در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
اصن همه این بازیا به کنار کی یه قول دوقول بازی میکرده؟![]() ![]() من عاشق این بازیم ![]() ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: پرچم-دار
پیام:
۱,۶۰۰
عضویت از: ۵ خرداد ۱۳۸۷
طرفدار:
- ژنرال ژاوی - یوهان کرایف - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هیچی مقل خر پلیس تو حیاط مدرسه حال نمیداد![]() واقعا خر پلیسو تو مدرسه 15 .. 20 نفره بازی کنی دیگه آخره حاله ![]() سنگ کولی هم حال میداد ![]() |
||
❤ تا ابد بارسا ❤ | |||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lorca
پیام:
۱,۱۴۵
عضویت از: ۲۹ دی ۱۳۸۹
طرفدار:
- Lionel Andrés Messi - Ronaldinho - Johan Cruyff - پرسپولیس - Argentina-Spain - علی کریمی - رضا قوچان نژاد - Pep Guardiola - Tito Vilanova گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کی یه قول دوقول بازی میکرده؟من... ![]() ![]() ![]() عاشق یه قول دوقولم.... ![]() ![]() البته هیچکی نمیتونه به پای مامانم برسه...تو این بازی روی همه رو کم کرده.... ![]() ![]() ![]() قبل از اینکه به دنیا بیام از سد علی کله برام سنگ جمع کرده بود... ![]() البته وقتی میخواستم یاد بگیرم تمام دست و پام داغون شده بود...یادش بخیر سنگ هارو خیلی مینداختم بالا که تا وقتی که بیاد پایین سنگ های روی زمین رو بتونم جمع کنم...سنگا میفتادن روی سرم... ![]() هر دفعه هم مامانم میشست با حوصله بهم آموزش میداد چیکار باید بکنم.... ![]() چقدر بچگی خوب بود... ![]() |
||
Some are like the heat Some are a melody of some other beat But sooner or later they all will be gone ?Why don't they stay young |
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول الناز نوشته:اصن همه این بازیا به کنار کی یه قول دوقول بازی میکرده؟ ![]() ![]() من عاشق این بازیم ![]() ![]() وای ![]() ![]() این مرحله تخم گذاشتنه هست ها ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mahi_kocholoo
پیام:
۳,۰۶۶
عضویت از: ۸ اسفند ۱۳۸۷
از: تهران
طرفدار:
- xavi...... ژاوی - یوهان کرایوف - استقلال - اسپانیا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه ها الان من میخوام ناراحت باشم![]() ![]() چرا هیچکی به من توجه نمیکنه؟ ![]() give me some attentoin ![]() آخی بازیا رو ![]() منم خیلی از این بازیا می کردم ![]() اون موقع ها که طوفول بودیم ![]() ![]() چه ساده بودیم ها خداییش یه بازی مینداختن جلومون ساعت ها مشغول میشدیم بعد چه هیجانی هم داشتیم ![]() دلم برای اون روزا تنگ نمیشه چون خوب گذشتنو فقط واسه همون موقع بودن ![]() یک سال پر از اتفاق برای من با تمام تلخی ها و خوشی هاش گذشت ![]() جو گیز شدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی احساس نمیکنم بزرگ شده باشم ![]() نمیتونم بیشتر از این بگم ![]() بعد یه نکته ![]() آقای حسین رزاق نژاد؛ اهم ![]() ![]() مگه میشه؟ اون موقع که باید خیلی طوفول میبودی ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HO3INR
نام تیم: والنسیا
پیام:
۴,۳۹۱
عضویت از: ۱۱ بهمن ۱۳۸۷
از: Winterfell
طرفدار:
- Carles Puyol گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سولی جون نوشته:give me some attentoin ![]() pay attention for me ![]() نقل قول بعد یه نکته![]() آقای حسین رزاق نژاد؛ اهم ![]() ![]() مگه میشه؟ اون موقع که باید خیلی طوفول میبودی ![]() طبعاً ![]() پ.ن: رنک جدید بعضیا رو دیدین؟ ![]() ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول Eddard Stark نوشته:نقل قول سولی جون نوشته:give me some attentoin ![]() pay attention for me ![]() Attention؟ ![]() What a strange feeling you؟ ![]() I've heard ![]() نقل قول بعد یه نکته![]() آقای حسین رزاق نژاد؛ اهم ![]() ![]() مگه میشه؟ اون موقع که باید خیلی طوفول میبودی ![]() طبعاً ![]() آقا حسین از بچگی خیلی خوب بازی میکردن ![]() خیلی خوب ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: inasmessi17
پیام:
۸۰
عضویت از: ۲۸ فروردین ۱۳۹۱
از: تهران
طرفدار:
- لیونل - رائول - بیروزی - اسبانیا و ارژانتین - مهدوی کیا - فرگوسن و گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
(شاید ان روز که سهراب نوشت تا شقایق زندست زندگی باید کرد خبری از دل بر درد گل یاس نداشت باید این گونه نوشت:هرگلی هم باشی چه شقایق چه کل بیچک و یاس زندگی اجباریست و در این اجبار تو مفتخری که همیشه بکشی داغ فراغ عشق را و اگر عشق بود همچون ابر نرسیدن بدان سخت تر است چون که تو میدانی که همین اب کنار دست توست که به ابر بیوسته و چه داغی دارد دل بی درمانم.) |
||
من میگم اگه حتی بارسا ندونست که هستی حق داری براش بمیری. | |||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
فقط منچ حال میداد ![]() یادش بخیر ![]() کل بچه های فامیل جمع میشدیم و اینقد حساس میشد بازی که انگاری جونمون به برد و باختش بستگی داره ![]() ![]() وقتی 6 میشدیم از خوشحالی جیغ میزدیم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول The Dead PrInCeSs نوشته:فقط منچ حال میداد ![]() یادش بخیر ![]() کل بچه های فامیل جمع میشدیم و اینقد حساس میشد بازی که انگاری جونمون به برد و باختش بستگی داره ![]() ![]() وقتی 6 میشدیم از خوشحالی جیغ میزدیم ![]() ![]() ![]() ![]() ولی خداییش همه اینا یه طرف تقلب تو این بازیا یه طرف ![]() ![]() خیلی حال میداد مثلا یواشکی مهره خودتو میبردی جلو حتی اگه یه خونه ولی خیلی حس خوبی میداد ![]() ![]() مثلا کارت بازی که خوراک تقلب بود ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۷ تیر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |