در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
نظرات و پيشنهادات | ||
|
لطفا نظارت و پيشنهادات خود را در اين بخش بنويسيد. با تشكر |
||
۱۵ مرداد ۱۳۸۴
|
|
Re: نظرات و پيشنهادات | ||
|
ببخشیدا! شرمنده! روم به دیوار! تو یه سایت مثل این که خب کم طرفدار نداره نمیشه که سایت یا بخش های اون با نظر و سلیقه همه بخونه و مسلما هر کسی میتونه ازش ایراد بگیره اما دسته کم باید طبق نظر جمع ساخته بشه! مثلا همین بخش نوشتن یا شکلک هاش زیاد جالب نیستن باور کن! من که ویندوزم فارسی نیست هر بار که بخوام ژ پ گ یا چ بنویسم باید کلی دور سرم بچرخم تازه الانم من یه جا دیگه مینویسم بعد میام اینجا کپی میکنم! حالا از ما گفتن! مرسی! :016: |
||
۱۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
ای بابا یه کم با هم هماهنگ باشید توروخدا الان تو سایت از هر تاپیک 2 تا هست بازیهای نیم فصل 2 تا مسابقه 2 تا نظرات و پیشنهادها 2 تا :007:
|
||
۱۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
?nazaretoon raje be fingilish chie :002:
|
||
۱۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول DonFidelio نوشته: ?nazaretoon raje be fingilish chie :002: نظر خاصي ندارم... فقط هر كي فينگليش بنويسه فحشش مي دم :005: |
||
۱۶ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
افرین و درود بر تو باد anti real زززاگال! :011:
|
||
۱۷ مرداد ۱۳۸۴
|
|
مهمان_
|
با عرض سلام خدمت دوستان و دست اندر کاران ارجمند وطرفداران واقعی بارسلون ضمن تشکر از شمااز اخبار مربوط به بارسلونا اگر امکان دارد خبر های روز را بیشتر بنویسید من ماه هابود که دنبال این سایت میگشتم و بر حسب تصادف پیدا کردم و بابت این مقوله بسیار خوشحالم و از اینکه میبینم ا این همه طرفدار در ایران وجود دارد خرسندم و دست تمام دوستانم را ازشهر رشت میبوسم . به امید موفقیت بارسلون در تمام فصول :010: :010: :010: :010: :010: :010: :010: |
||
۱۷ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول DonFidelio نوشته: افرین و درود بر تو باد anti real زززاگال! :011: من چاكرتم :016: ... الان اين زززاگال فحش بود دادي؟ :005: |
||
۱۹ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
نه بابا فحش چیه؟قربونت برم من از این زیاد استفاده می کنم یه چیزی مثل lol! :013:
|
||
۱۹ مرداد ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول DonFidelio نوشته: نه بابا فحش چیه؟قربونت برم من از این زیاد استفاده می کنم یه چیزی مثل lol! :013: آهان از او لحاظ؟ خوب من چاكرتم... زززاگال :005: :010: |
||
۱۹ مرداد ۱۳۸۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |