در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: نمره دهی به بازیکنان | ||
|
بهتر نبود بجای اینکه اینجا نظر بدیم، یک صفحه مخصوص ایجاد می شد. مثل قسمت هایی که توی سایت ها نظر سنجی میشه.
|
||
۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: DAIMON
پیام:
۲,۲۹۳
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۷
از: بوشهر
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - یوهان کرایف - شاهین بوشهر - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اینم نمرات بازیکنای بارسا تو فینال: Goalkeeper 1-VICTOR VALDES (6) Defenders 5-CARLES PUYOL (7) 24-YAYA TOURE (7) 3-GERARD PIQUE (8) 16-SILVINHO (7) Midfielders 28-SERGI BUSQUETS (7) 6-XAVI (8) 8-ANDRES INIESTA (10) Forwards 10-LIONEL MESSI (9) 9-SAMUEL ETO'O (8) 14-THIERRY HENRY (8) Subs 15-SEYDOU KEITA (6) 27-PEDRO RODRIGUEZ (6) منبع |
||
با وجودی که نگاهت، با دلم یاری نمی کرد دلم از ایثار احساس، به تو خود داری نمی کرد |
|||
۷ خرداد ۱۳۸۸
|
|
|
شوخی می کنی؟!!!! ژاوی 8 ؟؟؟؟؟ باید توپو بغل میکرد می رفت تو دروازه تا 10 بگیره؟ به همه 10 بدن ، خیال خودشونو ما رو راحت کنن دیگه ![]() |
||
ایران در سوگ فرزندانش...کشته شدن سه دانشجو و زخمی شدن دهها نفر در حادثه ی کوی دانشگاه تهران."بای ذنب قتلت" | |||
۷ خرداد ۱۳۸۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: DAIMON
پیام:
۲,۲۹۳
عضویت از: ۱۹ مرداد ۱۳۸۷
از: بوشهر
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - یوهان کرایف - شاهین بوشهر - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول barca1991 نوشته:شوخی می کنی؟!!!! ژاوی 8 ؟؟؟؟؟ باید توپو بغل میکرد می رفت تو دروازه تا 10 بگیره؟ به همه 10 بدن ، خیال خودشونو ما رو راحت کنن دیگه ![]() من خودمم موندم چرا به ژاوی من 8 دادن!!! بلا شک این نمرات اشتباهه!!! ![]() اگه درست بود ژاوی حتما" 10 میشد! ![]() |
||
با وجودی که نگاهت، با دلم یاری نمی کرد دلم از ایثار احساس، به تو خود داری نمی کرد |
|||
۷ خرداد ۱۳۸۸
|
|
|
چرا اینقدر نمرات پایینه؟؟؟ نقل قول ژاوی7؟؟خواستن به منچستر یه روحیه ای بدن. نقل قول والدس6.این بیچاره که از اول تا آخر بازی به تیر دروازه تکیه داده بود و داشت بازی رو نگاه میکرد.روز آرامی داشت. نقل قول پویول و توره7نمره8برازنده شون بود. |
||
۱۳ خرداد ۱۳۸۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: OnlyRivaldo99
پیام:
۱,۶۷۱
عضویت از: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸
طرفدار:
- اتوو ، اینیستا ، ژنرال ، مسی - ریوالدو - شاهین بوشهر و فولاد خوزستان - برزیل و اسپانیا - ایمان مبعلی و خلعتبری - پپ و ریکارد - فقط شاه غلام گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بابا این نمره ها همش کشکه معلوم نیست رو چه اصولی اینها نمره میدن
|
||
دلا ياران سه قسمند ار بداني زباني اند و ناني اند و جاني به ناني نان بده از در برانش محبت كن به ياران زباني وليكن يار جاني را نگه داربه جانش جا |
|||
۱۵ خرداد ۱۳۸۸
|
|
|
به نظر من همش بجز اینیستاوژاوی درسته چون در فینال همه متوسط بازی کردند. ![]() |
||
۹ شهریور ۱۳۸۸
|
|
نمره دهی به بازیکنان | ||
|
بازیکن اول مسی نمره 9 بازیکن دوم تالازن ابراهیمیچ نمره 8/5 بازیکن سوم اینیستان 8 بازیکن چهارم ژاوی 7 بازیکن پنج ینسکی 6 بازیکن ششم پوپول 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Happy Birthday, The Loveliest Kid Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
۲۵ شهریور ۱۳۸۸
|
|
|
نمره دهی در بازی اینتر - بارسا 1- مسی 8 2- ژاوی 7 3- اینیستا 6 4- پوپول 6 5- زتالان 6 6- توره 6 7- هانری 6 |
||
|||
۲۷ شهریور ۱۳۸۸
|
|
|
سلام به همگی دوستان نمره دهی بازیکنان دربازی بارسا - اتلتیکومادرید مسی 9 زتالان 8 ژاوی 7/5 آلوز 7 هانری 6 نیسکی 6 اینیستا6 بازیکن شماره 15 6 |
||
|||
۱ مهر ۱۳۸۸
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |