در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
سـفر به مادرید | ||
|
اینجا دسته جمعی همه با هم میریم مسافرت،جاهای عجیب غریب! شمام اگه اهلشین با ما همراه باشید. موضوع های انتخاب شده: بریم برزیل :دی بریم ایتالیا :) سـفر به ماه |
||
۲ آذر ۱۳۹۲
|
|
پاسخ به: سفر به بارسلونا! | ||
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
سجاد جان ارسال اول رو ویرایش کردم. اطلاعیه شروع ثبت نام رو برات با پیام شخصی میفرستم. دوستان عزیز که شرایط رو دارن همینجا ثبت نام کنند. خودمم بعنوان مدیر گروه باهاتون میام. |
||
|
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:سجاد جان ارسال اول رو ویرایش کردم. اطلاعیه شروع ثبت نام رو برات با پیام شخصی میفرستم. دوستان عزیز که شرایط رو دارن همینجا ثبت نام کنند. خودمم بعنوان مدیر گروه باهاتون میام. ممنون فقط من با اطلاعیه چه کنم؟!؟؟! خودمم هم که هستم... |
||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
منم با اجازتون هستم
|
||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یا ثارالله نوشته:نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:سجاد جان ارسال اول رو ویرایش کردم. اطلاعیه شروع ثبت نام رو برات با پیام شخصی میفرستم. دوستان عزیز که شرایط رو دارن همینجا ثبت نام کنند. خودمم بعنوان مدیر گروه باهاتون میام. ممنون فقط من با اطلاعیه چه کنم؟!؟؟! خودمم هم که هستم... یه دستی به سر و روش بکش و تو تاپیک های پربازدید (با اجازه ناظرشون) قراره بده. میتونی برای کاربران فعال هم بفرستی. |
||
|
|||
۲۲ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو |
منم هستم
|
||
۲۳ دی ۱۳۹۲
|
|
|
خیلی خوبه... انتظار نداشتم این چنین استقبالی بشه... ========================================= نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:نقل قول یا ثارالله نوشته:نقل قول محمد رضا بارانی نوشته:سجاد جان ارسال اول رو ویرایش کردم. اطلاعیه شروع ثبت نام رو برات با پیام شخصی میفرستم. دوستان عزیز که شرایط رو دارن همینجا ثبت نام کنند. خودمم بعنوان مدیر گروه باهاتون میام. ممنون فقط من با اطلاعیه چه کنم؟!؟؟! خودمم هم که هستم... یه دستی به سر و روش بکش و تو تاپیک های پربازدید (با اجازه ناظرشون) قراره بده. میتونی برای کاربران فعال هم بفرستی. هم توی تاپیک های پربازدید فرستادم و هم برای کاربرای فعال پیام دادم... |
||
۲۳ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
منم بازی
|
||
|
|||
۲۳ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: Fazi-Xavi
پیام:
۶۷۴
عضویت از: ۲۱ تیر ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ژاوی - ژاوی-نیمار-مسی-اینیستا - استقلال - اسپانیا - فرهادمجیدی - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
آقا ما هم هستیم
|
||
Mes Que un club | |||
۲۳ دی ۱۳۹۲
|
|
|
تا حالا 6 نفر... سریع باشید... مدت ثبت نام محدود است... |
||