به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
ارسال گزارش یک مورد قابل بررسی در مورد پیام زیر در تالار گفتمان
متن گزارش:*
 

پاسخ به: مطالب خواندنی
نویسنده: جوجه اردک زشت
شنبه، ۴ دی ۱۳۸۹ (۲:۲۲)
تاثیر روابط عاطفی بر سلامت‌انسان

نتيجه تحقيقات علمى تأثير روابط عاطفى سالم بر سلامت انسان را تأييد مى‌كند. از نظر روانشناسان، تغييرات اجتماعى چند دهه‌اخير و كم‌رنگ شدن پيوندهاى عاطفى، دليل بروز بسيارى از بيماري‌هاست
در بسيارى از فرهنگ‌ها ازدواج يعنى امنيت، يعنى آرامش. آدم‌هايى كه روابط عاطفى نزديك، البته توأم با احساس خوشبختى دارند سالم‌تر از آدم‌هايى هستند كه بيشتر در تنهايى به سر مى‌برند.

آدم‌هاى متأهل سلامت‌ترند؛ بيشتر از مجردها هم عمر مى‌كنند. برقرارى پيوند عاطفى يكى از نخستين نيازهاى انسانى است. نوزاد چند روزه‌اى ‌كه به والدينش لبخند مى‌زند به طور غريزى تلاش مى‌كند پيوند عاطفى‌خود را با والدينش محكم‌تر كند. تلاشى كه گاهى هم بى‌نتيجه مى‌ماند!

پروفسور كارل شايت، مدير مركز پژوهشى اختلالات جسمى‌–روانى ‌وابسته به كلنيك دانشگاه فرايبورگ آلمان مى‌گويد:« تأثير مشكلات عاطفى كه فرد در دوران كودكى تجربه كرده، كم نيست. اين دسته از بچه‌ها را مى‌شود به دو گروه تقسيم كرد: اول بچه‌هايى كه نياز شديد به رابطه عاطفى نزديك دارند و با وحشت خودشان را مى‌چسبانند. اينها بچه‌هايى هستند كه وقتى به مهدكودك يا مدرسه مى‌روند مى‌ترسند از پدرومادرشان جدا شوند. گروه بعدى، بچه‌هايى‌هستند كه مستقل‌ هستند، روى پاى خودشان مى‌ايستند و كمتر به وابستگى علاقه نشان مى‌دهند.»

نقش پيوندهاى عاطفى در سازگارى با محيط

رفتارهايى مثل ناآرامى سر كلاس درس تا برخوردهاى خشن به دليل اين است كه فرد يادنگرفته ‌احساس ديگران را درك كند و به آن احترام بگذارد. دليلى‌ كه تا حدى مى‌تواند توجيه كننده رفتار نوجوانان و جوانان بزه‌كار باشد. افرادى كه توانايى تحمل فشارهاى روانى و مشكلات عاطفى را ندارند.

پروفسور كارل شايت معتقد است: « نتيجه تحقيقاتى كه امروزه در اختيار داريم به روشنى بيانگر اين است كه توانايى مقابله با مشكلات و ناراحتى‌هاى روانى، رفتارى است كه الگوى آن در دوران كودكى ريخته شده. تجربه‌هاى دوران كودكى در برقرارى روابط اجتماعى نقش بسيار مهمى بازى مى‌كنند.»

روابط عاطفى سالم دوران كودكى، قدرت سازگارى فرد با محيط را به شدت تحت تأثير قرار مى‌دهد.

شايت ادامه مى‌دهد: « گروه پژوهشى ما با مراكزى در برخى از كشورهاى آسيايى مثل چين يا ويتنام در ارتباط است. در اين كشورها با بيمارانى سروكار داريم كه تغيير سريع محيط اطراف، مريض‌شان كرده است‌. در اين جوامع، مشكل بزرگ ديگر، از ميان رفتن سنت‌ها و پيوندهاى عاطفى نزديك است كه نقش خيلى خيلى مهمى بازى مى‌كند. اينطور به نظر مى‌‌رسد كه توانايى "سازش اجتماعى" آدم‌ها از سرعت تغييرات اجتماعى كمتر است و از خيلى جهات عقب مانده است.»

سازگارى شرط نخست بقا

علم زيست‌شناسى ثابت مى‌كند: بسيارى از موجودات زنده قدرت تحمل تغييرات شديد محيطى را ندارند و اگر محيط اطرافشان يكباره بين بيست تا بيست‌وپنج درصد تغيير كند، توانايى سازگارى ‌با محيط را از دست مى‌دهند.سازگارى با دنيايي كه هر روز بيشتر ماشينى مى‌شود، با افزايش جمعيت، تغييرات جوى، پيچيده شدن روابط روزمره، كوچك‌شدن خانواده‌ها، افزايش آمار طلاق و والدينى كه فرزندانشان را به تنهايى بزرگ مى‌‌كند.

آنطور كه شايت مى‌گويد: «ساختار شناخته شده "روابط عاطفى و اجتماعى" در معرض تهديد ‌است. كارى كه مراكز پژوهشى مى‌كنند، نوعى واكنش علمى به اين كنش شديد است. شرايط تغيير كرده است، ساختار روابط اجتماعى هم به شدت دگرگون شده.»

متخصصانى مثل پروفسور كارل‌شايت معتقدند، زمان حاضر زمانى است كه بايد پذيرفت: هنگام برنامه‌ريزى و تصميم‌گيرى‌هاى كلان در سطح جامعه، بايد به دنياى درون انسان ‌توجه بيشترى كرد. اينكه هر تغيير تازه‌ چه تأ‌ثيرى بر سلامت انسان ‌خواهد داشت. نكته مهم تقويت پيوندهاى عاطفى است. آدم‌هايى كه در زندگى خانوادگى‌شان خوشبختند و دوستان خوبى دارند، نه فقط سالم‌تر، كه بيشتر از سايرين هم دوستدار صلح و آرامشند.


فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۱۹
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۷۶,۳۸۶ بازدید
۱ ماه قبل
مهدی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۹ پاسخ
۱۲,۲۳۷,۳۶۸ بازدید
۲ ماه قبل
یا لثارات الحسن
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۷ پاسخ
۸,۹۴۶,۵۲۸ بازدید
۴ ماه قبل
armanshah
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۲۸,۷۹۵ بازدید
۴ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۶,۳۱۷ بازدید
۴ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۶۸۴ بازدید
۴ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۶۰,۸۱۴ بازدید
۴ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۴,۴۶۳ بازدید
۵ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۷۴,۳۹۴ بازدید
۵ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۳۱,۴۲۱ بازدید
۵ ماه قبل
رویا
اسطوره های بارسا
انجمن بازیکنان
۳۴۳ پاسخ
۹۱,۹۳۶ بازدید
۱۱ ماه قبل
jalebamooz
حاضرین در سایت
۵۳۲ کاربر آنلاین است. (۳۲۷ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۵۳۲

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!