفت نوشابه ی خوشمزه رو سیو کرد به به
|
||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۲:۴۱)
|
|||
|
|
پیام:
۹۵
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Capitan نوشته:یاد محمد sms بخیر میومد میگفت باهم اینجا چت نکنین 😁😁😁 نقل قول Capitan نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول Capitan نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:کاش همیشه اینستاگرام نابود شه هنه بیان اینجا نثل دوران طلایی این روزا خیلی از مشاغل وابسته به اینستا هستن و اونجا ویترین کارهاشون هست اینجا همچین امکانی وجود داره؟ اون روزا فیسبوک هم بود ولی اینجا هم مخاطب خودشو داشت شبکه های اجتماعی روح رو از دنیا گرفت یه روزی یه بنده خدایی اومد پیش ما و گفت: ما از فقر نمینالیم از فرق مینالیم شبکه اجتماعی جامعه رو آگاه کرد به این فرق ها مردم فهمیدن دست کدوم آقازاده تو جیبشونه که پداراشون سالها داشتن مردم رو به قناعت تشویق میکردن برای این مردم روح میمونه؟؟ به امید روزهای ویکتور والدزی یعنی زیبا مثل زمانی ک آرم شبکه ۳ پرتقالی بود و همه چیز روح دار و رنگی و زیبا و هیجان انگیز |
||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۲:۴۳)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۲:۵۹)
|
|||
|
|
پیام:
۹۵
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید من ک انقدر هیجان دارم تو این هوای برفی فوق العاده دنبال تخمه با پفک و مفک و نوشابه میگردم همه دوستان برگردن پلی استاتیون ۲ Pes 2009 و 2011 بازی کنیم با تلویزیون نوستالژی و بپریم بالا پایین انقدر پرشم زیاد میشه ک ممکنه تا فضا برم...! خیلی هیجان انگیزه!!! |
||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۳:۱۶)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید من ک انقدر هیجان دارم تو این هوای برفی فوق العاده دنبال تخمه با پفک و مفک و نوشابه میگردم همه دوستان برگردن پلی استاتیون ۲ Pes 2009 و 2011 بازی کنیم با تلویزیون نوستالژی و بپریم بالا پایین انقدر پرشم زیاد میشه ک ممکنه تا فضا برم...! خیلی هیجان انگیزه!!! پلی استاتیووووون؟ نه شما نگید چی ؟یبار دیگه بگو؟
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۳:۱۸)
|
|||
|
|
پیام:
۹۵
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:نقل قول هوادار سعید نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید من ک انقدر هیجان دارم تو این هوای برفی فوق العاده دنبال تخمه با پفک و مفک و نوشابه میگردم همه دوستان برگردن پلی استاتیون ۲ Pes 2009 و 2011 بازی کنیم با تلویزیون نوستالژی و بپریم بالا پایین انقدر پرشم زیاد میشه ک ممکنه تا فضا برم...! خیلی هیجان انگیزه!!! پلی استاتیووووون؟ نه شما نگید چی ؟یبار دیگه بگو؟ نمیدونم شایدم پلی اشانتیون باشه ی همچین چیزیه... مسی برام خوبشو خرید بهترین ورسیونشم ۱ و ۲ هستتو ۱ پلنگ صورتی تو ۲ فوتبال با مسی کل زمین رو دریبل میکنم ۱۰ هزار دور
|
||
|
دوشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۴ (۲۳:۳۲)
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۲۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید فضای مجازی یه عمری از ماگلها تلف میکنه تا بفهمن تهش چیزی نیست. ولی خب چه میشه کرد که این دنیا دنیای ماگلهاست. طرح خوب هم همیشه خوبه. بفرست. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۱:۲۸)
|
|||
|
|
پیام:
۹۵
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:گویا روحی تازه در سایت در حال دمیدن میباشد... کم کم همه دنبال پسوردشون میگردن ...بفرما اقا سعید اخر ما به نوستالژی و دوران خوش گذشتمون برخواهیم گشت! وقتی چرخامونو تو فضای لعنتی مجازی زدیم حالا برمیگردیم به همون اصالت قدیمی... صفای دیگه ای دا ره اینجا! من هنوز هم آماده ام ایده هایی که نوشتم و با پلن های امروز سایت هاس رو به شما بدم تا سایت رو روح تازه ای بهش بدید فضای مجازی یه عمری از ماگلها تلف میکنه تا بفهمن تهش چیزی نیست. ولی خب چه میشه کرد که این دنیا دنیای ماگلهاست. طرح خوب هم همیشه خوبه. بفرست. گل چه رنگی هستی تو و من ماگل نیستیم پس گلیم |
||
|
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۴۰۴ (۱:۵۲)
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |