در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: صندلی داغ [ فاطمه |FTM_FC ] | ||
|
انصرافي باشه بايد شخصا به خودم اعلام بشه ![]() |
||
۲ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
پیام:
۶,۰۶۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
سلام فاطمه خانوم انصراف دادید؟ ![]() |
||
۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
|
کو کجاست صندلی:$:
|
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۶ مهر ۱۳۹۱
|
|
پاسخ به: صندلی داغ [ امین |aammiinn ] | ||
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آمدیم برای اعلام حضور ![]() بنده همون جور بیشتر که ناظرا میدونن امین دررودی هستم البته بچه محلا بهم امین ویا میگن ![]() 14 ساله بٍچه مٍشٌدم ![]() در خدمت همتان ![]() |
||
۹ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۳۵۶
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فکر کنم اعلام حضور کردیم ها!!!!!!!!!!! ![]() |
||
۱۲ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
سلام![]() ![]() اگر ماهی از سال بودم : اگر یک روز هفته بودم : اگر یک عدد بودم : اگر جهت بودم : اگر نوشیدنی بودم : اگر گناه بودم : اگر درخت بودم : اگر گل بودم : اگر آب و هوا بودم : اگر رنگ بودم : اگر پرنده بودم : اگر صدا بودم : اگر فعل بودم : اگر یک آهنگ بودم : اگر یک خیابان بودم : اگر یک فیلم بودم : اگر یک پزشک بودم : اگر تاریخ بودم : اگر ساز بودم : اگر کتاب بودم : اگر شعر بودم : اگر شاعر بودم : اگر طبیعت بودم : اگر حس بودم: اگر شکلک بودم : اگر بازی بودم : اگر بیماری بودم : |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۲ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۳۵۶
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
چه عجب یکی یه سوالی پرسید نقل قول سلام حالت خوبه؟ علیک سلام ![]() نقل قول حالت خوبه؟بله اگه درسو مشقا بزاره ![]() نقل قول به این سوالا جواب بده برو بریم نقل قول اگر ماهی از سال بودم :دی نقل قول اگر یک روز هفته بودم : پنجشنبه نقل قول اگر یک عدد بودم :فقط 7 نقل قول اگر جهت بودم :مستقیم نقل قول اگر نوشیدنی بودم :آب نقل قول اگر گناه بودم : قاتل یک آدم بد باشم نقل قول اگر درخت بودم :سرو نقل قول اگر گل بودم :آفتاب گردون نقل قول اگر آب و هوا بودم :برفی برفی ![]() نقل قول اگر رنگ بودم :قرمزته نقل قول اگر پرنده بودم :عقاب ادامه دارد ... |
||
۱۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۸,۳۵۶
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول اگر صدا بودم :هرچی غیر از آه و ناله و داد و فریاد ![]() نقل قول اگر فعل بودم :تمام کننده ی همه چیز نقل قول اگر یک آهنگ بودم :قلبم مال تو . جونم مال تو . عشقم من به توی مینازم نفسم . قلبم مال تو جونـ...(آهنگ مال تو کامران و هومن) نقل قول اگر یک خیابان بودم :هر خیابونی غیر از خیابونای ایران چون تصادف توش زیاده نقل قول اگر یک فیلم بودم :The Avengers نقل قول اگر یک پزشک بودم : یک پزشک خوب که مریضارو آدم کنم ![]() نقل قول اگر تاریخ بودم :22/9/1389 تاریخ تولد داداش کوچولوم ![]() نقل قول اگر ساز بودم :فقط سنتور نقل قول اگر کتاب بودم :یک کتاب مفید نقل قول اگر شعر بودم :به نام خداوند جان و خرد...........کزین برتر اندیـ... نقل قول اگر شاعر بودم :مرحوم قیصر امین پور نقل قول اگر طبیعت بودم :درخت چون به ما اکسیژن میده نقل قول اگر حس بودم:بویایی نقل قول اگر شکلک بودم :....... ![]() نقل قول اگر بازی بودم :فوتبال نقل قول اگر بیماری بودم :یک بیماری که حال آدمو بگیره و زود ولش کنه ممنون از ریحانه خانوم آقایون خانوما : هفته ی دیگه هم بنده حضور دارم ![]() |
||
۱۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
سلام ![]() آواتار من قشنگه یا تو؟ ![]() (جرئت داری خودتو بگو ![]() ![]() جون من کیف میکنی گلای ویا رو؟ ![]() ![]() میای بریم یقه ی تیتو رو بگیریم بگیم ویا رو تو ال کلاسیکو فیکس بزاره؟ ![]() ![]() کلاس چندمی؟ ![]() چه رشته ای؟تجربی ![]() ![]() یه صفحه از تخیلاتت رو رسم کن ببینم ![]() چندتا داداش یا خواهر داری؟ کدوم شخصیت تولایت رو دوس داری؟ فیلم مورد علاقه ت؟ سریال خارجی چی میبینی؟ خواننده و آهنگهای مورد علاقه ت؟ آهنگای خارجی چی گوش میدی؟ خو دیگه بسته ![]() با تشکر از خودم ![]() |
||
۱۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
|
ببخشید این چه عکسیه که توسط امین | aammiinnگذاشته شده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۳ مهر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |