در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: کتابخانه [کتاب ماه: مزرعه حیوانات] | ||
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Anis نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Anis نوشته:خب گفتم یه تنوعی بدیم و این ماه یه کتاب کارآگاهی معرفی کنیم. پرفروشترین کتاب کارآگاهی دنیا و ششمین کتاب پرفروش دنیا در طول تاریخ (البته بدون در نظر گرفتن کتب دینی مثل انجیل و قرآن) And There Were None. 🤐 آره همون "ده بچه زنگی" که علی شکرانه هی تعریف کرده حالا دکتر جکیل و مستر هاید باشه این دفه یا ده بچه زنگی؟ آره، خودتون خوندین؟ هر دو خوبن، نمیدونم، میخواید نظر ناظر این انجمن رو، کسی که بعد از مدتها سری به خونه مجازیش زده ارحج قرار بدید، یا نظر خودتون. هر طور مایلید. |
||
۱۰ دی ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی |
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Anis نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Anis نوشته:خب گفتم یه تنوعی بدیم و این ماه یه کتاب کارآگاهی معرفی کنیم. پرفروشترین کتاب کارآگاهی دنیا و ششمین کتاب پرفروش دنیا در طول تاریخ (البته بدون در نظر گرفتن کتب دینی مثل انجیل و قرآن) And There Were None. 🤐 آره همون "ده بچه زنگی" که علی شکرانه هی تعریف کرده حالا دکتر جکیل و مستر هاید باشه این دفه یا ده بچه زنگی؟ آره، خودتون خوندین؟ هر دو خوبن، نمیدونم، میخواید نظر ناظر این انجمن رو، کسی که بعد از مدتها سری به خونه مجازیش زده ارحج قرار بدید، یا نظر خودتون. هر طور مایلید. نه منم نخوندم. آره خوبه به مناسبت برگشتتون همون جکیل و مستر هاید کتاب این ماه باشه فکر کنم چون کتابو خوندید بهتر میتونید معرفی کنید |
||
۱۰ دی ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Anis نوشته:نه منم نخوندم. آره خوبه به مناسبت برگشتتون همون جکیل و مستر هاید کتاب این ماه باشه فکر کنم چون کتابو خوندید بهتر میتونید معرفی کنید من خوندم، خیلی خیلی خوبه. ارنجمنتها انجام شده. بیخود وانمود نمیکنم که انجام نشده. معرفی با کویین انیسه. |
||
۱۰ دی ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
آره امروز فرصت نکردم انشالله فردا شب یا پسفردا میذارم
|
||
۱۱ دی ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: VeriaLEO
پیام:
۳۳۴
عضویت از: ۲۷ دی ۱۳۹۶
از: Glasgow, United Kingdom
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی - کارلوس کیروش - عبدالله ویسی گروه:
- کاربران عضو |
این کتاب "مورد مرموز دکتر جکیل و مستر هاید" از اون کتابای مهم و تاثیرگذار تو تاریخ ادبیاته. کافیه نقد ویلادمیر ناباکوف روی مسخ کافکا رو خوند تا تاثیر کار استیونسون رو بقیه نوولیست ها رو فهمید. موضوع دوگانگی شخصیت و جنبه های خوب و بد انسانی به خوبی تو کتاب مورد واکاوی قرار گرفته و غنای اثر باعث شده اقتباسای مختلفی در بقیه ژانرها ازش بشه.
|
||
۱۱ دی ۱۳۹۷
|
|
پاسخ به: کتابخانه [کتاب ماه: دکتر جکیل و مستر هاید] | ||
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
کتاب منتخب دی ماه: نویسنده: رابرت لویی استیونسن مترجم: مرجان رضایی انتشارات: مرکز تعداد صفحه: ۹۸ ژانر: گوتیک و علمی-تخیلی قیمت پشت جلد: چاپ چهارم، ۱۴۸۰۰ تومان درباره کتاب : مورد غیرعادی دکتر جکیل و آقای هاید رمانی کوتاه است که توسط نویسنده اسکاتلندی به نام رابرت لوییس استیونسون در سال ۱۸۸۶ در لندن منتشر شدهاست. این رمان کشمکش درونی بد و خوب هر انسان را به تصویر میکشد. سبک نوشتاری رمان بسیار جذاب و غنی است و به عنوان مرجعی مهم در مبحث دوگانگی شخصیت از آن یاد میشود. سرگذشت دکتر جکیل و آقای هاید منبع الهام قطعات تئاتر، فیلمهای سینمایی و چندین آهنگ بودهاست. قسمتی از کتاب: نیمهشبی سرد به سمت خانه میرفتم. ساعت حدود سه بود و چراغهای خیابان نور میتاباند، اما تا چشم کار میکرد اثری از موجود زنده به چشم نمیخورد. ناگهان دو نفر را در دو سمت خیابان دیدم؛ یکی مردی کوتاهقد و دیگری دختری کوچک که حدود هشت سال داشت. مرد با قدمهای تند پیش میرفت و دختر در جهت مخالف او میدوید. به ناگاه اتفاق عجیبی افتاد؛ دختر که میدوید به مرد اصابت کرد و نقش زمین شد، مرد هم بیتوجه پایاش را روی بدن دخترک گذاشت و از روی او عبور کرد! دختر با تمام قوا فریاد میکشید و گریه میکرد، اما مرد بیتفاوت مسیرش را ادامه داد؛ تو گویی نه انسان، بلکه ماشینی بیاحساس بود. فریادزنان مرد را تعقیب کردم، او را گیر انداختم و پیش دختربچه برگرداندم. جمعیت زیادی دور دخترک جمع شده بودند؛ از خانوادهاش تا همسایهها. دختر هنوز گریه میکرد و کسی را دنبال دکتر فرستاده بودند. مرد بالای سر دختر ایستاد؛ در چهرهاش هیچ احساسی به چشم نمیخورد، اما نگاهش که از روی من گذشت، خون در رگهایام یخ بست! به ناگاه نفرتی بیوصف تمام وجودم را پر کرد..." Pdf: نتونستم پیدا کنم |
||
۱۳ دی ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول سجاد نوشته:برای این ماه داستان بلند (رمان کوتاه) «دکتر جکیل و مستر هاید» رو از رابرت لوییس استیونسن اسکاتلندی پیشنهاد میکنم. یک داستان کلاسیک که سال ۱۸۸۶ منتشر شده و انتظارات شبحخواهانه شما رو از یک تم تاریک قرن نوزدهمی در بریتانیا تا حدی ارضاء میکنه. نشر مرکز سبُک و با جلد زیبا چاپش کرده. تصور نمیکنید تأثیر خاصی داشته باشه ولی وقتی کتاب تموم بشه میفهمید. در توضیحات پشت کتاب اومده استیونسن این داستان رو بعد از رؤیای عجیبی که دیده و مبتنی بر اون، نوشته. بخونید. نقل قول VeriaLEO نوشته:این کتاب "مورد مرموز دکتر جکیل و مستر هاید" از اون کتابای مهم و تاثیرگذار تو تاریخ ادبیاته. کافیه نقد ویلادمیر ناباکوف روی مسخ کافکا رو خوند تا تاثیر کار استیونسون رو بقیه نوولیست ها رو فهمید. موضوع دوگانگی شخصیت و جنبه های خوب و بد انسانی به خوبی تو کتاب مورد واکاوی قرار گرفته و غنای اثر باعث شده اقتباسای مختلفی در بقیه ژانرها ازش بشه. مرسی از نظرات خوبتون. بقیه هم بخونید |
||
۱۳ دی ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Anis نوشته:Pdf: نتونستم پیدا کنم *گیف گریه حمید لولایی* |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ دی ۱۳۹۷
|
|
پیام:
۶,۹۵۲
طرفدار:
نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول Anis نوشته:Pdf: نتونستم پیدا کنم *گیف گریه حمید لولایی* خدایی کتابای قبلی رو که اونهمه گشتم براشون pdf پیدا کنم خوندید؟ |
||
۱۳ دی ۱۳۹۷
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Anis نوشته:نقل قول علی ولی الله نوشته:نقل قول Anis نوشته:Pdf: نتونستم پیدا کنم *گیف گریه حمید لولایی* خدایی کتابای قبلی رو که اونهمه گشتم براشون pdf پیدا کنم خوندید؟ نـِ ای تف به این زندگی که سر سوزن آرامش نمی ذاره بشینی یه گوشه بدون فشار و استرس یه کتابی بخونی... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ دی ۱۳۹۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |