در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
|
حالا من چند تا سوال میپرسم :( ![]() 1-دوست داشتی در کجای جهان زندگی میکردی؟(با ذکر نام شهر) 2-کدومه اینا رو بیشتر دوست داری :(مارلون براندو - علی پروین - ژان پل سارتر - استیفن هافکینگ - پاگانینی - چه گوارا )؟ ![]() 3- دوست داری با چه کسی ملاقات کنی ؟ ( در رویاهات) من اصولا کم کم سوال میپرسم ... ! ![]() |
||
۲۹ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
نه اگه کمک مالی میکردی بهت شربت میدادیم ![]() |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۲۹ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
جواب سئوال فاطمه خانم: كلا از بچگي باهاش حال ميكردم ![]() ![]() همش يه سئوال بود؟ ![]() ![]() --- آقا كيارش: 1- بارسلونا (اولويت اول) - پاريس - مسكو - ونيز - رم - كيف - لندن - ريو دژانيرو - سائوپائولو - - توكيو - سيدني - اكثر شهرهاي آمريكا و كانادا ![]() ![]() 2- مارلون براندو - علي دايي ![]() ![]() 3- تمام بازيكناي بارسا + فرانك و خوان --- دنيا خانم: اين همه براي سايت دعا كردم كافي نبود؟ ![]() |
||
۲۹ تیر ۱۳۸۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
یه سوال جنجالی: نظرت در مورد برتری جنس اعلای ذکور بر ضعیفه ها چیه؟ ![]() ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳۰ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
مثل اينكه علاقه زيادي داري جنجال آفريني كني ![]() در مورد برتري زن يا مرد بايد بگم كه بستگي داره با چه ديدي به قضيه نگاه كني: مردسالاري يا فمينيسم اصولا بنده بين اين دو جناح در حركتم ![]() هر جا مردسالاري به نفعم باشه ازش طرفداري ميكنم و هر جا طرفداري از حقوق بانوان به نفعم باشه از بانوان حمايت ميكنم ![]() بنده استراتژي هاي زيادي نسبت به حقوق زن - زندگي خانوادگي و تربيت كودكان دارم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۳۰ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
حسین جان الان کدوم به نفعته؟ ![]() ![]() مرد سالاری یا ....؟ ![]() ![]() ![]() |
||
تو ای خود صدا...صدا بزن مرا ببین دل مرا بزن به دریا من که بریده از منم ... در عطش رسیدنم به تو چرا نمی رسم؟؟؟ چرا چرا نمی رسم؟؟؟..... |
|||
۳۱ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
سعید تو متعلق به چه عصری هستی؟ من چنتا سوال دیگه بپرسم... 1-بدی های زندگی ماشینی چیه به نظرت؟ 2-اگه یه روز می تونستی تو الکلاسیکو بازی کنی دوس داشتی تو کدوم پست و جای کدوم بازیکن بازی کنی؟ 3-کدوم مکتب سیاسی رو از همه بیشتر قبول داری؟ |
||
۳۱ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
1-قشنگترین جمله ای که تو عمرت شنیدی چی بوده ؟( گویندش رو هم مشخص کن ) 2-از بین شهر های زیر به ترتیب علاقت از یک تا سه ردیف کن : تهران - نیویورک - لاس وگاس - پاریس - بیروت - برلین - سیسیل - مادرید (به دور از تعصباته فوتبالی) - مسکو - مکزیکو سی تی - سائو پائولو ... ! (خواهشا" فقط از بینه اینا انتخاب کن) |
||
۳۱ تیر ۱۳۸۶
|
|
|
جواب دنيا خانم كه الان در كدوم جناح به سر ميبرم: چون فعلا هيچ كدومشون واسه من نفعي ندارن فعلا در تعطيلات به سر ميبرم. هر كي زورش بيشتر بود من باهاشم ![]() --- فاطمه خانم: 1- چه ميدونم؟ گروني و مشكلات روحي و رواني 2- مطمئن باشيد اگر حتي من دروازه بان بارسا ميبودم ميرفتم حمله تا گل بزنم ![]() 3- هر مكتبي كه به نفع من باشه ![]() 4- سهميه بندي بنزين: اينم مثل كاراي ديگشون ![]() --- آقا كيارش: 1- قشنگ ترين جمله و ... سوسول بازيه ![]() ![]() 2- پاريس - مسكو - سائو |
||
۱ مرداد ۱۳۸۶
|
|
|
به خدا اگه یه بار دیگه ازین سوالا بشه من اجازه ی جواب دادن نمیدم ![]() حالا چندتا سوال میکنم 1.از چه غذاهایی خوشت میاد؟ 2.تعریفت از زندگی چیه؟ ![]() 3. از خواننده ها کیا رو دوست داری؟ 4. کتاب میخونی؟اگه میخونی اسم چندتاشونو بگو 5. تا چه اندازه نظر دیگران تو زندگیت تاثیر داره؟ ![]() |
||
|||
۱ مرداد ۱۳۸۶
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |