در حال دیدن این عنوان: |
۵۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
مقایسه جالب آب جوشیده در مایکروویو با آب جوشیده در کتری! هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاقهای میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار میگیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت. برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد، دو گیاه کاملاً مشابه که یکی از آنها توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب شده بودند، مورد مقایسه قرار گرفتند. این فکر جالب به ذهن یک دختربچه رسیده بود و خودش نیز آن را اجرا کرد. وی مقدار معینی آب را در مایکروویو جوشاند و پس از سرد شدن به یکی از گیاهان داد و همان مقدار آب را در کتری و روی اجاق گاز جوشاند و پس از سرد شدن به گیاه دیگر داد و این کار را به مدت 9 روز ادامه داد. نتیجه این آزمایش (طبق تصاویر) پس از روز نهم نشان دهنده این بود که گلدانی که توسط آب جوشانده شده به روش سنتی سیراب شده بود (گلدان سمت راست) مانند روز اول کاملاً سالم و شاداب بود ولی گلدانی که توسط آب جوشانده شده در مایکروویو سیراب شده بود رفته رفته پژمرده و نهایتاً در روز نهم کاملاً خشک شد. اما مایکروویو چگونه عمل میکند؟ مایکروویو (میکروویو) که به اشتباه ماکروویو خوانده میشود، از ترکیب دو واژه مایکرو یا میکرو ( MICROبه معنی کوچک) و ویو( WAVEبه معنی موج) تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا است. فرکانس چنین امواجی، بین۳۰۰ مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه میتواند باشد. بُرد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتاً بالا است و از درون ابر و غبار عبور میکنند. هر چه فرکانس بیشتر باشد، شدت نفوذ بیشتر ولی بُرد امواج، کوتاه تر میشود. به عنوان مثال هر چیزی که در مجاورت دستگاه نوسان ساز اجاق های میکروویو معمول قرار داشته باشد، به شدت تحت تاثیر ارتعاشات قرار میگیرد. در حالی که اگر نیم متر از منبع ارتعاش دور شود، قدرت امواج به یک صدم کاهش خواهد یافت. امواج دارای طول موج کوتاه، هنگام برخورد به ماده، چنان موجب ارتعاش و تغییر قطب های منفی و مثبت موجود در آن میشوند که این جنبش بالای مولکول ها موجب به هم خوردن شدید آن ها و ایجاد اصطکاک درمولکول ها و در نهایت سبب گرم شدن آن ماده میشود. در این میان نقش آب در درون ماده غذایی بارزتر است. زیرا مولکول های آب که قطبی هستند (همچون دیگر ملکول های قطبی)، بیشتر تحت تاثیر نوسانات قرار گرفته و به شدت شروع به جابه جایی در محل خود میکنند. به همین دلیل هر چه غذا رطوبت بیشتری داشته باشد سریع تر تحت تاثیر این امواج قرار میگیرد. |
||
۱۴ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: جهان هستی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
آبشار آتشین! این مکان سال ۱۸۹۰ به نام پارک ملی شناخته و معرفی شد. اینجا مشهورترین مکان زمین از لحاظ زمین شناسی، چشمههای آب گرم و آبشارها محسوب میشود و آبشار «آتشی» منطقه ال زیباترین چشم انداز این منطقه است. چشم انداز فوق العاده این آبشار به خاطر بازتاب نور خورشید که از زاویه خاصی به آن میتابد ایجاد میشود. این منظره نادر را تنها میتوان در دوره ۲ هفته ای در اواخر فوریه مشاهده کرد. برای گرفتن چنین صحنه فوق العاده ای عکاس اغلب باید متحمل سالها صبر و رنج شود. دلیل این انتظار نیز این است که پیدایش این صحنه بستگی به برخی عوامل طبیعی دارد که در همان زمان باید به وقوع بپیوندد، پس شانس هم باید با عکاس یار باشد! اولین عامل مربوط به شکل گیری آبشار است. این آب از آب شدن برف و یخی که از بالای کوه میآید تامین میشود. این یخها بین ماههای دسامبر و ژانویه تا آخر فوریه آب میشوند تا موقعی در اواخر فوریه که هیچ برفی برای آب شدن باقی نمیماند. عامل دوم مربوط به زاویه خاصی است که خورشید باید با آن درجه بر آبها بتابد تا چنین منظره ای پدیدار شود. موقعیت خورشید باید دقیقا در یک نقطه خاص در آسمان باشد. این اتفاق نیز فقط در ماه فوریه و چند دقیقه کوتاه در هنگام تاریکی شب روی میدهد. پس اگر روزی که آسمان ابری است به آنجا بروید یا اگر عاملی مزاحم جلوی خورشید را بگیرد مجبور خواهید شد از چهره ناراحت خودتان روبروی آبشار عکس بیندازید! بد نیست این حقیقت را نیز بدانید که آب و هوای پارک ملی اغلب اوقات غیر قابل پیش بینی است. اینها را گفتیم تا شرایط سختی که عکاس برای گرفتن این عکسها متحمل شده را درک کنید!! |
||
۱۴ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
سلامت رو در میوه های کوچک جستو جو کنید !!! اين روزها وقتي براي خريد به بازار ميوه فروشان مراجعه مي كنيم، ميوه هايي با ظاهر بسيار درشت كه طعم، خاصيت و ماندگاري چنداني ندارند توجه ما را جلب مي كند. در واقع اغلب اين ميوه ها حاصل استفاده بي رويه از كودها و سموم شيميايي و باقي ماندن تركيبات نامطلوب آنها در اين گونه محصولات اند كه به اين صورت ظاهر مي شوند. امروزه اغلب محصولات كشاورزي در تمام مراحل رشد از طريق كودها و سموم شيميايي تغذيه مي شوند، اين محصولات طعم خوب و كيفيت بالايي ندارند و نيترات موجود در آنها مي تواند موجب بروز انواع سرطانهاي گوارشي در مصرف كنندگان شود. نيترات موجود در كودها مي تواند در انواع ميوه و سبزي رسوخ كند، در اين ميان محصولاتي كه در دل خاك جاي مي گيرند شامل پياز، سيب زميني، هويچ و... قابليت جذب بيشتري دارند. معمولا نفوذ تركيبات نامطلوب كودها در محصولاتي كه در دل خاك رشد مي كنند مي تواند موجب بزرگ و سنگين شدن سبزي هاي غده اي شده و سود بيشتري را براي باغداران به دنبال داشته باشد. واقعيت اين است كه استفاده نامناسب از سموم مواد غذايي كه در كشاورزي مصرف مي شود باعث مي شود يك سري عوارض ناشي از مصرف بوجود آيد. بي توجهي و كنترل فاصله زماني ميان مصرف سموم، برداشت و توزيع محصولات كشاورزي علاوه بر ايجاد علائم عمومي همچون تغييرات شديد ضربان قلب، اختلال حواس در بلندمدت، سبب بروز اختلالات حركتي و اعصاب مي شود. بخش ديگري از سموم بسته به نوع محصول مصرف مي شوند مثلا در سبزيجات ريشه اي مانند سيب زميني، پياز و هويچ نيتراتهاي موجود در كودهاي شيميايي موجب افزايش حجم زياد اين محصولات شده كه از نظر كشاورزان اقدام خوبي براي توليد بيشتراست، اما در بدن انسان موجب ايجاد سرطان هاي گوارشي مي شود. استفاده از هورمونها در محصولات گوشتي نيز باعث افزايش حجم و اندازه مواد مي شود وجود اين هورمون ها در قسمت هاي چربي گوشت و زير پوست بوده و براي انسان مشكلاتي را به وجود مي آورند. وجود نيترات و نيتروئيد در كودها و سموم محصولات غذايي بعد از مصرف در معده تبديل به نيتروزامين مي شود كه تركيبي سرطاني بوده و در بدن ايجاد سرطان مي كند. سوسيس و كالباس نيز از محصولات غذايي كارخانه اي است كه در آنها از نيترات به عنوان مواد نگهدارنده استفاده مي شود و متخصصان توصيه مي كنند خوردن اين گونه مواد، به هر سه ماه يكبار محدود شود. فريز كردن ميوه و سبزيجات نيز كه متخصصان تغذيه آن را نهي مي كنند چرا كه اين محصولات در اثر فريز شدن دچار عمل نيتروزامين مي شوند و بهتر است كه ميوه و سبزيجات بصورت تازه استفاده شود. مصرف محصولات گلخانه اي، انباري و وارداتي نيز بايد محدود شود. هر اندازه محصولات ريشه اي و ميوه ها متوسط و كوچكتر باشند سالم ترند. نباتات و محصولات ريشه اي خيلي درشت به خاطر استفاده بي رويه ازكودها و سموم شيميايي نامتعادل رشد كرده اند. در برخي مواقع بخشي از سموم كه در آفت كشهاي كشاورزي و ساير كودهاي شيميايي بكار مي رود بيشتر در قسمتهاي پوست ميوه هايي از جمله سيب و خيار جمع مي شوند، علي رغم اينكه پوست اين ميوه ها داراي فيبر بوده اما به علت وجود سموم بهتر است كه پوست آنها كنده و سپس مصرف شود. در محصولات ريشه اي و غده اي نيز از آنجا كه سموم به مغز محصول نفوذ مي كنند، پوست كندن آن مشكلي را حل نمي كنند. درشتي ميوه ها در بيشتر مواقع به دليل نيترات بالاي موجود در آنهاست از اينرو هنگام خريد از ميوه هاي درشت صرف نظر كرده و ميوه هاي متوسط يا كوچك با رنگ روشن را انتخاب كنيد؛ چرا كه تيره بودن ميوه خود نشان از نيترات بالاي آن دارد. فلج شدن اعصاب حركتي و حسي، اختلال در سيستمهاي عصبي و گوارش، ايجاد سنگ در كليه و كبد، از جمله عوارض ناشي از وجود كود شيميايي و آفات نباتي در ميوه ها و سبزيجات و محصولات گوشتي است. توسعه و ترويج مصرف مواد و عوامل بيولوژيك يكي از راه حل هاي برون رفت از معضلات فعلي حاصل از مصرف سموم شيميايي است. بدون استفاده از اين كودهاي مصنوعي و سموم و توليد محصولات ارگانيك مي توان سلامت جامعه را تضمين كرد. استفاده از نيتريد موجود در سموم و كودهاي شيميايي منجر به سرطان مثانه در مردان و سرطان رحم و سينه در زنان مي شود. استفاده بي رويه سموم و كودهاي شيميايي در محصولات كشاورزي ممكن است موجب تغييرات ژنتيكي در نسل هاي بعدي را هم به دنبال داشته باشد و احتمال اينكه سرطان هاي مختلف به صورت يك اپيدمي درآيد زياد است. |
||
پپ | |||
۱۴ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
گربه از نگاهی دیگر! ۴۰۰۰ سال قبل درمصر اگر کسی گربه را میکشت مجازاتش مرگ بود. درسال 1888 حدود 300000 (سيصد هزار) گربه موميائي شده در مصر كشف شد. درمصر قديم اگر گربه خانواده اي ميمرد، تمام اعضاء خانواده براي نشان دادن عزادار بودن ابروهاي خود را ميتراشيدند. -گربه قادراست تا ۷ برابر ارتفاع بدن خودش به طرف بالا بپرد. -گربه در بدنش ۲۶۰ استخوان دارد، در صورتیکه انسان ۲۰۶ استخوان دارد. -قدرت دید گربه درشب ۶ برابر قدرت دید انسان است. -سبیل ها و موهای اطراف گونه و چانه گربه مثل آنتن عمل میکنند و گربه به کمک آنها میتواند تنگی و گشادی یک محل را برای عبور کردن تخمین بزند. -گربه ها بعد از جنگیدن با یکدیگر شروع به لیس زدن خود بوسیله پنجه دست و زبان میکنند و اینکار را برای آرام کردن اعصابشان انجام میدهند. -گربه ها بعد از نوازش توسط یک انسان شروع به لیس زدن خود میکنند تا آثار بوی انسان را از بدنشان بزدایند و پشمهایشان را صاف کنند . -مغز گربه ها خیلی بیشتر از مغز سگ ها به مغز انسان شباهت دارد. -میزان شنوائی گربه یکی از بالاترین در بین حیوانات است. میزان شنوائی گربه ها به ۶۵ کیلو هرتز میرسد در صورتیکه قدرت شنوائی انسان بیشتر از ۲۰ کیلو هرتس نیست. -ضربان قلب ۱۱۰ تا ۱۴۰ در دقیقه است . یعنی دو برابر ضربان انسان. -درجه نرمال بدن گربه ۳۸.۶ سانتیگراد است. -دم گربه نقش عمده ای در حفظ تعادل بدنش ایفا میکند و این قدرت را به او میدهد تا وقتی از ارتفاع به پائین میافتد روی ۴ دست و پا به زمین بخورد. -گربه ماده بین ۵ تا ۹ ماهگی میتواند جفت گیری کرده و حامله شود ولی گربه نر اغلب بعد از یکسالگی جفت گیری میکند. -اکثر گربه های سفید که دارای چشمهای آبی هستند کر بدنیا می آیند. گربه سفیدی که یک چشمش آبی باشد و یکی سبز،گوشی که نزدیک چشم آبی رنگ است کر خواهد بود! -ابراهام لینکلن عاشق گربه ها بود و زمانی که در کاخ سفید زندگی میکرد ۴ گربه داشت. -بعضي ها از گربه ميترسند، (مثل بعضي كه از بلندي يا تاريكي ميترسند) كه اين نوعي فوبيا است به نام Ailurophobia . از آدمهاي معروف ژوليوس سزار - هانري دوم و ناپلئون بناپارت به اين نوع فوبيا دچار بودند و از گربه وحشت داشتند. -تمام گربه ها وقتي به دنيا ميايند داراي چشمهاي آبي رنگ هستند. -برطبق آمار آمريكائي ها پول را بيشتر خرج غذاي گربه هايشان ميكنند تا غذاي بچه هايشان! -يك گربه بالغ داراي 30 دندان ميباشد. گربه ها 16 ساعت در روز ميخوابند، يعني بيشتر از پستانداران ديگر. -یک گربه ۱۵ ساله احتمالا" ۱۰ سال از عمرش را در خواب سپری کرده است. -گربه ها هم مثل انسان ميتوانند در پيري لك و پيس بزنند. اين بصورت لكه هاي سياه يا قهوه اي است كه بيشتر دور دهان و چشم و بيني آنها ظاهر ميشود. -بر عكس باور هاي قبلي گربه ها رنگ را تشخيص ميدهند. -گربه ها داراي 13 دنده هستند. -گربه ها مثل انسانها داراي گروه خوني آو ب هستند. -حافظه گربه ها خيلي قوي تر از حافظه سگ ها ميباشد. بر طبق آخرين تحقيقات انجام شده در دانشگاه ميشيگان حافظه گربه از گونه هاي مختلف ميمون هم بيشتر است. -گربه ها از اينكه اسمشان را صدا كنيد و با آنها صحبت كنيد خيلي لذت ميبرند. -در غذاي گربه ها بايد حتما"مقداري چربي وجود داشته باشد براي اينكه بدنشان خود بخود نميتواند چربي بسازد. هرگز غذاي سگ را به گربه ندهيد چون گربه ها 5 برابر سگ ها به پروتئين نياز دارند. -گربه ها خيلي بيشتر از سگ ها در آمريكا به عنوان حيوان خانگي نگهداري ميشوند. -نويسنده معروف ارنست همينگوي درخانه خود از 30 گربه نگهداري ميكرد. -فلورانس نايتينگل در طول زندگيش بيشتر از 60 گربه نگهداري كرده است. -قرص هاي ضد درد انسان از جمله استامینوفن براي گربه ها سمي ميباشند. شكلات هم براي گربه ها سمي ميباشد. -گربه ها معمولا" طول عمر بيشتري از سگ ها دارند. گربه ها معمولا 14 سال عمر ميكنند ولي گاهي به 20 سالگي هم ميرسند. طول عمر گربه به نوع زندگي و تغذيه و محيط زيست بستگي دارد. معمولا" گربه هاي خياباني 8 سال عمر ميكنند . -برطبق آمار گرفته شده انسانهائي كه از حيوان خانگي نگهداري ميكنند، عمر طولاني تري داشته اند. استرس كمتري داشته اند و كمتر دچار سكته قلبي شده اند. -از نظر علمی ثابت شده كه نوازش گربه فشار خون را پائين می آورد! -نوزاد گربه ها تا 9 روز چشم و گوششان بسته است. -جد گربه هاي امروزي گربه وحشي آفريقایي بود كه هنوز هم در آفريقا زندگي ميكند. |
||
۱۵ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
اصلی ترین منابع پروتئین کدامند؟؟؟؟ پروتئینها بخشی از تركیبات مواد غذایی هستند كه با مقادیر مختلف در غذاها وجود دارند و به لحاظ ارزش تغذیهای یكی از چند گروه اصلی غذاها است. تخم مرغ حاوی 14 درصد پروتئین است كه از نظر كیفیت بهترین بوده و بیشترین تعادل اسیدهای آمینه در بین تمام مواد غذایی را دارا است. چربیهای آن در زرده تجمع كردهاند و سفیده آن واقعا فاقد چربی است. به گزارش ایسنا، متخصصان تغذیه میگویند: پروتئینهای دارای منشاء حیوانی كیفیت خوبی دارند اما با این حال بعضی از مواد غذایی گیاهی مثل حبوبات، غلات و نان دارای مقادیر كمی پروتئین هستند كه ارزش حیاتی آنها پایینتر از پروتئینهای حیوانی است. مهمترین منابع پروتئینی عبارت از گوشت قرمز و سفید، ماهی، تخم مرغ و فرآوردههای لبنی هستند. سایت اینترنتی ویت لاس فورآل در مقالهای دراین باره آورده است: گوشت قرمز شامل گوشتهای گاو و گوسفند صرف نظر از آن كه چه قسمتی از بدن حیوان باشد، دارای ویژگیهای تغذیهای شبیه به هم هستند. گوشت غنی از فسفر، آهن و ویتامینهای گروه ب مخصوصا ب1 است. میزان چربیهای آن بر حسب نوع حیوان و قسمت بدن آن به طور قابل توجهی متغیر است. به علاوه ارزش تغذیهای ماهی نیز مشابه گوشت است. ماهی غنی از پروتئین فسفر، گوگرد، آهن، مس و ید است اما آهن كمتری نسبت به گوشت دارد. همچنین ماهی غنی از ویتامینهای گروه ب است. ماهیهای چرب نیز حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامینهای آ و د هستند. ماهی همچنین به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب ضروری و مفید از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و برای سلامتی بسیار مفید است. از این رو توصیه میشود كه حداقل دو نوبت در هفته از این غذای مهم و مفید استفاده شود. ارزش تغذیهای تخم مرغ خیلی نزدیك به مواد غذایی است كه در بالا مورد مطالعه قرار دادیم. تخم مرغ حاوی 14 درصد پروتئین است كه از نظر كیفیت بهترین بوده و بیشترین تعادل اسیدهای آمینه در بین تمام مواد غذایی را دارا است. چربیهای آن در زرده تجمع كردهاند و سفیده آن واقعا فاقد چربی است. در مورد املاح نیز تخممرغ حاوی سدیم است كه بیشتر در سفیده وجود دارد و نیز حاوی آهن، پتاسیم و كلسیم به مقدار خیلی كم در سفیده است و بیشتر در زرده وجود دارند. زرده همچنین از نظر ویتامینها غنیتر است. دو سوم ویتامینهای ب 1 ، ب 2 و كل ویتامینهای آ و د در زرده وجود دارد. تخم مرغ تازه یا خیلی تازه كه دارای تاریخ بسته بندی است، بیشترین ضمانت را به لحاظ ارزش تغذیهای دارد. لبنیات نیز یكی دیگر از منابع پروتئینی با ارزش غذایی بالا هستند و به خصوص از نظر ذخیره كلسیم بسیار غنی و حائز اهمیت است. كلسیم موجود در لبنیات بهترین شرایط جذب را دارد و با فسفر متعادل بوده و با مقدار كمی ویتامین د همراه است. پروتئینها همچنین به میزان كمتری در برخی دیگر از مواد غذایی یافت میشود. |
||
پپ | |||
۱۸ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: ali_alex
پیام:
۱,۶۹۰
عضویت از: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹
از: abadan
طرفدار:
- xavi hernandez - یوهان کرایوف - صنعت نفت آبادان - برزیل - مسعود شجاعی - گواردیولا - امیر قله نوعی گروه:
- کاربران عضو |
فرض کنید که اصلاً دوست ندارید داستان کوتاهتان دربارهٔ جهان واقعی باشد. انگار ترجیح میدهید چیزهایی را که کمی دورتر از جهان واقعیتهای زندگی هستند تجربه کنید. شاید یک داستان علمی تخیلی بتواند به نیاز شما پاسخ دهد. طبیعتاً در اینجا این سؤال مطرح میشود که داستان علمی تخیلی چه تفاوتی با داستانهای واقعی دارد. در پاسخ باید بگویم که این دو نوع داستان تفاوت همه جانبهای با هم ندارند. داستان علمی تخیلی هم مثل یک داستان واقعی از ساختار و بخشهای مشابه داستان واقعی یعنی شروع و میانه و پایان برخوردار است. همچنین تناسب و تکیدگی را که از ویژگیهای داستان کوتاه است در مورد داستان علمی تخیلی (از نوع کوتاه آن) هم باید رعایت کرد. در داستان علمی تخیلی همچنان نیازمند گرهافکنی میانی و گرهگشایی پایانی هستیم و نیز نیازمند زاویه دیدی هستیم که با استفاده از آن داستان خود را روایت کنیم. تفاوت این دو داستان در موقعیت آنهاست؛ بیشتر داستانهای علمی تخیلی (اگر نگویم همه آنها) مکانهایی در آینده را در بر میگیرند. معمولاً نویسندگان این داستانها آیندهای را تخیل میکنند که از بعضی جهات ظاهری متفاوت از زمان حاضر است. بنابر این اتفاقات داستان هم باید به گونهای پیش برود که متناسب با همان زمان آینده باشد. به عنوان نمونه فرض کنید داستان کوتاهی درباره سال ۲۱۵۵ نوشته شود که در آن زمان، رباتها جایگزین معلمها شدهاند. فکر میکنید چه اتفاقی میافتد اگر هر دانشآموز یک معلم خصوصی در مدرسه خانگیاش داشته باشد؟ آیا میتوان حالتی را تصور کرد که دانشآموز پاسخ سؤالات امتحانی را مینویسد و آن را [مثلاً در سیدی قرار میدهد و] از طریق ورودی ربات در اختیار معلم ماشینیاش میگذارد تا به او نمره دهد؟ به نظر شما سرعت معلم در تصحیح برگه امتحانی چقدر است؟ حالا فرض کنید در همان سال ۲۱۵۵ مردم کتاب تلویزیونی میخوانند. در همان زمان کتابهایی که ما امروز استفاده میکنیم کمیاب شدهاند و دو پسر بچه، نمونههایی از کتابهای امروز ما را در یک اتاقک قدیمی پیدا میکنند. میبینیم که تفاوت داستان علمی تخیلی با یک داستان واقعی در همین چیزهاست [یعنی موضوعات] نه در تمام زمینهها [یعنی قواعد داستان نویسی] وقتی داستان علمی تخیلی مینویسید، نیاز نیست که همه چیز آینده را متفاوت از شرایط کنونی تخیل کنید بلکه اگر بر یک تفاوت اصلی تکیه کنید، تمرکز بهتری بر روی داستان خود خواهید داشت. یکی از راههای خوب شدن این داستانها این است که یک موضوع خاص را به عنوان گره داستان مطرح کنید؛ گرهی که نیازمند حل و فصل است. در نمونه داستان بالا، معلم ماشینی در کلاس خانگی میتواند همان مسئله اصلی باشد. بعد از اینکه مسئله اصلی داستان را معلوم کردید در تدارک گرهگشایی از آن باشید. برای نوشتن داستانهای علمی تخیلی به موضوعات دیگر هم میتوانید فکر کنید. مثلاً فرض کنید پیشرفت پزشکی خاصی در آینده پدید آمده که بر اساس آن مردم میتوانند با بافتهای مستحکمی از سلولهای خودشان (در مقابل اشیاء خارجی) محافظت کنند و به این طریق بدنشان دوام بیشتری داشته باشد. نمونههای دیگر هم میتوانند موضوع تخیل شما قرار گیرند. مثلاً با خودتان فکر کنید چه میشود اگر: مردم بتوانند بدون بیرون رفتن از اتاق با هوای مصنوعی تنفس کنند؟ هر کسی عدسیای در چشمش داشته باشد که دید تلسکوپ را به او بدهد؟ مردم به غذاهای طبیعی وابسته نباشند؟ هرکس بتواند ذهن دیگری را بخواند؟ وقتی موضوعات و گرههای این داستانها مربوط به آینده است، پس راه حلی هم که برای آنها در نظر گرفته میشود نیز باید متناسب با پیشرفتهای علمی آن زمان باشد. به گرههایی فکر کنید که ممکن است از پیشرفت تکنولوژی نصیب انسانهای آینده شود و سپس در تدارک راه حلهایی باشید که آن گرهها را باز کند. به عکسالعمل مردم هم فکر کنید. از تمام اینها میتوانید موقعیتهایی برای داستانهای علمی تخیلی خود پیدا کنید. در داستانهای علمی تخیلی، انتخاب زاویه دید مسئله مهم و مؤثری است. وقتی داستان را از زاویه دید یک دانشمند بیان میکنید، طبیعتاً مخاطب انتظار شنیدن اطلاعات علمی را دارد، اما اگر زاویه دید یک آدم معمولی را انتخاب کنید، نیازمند ارائه اطلاعات علمی و تشریح جزئیات فنی اختراعات آینده نخواهید بود. به نظر من گفتن داستان از زاویه دید یک آدم معمولی میتواند بیاطلاعی شما را بپوشاند و کارتان را راحت کند. علاوه بر این که به نظرم اساساً وارد شدن به مسائل علمی و تشریح جزئیات، داستان را از فضای صمیمی خارج میکند و آن را از داستان بودن میاندازد. داستان علمی تخیلی میتواند بستری باشد که شما در آن پیشبینی خود از آیندهٔ تکنولوژی و موضع خود درباره آن پیشرفتها را بیان میکنید. مثلاً با نوشتن داستان علمی تخیلی میتوانید به این مسئله فکر کنید که معلم ماشینی چه تغییری در رابطه شاگرد و معلم ایجاد میکند و چه تأثیری بر تربیت بچهها خواهد گذاشت؟ آیا با ورود ماشینها به جای معلمهای امروزی، رابطه طرفینی میان معلم و شاگرد از میان نمیرود؟ آیا این مسئله ضرری به نسلهای بعد وارد نخواهد کرد؟ |
||
|
|||
۱۸ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو |
معمای مرغ و تخم مرغ حل شد پژوهشگران انگلیسی اعلام کردند که به جواب سوال قدیمی که همواره توجهات انسان را به خود جلب کرده، رسیده اند که بر اساس آن می توان ثابت کرد مرغ قبل از تخم مرغ به وجود آمده است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشا تودی، در تحقیقات اخیر پژوهشگران انگلیسی مشخص شد که پوست تخم مرغ حاوی عنصر "اوفوسلیدین 17" است که تنها در بدن مرغ یافت می شود. بر این اساس، غدد داخلی مرغ این ماده را 24 ساعت قبل از تخم گذاشتن ترشح می کند تا پوسته آنرا تشکیل دهد. پژوهشگران معتقدند با توجه به اینکه مرغ تنها دارنده این عنصر است شکی وجود نخواهد داشت که مرغ قبل از تخم مرغ آفریده شده و باید پرونده این سوال قدیمی در اذهان عمومی بسته شود. با تشکر از ستاد اطلاع رسانی گروه! منبع : سایت خبری تابناک |
||
۱۸ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: xavisam
پیام:
۳,۲۵۴
عضویت از: ۲۴ خرداد ۱۳۸۹
از: Mashad
طرفدار:
- xavi - spain - pep گروه:
- کاربران عضو |
قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید. مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند. یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد) در حالت طبیعی، خون انسان کمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مکانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است که این تعادل را حفظ کنند. در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واکنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیکی و شیمیایی درون سلولی با مشکل مواجه می شود. مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج میکند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که میتواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگانها و سلولها را مختل کند، دست به دامن استخوانها و دندانها میگردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند. کلسیم بهترین و سریعترین عامل قلیایی کردن خون میباشد. این کلسیم آزاد شده از استخوانها سپس توسط کلیهها دفع میگردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوانها و ضعف دندانها میگردد. بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد. ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد. اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد. بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون : انواع بیماریهای قلب و عروق خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها ضعف حافظه آلزایمر دیابت سرطان ضعف سیستم ایمنی بدن بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS پوکی استخوان خرابی و فساد دندانها لقی دندانها ضعف اعصاب تشنج دل درد شدید در دختران هنگام عادت ماهانه در غرب به خون اسیدی لقب کُشنده خاموش (Silent Killer) داده اند. |
||
۲۰ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو |
تاثیر خوراکی ها بر بدن تأثیر روغن زیتون خالص برای مقابله با سرطان سینه تحقیقات جدید نشان داده است كه روغن زیتون طبیعی و خالص حاوی مواد شیمیایی شفابخش موسوم به فیتوكمیكال است. به گفته محققان این ماده میتواند سلولهای سرطانی را مورد هدف قرار داده و حتی قابلیت آن را دارد كه سلولهای بیماریزا و مخرب را نابود كند. اين تحقيق كه در مجله سرطان بى.ام.سی به چاپ رسیده، ارتباط بین رژیمهای غذایی مدیترانهای غنی از روغن زیتون و كاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را مورد تأیید قرار داده است. محققان تأكید كردند؛ یافتههای ما برای اولین بار نشان میدهد كه تمام فنولهای اصلی موجود در روغن زیتون كاملاً خالص، به میزان قابل توجهی فعالیت ژن عامل بروز سرطان سینه در انسان را متوقف میكند. این ژن HER2 نام دارد كه عامل بروز سرطان سینه است. روغن زیتون طبیعی نیز روغنی است كه از فشردن میوه زیتون بدون استفاده از روشهای گرمایی و شیمیایی به دست میآید. با این روش روغنی به دست میآید كه حاوی فیتوكمیكالها است. گفتنی است كه این ماده شیمیایی مفید در روشهای فرآوری زیتون از بین میرود.([1]) تأثیر فقر آهن در كودكی بر كاهش قدرت یادگیری فقر آهن شایعترین بیماری خونی شناخته شده در سراسر دنیاست كه در 6 ماهگی تا 2 سالگی بیشتر دیده میشود. این بیماری با توجه به تأثیری كه در این سن بر روی ارگانهای حیاتی به ویژه مغز میگذارد، میتواند باعث كاهش قدرت یادگیری و اختلالات گفتاری شود؛ لذا پیشگیری و تشخیص به موقع و درمان آن از اهمیت ویژهای برخوردار است. بر اساس نتایج یك پژوهش در كشور ما رعایت الگوی صحیح مصرف مكملهای آهن با تجویز و تحت نظر پزشك باعث كاهش آنمی فقر آهن خواهد شد. در این بررسی آمده است: مصرف شیر گاو به تنهایی باعث آنمی فقر آهن میشود. یافتههای این پژوهش حاكی از آن است كه مصرف قطره آهن همراه غذاهای حاوی ویتامین ث مانند: آبمیوه، پيروي نكردن از رسوم غلط غذايي و در صورت امكان آزمايش خون و ارزيابي شاخصهاي خونى، میتواند در پیشگیری از آنمی كمبود آهن مؤثر باشد. در حال حاضر توزیع قطره آهن در برخی از مدارس كشور انجام میشود، اما متخصصان تأكید میكنند والدین از وضعیت فقر آهن كودكان خود غفلت نكنند.([2]) كاهش التهاب مفاصل با مصرف سبزی بر اساس نتایج حاصله از مطالعات جدید، مصرف میوه و سبزی میتواند احتمال التهاب مفاصل در بیماری روماتیسم مفصلی را كاهش دهد. دانشمندان آمریكایی در مطالعاتی نشان دادند؛ تركیبات موجود در سبزیها و میوهها كه سازنده رنگ زرد و نارنجی آنها هستند، خاصیت ضدالتهابی دارند. آنتیاكسیدان موجود در گوجهفرنگی یك تركیب آنتیاكسیدان قوی محسوب میشود كه اگر به صورت منظم و روزانه مصرف شود، خطر ایجاد التهاب مفاصل را تا 4 برابر كاهش خواهد داد.([3]) زعفران؛ شادیبخش و توانبخش قلب بسیاری از ما گمان میكنیم زعفران فقط برای خوشرنگ كردن غذاست؛ در حالی كه خواص درمانی این ادویه معطر آنقدر زیاد است كه به راحتی حاضر میشویم برای آن بهای زیاد بپردازیم. زعفران شادیبخش و ضدافسردگی است؛ همچنین به هضم طبیعی غذا و تقویت معده كمك میكند. به گفته پزشكان متخصص تغذیه، زعفران علاوه بر ایجاد شادی و آرامش به دلیل داشتن آنتیاكسیدان به عنوان توانبخش قلب و پیشگیری كننده از بیماریهای قلبی و سرطان نیز مطرح است. تقويت حافظه و يادگيرى، كاهش فشارخون، رفع بینظمیهای قاعدگی زنان، كاهش چربی خون، درمان آسم و رفع نفخ شكم از دیگر خاصیتهای درمانی زعفران محسوب میشود. نتایج برخی تحقیقات نشان میدهد در آیندهای نزدیك، زعفران یكی از مهمترین جایگزینهای داروهای شیمیایی خواهد بود. این ماده خوراكی علاوه بر آنكه محرك و تقویتكننده تمایلات جنسی است، به عنوان مسكن به ویژه درمان دردهای لثه و قولنج نیز تأثیرگذار است. تحقیقات پزشكی ثابت كرد؛ زعفران خواص ضدسرطانی داشته و به عنوان یك داروی ضدتومور و جمعكننده رادیكالهای آزاد عمل میكند. زعفران ضدتشنج، اسپاسم، آلزایمر و پاركینسون است و برای درمان دردهای عصبی و كمخوابی نیز مفید است.([4]) آلو؛ بهترین درمانگر سرگیجه و پیشگیری از سرطان نتایج بررسیها نشان میدهد؛ افرادی كه به حالت تهوع و سرگیجه دچار میشوند، بهتر است روزانه چند عدد آلو مصرف كنند. مصرف این میوه تأثیر زیادی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و سرطان دارد. طبیعیترین و بیخطرترین راه معالجه یبوست و همورویید (بواسیر) استفاده از اشكال مختلف آلوی تازه و خشك است؛ چرا كه آلو به دليل داشتن فيبر غذايى، برای كنترل قندخون، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است. یكی دیگر از تركیبات قابل توجه در این میوه، فیبر است كه سبب كاهش سرعت جذب مواد مغذی به ویژه قندها شده و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش میدهد؛ بنابراین مصرف آلو میتواند در كنترل قندخون نیز مؤثر باشد. تحقیقات به عمل آمده نشان میدهد كه آلو سرشار از ویتامینهای ای و سی و كربوهیدرات، آهن و كلسیم است و مصرف آن به صورت پخته برای افراد مسن توصیه میشود. آلو حاوی مقدار زیادی فسفر است و در افزایش قدرت فعالیتهای ذهنی و حفظ سلامتی كبد تأثیرگذار بوده و باعث سمزدایی سیستم گوارشی نیز میشود. این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش مییابد كه دارای انواع مختلفی مثل: آلو بخارا، آلو زرد، آلو سیاه، آلوچه است و در تهیه غذاهای مختلف؛ از جمله مرغ، كوفته، خورش به، خورش سیب، خورش اسفناج و فسنجان به كار میرود.([5]) گشنیز؛ برطرف كننده بیماریهای عفونی روده پزشكان متخصص تغذیه معتقدند؛ سبزي گشنیز داراي خاصيت ضدباكتري است و بيماريهاي عفوني روده را برطرف ميسازد. گشنیز معده را تقويت ميكند و مصرف تخم آن همراه غذا، به هضم كمك میكند. براي نرم كردن سينه ميتوان از جوشانده تخم گشنیز استفاده كرد. گشنیز تقويت كننده قلب نيز هست. این سبزی خوابآور، مسكن و آرامكننده است و مسمومیتهای حاصل از مواد پروتیینی را برطرف میكند. گشنیز تشنگي را برطرف و طحال را تميز و تقويت ميكند.([6]) كنجد و كاهش فشارخون كنجد دارای پروتیین، لسيتين و ويتامينهاي بى، دى، ای و اف است. روغن كنجد مركب از حدود 70 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده، مانند: لینولئیك اسید، اولئیك اسید و مقداری اسیدهای چرب اشباع شده است. روغن كنجد یكی از روغنهای اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد مصرف میشود. این روغن نه تنها كلسترول بدن را بالا نمیبرد، بلكه آن را كاهش میدهد. برای رفع قولنج، كنجد را آسیاب كرده و با سركه مخلوط كنید و به مقدار نصف وزن كنجد، مغز بادام پوست كنده را به آن اضافه كرده و به صورت پودر، هر روز یك قاشق سوپخوری از آن میل كنید. كنجد گرفتگی صدا را از بین میبرد و نرم كننده معده و روده است. كره كنجد غذای خوبی برای رشد بچهها و نرم كننده معده و روده است و فشارخون را كاهش میدهد. كنجد ضد روماتیسم است و برای رفع ناراحتی كیسه صفرا مفید میباشد. دمكرده برگ كنجد اسهالخونی را برطرف میكند. روغن كنجد برای رفع تنگینفس، سرفه خشك و زخم ریه مفید است. از روغن كنجد در سالاد نیز استفاده میشود. گفتنی است كنجد با همه خواصی كه دارد برای معده ضعیف مناسب نیست؛ زیرا هضم آن سنگین است. اینگونه اشخاص باید آن را با عسل، یا سركه بخورند.([7]) كته یا چلو؟! برنج پس از نان، پرمصرفترین ماده غذایی در الگوی غذایی ایرانیان است. از گروه غلات و منبع خوبی از كربوهیدارتهای پیچیده به شمار میآید. میزان چربی آن بسیار ناچیز و فاقد كلسترول است. پروتیین آن ایجاد حساسیت نمیكند و قابلیت هضم آسانی دارد. كربوهیدارتهای پیچیده برنج در مقایسه با كربوهیدارتهای ساده، مانند: قند و شكر در روده هضم و جذب آهستهتری دارد. با مصرف آن قندخون بلافاصله بالا نمیرود. به همين دليل بسياري از گونههاي برنج به خصوص سبوسدار آن براي افراد دىابتي ـ در مقادير توصيه شده ـ مناسب است. پروتيين برنج در مقايسه با دىگر غلات كيفيت مناسبتري داشته و سرشار از اسيدهاي آمينه ضروري است. تركیب برنج با حبوبات باعث بالا رفتن كیفیت پروتیین آن میشود. پروتیین برنج برای افرادی كه به پروتیین گندم (گلوتن) حساسیت دارند مناسبترین انتخاب است. برنج از نظر ویتامینها؛ به ويژه ويتامينهاي گروه ب و اي غني بوده و سرشار از املاح معدنى، نظیر: پتاسیم، فسفر، كلسیم، منیزیم، آهن و روی است. برنجی كه زیاد ساییده و صیقلی گشته و به اصطلاح سفید شده باشد قسمت اعظمی از مواد مغذی خود را در حین فرآیند سبوسگیری از دست میدهد و فاقد مواد مغذی است، كه مصرف زیاد آن به تنهایی میتواند تا حدی موجب یبوست و در طولانی مدت منجر به كمبود ویتامین ب در مصرف كننده شود. به نظر كارشناسان تغذیه جایگزین كردن برنج سبوسدار، یا قهوهای میتواند به رفع این مشكل بینجامد. در كشورهای توسعه یافته پس از گرفتن سبوس برای تولید برنج سفید كه ارزش غذایی آن كاهش یافته، برنج را غنیسازی میكنند و كاهش سطح فسفر، پتاسیم، آهن و ویتامینهای ب را با اضافه كردن دوباره این مواد به محصول جبران میسازند. چگونگی پخت نیز در حفظ، یا كم شدن ویتامینها و املاح برنج مؤثر است. در پخت برنج برخی خانوادهها آن را به صورت كته و عدهای به صورت چلو (آبكشی) طبخ میكنند. واقعیت این است كه معمولاً برای حفظ ویتامینهای برنج توصیه میشود آن را به صورت كته بپزند و آبكش نكنند؛ چرا كه پختن برنج به صورت آبكش باعث خارج شدن ویتامینهای محلول در آب آن، نظیر: ویتامین ب و ث میشود؛ اگرچه این ویتامینها در پخت، یا شستوشوی برنج نیز كاهش مییابد. مثلاً هنگام شستن 2 درصد افت كرده و اگر آب پخت بیرون ریخته شود به حداكثر مقدار افت؛ یعنی 10 درصد میرسد. آبكش برنج و پخت آن در آب زیاد و دور ریختن آب برنج به ـ علت كاهش ویتامینهای محلول در آب و برخی املاح ـ توصیه نمیشود. نكته: معمولاً برنج كهنه از برنج نو بهتر است. برای نگهداری از برنج و جلوگیری از خراب شدن آن هیچگاه برنج را در نور مستقیم خورشید و در جای مرطوب قرار ندهید. بهتر است برنج را در گونیهای كنفی نگهداری كنید و هرگز نمك را به تنهایی روی برنج نریزید؛ چرا كه آن را پوك میكند و از مرغوبیتش میكاهد. همچنین مصرف زیاد برنج دودی كه نوعی برنج عطری است توصیه نمیشود؛ زیرا دود دادن باعث افزودن تركیبات شیمیایی به محصول میشود كه امروزه سرطانزایی آن ثابت شده است.([8]) تأثیر میوه و سبزی در پیشگیری از نقرس يك متخصص بيماريهاي داخلى، نقرس را بیماری متابولیست عنوان كرد كه با افزایش اسیداوریك خون در پی مصرف بیش از حد گوشت قرمز و حبوبات در مردان میانسال و مسن و نیز زنان یائسه ایجاد میشود. رسوب بلوهای منوسدیم اورات در بافت همبند و كلیهها را علت التهاب شدید مفاصل در بیماری نقرس (MSU) معرفی كرد. درد مفاصل به صورت حاد، شایعترین تظاهر بالینی زودرس نقرس است كه معمولاً تنها یك مفصل در مراحل اولیه به آن مبتلا میشود. نقرس حاد چند مفصلی نیز در مردان مبتلا به افزایش فشارخون كه سوءمصرف اتانول دارند و زنان، پس از سنين يائسگي دیده ميشود. تورم و درد شدید مفصل هنگام شب نخستین حمله آرتریت نقرس است. مفاصل به سرعت گرم، قرمز و نسبت به لمس حساس شده و حملات اولیه در مدت 3 تا 10 روز فروكش میكند؛ به گونهای كه نشانهای تا حمله بعدی باقی نمیماند. كاهش مصرف گوشت قرمز و حبوبات و استفاده از گوشت ماهى؛ به ویژه ماهی سفید و آزاد، میوه، سبزی و كاهش وزن بهترین راه پیشگیری و مبارزه با نقرس است. ماهی آزاد به دلیل وجود امگا5 زیاد، بهترین نوع ماهی از نظر پزشكی بوده و مصرف ماهی سالمون و ساردین به دلیل وجود مقادیر زیادپورین توصیه نمیشود.([9]) زنجبیل ضدالتهاب و مفید برای مبتلایان به آرتروز تحقیقات نشان داده است كه زنجبیل به عنوان یك ماده ضدالتهاب برای افراد مبتلا به بیماریهایی چون آرتروز بسیار مفید است. استفاده از زنجبیل یك روش عالی برای زنان باردار است؛ زیرا فاقد عوارض جانبی مضر داروهای ضدتهوع به شمار میآید. زنجبیل در درمان انواع حالات تهوع صبحگاهی در دوران بارداری و عوارض جانبی شیمی درمانی و سرگیجههای پس از بیهوشی مفید است. پزشكان برای جلوگیری از تهوع صبحگاهی مقدار 2 تا 4 گرم زنجبیل در روز و برای بیماری سفر، شامل: سرگیجه و تهوع در اثر حركت وسیله نقلیه، نیز همین مقدار را نیم ساعت قبل از شروع مسافرت تجویز كردهاند. افزودن این ادویه به سبزیجات بخارپز، یا سالاد نتیجهای عالی دارد. یك فنجان آب جوش همراه با زنجبیل رنده شده و عسل میتواند به سادگی به نوشیدنی آرامبخش شبانه شما تبدیل شود. برای كسانی كه طعم قوی زنجبیل را دوست ندارند كپسولهای پودر زنجبیل در داروخانهها موجود است.([10]) |
||
پپ | |||
۲۰ تیر ۱۳۹۰
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
سمیرا جون، ببخشید من وارد جزئیات میشما نقل قول کلسیم بهترین و سریعترین عامل قلیایی کردن خون میباشد.کلسیم چجوری خون رو قلیایی میکنه؟نکنه آهک درست میشه تو بدنمون؟ نقل قول میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.اگه مشکل اسیدی شدنه ، خب آب لیمو هم اسید سیتریک داره، سرکه هم اسید استیک ولی خب حتما منظور رقیق شدشه، نه؟ پلاک دندان، توليد کننده گاز خنده آور محققان شهر برمن آلمان موفق به اثبات اين مطلب شدند که پلاک دندان شباهت کاملي با گل و لاي، حداقل از نظر ساکنانش دارد. باکتري هاي موجود در اين زيست لايه قارچي، قادرند به جاي اکسيژن، نيترات بزاق را تنفس کنند و از جمله گاز خنده آور توليد کنند. به گزارش روزنامه الکترونیکی دانش و فناوری ـ ستنا، محققان يک گروه تحقيقاتي به سرپرستي فرانک شرايبر و پيتر اشتيف از بخش ميکروبيولوژي دريايي مؤسسه ماکس پلانک معتقدند که اين يافته مي تواند نگرش جديدي به تأثيرات مرتبط با سلامتي باکتري هاي دهان ايجاد کند. در نتيجه تنفس نيترات، دنيتريفيکاسيون (نيتروژن زدايي)، مونواکسيد نيتروژن هم توليد مي شود که در بدن انسان به عنوان ماده پيام رسان عمل مي کند. به گفته شرايبر غلظت اکسيد نيتروژن (گاز خنده آور) از نظر فيزيولوژيکي مهم است. معلوم شده است که اکسيد نيتروژن رگ هاي خوني را متسع مي کند، بدين ترتيب باعث کاهش فشار خون مي شود و علاوه بر اين به عنوان ماده سيگنال در سيستم عصبي و ايمني عمل مي کند. مقدار گاز خنده آور توليد شده در پلاک دندان خيلي کمتر از آن است که موجب تغيير خلق و خو شود يا حتي تأثير بيهوش کنندگي داشته باشد. دنيتريفيکاسيون از جمله در زمين اشباع از آب يا گل ولاي کم اکسيژن رخ مي دهد و به ميکروارگانيسم ها براي کسب انرژي حاصل از سوخت و ساز کمک مي کند. ماده آغازين نيترات هم در بزاق انساني در غلظت هاي بالا يافت مي شود. تاکنون هنوز اين امر که آيا در دهان تنفس نيترات رخ مي داد يا نه، بررسي نشده بود. شرايبر، اشتيف و همکارانشان اين تئوري را آزمايش کردند و پلاک دندان و هواي داخل حفره دهاني آزمودني ها را که حداقل 24 ساعت دندان هاي خود را مسواک نزده بودند، تجزيه و تحليل کردند. به گزارش محققان در مجله «BMC بيولوژي» در حقيقت در حفره دهاني شرکت کنندگان گاز خنده آور همواره آزاد مي شود. پس از اينکه شرکت کنندگان کمي آب چغندر قرمز غني از نيترات را نوشيدند، ميزان توليد آن افزايش يافت. برعکس غلظت آن پس از اينکه شرکت کنندگان دندان هاي خود را مسواک زدند، کاهش يافت. اندازه گيري با سوندهاي ظريف، آزمايش هاي مواد غذايي با ايزوتوپ نيتروژن سنگين 15 و سرانجام هم اثبات همه ژن هاي ضروري تأييد مي کنند که ميکروب ها نيترات را تنفس مي کنند. به گفته شرايبر شايد در اکوسيستم انساني هنوز کشف هاي مشابهي براي انجام دادن باقي مانده باشد. فعاليت جامعه باکتري ها اغلب بسيار متنوع تر از آن است که با دانش ما درباره فعاليت برخي از انواع باکتري ها متعلق به اين جامعه قابل پيش بيني باشد. نقل قول زعفران؛ شادیبخش و توان بخش قلببچه ها کسی چیزی در مورد مکانیسم خنده میدونه؟ اینکه چی میشه وقتی یه چیز عجیب میبینیم یا میشنویم، خندمون میگیره؟؟؟ |
||
۲۲ تیر ۱۳۹۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |