در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: کتابخانه [کتاب ماه: راز فال ورق] | ||
|
نقل قول Anis نوشته:ایشالا بیشتر از اینجا رد بشید کدوم کتابش رو بیشتر از همه دوست دارید؟ من واقعا همه ی کتابایی که ازش خوندمو دوست دارم از نویسنده های مورد علاقمه . احساسی که هرکدوم از کتاباش به ادم میده متفاوت و خاصه دنیای سوفی ولی فک کنم از همه بهتر بود دختر پرتقال هم خیلی خوب . نقل قول برای بازگردوندن اعضای قدیمی حاضریم کتابای بیشتری از نویسندههای مورد علاقهشون بذاریم. حتی اگه خیلی با کیفیت نباشن.برگردوندن اعضای قدیمی ؟ بیخیال بستگی داره البته منظورتون از کیفیت چی باشه . |
||
|
|||
۷ اسفند ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول 3H.R.M نوشته:نقل قول Anis نوشته:ایشالا بیشتر از اینجا رد بشید کدوم کتابش رو بیشتر از همه دوست دارید؟ من واقعا همه ی کتابایی که ازش خوندمو دوست دارم از نویسنده های مورد علاقمه . احساسی که هرکدوم از کتاباش به ادم میده متفاوت و خاصه دنیای سوفی ولی فک کنم از همه بهتر بود دختر پرتقال هم خیلی خوب . دختر پرتقال |
||
۸ اسفند ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
خب دوستان، من برگشتم. دوست دارید در ایام نوروز چه کتابی رو با هم بخونیم؟ اگه نوع خاصی از کتاب هم مد نظرتونه، بگید.
|
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
نقل قول سجاد نوشته:خب دوستان، من برگشتم. دوست دارید در ایام نوروز چه کتابی رو با هم بخونیم؟ اگه نوع خاصی از کتاب هم مد نظرتونه، بگید. سلام آقا سجاد خوش برگشتید و خوشحالیم که برگشتید به نظرم دو تا کتاب تعیین کنیم |
||
۲۷ اسفند ۱۳۹۶
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول سجاد نوشته:خب دوستان، من برگشتم. دوست دارید در ایام نوروز چه کتابی رو با هم بخونیم؟ اگه نوع خاصی از کتاب هم مد نظرتونه، بگید. به به از این طرفا... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۷ اسفند ۱۳۹۶
|
|
پاسخ به: کتابخانه [کتاب ماه: گتسبی بزرگ - دختر پرتقال] | ||
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
کتاب منتخب فروردین ماه: نویسنده: اسکات فیتزجرالد ترجمه: رضا رضایی انتشارات: ماهی تعداد صفحه: ۲۱۲ ژانر: داستان خارجی قیمت پشت جلد: چاپ چهارم، ۱۹۰۰۰ تومان درباره کتاب : گتسبی بزرگ در ۱۹۲۵ منتشر شد؛ در آن هنگام منتقدان و مخاطبان چندان از این رمان استقبال نکردند. این رمان در نظر اول داستانی عاشقانه است. جی گتسبی، پسری فقیر از غرب میانه، عاشق دیزی فی، زنی از کنتاکی است که او را در بحبوحهی جنگ جهانی اول، در قامت افسری جوان، دیده بوده است. اما این رمان، که بسیاری آن را در زمرهی بزرگترین آثار ادبی قرن بیستم میشمارند، به توصیف دورانی میپردازد که فیتز جرالد خود آن را «عصر جز» مینامید؛ دورانی در سالهای پس از جنگ جهانی اول که زندگی پر زرق و برق و انحطاط اخلاقی و سرمایهداری افسارگسیخته و قاچاق مشروبات الکلی از جمله ویژگیهای آن بهشمار میرود. راوی داستان جوانی به نام نیک کاراوی است که در همسایگی گتسبی زندگی میکند و رابطهی خویشاوندی دوری هم با دیزی دارد. منتقدان نیک را نه فقط راوی داستان و یک تماشاچی بیگناه، بلکه وجدان اخلاقی کتاب میدانند. بخشی از کتاب : … لابد احساس میکرد که دنیای گرم گذشته را از دست داده و برای دیر زیستن با رویایی یگانه بهای گزافی پرداخته است. لابد از میان برگهای ترسناک به آسمانی ناآشنا نگاه میکرد و به خود میلرزید از این که میدید چه چیز بدقوارهای است گل سرخ و چه سرد است آفتاب بر چمن نورسته ... (ص۱۷۳) پ.ن: پیدیاف این ترجمه رو پیدا نکردم و توجه داشته باشید که این بهترین ترجمه است، برا بقیه پول ندید |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
کتاب منتخب فروردین ماه: نویسنده: یاستین گوردر ترجمه: مهرداد بازیاری انتشارات: هرمس تعداد صفحه: ۱۶۴ ژانر: داستان خارجی قیمت پشت جلد: چاپ چهارم، ۱۰۰۰۰ تومان درباره کتاب : در این داستان پسر پانزدهسالهای به طور اتفاقی به دستنوشتهای از پدرش دست مییابد. در حالی که پدرش ۱۱ سال پیش به دلیل ابتلا به بیماری صعبالعلاجی از دنیا رفته و در آستانه مرگ، نامهٔ دور و درازی برای پسرش از خود به جا گذاشتهاست. به گفته مادرش، بیشترین غم و اندوه پدر در آستانه مرگ این بودهاست که پیش از آن که بتواند پسرش را بشناسد باید بمیرد. دختر پرتقال گفتگوی فلسفی و شاعرانه بین پدر و پسری است که در دو زمان مختلف زیستهاند. پدر ماجرای آشنایی با دختری را به شیوهای جذاب برای پسرش بازگو میکند. پسر با خواندن یادداشتهای پدرش دید جدیدی نسبت به زندگی پیدا میکند. بخشی از کتاب : پدرم یازده سال پیش مرد. آن زمان چهار سال بیشتر نداشتم و فکر نمیکردم روزی برسد که دوباره از او خبری بشود. ولی حالا به اتفاق هم، در حال نوشتن یک کتاب هستیم. میخواهم چند کلمهی عالمانه از پدرم به امانت بگیرم:« زندگی یک قمار بزرگ است که در آن، تنها برگ های برنده قابل رویت هستند.» و تو، ای کسی که این کتاب را میخوانی، تو هم یک برگ برندهی قابل رویت هستی. خوشا به حالت! |
||
۱۱ فروردین ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
گتسبی بزرگ رو خودمم نخوندم و انشالله میرسونم میخونم این ماه ولی دختر پرتقال کتاب قشنگیه من دو بار خوندمش یک بار زمان راهنمایی و یه بارم دو سال پیش که هر دو باردوسش داشتم.
|
||
۱۲ فروردین ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
اِهم اِهم! کسی نمیخواد چیزی بگه راجع به این کتابا؟
|
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول Anis نوشته:اِهم اِهم! کسی نمیخواد چیزی بگه راجع به این کتابا؟ ببخشید انیس 🙈 الان دو سه تا کتاب نخونده دارم مرسی از معرفیت بعدا میرم دنبال اینا از کتابای ماهای قبلم اینجوری شده ک بعدا رفتم سراغشون |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |