در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ (سجاد) | ||
|
به نظرت آخر فیلم فرار از زندان چطور بود ؟ منظورم اینه که خوب تمومش کردند یا نه ؟ یا که میتونستند بهتر از این تمومش کنند . نظرت چیه ؟
|
||
۱۵ دی ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول این روش R که گفتی یعنی چی؟!روش R اینه که باید سررسیدی داشته باشی هر هر درسی که توی یک روز میخونی تو سررسید همون روز رو مینویسی {جاری = حسابان از صفحه 1 تا 10 (مثلا)} بعد تو سررسید فردای اون روز رو مینویسی {R1=حسابان از صفحه 1 تا 10} بعد یک هفته بعد از روزی که درس رو برای اولین بار خوندی تو سررسید مینویسی {R2=حسابان ... } بعد از یک ماه از روزی که اولین بار درس رو خوندی مینویسی {R3=حسابان ...} بعد از چهار ماه از روزی که برای اولین بار این درس رو خوندی مینویسی {R4=حسابان...} بعد روز هایی که توی سررسید این R ها رو یادداشت کردی همون درس رو مرور میکنی این روش برای اینه که مطلبی که میخونی بعد از چند بار یادآوزی کردن به حافظه بلند مدت منتقل میشه و باعث میشه روز کنکور مطلب درسی یادت نره ! البته توضیح دادن از اینجا و با نوشتن خیلی سخته اگه منظورم رو نفهمیدی بهم پیام شخصی بزن تا یه جوری حلش کنیم ![]() نقل قول به نظرت آخر فیلم فرار از زندان چطور بود ؟ منظورم اینه که خوب تمومش کردند یا نه ؟ یا که میتونستند بهتر از این تمومش کنند . نظرت چیه ؟این ارسالت رو من ویرایش کردم چون آخر سریال رو لو داده بودی ![]() تذکر : ![]() ![]() به نظر من خیلی عالی تمومش کردند درسته سریال ضعف های زیادی داشت ولی انصافا وابستگی خاصی رو به بیننده القا میکرد ! البته من میدونستم مایکل قراره بمیره ! چون این جور سریال ها روششون همینطوریه ![]() _________________________________________ اگه کسی خواست رو صندلی بشینه به من پیام شخصی بزنه وگرنه که تاپیک رو فردا قفل میکنم ![]() |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۶ دی ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول البته توضیح دادن از اینجا و با نوشتن خیلی سخته اگه منظورم رو نفهمیدی بهم پیام شخصی بزن تا یه جوری حلش کنیم فهمیدم، ولی تا بخوام اینجوری بخونم دو سه ماه از کنکور گذشته ![]() |
||
۱۷ دی ۱۳۸۸
|
|
|
نه منظور از این روش اینه که درسی که خونده میشه از یاد نره ! یعنی ممکنه یه نفر 2 ماه مونده به کنکور این روش رو به کار بگیره و دیگه کار به R4 نکشه ! مهم اینه درسی که خونده رو روز کنکور فراموش نمیکنه . ________________________________ از همه اونایی که سئوال کردند ممنونم از فردا نوبت حسام شروع میشه حسام |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۷ دی ۱۳۸۸
|
|
پاسخ به: صندلی داغ (حسام - 14HM12) | ||
|
سلام 1:حسام کیه؟( کامل و شفاف) 2: این یعنی چی 14HM12 ؟ 3: اگه بارسا رو بخری کی رو میاری تو تیم؟ 4:اگه یکی از بچه های سایت بارسا رو بخره چی ازش می خوای؟ 5: کی تو بارسا زیادیه؟ |
||
... | |||
۱۸ دی ۱۳۸۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hamedmessi
پیام:
۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام اواتارت چه معنی میده از چه غذایی بیشتر خوشت میاد تو خانواده با پدرت بیشتر جوری یا با مادرت |
||
۱۸ دی ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول حسین نوشته:سلام 1:حسام کیه؟( کامل و شفاف) 2: این یعنی چی 14HM12 ؟ 3: اگه بارسا رو بخری کی رو میاری تو تیم؟ 4:اگه یکی از بچه های سایت بارسا رو بخره چی ازش می خوای؟ 5: کی تو بارسا زیادیه؟ کامل و شفاف رو خدا می دونه نه هیچ کس دیگه! حتی خودم! به طور خلاصه می تونم بگم یه پسری که روابطش براش مهمه و با مشکلاتش می جنگه (Battailous Boy ) و برای رسیدن به اهداف اصلیش هر کاری می کنه! (FIGHT FOR WHAT YOU DESERVE) یه نکته ی دیگه که من ازش خوشم میاد و خودم هم تقریبا رعایتش می کنم: دکارت : من شک می کنم، پس هستم! دکارت : من فکر می کنم، پس هستم! به نظر من کسی که این 2 مورد رو رعایت نکنه بسیار عقب موندس ! ( البته به کسی بر نخوره. این نظر شخصی منه! ) ----------------- 14 یوهان کرایف و 12 هم شماره ی دروازبانی مورد علاقه. H --> ح و M --> م لطفا بیش از این در این مورد سؤال نکنید! ----------------- سعی می کنم ویا رو بخرم. ----------------- ازش می خوام ویا رو بخره ![]() ----------------- هیچ کس ! ( اصلا سؤال خوبی نبود ! ) |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۱۸ دی ۱۳۸۸
|
|
|
نقل قول حامد نوشته:سلام اواتارت چه معنی میده از چه غذایی بیشتر خوشت میاد تو خانواده با پدرت بیشتر جوری یا با مادرت سلام ![]() آواتارم خوب حرف اول اسمم به انگلیسیه ! معنی خاص دیگه ای نداره ! فقط ازش خوشم اومد همین. =========== قرمه سبزی - جوجه بروستد و به خصوص کباب بختیاری!!! ![]() =========== تقریبا با مادرم بیشتر جور هستم. |
||
.The key is within you MCKS |
|||
۱۸ دی ۱۳۸۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
پیام:
۶,۰۶۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نظرت راجع به علی دایی چیه؟
|
||
۱۸ دی ۱۳۸۸
|
|
|
سلام![]() 1- نظرت درباره این زندگی چیه؟ 2- چرا میخوای به هدفت برسی ؟ 3- چی تو رو تو هدفت محکم میکنه؟ 4-اگه یه روز کم اوردی چی کار میکنی؟ 5-تا حالا شده واقعا از خدا یه چیزی بخوای بهت بده؟ خسته نباشی ![]() |
||
|
|||
۱۸ دی ۱۳۸۸
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |