در حال دیدن این عنوان: |
۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: سوالات کاربران | ||
![]() ![]() نام کاربری: sqwflol4
پیام:
۲,۱۹۴
عضویت از: ۱۸ دی ۱۳۸۹
از: my country-my city-my stree-in our house
طرفدار:
- Dear xavi-Pique-Pedro-valdez-pouyl-all of them - ronaldiniho - FCBarcelona - Espain - Xavi ! - pep guardiola - Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه سوال نمیدونم جدیدا پورتال من ایراد پیدا کرده سرعت کمه پهنای باند کمه یا .......... جدیدا (هر دو یا سه روز یک بار) وقتی میام سایت پیام که میزنم پیامام نمیره نمیدونم چرا؟؟ مثلا امروز صبح تا الان و اون شب که بارسا قهرمان شد |
||
پپ ![]() |
|||
۲۹ مرداد ۱۳۹۰
|
|
|
نقل قول sara نوشته:یه سوال نمیدونم جدیدا پورتال من ایراد پیدا کرده سرعت کمه پهنای باند کمه یا .......... جدیدا (هر دو یا سه روز یک بار) وقتی میام سایت پیام که میزنم پیامام نمیره نمیدونم چرا؟؟ مثلا امروز صبح تا الان و اون شب که بارسا قهرمان شد این مورد اول از همه برای من پیش اومد و بعد چندبار عوض کردن ویندوز و چند روز صبر کردن درست شد! البته پیشنهاد میکنم شما فعلا فقط صبر کنی! |
||
هیچوقت به سرباز نمیگن «جمعهها تعطیله نجنگ» | |||
۲۹ مرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: نیایش
پیام:
۸
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۹۰
از: barcelon
طرفدار:
- لیونل مسی و داویدویا - رونالدینیو - سپاهان - اسپانیا وآرژانتین - عقیلی - گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه هاشماآي دي مسي را مي دونيد؟!!!!!!!!!!!!!
|
||
۳۰ مرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: vivacampnu
پیام:
۳۱
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۹۰
از: مشهد
طرفدار:
- کارلوس پویول - رونالد کومان - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - پپ گواردیولا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
با سلام ببخشید یک سوال داشتم اینکه شما نمی تونید با باشگاه مذاکره کنید تا ما هم بتونیم مثل سایر هواداران بارسا در سراسر جهان هوادار رسمی بشیم و کارت هواداری دریافت کنیم ؟
|
||
۱ شهریور ۱۳۹۰
|
|
|
خب اولا که برای رسمی شدن خیلی تلاش شده ولی متاسفانه باشگاه حمایت نمیکنه! و تا جایی هم که من میدونم باشگاه هیچ سایت هواداری رو رسمی نکرده! ![]() آی دی مسی رو نمیدونه هیچکس ولی سایتش رو تو انجمن بازیکنان میتونید پیدا کنید! ![]() |
||
۱ شهریور ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohamad.rs20
پیام:
۱,۵۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: TIERRA
طرفدار:
- PUYOL - RONALDINIHO_RIVALDO - PERSPOLIS - SPAIN - ALI KARIMI_MEHDI MAHDAVIKIA - JURGEN KLOPP - HOSEIN FARAKI گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اقا من نمیدونم چرا جدیدآ توی تالار پست میذارم اگه بیشتر از یکی دو خط باشه برمیگرده توی تالار و خطا میده که انجمن انتخاب نشده
|
||
![]() ![]() ![]() |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۰
|
|
|
این مشکل برای من هم بوده! در کل برای همه پیش میاد! 5-6 روز صبر کن اگه درست نشد تنها راه حل اینه که ویندوزت رو عوض کنی! آقا سعید لطفا به این قضیه رسیدگی کنید ![]() نمیدونم ایراد از سروره یا از خود سایته برای خیلیها این مشکل پیش میاد! البته بازم در جواب دوست عزیزمون باید بگم اگر ف ی*ل ت*ر شکن داشته باشی یا چیز پ *ی ان داشته باشی میتونی بدون هیچ اشکالی کامنت بدی!! ![]() |
||
۲ شهریور ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohamad.rs20
پیام:
۱,۵۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: TIERRA
طرفدار:
- PUYOL - RONALDINIHO_RIVALDO - PERSPOLIS - SPAIN - ALI KARIMI_MEHDI MAHDAVIKIA - JURGEN KLOPP - HOSEIN FARAKI گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسعود نوشته:این مشکل برای من هم بوده! در کل برای همه پیش میاد! 5-6 روز صبر کن اگه درست نشد تنها راه حل اینه که ویندوزت رو عوض کنی! آقا سعید لطفا به این قضیه رسیدگی کنید ![]() نمیدونم ایراد از سروره یا از خود سایته برای خیلیها این مشکل پیش میاد! البته بازم در جواب دوست عزیزمون باید بگم اگر ف ی*ل ت*ر شکن داشته باشی یا چیز پ *ی ان داشته باشی میتونی بدون هیچ اشکالی کامنت بدی!! ![]() اره با چیز پی ان امتحان کردم شد ولی اعصاب خورد کنی |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
۲ شهریور ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: JEDWARD
پیام:
۱۲۳
عضویت از: ۲۰ شهریور ۱۳۸۷
از: كره ي زمين
طرفدار:
- ژاوي - هرستو استويچكف - استقلال - كلمبيا - فريدون زندي - فرانك رايكارد - مجيد جلالي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من هر چي اطلاعات ويژگي هاي فرديمو تغيير مي دم تغييرات ثبت نمي شه و بالاي صفحه ي شخصيم مي نويسه شناسه كاربري نادرست است .الان حدود 6 ماهه اين مشكلو دارم . لطفا رسيدگي كنيد . با تشكر .
|
||
۳ شهریور ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: کاتالونیا
پیام:
۶,۲۲۲
عضویت از: ۱۳ شهریور ۱۳۸۷
از: 021
طرفدار:
- مارکو رویس - یه پرسپولیس، یه ایران! - اسپانيا - آلمان - آرژانتين - كریم باقری - فرانک رايكارد - یورگن کلوپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول D & G - 08 نوشته:من هر چي اطلاعات ويژگي هاي فرديمو تغيير مي دم تغييرات ثبت نمي شه و بالاي صفحه ي شخصيم مي نويسه شناسه كاربري نادرست است .الان حدود 6 ماهه اين مشكلو دارم . لطفا رسيدگي كنيد . با تشكر . به اين خاطره كه فاصله نبايد بين يوزرت باشه. اگه ميخواي تغيير بدي بجاي فاصله بايد از نقطه يا خط تيره استفاده كني كه اونم بايد سعيد تغيير بده، قبلش هم بايد درخواست تغيير يوزر رو بدي! |
||
۳ شهریور ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |