در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: پل ارتباطی با ناظرین بخش! | ||
نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
ممنون که جواب دادی و دستت درد نکنه.
|
||
|
|||
۲ دی ۱۳۸۹
|
|
نام کاربری: call_of_catalan
نام تیم: میلان
پیام:
۸,۵۴۱
عضویت از: ۱۱ شهریور ۱۳۸۸
از: اورمیه
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
نتایج مسابقه های 18-19-20 رو گذاشتم اگه مشکلی تو دانلود کردن دارن بگید تا حلشون کنم. مسابقه های بعدی هم تو روزهای آینده آماده میشن. |
||
۲ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو |
مرسی. نه مشکلی نبود . لینکشون دائمیه طوری نمیشه.
|
||
|
|||
۲ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
- مسی - پویول - مارادونا - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - علی کریمی - کریم باقری - پپ گواردیولا - کریم باقری گروه:
نقل قول ویرایش نداشتیمانقل قول خوب اون موقع نمیدونستیم مسی نیست ولی امروز می دونستیم. بیخیال مهم نیست. در مورد زمان ویرایش که حرفی توش نیست مشکلی نداره. من فقط گل آخرو مسی زده بودم که اشتباه بود چون از 10 روز پیش تو اخبار اومده بود که گواردیولا به مسی تا 2 ژانویه استراحت داده. نمیدونم چرا همه به این نکته توجه نکرده بودن متاسفانه. باید این نکته رو هم متذکر بشم که همه میتونن ارسالشون رو ویرایش کنن، یه پیام شخصی به من بزنن بگن چه تغییراتی توش بدم البته قبل از بازی باید اعلام کنن. |
||
۱۲ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
بیشتر محض شوخی زدم ارسال رو . باید اینجا می نوشتم که یادم رفت تو تاپیک زدم. من تازه شندیم که پپ به مسی این قدر استراحت داده . اینو هم نمی دونستم که همه حق ویرایش دارند. فکر می کردم همینه که نوشتیم دیدم تو ویرایش کردی گفتم حقمون ضایع نشه اگه می دونستم منم بهت پیام شخصی می دادم . در هر صورت ممنون که آشکار سازی کردی . |
||
|
|||
۱۳ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
البته یک نکته هم به ذهنم رسید.اونم اینکه اگه ویرایش مجاز بود مدیران امکانش رو قرار می دادند و اینکه قبلا تو یکی از تاپیک های مسابقه ای یکی از مدیران گفته بودند ویرایش کلا مجاز نیست. زمان امیر هم مجاز نبود. مگر اینکه از این به بعد این طوری باشه و ما هم از طریق پیام شخصی بتونیم اقدام کنیم. ولی در کل معقول نیست. |
||
|
|||
۱۴ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
ولی به نظر من وقتی یکی اشتباه میکنه بهتره ارسالش ویرایش بشه. مثلا همین الان تو پیش بینی بازی آخر دو نفر اشتباه زدن : کاربرهای AMIRHO3EIN72N و R.A.Lionel بهتر نیست ارسالشونویرایش بشه. البته وقتی ارسال یه نفر ویرایش میشه که اشتباهی کرده باشه و در غیر این صورت قابل قبول نیست. |
||
۱۴ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
حرف منم همینه .میگم ارسال وقتی ویرایش بشه که اشتباه شده باشه. ولی اشتباه هم پای خود کاربره .مثلا یکی اشتباه کنه بعد فوری یه ارسال بزنه و از ناظر بخواد ارسال قبلیش رو حذف کنه. (این برای خودم پیش اومده که اشتباه تایپی داشتم) ولی نه اینکه بعد چند روز بدونیم لیست تیم عوض شده و هر کی بخواد ویرایش کنه. اشتباه باید فوری تصحیح بشه .یکی هم تصحیح نکنه پای خودشه. |
||
|
|||
۱۴ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۸,۵۴۱
طرفدار:
نقل قول ولی نه اینکه بعد چند روز بدونیم لیست تیم عوض شده و هر کی بخواد ویرایش کنه. اشتباه باید فوری تصحیح بشه .یکی هم تصحیح نکنه پای خودشه.تایید میکنم روال کار هم همینه . برای اینکه بتونید درست گلها و پاسها رو حدس بزنید میتونید تا روز بازی صبر کنید و بعدش پیش بینی کنید. |
||
۱۵ دی ۱۳۸۹
|
|
پیام:
۹,۳۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
آره همین روال خوبه. هر کی زود پیش بینی می کنه پای خودشه. ممنون. |
||
|
|||
۱۵ دی ۱۳۸۹
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |