در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ | ||
|
خوب نیما چه احساسی داری ؟ از این که رونی برگشته (البته نه اینکه بگی خوشحالما نه توضیح بده احساستو)
|
||
... | |||
۱۲ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
نقل قول محمد نوشته :ببینم از صدای کدوم خواننده خوشت میاد ؟ البته ایرونی از همه خواننده هاي لس آنجلسي بدم مياد ولي از داخلي ها از محسن يگانه و علي لهراسبي خوشم مياد. البته اساتيد هم كه جاي خودشون رو دارند. منظورم محمد رضا شجريان و شهرام ناظري و محمد اصفهاني و ... است. فراتر از محمد رضا شجريان در موسيقي ما ظهور نخواهد كرد. |
||
|
|||
۱۲ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
نقل قول عليرضا نوشته :خوب نیما چه احساسی داری ؟ از این که رونی برگشته (البته نه اینکه بگی خوشحالما نه توضیح بده احساستو) چي بگم فقط اميدوارم هر چه زودتر بتونه به روزهاي اوجش برگرده و بتونيم روني 3 سال پيش رو ببينيم كه يه تنه حريفان رو به خاك ميماليد. بدون روني فوتبال زيبايي خودش رو از دست داده بود. روني 3 سال پيش هيچوقت از ياد و دل بارسايي ها بيرون نخواهد رفت. |
||
|
|||
۱۲ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
فکر کنم نوبت نیما تموم شد !!!! ![]() -------------------------------------------- جا خالی هست !!!! ![]() البته اگر می شه بگید برام مبل بیارن !!!!! ![]() |
||
۱۳ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
خوب نوبت نیما خوان تموم شد ![]() از فردا نوبت حسام ![]() ![]() پس از فردا هر چی سوال دارین ازش بپرسین ![]() .................. اس ام اس یادم بنداز بعدا کارت دارم (خصوصی) |
||
... | |||
۱۳ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
بعد از حسام نوبت منه ؟؟!! -------------------------------- و این هم اولین سوال !!!!! *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* فکر کن از بالای یه برج بلند پرت شدی ![]() به چه چیزی فکر می کنی ؟ *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* ![]() ![]() |
||
۱۳ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
اره بعد حسام تو بشین ![]() .................... حسام چرا کوروش از نوع کبیرش رو دوس داری ؟ قبر کوروش کبیر کجاست ؟ .................. |
||
... | |||
۱۳ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
دوست داره چه افرادی به تیم بارسا اضافه بشن ؟ کجای دنیا رو دوست داری ببینی ؟ چه جور مرگی رو دوست داری ؟ ( یه توضیح کوتاه در باره ی خودت بده تا بیشتر آشنا بشیم ![]() |
||
۱۴ بهمن ۱۳۸۶
|
|
|
سن و تحصيلاتت رو اگه ميشه بگو. اگه دانشجويي رشته و دانشگاهش رو هم بگو. |
||
|
|||
۱۴ بهمن ۱۳۸۶
|