در حال دیدن این عنوان: |
۶۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو |
گیاه ریحان به علت داشتن ویتامین هاى A و C آنتى اكسیدانت است و به همین دلیل از آسیب سلولى پیشگیرى مى كند. ریحان داراى خواص آرام بخش، مقوى قلب، ضد عفونى كننده دهان و دستگاه گوارش و شیرافزا است. جوشانده غلیظ ریحان و مزمزه و جویدن آن براى مبتلایان به آفت مفید است. همچنین بوییدن آن و جویدن برگهاى تازه آن باعث تسكین درد مى شود. شیره برگ هاى ریحان براى معالجه كلیه حالات عصبى مخصوصاً زنانى كه به بیمارى روحى، بى خوابى شدید، بیهوشى و خفقان قلب مبتلا هستند به كار مى رود. عصاره ریحان همراه با شیر براى سرماخوردگى و ناراحتى هاى ریوى و سرفه مفید است. ریحان به علت داشتن سبزینه و چند نوع اسانس، بوى پیاز و سیر را در دهان از بین مى برد. مطالعات انجام گرفته بر روى حیوانات نشان مى دهد كه ریحان، سیستم ایمنى بدن را با افزایش پادتن تا دو درصد بالا مى برد. این گیاه خنك كننده است و جهت درمان درد رماتیسم و پوست هاى حساس به كار مى رود. ریحان یكى ازشفابخش ترین گیاهانى است كه شامل تركیبات ضد سرطانى است. همچنین آب ریحان جهت مارگزیدگى، تقویت عمومى بدن، سرماخوردگى و مشكلات پوستى و گوش درد توصیه شده است .چون ریحان بسیار معطر است بنابراین برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده می شود ریحان از لحاظ قدیم ایران كمی گرم و خشك است . 1 )دم كرده برگ ریحان اثر ضد تشنج درد مقوی و مدر است . 2)دم كرده برگ ریحان معالج سردردهای میگرن و عصبی است . 3)خوردن ریحان دستگاه هاضمه راتقویت می كند . 4)نوشیدن یك فنجان دم كرده ریحان نفخ و گاز معده را از بین میبرد . 5)برگ ریحان درمان كننده ناراحتی های حاصل از نیش حشرات است كافی است كه محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید خارش و درد را برطرف می كند. 6)جویدن برگ ریحان برای زخم های دهان مفید است . 7)جوشانده ریحان تب بر است . 8)دم كرده تخم ریحان مسكن است . 9)اگر تخم ریحان را بكوبید و با صمغ عربی مخلوط كنید داروی خوبی برای درمان اسهال است . 10)تخم ریحان برای رفع دل درد مفید است . 11)برگ ریحان اثر زیا كننده شیر داردو مادران شیر ده حتما باید از این گیاه استفاده كنند . 12)دم كرده دانه ریحان برای درمان ورم كلیه و ترشحات زنانه بكار می رود . 13)دم كرده برگ ریحان درمان كننده سرگیجه است . 14)برگ ریحان را همراه غذا بخورید در هضم غذا موثر است . 15)اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید حشرات و مگس را فراری می دهد و آنها وارد خانه نخواهند شد . ریحان گیاهى نفخ شكن و با خواص دارویى بسیار معروف است كه چنانچه روزانه پس از غذاى سنگین یك فنجان دم كرده ریحان میل شود، غم و افسردگى و اندوه از فرد دور مى شود. نظر بزرگان در مورد ریحان در حدیث است كه امام صادق(ع) فرمود ، ریحان سبزى پیامبران است و بدانید كه هشت خاصیت در آن وجود دارد: ۱- غذا را گوارا مى كند. ۲- منفذها را باز مى كند. ۳و۴- دهان و باد گلو را خوشبو مى سازد. ۵- اشتها را به غذا افزایش مى دهد. ۶- مرض را از بین مى برد. ۷- شخص را از بیمارى جذام ایمن مى گرداند. ۸- وقتى ریحان در شكم آدمى قرار گیرد، همه امراض را ریشه كن مى سازد. |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۱ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
میوهها را بعد از صرف غذا نخورید. میوهها باید زمانی خورده شوند که معده خالی باشد. اگر میوهها را پس از غذا بخورید، تاثیر مهمی در مسمومکردن سیستم بدنتان خواهند داشت. . به عنوان مثال در نظر بگیرید که 2تکه نان و یک تکه میوه خوردهاید؛ میوه آماده است که مستقیما وارد معده و روده شما شود اما بهدلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری میشود. در این بین همه غذا فاسد و تخمیر میشود و به اسید تبدیل می گردد. وقتی درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا میکند همه حجم غذا شروع به ازبینرفتن و فاسد شدن می نماید. بنابراین میوهها را زمانی مصرف کنید که معدهتان خالی است و یا قبل از خوردن وعدههای غذاییتان میل کنید. حتما شنیدهاید که بسیاری شکایت میکنند که هر زمان که هندوانه می خورند، غذا بالا میآید و معده شان نفخ میکند؛ زمانی که موز می خورند همهاش حس می کنند که باید فورا به دستشویی بروندو… . در حقیقیت هیچکدام از اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده شما خالی است بر اساس تحقیقات دکتر هربرت شلتون، چنین موضوعی صحیح نیست که برخی از میوهها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند زیرا همه میوهها در بدن قلیایی میشوند. اگرشما روش صحیح میوهخوردن را کاملا بیاموزید، به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد. زمانی که نیاز دارید که آبمیوه بنوشید، فقط آبمیوه تازه بنوشید نه آبمیوه کنسروی. از آبمیوههایی که بسیار سفت هستند، استفاده نکنید. میوههای پختهشده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوهها را دریافت نخواهید کرد؛ تنها مزهشان را دریافت میکنید؛ پختن، تمام ویتامینها را از بین میبرد. خوردن میوه بهتر از نوشیدن آب آن می باشد. اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرامآرام قورت دهید زیرا باید آب میوه با بزاق دهانتان قبل از قورت دادن کاملا ترکیب شود. برای پاکسازی بدنتان 3روز فقط از میوه استفاده کنید؛ و در نهایت متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است. |
||
۲ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
انگور میوهای شیرین و لذیذ و از نوع میوههای خوشهای است. انگور میوه ای بهشتی است. در احادیث آمده است که امام محمد باقر (ع) فرموده اند: "چهار میوه از میوههای بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای تازه)، انار و سیب."(بحارالانوار/ج14/باب اطعمه و اشربه) این میوه بهشتی سرشار از ویتامین های A، B و C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است. یک لیوان(160 گرم) انگور سبز یا قرمز بدون هسته حاوی: 110 کالری انرژی، یک گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر می باشد. انگور، منبع خیلی خوب ویتامین "ث" (28/17میلی گرم) و منگنز( 11/0 میلی گرم) می باشد. منظور از منبع خیلی خوب یعنی 20 درصد یا بیشتر نیاز روزانه فرد به آن ماده مغذی را برآورده می کند. درخت انگور را "تاک" یا "مو" نیز میگویند. خواص انگور 1- یکی از خواص مهم انگور، تصفیه ی خون و خون ساز بودن آن است، البته این خاصیت در انگور قرمز بیشتر از انگور سبز است. لذا چنانچه از کم خونی رنج می برید، خوردن انگور قرمز یا یاقوتی را به شما توصیه می کنیم. 2- افرادی که خیلی لاغرند و می خواهند چاق شوند، میتوانند یک لیوان صبح و یک لیوان عصر آب انگور بخورند. انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده، به این صورت که اگر انگور را از صبح تا ظهر، به تنهایی میل کنید لاغر کننده و اگر آن را همراه با غذا بخورید چاق کننده است. - انگور و آب آن برای کسانی که در اثر یک بیماری طولانی ضعیف شدهاند، بسیار مفید است. افرادی که در دوره نقاهت بیماری به سر می برند و یا ضعف عمومی دارند، سعی کنند از انگور، هویج، سیب و هلو به مقدار زیاد استفاده کنند. البته بهتر آن است که این میوه ها را با هم در آب میوه گیری بریزند و آب میوه مخلوط را در طول روز جرعه جرعه بنوشند. 4- انگور برای سل، یبوست، بواسیر و سیاه سرفه اثر شفابخش دارد. 5- انگور غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به اوره خون بالا و اسیدوز میباشد. 6- آب انگور تازه برای بیمارانی که دچار ورم کلیه هستند، نوشیدنی مناسبی است، زیرا ادرارآور است. حتی در این مورد بهتر است به جای شیر به بیمار، آب انگور تازه داده شود. 7- به دلیل مغذی و مقوی بودن انگور، برخی از پزشکان عقیده دارند که آب انگور تازه نوعی شیر با منبع گیاهی است که مواد غذایی آن به مراتب بیشتر ار شیر حیوانی است. 8- مصرف آب انگور تازه برای کسانی که نارسایی کبد دارند توصیه شده است، زیرا آب انگور عمل ذخیره قند در کبد و دفع صفرا را تسهیل میکند. کبد را تقویت میکند و به فعالیت سالم آن کمک میکند. 9- انگور موجب افزایش اشتها می شود. 10- انگور، سموم بدن را دفع میکند و یبوست را برطرف میسازد. 11- اگر آب انگور را بر پوست بمالید، چین وچروک آن را بر طرف میکند و پوست را با طراوت میکند. 11- انگور برای کسانی که مبتلا به ورم مفاصل ، روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه می باشند، مفید است. 12- انگور برای کسانی که دچار مسمومیت، عوارض فشار خون بالا و سوء هاضمه، اختلالات پوستی، کورک، اگزما و نفریت(ورم چرکی کلیهها) شدهاند سودمند است. 13- آب انگور تازه شیر زنان را زیاد میکند. - انگور در زدودن غم و اندوه و بیتابی شدید، بسیار موثر است. از امام صادق علیهالسلام نقل شده است که فرمود: "پس از طوفان نوح که آب، زمین را شست و حضرت نوح در قبرستانها، استخوان مردگان را دید و بسیار اندوهناک گشت، خداوند متعال به او وحی کرد که انگور سیاه بخور تا غم تو از بین برود." (بحارالانوار/ج14/باب اطعمه و اشربه) 15- انگور عاملی مهم برای بازگشت نیروی عضلانی است. 16- انگور یک غذای خوب برای سلسله اعصاب میباشد و فشار عصبی را تسکین میدهد. 17- انگور تازه برای بهبود بیماری های قلبی بسیار سودمند است. 18- انگور قند خون را نیز تنظیم می کند. در اثر ورود قند انگور به خون، نیرویی به وجود میآید که ماهیچهها به وسیله آن کار میکنند. 19- انگور باعث پاک سازی معده و روده از مواد زائد و مضر می شود. 20- انگور دو برابر گوشت در بدن انرژی تولید میکند، ولی بر خلاف گوشت اوره خون را افزایش نمی دهد. 21- طبق تحقیقات علمی جدید، انگور بسیاری از میکروب های بیمار زای داخل بدن را نیز از بین می برد. خواص انگور قرمز انگور قرمز از تصلب شرایین و انسداد رگ ها پیشگیری می کند. به گفته پژوهشگران "غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگ ها دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و تصلب شرایین است." این پژوهشگران دریافته اند که با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند و خون با سرعت بیشتری در بدن جریان می یابد علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب می شود. انگور قرمز منبع سرشاری از آنتی اکسیدان موسوم به "کوئرنستین" است. پوست انگور دارای ماده سفید "رزوراتول" است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت های خون جلوگیری می کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود. موارد احتیاط 1- مصرف زیاد انگور باعث دل پیچه و اسهال می شود، بنابراین در خوردن آن افراط نکنید. 2- مصرف انگور برای مبتلایان به دیابت(مرض قند) مضر است. 3- مصرف مداوم آب انگور باعث ایجاد سنگ کلیه و رسوبات در دستگاه ادراری می شود. 4- خوردن انگور ترش و نارس، باعث بروز اختلال در معده میشود. 5- هسته انگور، سرد و خشک است و در معدههای ضعیف ایجاد نفخ می کند. 6- زیاده روی در خوردن انگور برای کبد و معده مضر است و حتی ممکن است به انسداد روده و معده ختم شود. 7- خوردن آب سرد بلافاصله پس از خوردن انگور، برای معده زیانآور است. |
||
۲ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
اگر بستنی با میوه تهیه شده باشد، باید قطعات میوه در آن دیده شود، این رنگهای غلیظ در بستنیها، مطمئناً از منابع گیاهی گرفته نشدهاند چون اصلاً رنگهای گیاهی چنین شدت و طیفهایی ندارند. با شروع فصل تابستان، بازار بستنیفروشیها داغ میشود. در میان انواع بستنیها آنهایی که در رنگهای بسیار جذابی عرضه شده و به صورت قیفی یا لیوانی به شکل گلولهای سرو میشوند اما و اگرهای فراوانی دارند. برای اطلاعات بیشتر پرسش و پاسخهای زیر با دکتر ثریا نوابپور، دامپزشک و کارشناس ارشد صنایع لبنی را مطالعه نمایید. خانم دکتر! اگر کسی در این تابستان گرم بخواهد به بستنیفروشی برود و از ظاهر محل، کارکنان و بهداشت این مکان هم مطمئن شود، از کجا باید متوجه شود که بستنیای که میخرد سالم و بهداشتی است؟ به طور کلی تمام محصولات لبنی باید شناسنامه داشته باشند یعنی علامت استاندارد، پروانه بهرهبرداری و پروانه بهداشت روی بستهبندی محصول به چشم بخورد. اگر بستنیفروشی، بستنی را بدون بسته عرضه میکند باید مطمئن شوید بستنیهای یخچالش را از کجا تهیه کرده است و اگر آن منبع اصلی شناسنامه ندارد، بستنی بهداشتی نیست. در گذشته بستنیهایی با طعم شاتوت، زعفران، کاکائو، نسکافه و نهایتاً طالبی و وانیل را میدیدیم اما چند وقتی است که یخچال بستنیفروشیها مثل یک جعبه مداد رنگی است، این بستنیهای خوشرنگ را تایید میکنید؟ فروشندگان و تولیدکنندگان چنین بستنیهایی ادعا میکنند بستنی میوهای میفروشند. اگر بستنی با میوه تهیه شده باشد، باید قطعات میوه در آن دیده شود، این رنگهای غلیظ در بستنیهایی که شما به آنها اشاره کردهاید، مطمئناً از منابع گیاهی گرفته نشدهاند چون اصلاً رنگهای گیاهی چنین شدت و طیفهایی ندارند. استفاده از افزودنی در شیر و فرآوردههای آن ممنوع است و رنگ و طعمدهنده شیمیایی هم افزودنی محسوب میشوند و اگر تولیدکنندهای میخواهد این عوامل اشتها برانگیز را به محصولاتش اضافه کند، باید رنگ و طعمدهنده طبیعی مثل میوه، شکلات و قهوه باشد بنابراین ما نگران سلامت مصرفکنندگان چنین بستنیهایی هستیم. این همه محصول غذایی با رنگهای مصنوعی را در طول روز مصرف میکنیم مگر شیر و فرآوردههایش چه تفاوتی با دیگر محصولات دارند؟ تاکید میکنم استفاده از رنگهای شیمیایی در محصولات غذایی به خصوص در شیر و فرآوردههای آن باید با بررسی و دقت شدید انجام شود. ممکن است تولیدکنندگان این مواد مصنوعی را به فرآوردههای شیرینی و شکلات اضافه کنند و محصولاتشان را در بازار مصرف خوب بفروشند اما در صنعت شیر و فرآوردههایش کسی اجازه ندارد هر چه نفع خودش است به محصول غذاییای که قرار است به مردم عرضه شود اضافه کند زیرا این کار تقلب محسوب میشود. پس چرا هنوز این همه بستنی تهیهشده از رنگهای مصنوعی در سطح شهر به فروش میرسند؟ باید راجع به مشکل برخوردی جدی صورت گیرد. مردم خودشان باید مراقب سلامتشان باشند. سالم بودن و سالم ماندن با ارزش است و اگر کسی با مصرف چنین مواد شیمیاییای به بیماری جدیای مبتلا شود اول نمیرود دنبال شکایت! بلکه باید تمام زندگیاش را تعطیل کند و به فکر درمان باشد. پس باز هم به اصل «پیشگیری بهتر از درمان است» میرسیم. تصمیم نهایی با خود مردم است که به فکر سلامت خودشان باشند یا به دلیل اشتها برانگیز بودن این خوراکیها آنها را بخرند. پس اگر خودمان در خانه بستنی تهیه کنیم، بهتر است، نه؟ نه چنین کاری لزومی ندارد. با اینکه اغذیهفروشیها هم خوراکیها و تنقلات مطمئن به مردم عرضه نمیکنند، کارخانههای تولید بستنی باید از فیلترهای قانونی و کیفی به خصوصی عبور کنند که دانشآموختگان علم صنایع غذایی و تغذیه آنها را تدوین کردهاند بنابراین محصول آنها معتبر است. اگر بستنیفروشی، بستنی را بدون بسته عرضه میکند باید مطمئن شوید بستنیهای یخچالش را از کجا تهیه کرده است و اگر آن منبع اصلی شناسنامه ندارد، بستنی بهداشتی نیست شما سابقه تدوین قوانین استاندارد را در کارنامه خود دارید، ممکن است برایمان توضیح دهید چرا در صنایع لبنی اجازه استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی را نمیدهید اما برای خوراکیهایی مثل شیرینی و شکلات تا این حد سختگیر نیستید؟ زیرا شیر و فرآوردههای آن جزو غذاهای اصلی هستند و خوراکیهایی که نام بردید غذای اصلی محسوب نمیشوند، یعنی فرد آزاد است که آنها را مصرف کند یا نکند. اگر روزانه شیرینی و شکلات و سایر تنقلات مصرف نکنیم، مشکلی سلامتمان را تهدید نمیکند اما اگر گروه لبنیات را کنار بگذاریم یا لبنیات سالم در اختیار نداشته باشیم، سلامتمان به خطر میافتد. |
||
۲ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: جهان هستی | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نکاتی ضروری پیش از خرید تلسکوپ! خرید یک تلسکوپ بزرگترین تصمیم بک اخترشاس آماتور به شمار می آید. امیدواریم اولین تلسکوپی که می خرید تلسکوپی باشد که بیشتر از همه از آن استفاه کنید. تلسکوپی که خاطرات زیادی با آن دارید، تلسکوپی که بتوانید آن را به فرزندانتان بدهید! بزرگترین مزیت تلسکوپ های خوب این است که در تمام طول زندگی با شما خواهند ماند. اگر به خوبی از آن مراقبت شود تجهیزات نوری آن خراب نمی شود و تا ابد ماندگار خواهد بود. امروزه اغلب تلسکوپ ها بسیار خوب و مناسب هستند، به غیر از برخی موارد استثنایی قابل توجه که به راحتی قابل شناسایی است. مهمترین نکته در خرید یک تلسکوپ به خصوص زمانی که محدودیت مالی نیز وجود داشته باشد، این است که تلسکوپی را خریداری کنید که مناسب شما بوده و علایق خاص شما را تحت پوشش قرار دهد. اولین قدم در این راه، شناخت آنچه تصمیم به مشاهده و مطالعه آن دارید می باشد و این نکته ای است که اغلب مردم به آن توجه نمی کنند و پس از مدتی تلسکوپ خود را برای فروش گذاشته و یا باز می گردانند. خیلی ناراحت کننده است که بسیاری از افراد تلسکوپ های واقعاً خوب خود را برمی گردانند. لطفا قبل از خرید موارد ذیل را مد نظر بگیرید: - قبل از خرید تا جایی امکان دارد درباره تلسکوپ آموزش ببینید و اطلاعات لازم را جمع آوری کنید. یک خریدار آگاه معمولا بهترین گزینه را انتخاب می کند. - ببینید به چه نوع پروژه های رصدی علاقمندید و اطلاعاتی راجع به نوع تجهیزاتی که در این باره به آن احتیاج پیدا خواهید کرد کسب کنید. - بررسی کنید برای پروژه مورد نظر به چه چیز نیاز دارید و از کجا باید آن را تهیه کرد. تجهیزاتی که در برنامه های آتی مفید هستند خریداری کنید. همانطور که اطلاعات بیشتری می آموزید مجموعه تلسکوپ شما نیز باید غنی تر باشد. - برای تماشای فضا حداقل به یک دیافراگم 4 اینچی نیاز خواهید داشت. - در صورت نیاز به دنبال لنزهای ارزان تر باشید. به عبارتی درباره خرید لنزهای پلاستیکی فکر کنید. خیلی خوب است انواعی از عدسی ها را داشته باشید اما حداقل یک عدسی 25/1 اینچی تهیه کنید. - به فکر خرید یک آداپتور باشید که به شما اجازه خواهد داد تا لنزهای کم هزینه را بر روی تلسکوپ های قوی و با کیفیت بالا سوار کنید. درنتیجه قادر خواهید بود بدون پرداخت هزینه های گزاف در پروژه های گوناگون دیگر شرکت داشته باشید. - در صورت امکان از یک دوست متخصص کمک بگیرید، در این صورت هر دوی شما می توانید باهم نظر بدهید. از آنجایی که چشم های مختلف دیدهای متفاوتی دارند، یک جفت چشم دیگر می تواند مواردی که از چشم شما دور مانده را تشخیص دهد. - بودجه خود را مد نظر قرار دهید. بهتر است پول خود را برای خرید وسیله ای با کیفیت بالاتر پس انداز کنید تا اینکه مجموعه ارزانتری تهیه کنید که مدت زیادی برای شما کار نخواهد کرد. - ضربه آهسته ای به تلسکوپ وارد آورید و مطمئن شوید ظرف مدت یک یا دو ثانیه تعادل خود را دوباره به دست می آورد. - اگر قرار باشد تلسکوپ در گنجه خانه تان ثابت بنشیند آن تلسکوپ ارزشی ندارد. اطمینان حاصل کنید که می توانید آن را جابجا کرده و خودتان آن را آماده ی کار نمایید. - یک کیت تمیز کننده برای تلسکوپ خود خریداری کنید. هرچه بیشتر از تلسکوپ تان مراقبت کنید طول عمر بیشتری خواهد داشت. - کتاب های حاوی چارت های ستاره ای خریداری کنید. همانطور که در کار خود مهارت پیدا می کیند، می خواهید مسیرهای خود را ترسیم کنید و درک بهتری از آسمان ها داشته باشید. - فقط تلسکوپی خریداری کنید که دارای گارانتی (warranty) باشد. - مطمئن شوید در صورت ناقص یا معیوب بودن تجهیزات، می توانید آنها را برگردانید. - تحت تاثیر صحبت های فروشنده قرار نگیرید و به دقت انتخاب کنید.تلسکوپ جدیدتان لحظات خوش فراوانی را به همراه خواهد آورد. فروشگاه ایران تلسکوپ |
||
۳ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: khadije.messi
پیام:
۴,۲۲۴
عضویت از: ۱۹ بهمن ۱۳۸۹
از: -
طرفدار:
- leo messi - - - - - ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ- ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ - - - ﭘﭗ ﮔﻮﺍﺭﺩﻳﻮلا- تیتو ویلانووا - - گروه:
- کاربران عضو |
1- نوشابه عامل افزایش فشار خون است فشار خون بالا یک عامل خطرزا برای بیماری قلب و عروق است. خطر حمله قلبی یا سکته مغزی برای کسی که میزان فشار خون او 5/13 بر 5/8 است دو برابر کسی است که فشار خون او 5/11 بر 5/7 است. بررسی های محققان انگلیسی و آمریکایی نشان می دهد به ازای هر قوطی نوشابه شکردار که در روز مصرف شده باشد، فشار خون به طور منظم بالاتر می رود. داده های مربوط به بیش از 2هزار و 500 نفر نشان می دهد که نوشیدن بیش از 355 میلی لیتر آب میوه ی شکردار یا نوشابه ی گازدار در روز می تواند توازن فشارخون را به هم بزند. دانشمندان معتقدند که شکر زیاد در خون باعث به هم خوردن حالت عادی رگ ها و میزان نمک در بدن می شود. نوشیدنی های رژیمی که با شیرین کننده های مصنوعی شیرین شده باشند، چنین خطری را ندارند. مالکان صنعت نوشابه سازی می گویند که محصولات آن ها در صورتی که به اندازه مصرف شوند، خطری ندارند. انجمن قلب آمریکا می گوید که نباید هفته ای بیش از 3 قوطی 355 میلی لیتری نوشابه مصرف کرد. در این مطالعه در 4 مورد از داوطلبان 40 تا 59 ساله از انگلیس و آمریکا خواسته شد تا آن چه را در 24 ساعت قبل نوشیده بودند، ثبت کنند. همچنین نمونه ادرار آن ها گرفته و فشارخون شان اندازه گیری شد. به ازای مصرف هر یک قوطی اضافه نوشابه شکردار در روز، فشار بیشینه داوطلبان 6/1 میلی متر جیوه و فشار کمینه آن ها 8 دهم میلی متر جیوه بیشتر بود. در مجموع به نظر می رسید کسانی که مقدار زیادی نوشیدنی های شیرین شده با شکر مصرف می کردند، رژیم های غذایی بدتری داشتند و احتمال اضافه وزن آن ها بیشتر بود. اما صرف نظر از این مسئله، ارتباط آن با فشار خون حتی پس از احتساب عواملی مثل وزن و قد، قابل توجه بود. 2- نوشابه هضم غذا را با مشکل مواجه می کند دکتر فریده شیشه بر در این باره می گوید: تقریبا همه مواد و ترکیبات موجود در نوشابه مضر هستند و هیچ ماده مفیدی در آن وجود ندارد. نوشابه های بی رنگ هم اگر چه فاقد رنگ های شیمیایی هستند، مضرات زیادی دارند و مصرف آن ها توصیه نمی شود. وی با بیان این که مصرف نوشابه با هدف هضم غذا و یا به عنوان نوشیدنی همراه غذا به هیچ وجه توصیه نمی شود، افزود: دستگاه گوارش بدن برای هضم غذا نیازی به نوشابه ندارد و نباید با هدف تسریع هضم غذا نوشابه مصرف کرد. برخی افراد هم نوشابه را به عنوان یک نوشیدنی و برای خنک شدن بدن مصرف می کنند که به این افراد نیز توصیه می شود نوشیدنی های سالم را جایگزین کنند. افرادی که با مشکل ترشح زیاد و یا کم اسید معده مواجه هستند باید با مراجعه به پزشک و درمان دارویی این مشکل را حل کنند و مصرف نوشابه نه تنها تاثیری در این زمینه ندارد، بلکه می تواند عوارضی هم به همراه داشته باشد. این متخصص تغذیه با اشاره به این که غذاهای چرب دیرهضم هستند، خاطرنشان کرد: پس از مصرف غذاهای چرب اگر نوشابه و یا هر مایع دیگری مصرف شود، موجب رقیق شدن اسیدهای گوارشی می شود و درنتیجه هضم غذا با مشکل مواجه خواهد شد. مصرف آب، شربت های طبیعی، دوغ و ماءالشعیر به همراه غذا نسبت به نوشابه مضرات کمتری دارد ولی مصرف این مایعات به همراه غذا نیز توصیه نمی شود. مواد غذایی پس از مصرف در درون معده از نظر دمایی تعدیل می شوند و به دمای مناسب برای هضم می رسند، این در حالی است که مصرف نوشیدنی های سرد به همراه غذا، تعدیل حرارت مواد غذایی را مختل می کند که در نتیجه آن هضم غذا با مشکل مواجه می شود. 3- نوشابه خطر سکته را افزایش می دهد مصرف مداوم و منظم نوشابه، خطر ابتلا به سکته را تا 61 درصد افزایش می دهد. پژوهشگران دانشگاه میامی میلر با تحقیق بر روی بیش از دو هزار و 500 نفر، در صدد یافتن پاسخی برای پرسش مربوط به تاثیر نوشابه بر سلامت انسان پس از 9 سال بودند. در نهایت آنان به این نتیجه رسیدند افرادی که به طور منظم نوشابه مصرف می کنند تا 61 درصد بیشتر از دیگران و کسانی که مصرف به مراتب کمتری دارند، در خطر ابتلا به سکته قرار می گیرند. 4- نوشابه های گازدار موجب پوکی استخوان می شوند دکتر زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت می گوید: نوشابه ها علاوه بر قند زیاد، دارای املاح فسفات هستند که در جذب کلسیم غذا ایجاد اختلال می کند و نهایتا مصرف مداوم نوشابه های گازدار کمبود کلسیم و به دنبال آن پوکی استخوان را به دنبال دارد. پوکی استخوان موجب شکستگی های خود به خود استخوان می شود. دکتر سید مرتضی صفوی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز در این باره می گوید: اسید فسفریک علاوه بر ایجاد اختلال در گوارش غذا، باعث اسیدی شدن خون می شود که برای جلوگیری از پایین آمدن بیش از حد PH خون(اسیدی شدن) و خنثی سازی آن، بدن از کلسیم ذخیره شده در استخوان ها استفاده می کند. در واقع اسید فسفریک موجود در نوشابه باعث کنده شدن کلسیم از استخوان ها می شود؛ از سوی دیگر برای جذب کلسیم موجود در غذاها از طریق دستگاه گوارش نیز نیاز به برقراری نوعی تعادل میان میزان کلسیم و فسفر است. وقتی این تعادل بر اثر نوشیدن نوشابه گازدار حاوی اسیدفسفریک به هم می خورد، جذب کلسیم از دستگاه گوارش نیز دچار اختلال می شود. بنابراین بدن از یک سو از کلسیم ذخیره شده در استخوان استفاده می کند و از سوی دیگر به راحتی نمی تواند کلسیم جذب کند، در نتیجه دچار نوعی فقر کلسیم و کاهش تراکم استخوانی و در نهایت پوکی بافت استخوانی خواهد شد. طبق نتایج جدیدترین تحقیقات علمی، افرادی که به میزان زیاد نوشابه مصرف می کنند، احتمال شکستگی استخوان در آن ها 3 تا 4 برابر کسانی است که نوشابه مصرف نمی کنند. به عنوان مثال خانمی که هر روز یک لیوان نوشابه مصرف می کند، 3 برابر بیشتر در معرض ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد و اگر این زن ورزشکار باشد، میزان این خطر5 برابر افزایش می یابد. به گفته ی دکتر صفوی در حال حاضر سن ابتلا به پوکی استخوان در ایران کاهش یافته و به 35 سال رسیده است. 5- نوشابه های گازدار عامل اصلی پوسیدگی دندان ها هستند دکتر سعید نعمتی، دبیر علمی کنگره دندانپزشکی ترمیمی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد می گوید: یکی از مهم ترین مسائلی که امروزه با آن مواجه هستیم، استفاده ی بی رویه ی نوجوانان و جوانان از نوشابه های گازدار و تنقلات حاوی مواد قندی است که در این سنین با توجه به افزایش فعالیت های بدنی تمایل به مصرف این مواد نیز افزایش یافته و باعث ایجاد صدمات جبران ناپذیری بر بدن و دندان ها می شود. نوشابههای گازدار به دلیل وجود ترکیبات CO2 و تبدیل آن به اسید کربنیک باعث عدم جذب کلسیم مواد غذایی و در نتیجه ایجاد مشکلات اسکلتی و پوکی استخوان می شود و از طرفی حل شدن تدریجی مینای دندان و در نتیجه رنگ گرفتگی سطحی، ایجاد حساسیت، پوسیدگی های ریز روی مینای دندان را به دنبال دارد. بهترین جایگزینی برای تنقلات و نوشابه های گازدار، انواع مغزها و انواع دوغ می باشد که در گذشته جایگاه خوبی در سبد غذایی ما ایرانیان داشته است و نه تنها فاقد اثرات پوسیدگی دندان ها است بلکه باعث تامین کلسیم مورد نیاز بدن نیز می شود. 6- نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده می شود محققان می گویند مصرف نوشابه های قندی بیش از دو بار در هفته می تواند احتمال افزایش به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد. به گزارش روییترز، مطالعه ای بر روی 60 هزار نفر در سنگاپور نشان می دهد که افرادی که بیشتر به جای نوشابه های قندی آب میوه می نوشند کمتر در معرض این سرطان قرار می گیرند. مارک پریرا از دانشگاه مینسوتا که این مطالعه را رهبری می کرده است می گوید شاید شکر عامل اصلی این امر باشد ولی افرادی که به طور مداوم نوشابه های قندی می نوشند به بیماری های دیگری نیز مبتلا می شوند. پس از مصرف غذاهای چرب اگر نوشابه و یا هر مایع دیگری مصرف شود،موجب رقیق شدن اسیدهای گوارشی می شود و درنتیجه هضم غذا با مشکل مواجه خواهد شد وی می گوید: "میزان بالای شکر این نوشیدنی ها میزان انسولین را افزایش می دهد و همین امر می تواند سلول های سرطان لوزالمعده را افزایش دهد." این تیم تحقیقاتی بر روی 60524 مرد و زن سنگاپوری - چینی برای 14 سال مطالعه انجام دادند. در این بین 140 نفر مبتلا به سرطان لوزالمعده شده اند و آن ها که در هفته بیشتر از دو نوشابه ی قندی می نوشند 87 درصد بیشتر در معرض ابتلا به این سرطان بودند. محققان معتقدند این نتایج قابل تعمیم به ساکنان کشورهای دیگر نیز هست. 7- نوشابه موجب افزایش احتمال ابتلا به سنگ های کلیوی بالا رفتن میزان اسید فسفریک در خون بر عملکرد کلیه ها تاُثیر منفی داشته، از آن جایی که کلیه ها قادر به دفع سریع آن نمی باشند باعث وارد آمدن فشار مضاعف به کلیه ها می شود. همچنین مصرف نوشابه های گاز دار سبب می گردد تا کلسیم از استخوان ها خارج شده و درون خون جریان یابد که این امر به نوبه ی خود موجب رسوب کلسیم اضافی در کلیه ها گردیده که در نهایت منجر به تشکیل سنگ های کلسیمی در کلیه ها می شود. و در آخر جالب است بدانید محققان ثابت کرده اند که اگر یک تکه ناخن، 72 ساعت در نوشابه ی حاوی اسید فسفریک باقی بماند به طور کامل حل خواهد شد. |
||
۴ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: فناوری نانو! | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
II III IV |
||
۵ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: مطالب خواندنی | ||
نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول بستنیهای میوهای واقعا میوهایاند؟بیشترشون رنگ و اسانس خالین یه بار یه بستنی به ظاهر میوهای خوردم حاضر قسم بخورم مزه ی اکسپکتورانت میداد پاسخ یک پرسش: روزانه چند ساعت در مقابل تلویزیون و کامپیوتر؟ جمله ای که همیشه از سوی پدر و مادر ها شنیده می شود: "اینقدر جلوی تلویزیون و کامپیوتر نشین." همیشه پدر و مادر ها می گویند که تلویزیون و کامپیوتر سبب آسیب به بینایی می شود و جوان ها هم معمولا در مقابل این حرف مخالفت می کنند. اما هیچ کس نگفته که تا چند ساعت می توان در مقابل نمایشگر و تلویزیون نشست؟ شاید دپارتمان سلامت و خدمات انسانی در آمریکا پاسخ سوال شما را داشته باشد. آنها می گویند که ما باید میزان مواجهه با نمایشگر و تلویزیون را به کمتر از ۲ ساعت در روز برسانیم. بر اساس یک تحقیق منتشر شده، بچه ها فعلا این قانون را رعایت نمی کنند و بیشتر از ۶۶ درصد آنها بیش از ۲ ساعت در روز مقابل نمایشگرها هستند و البته باید به آنها میلیون ها نفر دیگر را هم اضافه کنید که کارشان شامل کار با کامپیوتر میشود. هنگام نشستن در مقابل نمایشگر، میزان پلک زدن از ۱۲ تا ۱۵ بار در دقیقه به ۴ تا ۵ بار کاهش می یابد. چرا که در اکثر اوقات مشغول تمرکز روی نمایشگر هستیم و این سبب خشکی چشم می شود. و البته این تازه اول کار است. هنگام کار با کامپیوتر برخی عضلات چشم منقبض باقی می مانند و همین سبب خستگی بیش از حد آنها می شود که در مواردی سبب تاری دید و عدم فوکوس می شود. حساسیت به نور و سردرد هم از دیگر عوارضی است که ممکن است به سراغ شما بیاید. در نهایت محققان توصیه کرده اند برای جلوگیری از این عوارض میزان کار با نمایشگرها و تلویزیون را به کمتر از ۲ ساعت برسانید. اما واقعا فکر می کنید این کار امکان پذیر است؟ اینجاست که اعتیاد به نت معلوم میشه |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۱۰ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: روانشناسی و مشاوره | ||
نام کاربری: ~Voro0JaK~
پیام:
۱,۴۷۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: TehRaN
طرفدار:
- ×LeO× - :O - ×SpaiN× - :O - ×TiTo , PeP× - :O گروه:
- كاربران بلاک شده |
قبل از اینکه این متن را بخوانید اول تصمیم بگیرید و فکر کنید که کدام ناحیه از اعضای بدنتان را در ابتدا میشورید و بعد این تست را ادامه دهید. شما شخصی هستید که هنگام ورود به حمام صورت خود را میشورید: پول برای شما اهمیت بسیاری دارد اما نسبت به اهمتی که پول در زندگی شما دارد کوشش کمیبرای به دست آوردن آن انجام میدهید سطح تقاضا و تلاش شما دارای توازن نمیباشد . در صحبت های خود خیلی پایبند صداقت نیستید و برای اینکه به مقصود خود برسید گاهی اوقات صداقت خود را فراموش میکنید . افرادی که در اطراف شما هستند به دلیل رفتارهای متفاوتی که شما انجام میدهید قادر به درک صحیحی از شما نیستند ولی شما به تفکرات دیگران راجع به خودتان اهمیت زیادی نمیدهید و معمولا کارهایی را که خودتان دوست دارید و طبق خواسته و میل خودتان باشد انجام میدهید. شما شخصی هسیتد که ابتدا زیر بغل خود را میشورید: شما شخصی قابل اعتماد و بسیار مسئول هستید و هر کاری که بر عهده شما گذاشته میشود را به خوبی انحام میدهید . شخصی کاملا مردمیهستید و به همین دلیل و ویژگی که دارید بسیاری از افراد مطیع شما هستند و ارزش بالایی را برای شما قائل هستند ، زیرا شما اگر دوستی داشته باشید که در قطب شمال زندگی کند و به کمک شما احتیاج داشته باشد بلافاصله با شنیدن این خبر به کمک او میروید . اما توصیه میکنیم اینقدر صادق نباشید زیرا باعث میشود که متحمل ضربات جبران ناپذیری شوید. شما شخصی هستید که ابتدا موهای سر خود را میشورید: این افراد هنرمند، خلاق، هستند و معمولا دارای افکاری مثبت هستند که باعث میشود دیگران را به خود جذب کنند. این افراد معمولا آنقدر در رویاهایی خود غوطه ور میشوند که گاهی فراموش میکنند در حال حاضر و در این زمان به سر میبرند. برای به دست آوردن پیروزیها و موفقیت ها با تلاش مدام و پیوسته پیش میروید. شما قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمیتوانند آن را درک کنند. موقعیت اجتماعی برای شما بسیار مهم تر از جنبه ی اقتصادی آن میباشد. به خانواده و دوستانتان اهمیت زیادی میدهید. شما شخصی هستید که اول قفسهی سینه تان را میشورید: شما شخصی هستید که زیاد اهل حرف و سخن نیستید و ترجیح میدهید در مورد کاری صحبت نکنید تا این کار به اتمام برسد و بعد در مورد آن صحبت میکنید ، آدمیرک هستید.آرامش خیال و آسودگی بزرگترین هدف شما در زندگی است . شما شخصی هستید که نمیتوانید افرادی که به نوعی حواس پرت یا پریشان هستند تحمل کنید . شما همیشه تمایل به کارهای جدید و نو دارید و از تمام وقایع جدید و متنوع استقبال میکنید. شما شخصی هستید که اول شانههایتان را میشورید: این افراد معمولا در همهی کارهای خود با ناامیدی وارد میشوند به همین دلیل نمیتوانند پیروز میدان شوند جون از ابتدای امر با نا امیدی وارد میشوند . علی رغم توانایی های زیادی که دارید تا کنون پیشرفت قابل توجهی نصیب شما نشده است . دوست دارید وقت خود را در تنهایی بگذرانید و از تفریحات جمعی فراری هستید . پول برای شما در زندگی تان تاثیری وافر و باور نکردنی دارد در حالی که بر تمام قعالیت های شما تاثیر مستقیمیدارد. شستن سایر نقاط بدن: شما شخصی بسیار متعادل هستید، به راحتی میتوانید درون خود را کنترل کنید و بر احساسات قلبی تان فائق شوید . شما فردی فعال و پویا نیستید باید این موضوع را یاد بگیرید که این حس را در خود بیدار سازید تا بتوانید زندگی تان را از هیجان سرشار کنید . شما شخصی دوست داشتنی هستید و به هر مجلسی که قدم بگذارید دوستان زیادی را برای خود پیدا میکنید. |
||
۱۰ مرداد ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: فناوری نانو! | ||
نام کاربری: elguaje7
پیام:
۲,۳۴۸
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
طرفدار:
- داوید ویا، ژاوی، پویول - یوهان کرایف، رونالدینیو - استقلال - اسپانیا، آرژانتین، ایتالیا - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
نقاشی سهبعدی هیجانانگیز با کمک فناوری نانو! فابیان اوفنر با استفاده از فروسیال، یک آهنربا، چند سرنگ و رنگ موفق شده این اثر هنری را خلق کند. او برای شکلگیری بخشهای سلولی باید میزان دقیق رنگی را که به درون هر قطره تزریق میکند، محاسبه کند. این تصویر رنگارنگ که در کنارهها به طرح ابروباد تبدیل شده حاصل تلفیق هنر و فناوری نانو است. خطوط سیاهی که در این نقاشی مشاهده میکنید توسط فروسیال ایجاد شده که نتیجه ترکیب ذرات آهن در ابعاد نانو با مایعی حامل است که میتواند نفت سفید باشد و در مقابل میدان مغناطیسی از خود عکسالعمل نشان میدهد. خواص جالبتوجه این سیال که برای آببندی دیسک سخت رایانهها مورد استفاده قرار میگیرد و در تصویرنگاری پزشکی نیز کاربرد دارد، باعث شده در خلق آثار هنری نیز به کار گرفته شود. به گزارش نیوساینتیست، این نقاشی توسط فابیان اوفنر سوئیسی که یک عکاس هنری است و اغلب تلاش میکند از پدیدههای علمی در خلق تصاویر تازه استفاده کند، تهیه شده است. او برای خلق این تصویر عجیب ابتدا چندین قطره فروسیال را روی یک صفحه سفید شیشهای ریخته و سپس با استفاده از یک آهنربای گرد که زیر این صفحه تعبیه شده آنها را در سطح یک دایره محصور کرده تا این نقاشی عجیب سهبعدی را ایجاد کند. او از سرنگ برای ریختن رنگهای مختلف آبرنگ درون این بخشهای کوچک استفاده کرده تا اتصال مغناطیسی میان ذرات آهن را توسط آنها بشکند. این کار باید با دقت کافی انجام شود و مقادیر دقیقی از رنگ به درون هر قطره از فروسیال تزریق شود که نتواند اتصال میان ذرات را کاملا از بین ببرد. در این صورت بخشهای سلولمانند رنگی شکل خواهند گرفت و اگر این اندازه رعایت نشود کشش میان ذرات از بین رفته و مانند اتفاقی که در بخش راست تصویر رخ داده سلولها از هم خواهند پاشید. البته اوفنر اولین هنرمندی نیست که به استفاده از فروسیال برای خلق آثار هنری رو آورده، پیش از او ساچیکو کوداما، هنرمند ژاپنی و گروهی از هنرمندان استرالیایی این ماده را در آثار هنری خود به کار بردهاند. |
||
۱۳ مرداد ۱۳۹۱
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |