در حال دیدن این عنوان: |
۶۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: AMiRh03EiN72N
پیام:
۸,۰۳۲
عضویت از: ۲۹ فروردین ۱۳۸۶
از: مازندران - چالوس
طرفدار:
- لئو مسی - هندریک یوهانز کرایوف - استقلال تهران - آرژانتین - فرهاد مجیدی - گاس هیدینگ . پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
آيا شما در برخورد با كوچك ترين اختلاف نظر، جوش ميآوريد يا فرد خودداري هستيد كه معمولا خود را كنترل ميكنيد؟ تاكنون روش برخورد خود را در مناسبات و اختلافات زناشويي كشفكردهايد؟ در اين مقاله، پائولا هال (paula hall) روانپزشك، روش هايي را كه معمولا از سوي خانمها در اين مواقع، اعمال ميشود را مورد بررسي قرار مي دهد. برخورد مسالمت جويانه: شما مشاجره را دوست نداريد و آرام بودن و دستهبندي مسايل را در جهت كمك به اين وضعيت وظيفه خود ميدانيد؛ حتي اگر اين برخورد، اين مفهوم را تداعي كند كه نسبت به احتياجات شخصي خودتان يا نداشتن ديدگاههاي خاص خودتان، بيتوجه هستيد و آنها را ناديده ميگيريد. تهاجم تدافعي: شما معتقديد كه سريعتر عمل كنيد بهتر است و خود را تا حد امكان خيلي با عدم توافقها، هماهنگ ميكنيد و مي خواهيد قاعدهها را رعايت كنيد و يا مشكل را براي جلوگيري از ايجاد يك جبهه كامل حل كنيد.اين كار اغلب بي اثر است و حتي وقتي نگراني از بين مي رود تازه، موضوع دوباره براي شما مطرح ميشود. مهاجم هوشمند و نكتهسنج: در اين روش، شما باتدبير هستيد و در ساختن آگاهانه احساستان پافشاري ميكنيد. شما دوست نداريد كه كاملا در خط حمله باشيد. ترجيح ميدهيد منتظرباشيد تا همسرتان به چيزي توجه نادرست نشان دهد.شما ممكن است سكوت كنيد، نقبزنيد و شكايت و گريه و زاري كنيد و يا در رابطه با برخورد او عكسالعمل مشخصي نشان دهيد. شما اغلب نهايتا به اين مرحله ميرسيد. اما اين پروسه، آهسته و خسته كننده طي ميشود. مملو از مخالفت و دشمني: شما احتمالا ميخواهيد براي دفاع از همه حقوقتان در كل زندگي بجنگيد و اين حقوق را به همان ترتيبي كه به آنها رسيده ايد، درخواست ميكنيد. اگرچه شما خشن به نظر ميرسيد اما احتمالا از صدمهديدن ميترسيد و براي شما روبروشدن با هر مخالفتي، يك تجربه پردرد و رنج ايجاد ميكند. به شيوه "ضربهگيري": شما از هرنوع بحث و درگيري ميترسيد و هر كاري براي اجتناب از رسيدن به چنين وضعيتي،ميكنيد. بهتر از دفاعكردن از حقوق تان يا كوشش براي گذشتن از اصل موضوع مورد نظرتان، اين است كه كاملا آمادگي داشته باشيد كه اگر طوفاني بپاشد، از آن بگذريد. اما ممكن است اين برخورد در شما عصبانيت، رنجشخاطر و خشم بوجودآورد. گفتگو كننده: در اين شيوه، شما به طور واقعي به دنبال اين هستيد كه يك راهحل مسالمتآميز براي مشكلات پيداكنيد؛ بدون اينكه به هيچكس صدمه اي وارد آيد. شما با آرامش به نقطه نظرات همسرتان گوش ميكنيد و مطمئن هستيد كه در زمان مناسب، سهم واقعي خود را در بكارگيري اين نقطه نظرات و تصميمگيريها داريد. در اين روش شما ميخواهيد كه به بهترين نتيجه ممكن در مناسبات زناشويي برسيد و در تجربه خودتان، اين روش يعني"توجه و ملاحظه واقعي مسايل" و "توافق" بهترين راه رسيدن به اين نوع مناسبات است. واضح است كه آخرين روش برخورد با اختلافنظرها كه مطرح شد، ما را با همه اهداف هماهنگ ميكند. برخورد و رويايي در يك ارتباط؛ در يك حد قابل قبولي، طبيعي است. اما اين برخورد ميتواند سودمند باشد نه مخرب. براي چگونگي حل برخوردها، به راههايي كه صلح و آرامش ايجاد ميكنند توجه داشته باشيد. زوجهايي كه مشاجره نميكنند: برخي زوجها هرگز مشاجرهنميكنند. ترس از برخورد به قدري براي آنها زياد است كه از هرگونه چيزي كه حتي ميتواند يك موج مبهمي از رويايي، ايجادكند دوري و صرف نظر مي كنند. براي ناظرين اين روابط، اين نوع مناسبات ميتواند در حد يك روابط كامل و مناسب نمود پيدا كند؛ اما به هرحال خطر نيز ميتواند در زير سطح آرامش موجود، همچنان در كمين باشد. اختلاف ها ميتوانند موجب سركوب شدن افراد ناآگاه و غيرمنعطف شوند، زيرا مكانيزم ثابتي براي هماهنگي مخالفتها وجود ندارد. اين خطر وجود دارد كه خشم و رنجشها زماني كه فردي رابطه را ترك ميكند شكلبگيرد. جلوگيري از مواجهه با چنين مسئلهاي، مي تواند واقعا به رهايي از نگرانيهاي زيادي منجر شود. همشهری آنلاین |
||
۲۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
ضرر كرم ضد آفتاب براى هورمون تيروئيد كرمهاى ضدآفتاب توازن هورمونهاى تيروئيد را تا حد زيادى بر هم مى زنند. به گزارش پايگاه اينترنتى ساينس اونير: محققان آلمانى متوجه افزايش ميزان هورمونهاى تحريك كننده تيروئيد و پركارى تيروئيد در موشهايى شدند كه در معرض ماده شيميايى 4MBCموجود در لوسيونهاى ضدآفتاب قرار گرفته بودند. كار غده تيروئيد كه در ناحيه گردن قرار دارد ترشح هورمونهايى براى تنظيم سوخت و ساز بدن است. اگر ميزان ترشح هورمونهاى تيروئيد تغيير كند، مى تواند موجب بى حالى شود. ماده شيميايى ديگرى به نام بنزوفنون 2 نيز سطح هورمونهاى تيروئيد را تغيير مى دهد و در اين مطالعه ديده شده که ساير مواد شيميايى موجود در لوسيونهاى ضدآفتاب اين تأثير را از بين مى برد. پروفسور جوزف كوهرله محقق برجسته اين مطالعه قطع مصرف كرمهاى ضد آفتاب را توصيه مى كند و مى گويد: بهتر است افراد كمتر درمعرض تابش مستقيم نور خورشيد قرار گيرند تا اينكه از كرمهاى ضدآفتاب استفاده كنند. از هر 50 نفر يك نفر به تغيير در ميزان هورمونهاى تيروئيد مبتلا مى شوند كه بيشتر آنها را زنان تشكيل مى دهند. |
||
۲۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
سکسکه و راه های مقابله با ان سکسکه عبارت است از انقباضات ناخودآگاه و مکرر عضله دیافراگم. سکسکه یک علامت است و نه یک بیماری. در ایجاد سکسکه دیافراگم (عضله بزرگ و نازکی که قفسه سینه را از شکم جدا میسازد) و عصب فرنیک (عصبی که دیافراگم را به مغز وصل میکند) نقش دارند. تقریباً همه ممکن است دچار سکسکه شوند، حتی جنینی که در رحم مادر است. علایم یک صدای تند و سریع که در اثر گرفتگی دیافراگم از دهان خارج میشود. این گرفتگی، عضلات ته گلو را به هنگام دم میبندد. علل تحریک اعصابی که عضلات تنفسی، خصوصاً دیافراگم، را تحریک میکنند. علت سکسکه کوتاهمدت معمولاً ناشناخته است. در صورتی که سکسکه طولانیمدت باشد یا بهطور مکرر رخ دهد، امکان دارد به علل زیر ایجاد شده باشد: خوردن یا آشامیدن غذا یا نوشیدنی داغ یا مواد تحریککننده بیماریهای پرده جنب (پرده نازکی که روی ریهها را میپوشاند). ذاتالریه اورمی (جمع شدن مواد زاید سمی در اثر نارسایی کلیه) الکلی بودن مصرف بعضی از داروها اختلالات معده، مری، روده یا لوزالعمده حاملگی تحریک مثانه هپاتیت گسترش سرطان از یک قسمت از بدن به کبد یا قسمتی از پرده جنب سابقه عمل جراحی اخیر، خصوصاً جراحی روی شکم درمان روشهایی که در این جا ذکر میشوند برای دورههای کوتاهمدت سکسکه هستند. سکسکه طولانیمدت باید تحت بررسی پزشکی قرار گیرد. یک یا تعداد بیشتری از روشهای زیر را به کار بندید تا بهترین آنها برای شما معلوم شود. نفس خود را نگاه دارید و تا ۱۰ بشمارید. داخل یک کیسه کاغذی تنفس کنید. از کیسه پلاستیکی استفاده نکنید زیرا ممکن است به سوراخ بینی بچسبد. انگشت شست خود را بین دندانها و لب بالا قرار دهید. سپس لب بالا را با انگشت سبابه خود، درست در زیر سوراخ بینی سمت راست، فشار دهید. انگشتان سبابه خود را حدود ۲۰ ثانیه داخل هر دو گوش فشاردهید. یک لیوان آب را به سرعت بنوشید. نان خشک یا یخ خرد شده قورت دهید. زبان خود را به ملایمت بکشید. بازی ” پول من رو تو برداشتی ؟ ” با طرف (حواس پرت کردن) چشمان خود را ببندید و فشار ملایمی را به کرههای چشم وارد کنید. یک قاشق چایخوری شکر خشک بخورید. |
||
پپ | |||
۲۹ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول تقریباً همه ممکن است دچار سکسکه شوند، حتی جنینی که در رحم مادر است.آخی، چه جالب نقل قول خوردن یا آشامیدن غذا یا نوشیدنی داغ یا مواد تحریککنندهآره،مثل فلفل نقل قول بازی ” پول من رو تو برداشتی ؟ ” با طرف (حواس پرت کردن)پول من رو تو برداشتی، نه، پولای تو رو من برداشتم ویتامین هایی که موهای شما، عاشقشان خواهند شد! این یک حقیقت است که موهای بد حالت و آسیب دیده ، برای بهبود وضع ظاهر ما در زندگی بیرونی هیچ کاری انجام نمی دهند. به عبارت دیگر، هنگامی که موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوش آیندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم. حتی در بیشتر مواقع شامپوها و حالت دهنده ها نیزبرای مراقبت از موها کافی نیستند. برای اینکه بتوانید در مراقبت از موهایتان به بهترین نتیجه برسید، پیروی از یک رژیم غذائیٍ، معجزه بخش خواهد بود. در حالیکه شامپوهای زیادی وجود دارند که در ترکیبات خود انواع ویتامین های مورد نیاز موها را دارند، اما بهترین راه برای تامین ویتامین های مورد نیاز موها ، استفادها از مواد خوراکی است. اما موهای شما بیشتر از همه عاشق کدام یک از ویتامین ها هستند؟ می توانید با نگه داری موارد زیر در حافظه خود، بیشترین مراقبت راازموهای خود داشته باشید. آنتی اکسیدان ها آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با رادیکال های آزادی که فرآیند پیر شدن را جلو می اندازد و یا ریسک ابتلا به بیماری ها را بالا می برد، مبارزه می کنند. رادیکال هایی که آنتی اکسیدان ها با آنها مبارزه می کنند از کجا می آیند؟ بسیاری از آنها در محیط اطراف ما یافت می شوند که به وسیله آلودگی هوا، خورشید و یا دود سیگار تولید می شود. مادامیکه موهای شما هر روز در محیط اطراف در معرض اینها هستند، مراقبت از آنها در مقابل این مواد بسیار مهم است. اولین راه برای دفاع از موها در مقابل این موارد، آنتی اکسیدان هایی نظیر ویتامین آ ، سی و ای است. هنگامی که شما در رژیم غذایی خود از موادی مانند سبزیجات، میوه ها ، لبنیات و خشکباراستفاده می کنید، مطمئن باشید به بهترین نحو مقدار مناسبی ازآنچه موهایتان نیاز دارد به دست آوره اید. مبارزه آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد، رشته ای از موهای سالم و خوش حالت را خواهد ساخت و محرک چرخه بهتر پوست سرخواهد بود. برای به دست آوردن نتیجه بهتر، مطمئن شوید که روزانه 5000IU ویتامین آ، 60 میلی گرم ویتامین سی و بیش از 400IU ویتامین ای مصرف میکنید. بیوتین بیوتین ها یکی از مواد مهم برای داشتن موهایی سالم هستند. چراکه سازنده کراتین هستند. کراتین در ناخن ، مو و پوست وجود دارد. می توان از محصولات حاوی کراتین برای تقویت موها استفاده نمود. در آن صورت بیوتین هم می تواند از سفیدی موو یا آسیب آنهاجلوگیری کند. بیوتین در بسیاری ازمواد مانند لبنیات، شیر و تخم مرغ وجود دارد. مقدار توصیه شده این مواد در رژیم غذایی روزانه 150تا 300McG است. یکی دیگر از موادی که می تواند از آسیب های مو جلوگیری کند ، ویتامین B5 است که مانند بیوتین در بسیاری از موادی که نام برده شد یافت میشود. پناهگاهی از ویتامین گروه B درکنار بیوتین ها، انواعی از ویتامین های نوعB وجود دارد که به موهای شما خوش حالتی را هدیه میدهد. اینوسیتول ها برای پیاز موو نیاسین برای چرخه پوست سر بسیار مفید هستند. اسید پانتوتنیک در کنار ویتامین B6و B12می تواند توان بیوتین را برای مقابله با سفیدی مو و ریزش آنها بالا ببرد. اگر ویتامین های گروه Bرا هر روز استفاده کنید و خواهید دید که موهای شما با درخشندگی خود از این کار شما تشکر خواهند کرد! استفاده روزانه یک مولتی ویتامین و رژیم غذائی مناسب برای برگشت خوش حالتی مو کافی خواهد بود. اما ترکیبات دیگری از ویتامین ها نیز وجود دارد که برای سلامتی و درخشندگی هر چه بیشتر موها ساخته شده اند . همانطور که استفاده روزانه یک سیب پزشک را از خانه شما دور نگه می دارد، بنابراین خواهید دید که مصرف این ویتامین های مقوی چقدر برای موهای شما مفید خواهد بود! |
||
۲ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
میو ها را با معده ی خالی بخورید درنظر بگيريد كه دو تكه نان و يك تكه ميوه خورده ايد. تكه ميوه آماده است كه مستقيما وارد معده و روده تان شود اما به دليل آن دو تكه نان، از ورود سريع آن به معده جلوگيري مي شود. دراين بين غذاها فاسد و تخمير و به اسيد تبديل مي شود. به محض تماس ميوه با غذا و آنزيم هاي گوارشي درون معده هم حجم غذا شروع به از بين رفتن و فاسدشدن مي كند. پس لطفا ميوه هاي خود را زماني مصرف كنيد كه معده تان خالي است و يا قبل از خوردن وعده هاي غذايي ميل كنيد. شما بارها شنيده ايد كه بسياري شكايت مي كنند كه: هرزمان كه هندوانه مي خورم، غذا بالا مي آيد. زماني كه موز مي خورم همش حس مي كنم بايد فورا به دستشويي بروم و غيره. درحقيقت همه اينها اتفاق نخواهدافتاد اگر ميوه را زماني بخوريد كه معده تان خالي است. ميوه ها با غذاي فاسد شده تركيب مي شوند و گاز توليد مي كنند و در نتيجه شما بالا مي آوريد. سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي هاي سياه زيرچشم، همه شان اتفاق نخواهدافتاد اگر با معده خالي ميوه ميل كنيد. با توجه به تحقيقات دكتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم كه چنين موضوعي صحيح نيست كه بعضي از ميوه ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند، چرا كه همه ميوه ها در بدن قليايي مي شوند. اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را كاملا بياموزيد شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيدكرد. زماني كه نياز داريد كه آب ميوه بنوشيد، فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه كنسروها. حتي آب ميوه هايي كه بسيار سفت هستند را ننوشيد. ميوه هاي پخته شده را نخوريد. چرا كه هرگز ماده مغذي ميوه ها را دريافت نخواهيدكرد. تنها مزه شان را دريافت مي كنيد. پختن، تمام ويتامين ها را از بين مي برد. اما به هرحال خوردن ميوه كامل بهتر از نوشيدن آب آن است اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد كه دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهيد. چرا كه بايد اجازه دهيد كه آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن كاملا تركيب شود. مي توانيد براي پاكسازي بدنتان 3 روز روزه ميوه بگيريد به مدت 3 روز فقط ميوه بخوريد و در آخر متعجب مي شويد از اينكه دوستانتان به شما مي گويند كه چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است. كيوي: ميوه كوچك اما بسيار مقوي است. اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر بوده حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است. سيب: روزانه خوردن يك سيب، دكتر را از شما دور مي كند اگر چه سبب مقدار كمي ويتامين سي دارد. اما داراي آنتي اكسيدان ها و فلاون هاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور) كه هردوي اينها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد كرده و تسهيل مي بخشند و درنتيجه ريسك مبتلاشدن به سرطان روده، حملات قلبي و سكته كاهش پيدا مي كند. توت فرنگي: ميوه محافظ توت فرنگي بالاترين قدرت اكسيدان ها را درميان اكثر ميوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگ ها و راديكال هاي آزاد محافظت مي كند. پرتقال؛ دارويي شيرين مصرف روزانه 2تا 4 عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را مي گيرد ،كلسترول را كم مي كند، از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري كرده و يا سنگهاي موجود در بدن را از بين مي برد و همچنين ريسك ابتلا به سرطان روده را كاهش مي دهد. هندوانه: بهترين تسكين دهنده تشنگي از 92 درصد آب تشكيل شده است همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است كه به بالارفتن سيستم دفاعي بدن كمك مي كند. همچنين آنها اصلي ترين منبع ليكوپين هستند كه اكسيداني براي مبارزه با سرطان است ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند. نوشيدن آب سرد بعد از غذا= سرطان باور مي كنيد؟ شايد نوشيدن يك ليوان آب سرد بعد از غذا بسيار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغني كه در آن لحظه مصرف كرده ايد را سفت و روند هضم غذا را كند مي كند. زماني كه اين رسوبها با اسيد واكنش نشان مي دهند و شكسته مي شوند و سريعتر از غذاهاي جامد، توسط روده جذب مي شوند بسيار سريع اين امر موجب چاقي و سپس سرطان مي شود. بهتر اين است كه بعد از غذا، سوپ گرم و يا آب ولرم مصرف كنيد. |
||
پپ | |||
۶ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: جهان هستی | ||
نام کاربری: W.T.F.F.E
پیام:
۲,۲۷۲
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۹
از: سمنان
طرفدار:
- مسی پویول ژاوی - ریوالدو - هیچکدوم - اسپانیا - هیچ کس - پپ- فرگوسن - در یه حدن همشون گروه:
- کاربران عضو |
دیشب یه روایت خوندم مو به تنم سیخ شد یکی از اصحاب از امام صادق(ع)میپرسه ایا موجودات دیگه ای هم غیر از ماها وجود دارن اقا عرض میکنن هم زمان با شما12000دنیای دیگه و عالم دیگه وجود داره که خدای همه ی این 12000واحد و امام انها هم 12تن بیشتر نیستند وای عاشقشم خدا چقد دقیقه ائمه کی هستن به کل عالم امامت میکنن ادم این روایتارو میخونه میفهمه چقد کوچیکو بی ارزشه در مقابل عظمت و قدرت خدا |
||
all world is your foot...when u has a nice god... THANKS GOODNESS FOR EVERY THINGS THAT NOT PRESENT FOR ME |
|||
۱۰ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
میوه های خشک مغذی ترند یا میوه های تازه؟؟؟ خشك كردن مواد غذايي براي نگهداري بهتر آنها در طول سال و ايجاد امكان دسترسي به آنها در شرايط و فصولي كه به صورت تازه وجود ندارند از سالها پيش مرسوم و متداول بوده است اما چند سالي است كه با نسل جديدي از ميوههاي خشك شده آشنا شده ايم كه شباهت كمي با آلبالو خشكه و برگه هلويي دارد كه اغلب مادر بزرگ خانواده مسوول توليد آن بود كه با طعم خوشمزهاش براي استفاده در زمستان مناسب به شمار ميآمد، ميوههاي خشك شده چيپس مانندي كه البته به قيمت گراني هم به فروش ميرسند. شايد سوال شما هم اين باشد كه آيا اين ميوهها ارزش تغذيهاي خوبي هم دارند يا نه؟ به هر حال توصيه تمام متخصصان تغذيه مصرف حداقل دو تا سه واحد ميوه در روز است. سوال اين است كه آيا ميتوان ميوههاي خشك را جايگزين اين واحدها كرد يا خير؟ ميوهها به دو صورت خشک مي شوند: 1) بهطور طبيعي 2) با دستگاه، مانند دستگاه خشک کن مواد غذايي کشمش، خرما و آلو خشک نمونههايي از اينها هستند. ساير ميوههايي که ميتوان آنها را خشک کرد شامل سيب، زردآلو، موز، توت، کيوي، انجير، انبه، هلو، گلابي، آناناس، توت فرنگي، گوجه فرنگي و خرمالو است. در فرآيند خشك كردن ميوهها به علت حذف مقداري از آب آن غلظت ساير مواد مغذي بالاتر ميرود. موارد استثنا آن دسته از مواد مغذي هستند كه به گذشت زمان و حرارت حساس بوده و با قرار گرفتن در معرض اين فرآيندها از بين ميروند. در اين دسته از مواد مغذي براي مثال ويتامين C در فرآيند خشك كردن كاهش يافته يا به كلي از بين ميروند. از سوي ديگر ميوههاي خشک منبع غني ويتامينهاي A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنيک اسيد و نيز املاحي مانند کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، مس و منگنز هستند و هر 100 گرم ميوه خشک تقريباً 250 کالري انرژي و 1 تا 5 گرم پروتئين دارد. ميوههاي خشک شده انرژي بيشتري دارند اگر قصد شما از مصرف ميوههاي خشك تامين انرژي باشد، ميتوانيد از اين بابت مطمئن باشيد. ميوههاي خشك به علت تغليظ مواد قندي در آنها انرژي بالايي دارند. براي مثال يك چهارم ليوان زردآلوي خشك محتوي 75 كالري است در حالي كه همين مقدار كالري در يك ليوان كامل زردآلو تازه وجود دارد. به طور معمول ميوههاي تازه جزو مواد غذايي با شيريني متوسط طبقهبندي ميشوند. در حالي كه ميوههاي خشك را جزو مواد غذايي شيرين به حساب ميآوريم. همين انرژي متراكم شده براي كساني كه قصد كم كردن وزنشان را دارند دردسر ساز است و بايد به اين مساله توجه كنند. ميوههايي كه به صورت صنعتي خشك ميشوند بسته به شكل فرآيند استفاده شده براي خشك شدن ارزش تغذيه اي متفاوتي دارند. مفيد است به شرطي که... از مجموع آنچه گفته شد ميتوان نتيجه گرفت كه اگر چه ميوههاي خشك مواد غذايي سالمي هستند اما بايد در مصرف آنها اعتدال را در نظر گرفت و به جز در موارد خاص نميتوان آنها را به طور كامل جايگزين مصرف ميوههاي تازه كرد. ازدست رفتن بخشي از مواد مغذي كه منظور ما از مصرف واحدهاي ميوه تامين آنهاست مانند برخي از ويتامينها به خصوص ويتامين C و برخي از آنتي اكسيدانها هنگام خشك كردن با هر فرآيندي كه انجام شود موجب ميشود اين مواد غذايي در مقايسه ارزش غذايي كمتري داشته باشند اما دوباره گوشزد ميكنيم در صورتي كه امكان دسترسي به ميوه تازه نباشد، استفاده از اين ميوهها مفيد است البته اگر به مشكل ملكه انگليس برنخوريم كه گفته بود اگر مردم نان ندارند بخورند بروند شيريني بخورند! روش جديد صنعتي براي خشك كردن ميوه توليد صنعتي مواد غذايي هميشه از نظر توليد انبوه مورد توجه بوده است . به علاوه توليد صنعتي در مقايسه با توليد سنتي امتيازاتي دارد كه از جمله آنها بهداشتي بودن اين مواد غذايي نسبت به مواد غذايي است كه به صورت فلهاي عرضه ميشوند. يكي از روشهاي جديد صنعتي خشك كردن ميوهها به کارگيري فرآيند اسمز فرايينگ به همراه استفاده از پوششهاي خوراکي است كه محققان موسسه تحقيقات فني و مهندسي کشاورزي کرج به آن دست پيدا كردهاند. فاطميان، پژوهشگر اين موسسه در اين باره ميگويد: «فرآورده توليد شده بدون استفاده از ترکيبات شيميايي نگهدارنده از نظر خصوصيات کيفي مانند رنگ، طعم، ارزش غذايي و محتواي ويتامينهاي باقيمانده در بافت ، برتري قابل توجهي در مقايسه با نمونههاي توليد شده به صورت سنتي و صنعتي متداول دارد. استفاده از روشهاي تلفيقي اسمزي و فرايينگ ميتواند حدود 8 تا 10 درصد، توليد محصول خشک نهايي را افزايش و واکنشهاي نامطلوب قهوهاي شدن آنزيمي را تا حد قابل توجهي کاهش دهد.» وي افزود: «تاکنون اين فناوري براي توليد محصولاتي مانند سيب ، موز ، کيوي ، پرتقال ، گلابي ، زردآلو و هلو مورد استفاده قرار گرفته است.» روشهاي سنتي خشک کردن مواد غذايي بر کيفيت محصول خشک شده تاثيرات منفي مانند افزايش چروکيدگي بافت، سخت شدن سطح محصول ، تغييرات نامطلوب در رنگ ، عطر ،طعم و کاهش ارزش غذايي آن ميگذارد. قهوهاي شدن آنزيمي فرآيندي است كه به علت فعال شدن آنزيمهاي موجود در ميوههايي مانند سيب موجب تغيير رنگ آن ميشود البته تا اندازهاي ميتوان رنگ بعضي ميوهها را پس از برش دادن، با افزودن مقدار کمي از چاشني قوي تثبيت کرد. براي مثال افزودن مقدار کمي آب ليمو ترش به تکههاي بريده شده سيب. به ميوههايي که در خارج از منزل (در صنعت يا مغازهها) خشک ميشوند، مادهاي به نام اکسيد سولفور اضافه ميکنند که ميتواند موجب بروز آسم در افراد حساس به آن شود. براي تثبيت رنگ ميوه به آن سولفور ميزنند. ميوههايي که به طور طبيعي و بدون افزودن سولفور خشک ميشوند (مانند خشک کردن کشمش در سايه يا در مقابل آفتاب) داراي رنگ تيرهتري نسبت به ميوه تازه هستند، ولي طعم آنها به ميوه تازه بيشتر شبيه است. |
||
پپ | |||
۱۰ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار |
آموزش کاشت فلفل قرمز بهترین فلفل قرمز داسنتی های با حال در مورد فلفل قرمز دانستنی دانستنی فلفل قرمز دانستنی های جالب در مورد فلفل قرمز !فلفل قرمز دانلود فلفل قرمز در مورد فلفل قرمز بیشتر بدانید ضرر های فلفل قرمز عکس فلفل قرمز فلفل قرمز فلفل قرمز اصل فلفل قرمز اصل ایران فلفل قرمز ایرانی فلفل قرمز بدانید فلفل قرمز دانلود ستان فلفل قرمز های خوب فلفل قرمز های زیبا فلفل قرمز های قشنگ فلفل قرمز چیست فواید فلفل قرمز مصرف حدود سه چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده مخصوصا برای کسانی که به طور معمول از این ادویه استفاده نمیکنند … ترکیب موجود در فلفل قرمز موسوم به «کاپسایسین» که موجب تندی شدید فلفل قرمز میشود، میتواند در کاهش اشتها تاثیر داشته باشد و در عین حال کالریهای بدن را نیز بیشتر بسوزاند. متخصصان تغذیه در آمریکا میگویند که ادویه فلفل قرمز میتواند به کاهش اشتها کمک کند. این متخصصان می گویند مصرف حدود سه چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده مخصوصا برای کسانی که به طور معمول از این ادویه استفاده نمیکنند و هنگام استفاده از آن سوزش بسیار تندی در دهانشان احساس میکنند میتواند موجب کاهش اشتها شود. ریچارد ماتز، استاد برجسته تغذیه در دانشگاه آمریکایی پوردو و دستیار وی در این باره اظهار داشتند: ترکیب موجود در فلفل قرمز موسوم به «کاپسایسین» که موجب تندی شدید فلفل قرمز میشود، میتواند در کاهش اشتها تاثیر داشته باشد و در عین حال کالریهای بدن را نیز بیشتر بسوزاند. این مطالعه شش هفتهای روی ۲۵ داوطلب که دچار اضافه وزن نبودند، صورت گرفت. این متخصصان دریافتند افرادی که فلفل قرمز مصرف کرده بودند دمای داخلی بدنشان افزایش یافت و همین افزایش دما موجب سوختن بیشتر کالری در بدن آنها شد. طبق گفته داوطلبان، با مصرف این ادویه تند، اشتهایشان نسبت به غذا، مخصوصا غذاهای حاوی قند، نمک و چربی کاهش یافته است. این بررسی در نشریه فیزیولوژی و رفتار منتشر شده است . |
||
۱۱ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار |
بهترین عینک های آفتابی عکس عینک آفتابی عینک عینک آفتابی عینک استاندارد دودی عینک ها ی عجیب عینک های آفتابی عینک های افتابی عینک های افتابی درجه یک عینک های خوب عینک های دودی خوب فواید عینک ویژگی ها یک عینک آفتابی خوب و استاندارد ! عینکآفتابی استاندارد باید UV۴۰۰ داشته باشد و در افرادی که چشمهای ضعیفی ندارند باید نور بین ۱۰ تا ۳۰ درصد از چشم آنها عبور کند… فارس: رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران گفت: عینک آفتابی استاندارد باید از زیر ابروها تا نزدیک گونهها را پوشش دهد. محمد آقازادهامیری با بیان اینکه بیشترین تابش اشعه UV خورشید بین ساعت ۱۰ تا ۱۴ بعدازظهر است، اظهار داشت: در این ساعات باید برای جلوگیری از ورود این اشعه به چشم از عینکآفتابی استفاده کرد. * هر چه عینکآفتابی تیرهتر باشد نور کمتری از چشم عبور خواهد کرد وی ادامه داد: عینکآفتابی استاندارد باید UV۴۰۰ داشته باشد و در افرادی که چشمهای ضعیفی ندارند باید نور بین ۱۰ تا ۳۰ درصد از چشم آنها عبور کند؛ هر میزان که عینکآفتابی تیرهتر باشد نور کمتری از چشم عبور خواهد کرد. رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران افزود: عینک آفتابی استاندارد باید از زیر ابروها تا نزدیک گونهها را پوشش دهد؛ توصیه میشود عینکهای افتابی از مراکز معتبر تهیه شود چرا که خرید عینک آفتابی از دستفروشان تنها موجب آسیب رسیدن به چشمها میشود. *عینکهای آفتابی غیر استاندارد باعث سوزش چشم میشود آقازاده امیری در خصوص نحوه تشخیص عینکآفتابی غیراستاندارد عنوان کرد: اگر انگشت خود را به روی شیشه عینک آفتابی بکشیم و در این حال شیشه به داخل فرو رود، متوجه خواهیم شد که عینک آفتابی غیراستاندارد است. وی تأکید کرد: از علائم عینکهای آفتابی غیراستاندارد میتوان به سوزش، خارش، سردرد، خشکی چشم و پستی و بلندی دید اشاره کرد. رئیس انحمن علمی اپتومتری ایران گفت: در دستفروشان و بعضی از مراکزی که اقدام به فروختن عینکهای آفتابی میکنند، شاهد این هستیم که از دستگاههای تست UV نیز استفاده میکنند و افراد بر این باورند که عینک آفتابی UV خریدهاند در حقیقت این دستگاهها قلابی بوده و پس از مدتی UV عینک از بین میرود. آقازاده امیری با بیان اینکه توصیه میشود افراد برای تهیه عینکهای آفتابی استاندارد تنها به مراکز اپتومتری که از سوی وزارت بهداشت مجوز دارند مراجعه کنند، ادامه داد: بعضی از مراکز ارائه عینکهای آفتابی استاندارد از وزارت بازرگانی مجوز دارند ولی عینکهای آفتابی مناسب با چشم افراد را ارائه نمیدهند. |
||
۱۱ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: ali_alex
پیام:
۱,۶۹۰
عضویت از: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹
از: abadan
طرفدار:
- xavi hernandez - یوهان کرایوف - صنعت نفت آبادان - برزیل - مسعود شجاعی - گواردیولا - امیر قله نوعی گروه:
- کاربران عضو |
انیشتین برای رفتن به سخنرانی ها و تدریس در دانشگاه از راننده مورد اطمینان خود كمك می گرفت. راننده وی نه تنها ماشین او را هدایت می كرد بلكه همیشه در طول سخنرانی ها در میان شنوندگان حضور داشت بطوریكه به مباحث انیشتین تسلط پیدا كرده بود! یك روز انیشتین در حالی كه در راه دانشگاه بود با صدای بلند گفت كه خیلی احساس خستگی می كند...! راننده اش پیشنهاد داد كه آنها جایشان را عوض كنند و او جای انیشتین سخنرانی كند چراكه انیشتین تنها در یك دانشگاه استاد بود و در دانشگاهی كه سخنرانی داشت كسی او را نمی شناخت و طبعا نمی توانستند او را از راننده اصلی تشخیص دهند. انیشتین قبول كرد، اما در مورد اینكه اگر پس از سخنرانی سوالات سختی از وی بپرسند او چه می كند، كمی تردید داشت. به هر حال سخنرانی راننده به نحوی عالی انجام شد ولی تصور انیشتین درست از آب درآمد. دانشجویان در پایان سخنرانی شروع به مطرح كردن سوالات خود كردند. در این حین راننده باهوش گفت: سوالات به قدری ساده هستند كه حتی راننده من نیز می تواند به آنها پاسخ دهد. سپس انیشتین از میان حضار برخواست و به راحتی به سوالات پاسخ داد به حدی كه معلومات به ظاهر "راننده اش" باعث شگفتی حضار شد. |
||
|
|||
۱۴ تیر ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |