در حال دیدن این عنوان: |
۱۴ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( Mclaren_F1 ) | ||
|
نقل قول Assistant Of The Dark Lord نوشته:ببین یه سوال میپرسم نمیخوام چرت و پرت بنویسی از جای کپی بگیری از کسی کمک بگیری شعر و .. از این جوری سخن های چرت پرت وقتی عشق رو میشنوی یاد چی میافتی توی 3 سطر همین الان بنویس هر چی تو ذهنت میاز از کلمه ی عشق فقط گفتم چرت و پرت و سخنی از کسی یا کپی از جایی نباشه همین الان که میشنوی تو 3 3طر بنویس مگه تا الان چرت و پرت نوشته بودم ؟! نوشته ها رو هم از جایی کپی نگرفتم . اگر چیزی نوشتم حفظ بودم . الان دیگه بچه های دبستانی هم برای انشا از کسی کمک نمی گیرن مگه شعر چرت و پرته ؟؟ من وقتی کلمه ی عشق رو می شنوم یاد یه شعری می افتم که خوب تو هم دوست نداری من شعر بنویسم . نوبت من تموم شده ! لطفا خارج از موضوع کسی ارسال نکنه . |
||
۱۹ مهر ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
بیا ما رو هم بزن خوب من گفتم شعر و اینا نباشه چرت و پرت منظورم این نبود که همش چرت و پرت جواب دادی منظورم این بود که این سوال رو دوست دارم همین کلمه اش رو میشنوی تو 3 سطر توضیح بدی |
||
... | |||
۱۹ مهر ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Mclaren_F1
پیام:
۱,۳۰۹
عضویت از: ۳۰ آذر ۱۳۸۵
از: زنجان
طرفدار:
- پرسپولیس - اسپانیا - کریم باقری - گاوس هیدینگ گروه:
- کاربران عضو |
من آماده ی پاسخ گویی به طوفان سوالاتتون هستم . هر قدر بیشتر ، بهتر
|
||
اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند. دكتر شر... | |||
۱۹ مهر ۱۳۸۷
|
|
پاسخ به: صندلی داغ ( محمد عینی - Mclaren_F1 ) | ||
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو |
آخیش روز های این محمد غر غرو تموم شد هر چی میپرسیدیم میگفت این چیه اون چیه از مرگ میترسی ؟ از چه رنگیبیشتر خوشت میاد ؟ |
||
... | |||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو |
دلت میخواد یه دفعه ای بمیری یا بدونی که کی میمیری
|
||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: messi&mehran
پیام:
۱,۴۵۹
عضویت از: ۱۱ مهر ۱۳۸۶
از: همدان
طرفدار:
- مسی...ژاوی...اینیستا - کلایورت - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
خوب من این هفته نبودم که دلیلش رو محمد sms میدونه خودم بهش گفتم نوبت کی باشه و از زحمتش هم خیلی ممنونم
|
||
.:::حتما سر بزنید:::. music-nice.mihanblog.com | |||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۱,۳۰۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول Assistant Of The Dark Lord نوشته:از مرگ میترسی ؟ از چه رنگیبیشتر خوشت میاد ؟ مرگ چیزیه که بخواهیم یا نخواهیم به سراغمون میاد . ترس از مرگ به کارهایی که تو این دنیا کردم بستگی داره که با توجه به کار هایی که کردم الان از مرگ کمی می ترسم . اما در حالت کلی به هیچ وجه همه رنگها خوبن ولی به نظر من : قرمز و سفید |
||
اگر مثل گاو گنده باشي،ميدوشنت، اگر مثل خر قوي باشي،بارت مي كنند، اگر مثل اسب دونده باشي،سوارت مي شوند.... فقط از فهميدن تو مي ترسند. دكتر شر... | |||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۱,۳۰۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول Xavi hernandez نوشته:دلت میخواد یه دفعه ای بمیری یا بدونی که کی میمیری دونستن اینکه آدم کی میمیره به نظر من زندگی رو کسل کننده و شاید کمی نا امید کننده بکنه . ترجیح میدم یک دفعه ای بمیرم. |
||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نظرت راجع به سرورم لرد ولدمورت ( سعید ایمنی ) چیه ؟
|
||
... | |||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: mohammad_s
نام تیم: یوونتوس
پیام:
۳,۸۲۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۷
از: خونمون
طرفدار:
- ژاوی - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - علی دایی - پپ , فرگوسن - ! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Mclaren_F1 نوشته:نقل قول Xavi hernandez نوشته:دلت میخواد یه دفعه ای بمیری یا بدونی که کی میمیری دونستن اینکه آدم کی میمیره به نظر من زندگی رو کسل کننده و شاید کمی نا امید کننده بکنه . ترجیح میدم یک دفعه ای بمیرم. |
||
۲۰ مهر ۱۳۸۷
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |