در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پیشنهادات و انتقادات | ||
|
چرا نمیشه آدرسی که به عنوان ایمیلمون به سایت دادیم رو تغییر بدیم؟آخه من آدرسم تغییر کرده.
|
||
لطافت زیبای گل در زیر انگشت های تشریح می پژمرد!آه که عقل این ها را نمی فهمد!این حصار فکر تو اندازه ی من نیست
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ... |
|||
۸ آذر ۱۳۸۸
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول فرشید نوشته:چرا نمیشه آدرسی که به عنوان ایمیلمون به سایت دادیم رو تغییر بدیم؟آخه من آدرسم تغییر کرده. چون با اون ایمیل عضو شدید؛ اما می تونید آدرس ایمیلی که تو اطلاعات شخصیتون نمایش داده می شه رو از ویژگی های فردی ثبت کنید. |
||
۸ آذر ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: saeed_chiko
پیام:
۱,۲۹۴
عضویت از: ۵ آذر ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- مسی-پویول-زلاتان-ژاوی - یوهان کرایف- روماریو - پرسپولیس - برزیل - علی کریمی - فرانک رایکارد - پرویز مظلومی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول موافقت یا مخالفت با چی؟ اخبار سایت اغلب جنبه اطلاع رسانی داره.منظور من ، موافقت یا مخالفت با نظراتی هست که کاربران در ارتباط با هر خبر می فرستند یا هر جایی که کلا نظرات آزاده مثل خبر های سایت گل |
||
بارسا برزیل پرسپولیس |
|||
۸ آذر ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
فعلا از نظر فنی چنین امکانی میسر نیست، چون چیز پیچیده ایه.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۸ آذر ۱۳۸۸
|
|
|
چرا واسه امضا محدودیت گذاشتین؟من میخوام یه شعر 6|7 بیتی واسه امضا بزارم ولی قسمت آخر این شعر حذف میشه!نمیشه این محدودیت رو برش دارین؟
|
||
لطافت زیبای گل در زیر انگشت های تشریح می پژمرد!آه که عقل این ها را نمی فهمد!این حصار فکر تو اندازه ی من نیست
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ... |
|||
۹ آذر ۱۳۸۸
|
|
نام کاربری: lovebarcelona
پیام:
۱,۱۴۴
عضویت از: ۱۶ مرداد ۱۳۸۶
از: پيش شيطان تو سياره ي سرخ
گروه:
- كاربران بلاک شده |
ناظر بخش عرفاني و مذهبي چه كسيه؟
|
||
۲۱ آذر ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول فرشید نوشته:چرا واسه امضا محدودیت گذاشتین؟من میخوام یه شعر 6|7 بیتی واسه امضا بزارم ولی قسمت آخر این شعر حذف میشه!نمیشه این محدودیت رو برش دارین؟ فعلا امکانش نیست! البته احتمال داره در آینده این محدودیت تغییر کنه! ولی مطمئنا برش نمی دارن |
||
۲۱ آذر ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول عادل نوشته:ناظر بخش عرفاني و مذهبي چه كسيه؟ فعلا ناظر نداره! اگر مایل هستید درباره ش صحبت کنیم به این تاپیک مراجعه کنید: اعلام همکاری برای پیشبرد اهداف سایت |
||
۲۱ آذر ۱۳۸۸
|
|
|
میشه یه تاپیک با عنوان تیم ملی کاتالونیا ایجاد کنین که تمام بحث های مربوط به این تیم اونجا انجام بشه؟
|
||
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ... |
|||
۶ دی ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول برش نمی دارننمیشه یه تایمر تو سایت بزارین تا کسایی که وقت بیشتری رو تو سایت میگزرونن رو نشون بده؟!مثل جدول بیشترین ارسال کننده ها؟البته میدونم کاری بس دشوار است...و اگه بخواین یه همچین چیزی درست کنین باید این کار رو به یه برنامه نویس حرفه ای بسپرین... |
||
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ... |
|||
۱۰ دی ۱۳۸۸
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |