در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ [ ساناز |El.Zurdito ] | ||
|
نفر بعدی کی هست؟ --------------------------- ناظر : از فردا نوبت محمد صالحی شروع میشه ... |
||
... | |||
۲۹ مرداد ۱۳۸۹
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ محمد صالحی |mohammad s ] | ||
|
از این لحظه نوبت آقا محمد گل شروع میشه ![]() |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
سلام یه بیوگرافی کامل بده تا یه بسته مشتی سوال ردیف کنم ![]() |
||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
سلام خوش اومدی 1.وقتی میایی تو سایت اولین کاری که می کنی چیه؟ 2. اولین انجمنی که سر می زنی کدومه؟ 3.اولین تاپیکی که سر می زنی کدومه؟ 4.پیام شخصی زیاد داری؟ 5.هفته ای چند ساعت تو سایتی ؟ 6.به سایت رسمی باشگاه ه سر می زنی ؟ |
||
|
|||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
یه سوال کاملا فنی![]() به عنوان همزاد من چه حسی داری الان؟ چندوقت پیش تولدمون بود... تبریک گفتم بهت ولی انگار نبودی... |
||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
دنيات چه رنگيه؟ تا حالا از ته دل گريه كردي؟دليلش چي بود؟ تا حالا از ته دل خنديدي؟دليلش چي بود؟ |
||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
سلام! خب شروع کنیم! ![]() باشه شروع میکنیم! ![]() به جهنم و بهشت اعتقاد داری؟ مرگ چيه؟! تاحالا کاري تو زندگيت کردي که هنوز بخاطرش خودتو نبخشيدي؟ چه سني از زندگيت رو تا الان خيلي بيشتر دوست داشتي چرا؟ بيشتر آدما يه الگو تو زندگي دارن،تو چي؟ تا حالا کسي بوده که بخواي شيبه اون بشي؟ يا بعضي اخلاقاتو مطابق اخلاق اون تغيير بدي؟ خاطرات آزار دهنده ي خودت و اطرافيانت رو مي ريزي دور يا اينکه باهاشون زندگي مي کني؟ از چه ماهي خوشت مياد از چه ماهي بدت مياد؟چرا؟ :چند تا دين تو جهان وجود داره؟ :تيکه کلامت چيه؟ تا حالا بیرون دعوا کردی؟ تصورت از مرگ چیه؟ تا حالا به این فکر کردی که دوستان یا اطرافیانت تو رو به خاطر خودت میخوان یا چیز دیگه ای؟ چی شد با سایت اشنا شدی؟ رتبت تو کنکور چند شد؟ ![]() فعلا همین ها بسه..... ![]() |
||
|
|||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
سلام خسته نباشی. 1- انیمیشن میبینی؟؟؟ 2- قشنگترین انیمیشنی که دیدی؟؟؟ 3- کارتون محبوب دوران بچگیت؟؟؟ 4- شخصیت کارتونی مورد علاقت؟؟؟ 5- نظرت راجع به سربازی؟؟؟ 6- نظرت راجع به فوتبال ایران؟؟؟ 7- رنگ مورد علاقت؟؟؟ 8- عدد مورد علاقت؟؟؟ 9- قشنگترین فیلمی که دیدی؟؟؟ 10- قشنگترین لحظه زنگیت؟؟؟ 11- زشت ترین لحظه زندگیت؟؟؟ 12- چه سبک موسیقی گوش میدی؟؟؟ 13- خواننده مورد علاقت؟؟؟ 14- از چه سازی خوشت میاد؟؟؟ 15- بازی مورد علاقت؟؟؟ (بازی کامپیوتری نه ها هر بازیی) 16- اهل کتاب خوندن هستی؟؟؟ 17- پر رویی؟؟؟ ![]() 18- تا حالا از ایران خارج شدی؟؟؟ 19- نظرت راجع به ایران؟؟؟ 20- نظرت راجع به اعراب؟؟؟ فعلا برا شروع بسه ![]() |
||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
سيلام من باز هم با کوله باري از سوال آمدم ![]() نظرت در مورد آلبوم جديد و بي نظير داريوش چه؟ نظرت در مورد وزارت راه سازي ايران چيه؟ چرا همه ي دژهاي ايران با خيانت فتح شدن؟ اگر جلال الدين خوارزم رو مي شناسي 1سطر در مورد ايشون بنويس. نظرت رو در مورد محصولات ژيلت بگو. جلوي واژگان زير فقط مي توني از کلمه هاي خوب و بد استفاده کني: هارد اکسرنال سه تار خيام اوزيل گاس هيدينک ماست کوکاکولا عينک Ray Ban NBA والنسبا چلو کباب میرزا قاسمی شتر مرغ همستر ژاوی گاگو رائول جیق زدن دمپایی محصولات کاله این هارو داشته باش تا بعد... ![]() |
||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
|
|
اگه یه 12 ساعت دیگه نیاد فکر کنم انقدر سوالات زیاد بشه که نتونه جواب بده ![]() |
||
۳۰ مرداد ۱۳۸۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |