در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: سوالات کاربران | ||
|
نقل قول اینجا باید سوال کنید نه پیشنهادببخشید میخواستم تو قسمت پیشنهادات بنویسم حواسم نبود!! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: J.A.FC.Barsa
پیام:
۱۵۰
عضویت از: ۲۱ فروردین ۱۳۹۰
از: مشهد
طرفدار:
- مسی- پیکه - ویا - ریوالدو- روماریو - پرسپولیس - اسپانیا - کریم باقری0 علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی- علی پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
[size=x-small]سلام- چرا هنوز سفارش خرید من از فروشگاه دست من نرسیده ؟ لطفاً مدیر سایت یا یک نفر مطلع به من کمک کنه ؟ [/size] |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
|
درمورد جشن سالگرد تاسیس سایت سوال دارم:1) کجا برگذار میشه؟ 2) کی برگذار میشه؟ 3) خانمهام میتونن بیان؟ فقط اعضای رسمی و فعال حق اومدن دارن یا همه میتونن؟ ( البته خودم نمی تونم بیام ها ولی این سوالات ذهنمو درگیر کرده بود!!!) |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mr-ClassiC
پیام:
۱۵
عضویت از: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹
از: Mashhad
طرفدار:
- Messi - Maradona گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه سوال هم تو مخمه :دی CMS سایت چیه ؟؟؟ فروم که NewBB هست خوده سایت چیه ؟؟ اخه با NewBB کار نکردم ![]() واسه nuke حتما باید copyright ش پایین سایت باشه اینجا هیچی از copy right واسه CMS دیده نمیشه :دی ؟؟؟؟ |
||
تلاش کن تا آنچه را که دوست داری بدست آوری وگرنه مجبور میشوی چیزی را که بدست آورده ای دوست داشته باشی!! | |||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: shakib
پیام:
۲۵۴
عضویت از: ۲۰ اسفند ۱۳۸۹
از: ahwaz
طرفدار:
- messi - rivaldo - فولاد خوزستان - آرژانتین - علی کریمی - گواردیولا - جلالی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
میخواستم بدونم توی سایت چت باکس داریم
|
||
Always Barcelona قهرمان واقعی کسی است که موجب شادی دیگران میگردد |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: meysammessi11
پیام:
۶۵
عضویت از: ۲۵ اسفند ۱۳۸۹
از: بوشهر-کنگان
طرفدار:
- لیونل مسی - روماریو - پرسپولیس - اسپانیا - فشنگچی - پپ گواردیولا - دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
کجا درخواستمون و ایده هامون بنویسیم. ![]() ![]() |
||
*************************** اللهم صلی علی بارسا و آل بارسا *************************** |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_i99000
پیام:
۹,۳۴۴
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۸۷
از: TEH
طرفدار:
- Lionel Andres Messi - Maradona - استقلال - آرژانتین - پپ گواردیولا - Ottmar Hitzfeld گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول میخواستم بدونم توی سایت چت باکس داریم نه خیر . ![]() نقل قول کجا درخواستمون و ایده هامون بنویسیم. اینجا (پیشنهادات و انتقادات) نقل قول درمورد جشن سالگرد تاسیس سایت سوال دارم:1) کجا برگذار میشه؟ 2) کی برگذار میشه؟ 3) خانمهام میتونن بیان؟ فقط اعضای رسمی و فعال حق اومدن دارن یا همه میتونن؟ ( البته خودم نمی تونم بیام ها ولی این سوالات ذهنمو درگیر کرده بود!!!1-در تهران ![]() 2- 14 مرداد ماه هر سال ممکنه برگزار بشه. ![]() 3- بله .همه می تونند بیان. به موقعش ثبت نام داره و هر کی خواست می تونه بیاد. |
||
|
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول جلال احمدی نوشته:[size=x-small]سلام- چرا هنوز سفارش خرید من از فروشگاه دست من نرسیده ؟ لطفاً مدیر سایت یا یک نفر مطلع به من کمک کنه ؟ [/size] با آدرس پست الکترونیکی shop@fcbarcelona.ir مطرح کنید. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Seli-Demi
پیام:
۱۰۱
عضویت از: ۴ بهمن ۱۳۸۹
از: کهکشان راه شیری
طرفدار:
- مسی_ ژاوی - maradona - استقلال - اسپانیا - سپهر حیدری - گواردیولا - قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یکی از دوستای من با نام کاربری xavi-sana عضو شده ولی نمی تونه وارد سایت بشه چی کار کنه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
گل های بارسا گله. هر کی نخوره خوله. |
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول پریناز نوشته:یکی از دوستای من با نام کاربری xavi-sana عضو شده ولی نمی تونه وارد سایت بشه چی کار کنه؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میتونی در فروم مشکل در ورود به سایت مطرح کنی . البته فکر نکنم تو اونجا رسیدگی بشه ! |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |