در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بارسلونا vs رئال مادرید [ هفته 35 لالیگا ] | ||
|
بابا مسى تو بازى هست،الکى شايعه نکنيد!
|
||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: vahid_fcb10
پیام:
۶۹۶
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۸۹
از: اصفهان شهر زیبای خدا
طرفدار:
- ژاوی هرناندز،لیونل مسی،اندرس اینیستا - یوهان کرایوف،مارادونا،زیدان - فقط بارسا - هر تیمی که یه بارسایی داره - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اصلا استرس ندارم فقط توی کف بازی جلسی ام امشب باید خوکا رو منفجر کنیم وای چلسی به 8 تا از بازیکن ها که جلو ما بازی کردن استراحت داده ولی فقط باید یه گل بزنیم البته گل نخوردن مهمترین شرطه |
||
توی دنیایی که رونالدو اندازه مسی توپ طلا داره،دنبال عدالت نباش | |||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
منم اصلا استرس ندارم!!!چیکار کنم؟؟؟
|
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۱۲۱
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اینو بخونیییییییییییییییییییییییییید ستاره آرژانتینی بارسا در دیدار مقابل چلسی، در آخرین دقایق نیمه اول دچار یک مصدومیت جزئی شد؛ هرچند او تا پایان بازی در زمین حضور داشت و تلاش کرد اشتباهی که منجر به تک گل آبی ها شد را جبران کند اما مصدومیت از ناحیه ران اگر به طور کامل برطرف نشود، می تواند در بازی های پیش رو دردسر ساز شود. البته مشخص نیست که مورینیو بار دیگر از په په برای مهار مسی استفاده خواهد کرد یا خیر اما در حال حاضر مصدومیت جدی ترین مشکل مسی به نظر می رسد؛ به ویژه اینکه گواردیولا اصلا دوست ندارد ستاره تیمش را برای دیدار مقابل چلسی از دست بدهد. |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pezhman.barsa
پیام:
۶۰
عضویت از: ۱۳ مهر ۱۳۹۰
از: yazd
طرفدار:
- xavi&poul - گوارديولا - اسپانيا - آرسن ونگر گروه:
- کاربران عضو ![]() |
شک ندارم امشب رونالدو سمت راست بازی میکنه و از نقطه ضعف آدریانو نهایت استفاده رو میبره ، آدریانو اصلا خوب کار نکرده تو دفاع ، میترسم. کجایی آبی دلمون برات تنگه کاش بودی تو این بازی. برای سلامتیش همه دعا کنن ![]() ![]() امیوارم زود خوب شی و با قدرت بیشتر برگردی.... |
||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ehsan-num10
پیام:
۳۹۰
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
از: shiraz
طرفدار:
- messi - Ronaldinho - هیچکدام از تیمهای داخلی - هیچکدام از تیمهای ملی - هیچکدام - pep guardiola - هیچکدام از مربیان داخلی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فکر نکنم مشکلی باشه آخه تو ترکیب هستش حالا شاید فیکس نباشه که اونم فکر نکنم دروگبا هم احتمالا استراحت کرده و مصدومیتش دروغه |
||
چقدر خوش شانس هستم در این زندگی که از خدا گرفتم چنین تیمی(بارسا) وجود داشت و من با عشق به اون زندگی میکنم |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ehsan-num10
پیام:
۳۹۰
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
از: shiraz
طرفدار:
- messi - Ronaldinho - هیچکدام از تیمهای داخلی - هیچکدام از تیمهای ملی - هیچکدام - pep guardiola - هیچکدام از مربیان داخلی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول pezhman نوشته:شک ندارم امشب رونالدو سمت راست بازی میکنه و از نقطه ضعف آدریانو نهایت استفاده رو میبره ، آدریانو اصلا خوب کار نکرده تو دفاع ، میترسم. کجایی آبی دلمون برات تنگه کاش بودی تو این بازی. برای سلامتیش همه دعا کنن ![]() ![]() امیوارم زود خوب شی و با قدرت بیشتر برگردی.... بابا صد بار ما امشب محکوم به بردیم نا امید نباشید تا آخر بازی حرف نا میدکننده ممنوع مرسی |
||
چقدر خوش شانس هستم در این زندگی که از خدا گرفتم چنین تیمی(بارسا) وجود داشت و من با عشق به اون زندگی میکنم |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول mina نوشته:اینو بخونیییییییییییییییییییییییییید ستاره آرژانتینی بارسا در دیدار مقابل چلسی، در آخرین دقایق نیمه اول دچار یک مصدومیت جزئی شد؛ هرچند او تا پایان بازی در زمین حضور داشت و تلاش کرد اشتباهی که منجر به تک گل آبی ها شد را جبران کند اما مصدومیت از ناحیه ران اگر به طور کامل برطرف نشود، می تواند در بازی های پیش رو دردسر ساز شود. البته مشخص نیست که مورینیو بار دیگر از په په برای مهار مسی استفاده خواهد کرد یا خیر اما در حال حاضر مصدومیت جدی ترین مشکل مسی به نظر می رسد؛ به ویژه اینکه گواردیولا اصلا دوست ندارد ستاره تیمش را برای دیدار مقابل چلسی از دست بدهد. اين خبر و از کجا اوردى شما؟ |
||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۱۲,۱۲۱
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول شاپور نوشته:نقل قول mina نوشته:اینو بخونیییییییییییییییییییییییییید ستاره آرژانتینی بارسا در دیدار مقابل چلسی، در آخرین دقایق نیمه اول دچار یک مصدومیت جزئی شد؛ هرچند او تا پایان بازی در زمین حضور داشت و تلاش کرد اشتباهی که منجر به تک گل آبی ها شد را جبران کند اما مصدومیت از ناحیه ران اگر به طور کامل برطرف نشود، می تواند در بازی های پیش رو دردسر ساز شود. البته مشخص نیست که مورینیو بار دیگر از په په برای مهار مسی استفاده خواهد کرد یا خیر اما در حال حاضر مصدومیت جدی ترین مشکل مسی به نظر می رسد؛ به ویژه اینکه گواردیولا اصلا دوست ندارد ستاره تیمش را برای دیدار مقابل چلسی از دست بدهد. اين خبر و از کجا اوردى شما؟ Goal.com |
||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول mina نوشته:نقل قول شاپور نوشته:نقل قول mina نوشته:اینو بخونیییییییییییییییییییییییییید ستاره آرژانتینی بارسا در دیدار مقابل چلسی، در آخرین دقایق نیمه اول دچار یک مصدومیت جزئی شد؛ هرچند او تا پایان بازی در زمین حضور داشت و تلاش کرد اشتباهی که منجر به تک گل آبی ها شد را جبران کند اما مصدومیت از ناحیه ران اگر به طور کامل برطرف نشود، می تواند در بازی های پیش رو دردسر ساز شود. البته مشخص نیست که مورینیو بار دیگر از په په برای مهار مسی استفاده خواهد کرد یا خیر اما در حال حاضر مصدومیت جدی ترین مشکل مسی به نظر می رسد؛ به ویژه اینکه گواردیولا اصلا دوست ندارد ستاره تیمش را برای دیدار مقابل چلسی از دست بدهد. اين خبر و از کجا اوردى شما؟ Goal.com آخه اسمش که تو ترکيب هست! خودِ پيج بارسا هم چيزى ننوشته! |
||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |