در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ (علیرضا ایزدی) | ||
|
فکر میکنی اگه دیت مهلقا بت برسه چکارت میکنه؟؟؟
|
||
۲۱ تیر ۱۳۸۹
|
|
پاسخ به: صندلی داغ (علیرضا ایزدی) | ||
|
نقل قول فکر میکنی اگه دیت مهلقا بت برسه چکارت میکنه؟؟؟نمی دونم از خودش بپرس .ولی فکر کنم خفم کنه .... |
||
|
|||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
پاسخ به: صندلی داغ - سجاد | ||
|
خب نوبت علیرضا تموم شده علیرضا ممنون از اینکه به سئوالات بچه ها جواب دادی ... و همینطور تشکر از همه کسانی که سئوال پرسیدن ... خب از امروز نوبت من شروع میشه ![]() به قول یک نفر بپرسید آنچه را که نمیدانید ![]() ![]() |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
خوب . آقا سجاد من هم از شما و بقیه دوستان تشکر دارم . همگی لطف کردید . من اولین سوال رو می پرسم : خودتو کامل معرفی کن ؟ اسم . سن .وزن .قد . تحصیلات . مدرسه . دانشگاه .و.................. |
||
|
|||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
علي جون دمت گرم توپ به سؤالا جواب دادي حالا آقا سجاد سؤال پيچ ميكنيم آقا الگوت در زندگي كيه؟ بچه كجايي؟ |
||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: messi724
پیام:
۱,۹۳۴
عضویت از: ۲۲ دی ۱۳۸۸
از: a l'oest del Barcelona ، Camp nou
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
داستان بارسایی شدنتو تعریف کن. چی شد که ناظر شدی؟ نقل قول فکر میکنی اگه دست مهلقا بت برسه چکارت میکنه؟؟؟اگه دستم بهش میرسید با نانچیکو میکوبوندم تو ساق پاش و تو سرش. خیلی حرصمو دراورده ![]() ![]() ![]() اه! کاشکی جلو دستم بودی! ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
چرا آواتارت انقدر عصبانیه ؟ خودت نمیترسی ازش ؟ ![]() |
||
بارسا حاکم فوتبال دنیا | |||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
یه سوال به یاد بچگی ها ... مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو ؟ ![]() |
||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول خودتو کامل معرفی کن ؟متولد تبریز 20 سالمه دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه تبریز - ترم پنجم دیگه چیز خاصی به نظرم نمیاد ! نقل قول علي جون دمت گرم توپ به سؤالا جواب دادي حالا آقا سجاد سؤال پيچ ميكنيم آقا الگوت در زندگي كيه؟ بچه كجايي؟ببینیم و تعریف کنیم ![]() ![]() بستگی داره ... الگوی کلی که نمیشه انتخاب کرد ولی سعی میکنم بیشتر شهدا و ائمه رو الگو قرار بدم ... احساس خاصی نسبت به شهید علم الهدی و امام علی (ع) دارم ... نقل قول داستان بارسایی شدنتو تعریف کن. چی شد که ناظر شدی؟یه دوستی تو مدرسه داشتم خیلی باهاش صمیمی بودم ... بچه خیلی باحالی بود ! همش عکس های رونالدینیو رو میاورد مدرسه چند بار هم ازش گرفته بودند آخرش خیلی کنجکاو شدم که این چه تیمیه که این رفیق ما این همه دوسش داره ! یکی دو تا بازی که از بارسا دیدم ، یه جورایی بهش وابسته شدم و این احساس به حدی قوی بود که دو فصل پیاپی که بارسا با رایکارد نتیجه نمی گرفت بازم خودم رو دیوونه بارسا می دیدم ! ![]() شوقی که برای دیدن بازی های بارسا رو داشتم رو هیچ وقت فراموش نمی کنم ! یک هفته مدرسه و معلما رو تحمل می کردم تا بشه آخر هفته من بشینم بازیه بارسا رو ببینم ![]() یه جورایی بارسا و این سایت رو قسمتی از زندگی خودم می بینم ! ------------------------ در مورد ناظر شدن داستان خاصی وجود نداره فقط میتونم از خانم معنوی تشکر کنم که بهم اعتماد کردن و این فرصت رو در اختیارم قرار دادن ... |
||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
|
|
نقل قول چرا آواتارت انقدر عصبانیه ؟ خودت نمیترسی ازش ؟بابا آواتار به این قشنگی ![]() ![]() ![]() نقل قول یه سوال به یاد بچگی ها ... مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو ؟بچگی ها مامانمو بیشتر دوست داشتم ولی تازگی ها هر دو رو به یک اندازه ؛ چون زحماتی که بابام برامون کشیده رو الان دارم درک میکنم ! |
||
۲۲ تیر ۱۳۸۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |