در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام:
۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۱ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس - کرایف & رویکارد & رونالدینهو - پرسپولیس - اسپانیا & آرژانتین - کریم باقری & علی کریمی - گواردیولا - افشین امپراطور گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول آندرس مقدس نوشته:نمیدونم چرا حس میکنم میخوام دیگه حرف نزنم. ![]() ![]() آفرین حس خیلی خوبی بهت دست داد ![]() ![]() ![]() نقل قول آندرس مقدس نوشته:خب الان برو بپرس. ![]() ![]() رفتم پرسیدم دیگه ![]() دفعه آخرت هم باشه به من دستور میدی ![]() ![]() |
||
![]() ![]() خداحافظ |
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Negro
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۲,۵۴۹
عضویت از: ۱۷ فروردین ۱۳۹۰
از: زاهدان
طرفدار:
- حاج اقا جرارد پیکه - پیکه اسطوره نیست؟ - پیروزی - اسپانیا - جرارد پیکه ایرانی نیست ؟ - پیکه وقتی مربی شه - جرارد پیکه مربی نیست؟ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مجنون نوشته:برید بابا جمع کنید خودتونو. ![]() پریشب که مهمون داشتیم خونمون شده بود مهد کودک. ![]() آبجی خودم بزرگشون بود که 9 سالشه. ![]() پسر عموم 7 سالشه. دختر عموم 7 سالشه. دختر پسر عمم 6 سالشه. پسر دختر عموم 2 سالشه. ![]() پسر دختر عمم 1 سالشه. ![]() دختر عموم هم 1 سالشه. ![]() تازه دختر عمم که 5 سالشه نبود تو این جمع. ![]() یعنی وقتی فامیلی جمع میشیم دور هم اعصاب برا آدم نمیزارن. ![]() یکی میاد بت لگد میزنه، اون یکی مپره کولت، اون یکی میاد بت آب میپاشه، یکی دیگه میاد لباستو میگیره میگه قطار بازی کنیم و الی آخر... ![]() دوستانی که ادعای بچه داریشون میشه مردید بیاید با این شرایط بچه داری کنید. ![]() البته یه جیگر (پسر خاله) دارم که که الان 7 ماهشه ![]() ![]() یعنی اونو 1 ماهم بزارن برام نگهش میدارم. ![]() تو این چن سال اخیر یادم نمیاد کسی با من کل نگه داشتن بچه بذاره ![]() کلا اگر 50 تا بچه زیر 7 سالم بدن من میتونم کنترلشون کنم ![]() اینم نمونه کاری البته این فقط سر صدا میکرد شر گری مجازاتش سنگین تره ![]() نمونه ی کاری البته اروین دیگه خوب اوکی شد ولش کردم رفتم سراغ بعدی ![]() راستی میدونستین دماغ بچه دو ماهه رو بگیرید نمیتونه نفس بکشه بیچاره عقلش نمیرسه از دهن نفس بکشه من خودم اینو امتحان کردم ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
نقل قول جک گنجشکه نوشته:اینم نمونه کاری البته این فقط سر صدا میکرد شر گری مجازاتش سنگین تره ![]() نمونه ی کاری هی وای من ![]() بیچاره بچه ![]() چطوری دلت اومد بچه ای که ظاهرا دستشویی داره رو اینجوری ببندی ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول جک گنجشکه نوشته:نقل قول مجنون نوشته:برید بابا جمع کنید خودتونو. ![]() پریشب که مهمون داشتیم خونمون شده بود مهد کودک. ![]() آبجی خودم بزرگشون بود که 9 سالشه. ![]() پسر عموم 7 سالشه. دختر عموم 7 سالشه. دختر پسر عمم 6 سالشه. پسر دختر عموم 2 سالشه. ![]() پسر دختر عمم 1 سالشه. ![]() دختر عموم هم 1 سالشه. ![]() تازه دختر عمم که 5 سالشه نبود تو این جمع. ![]() یعنی وقتی فامیلی جمع میشیم دور هم اعصاب برا آدم نمیزارن. ![]() یکی میاد بت لگد میزنه، اون یکی مپره کولت، اون یکی میاد بت آب میپاشه، یکی دیگه میاد لباستو میگیره میگه قطار بازی کنیم و الی آخر... ![]() دوستانی که ادعای بچه داریشون میشه مردید بیاید با این شرایط بچه داری کنید. ![]() البته یه جیگر (پسر خاله) دارم که که الان 7 ماهشه ![]() ![]() یعنی اونو 1 ماهم بزارن برام نگهش میدارم. ![]() تو این چن سال اخیر یادم نمیاد کسی با من کل نگه داشتن بچه بذاره ![]() کلا اگر 50 تا بچه زیر 7 سالم بدن من میتونم کنترلشون کنم ![]() اینم نمونه کاری البته این فقط سر صدا میکرد شر گری مجازاتش سنگین تره ![]() نمونه ی کاری البته اروین دیگه خوب اوکی شد ولش کردم رفتم سراغ بعدی ![]() راستی میدونستین دماغ بچه دو ماهه رو بگیرید نمیتونه نفس بکشه بیچاره عقلش نمیرسه از دهن نفس بکشه من خودم اینو امتحان کردم ![]() عاشق این مجازتتونم ![]() ![]() اما در مورد تنفس ، نگه داشتن نفس و نفس نکشیدن تا یه جایی ارادیه اما وقتی فشار کربن دی اکسید خون به یه حدی برسه دیگه دستور تنفس به صورت غیرارادی و رفلکسی صادر میشه و تنفس انجام میشه ![]() و در آخر : خیلی از روش بچه داریتون خوشم اومد ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
از: تهران
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول ... نوشته:نقل قول جک گنجشکه نوشته:نقل قول مجنون نوشته:برید بابا جمع کنید خودتونو. ![]() پریشب که مهمون داشتیم خونمون شده بود مهد کودک. ![]() آبجی خودم بزرگشون بود که 9 سالشه. ![]() پسر عموم 7 سالشه. دختر عموم 7 سالشه. دختر پسر عمم 6 سالشه. پسر دختر عموم 2 سالشه. ![]() پسر دختر عمم 1 سالشه. ![]() دختر عموم هم 1 سالشه. ![]() تازه دختر عمم که 5 سالشه نبود تو این جمع. ![]() یعنی وقتی فامیلی جمع میشیم دور هم اعصاب برا آدم نمیزارن. ![]() یکی میاد بت لگد میزنه، اون یکی مپره کولت، اون یکی میاد بت آب میپاشه، یکی دیگه میاد لباستو میگیره میگه قطار بازی کنیم و الی آخر... ![]() دوستانی که ادعای بچه داریشون میشه مردید بیاید با این شرایط بچه داری کنید. ![]() البته یه جیگر (پسر خاله) دارم که که الان 7 ماهشه ![]() ![]() یعنی اونو 1 ماهم بزارن برام نگهش میدارم. ![]() تو این چن سال اخیر یادم نمیاد کسی با من کل نگه داشتن بچه بذاره ![]() کلا اگر 50 تا بچه زیر 7 سالم بدن من میتونم کنترلشون کنم ![]() اینم نمونه کاری البته این فقط سر صدا میکرد شر گری مجازاتش سنگین تره ![]() نمونه ی کاری البته اروین دیگه خوب اوکی شد ولش کردم رفتم سراغ بعدی ![]() راستی میدونستین دماغ بچه دو ماهه رو بگیرید نمیتونه نفس بکشه بیچاره عقلش نمیرسه از دهن نفس بکشه من خودم اینو امتحان کردم ![]() عاشق این مجازتتونم ![]() ![]() اما در مورد تنفس ، نگه داشتن نفس و نفس نکشیدن تا یه جایی ارادیه اما وقتی فشار کربن دی اکسید خون به یه حدی برسه دیگه دستور تنفس به صورت غیرارادی و رفلکسی صادر میشه و تنفس انجام میشه ![]() و در آخر : خیلی از روش بچه داریتون خوشم اومد ![]() ![]() ...جان شما که از همه بهتر بچه رو ساکت میکنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Karabeseydi
پیام:
۳,۵۲۲
عضویت از: ۱۷ آذر ۱۳۹۰
طرفدار:
- داوید ویا -آندرس اینیستا - یوردی آلبا - سسک - سپاهان - اسپانیا - محرم نوید کیا - منصور ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مــســــــعــود نوشته:شاید تعجب کنید و یا تیکه های بسیار زیادی نثارم کنید، بهم بخندید، سر به سرم بذارید، تحقیرم کنید و یا ..... ![]() ولی من جای شما بودم باهاش بازی میکردم ![]() اگه بچه بچه ی خوبی باشه و حد و اندازه( ![]() ![]() ![]() ![]() خب... بچه ی خوبی هست... اما تحملش بیشتر از 4 ساعت زجره ![]() نقل قول The Godfather نوشته:نقل قول سارا نوشته:آخه صبح تا حالا بازی کامپیوتری کردیم، بدمینتون، پینگ پونگ، نشستم باهاش کارتونم دیدم حالا میگه الا و بلا بیا توله سگ بازی ![]() توله سگ بازی؟! ![]() ![]() میشه بیشتر توضیح بدید که این بازی دقیقا چیه؟! ![]() یه عروسک توله سگ برداشته توپ شیطونک غذاشه، ماژیک هایلایت شیرشه پاک کن داروی تقویتی ![]() ![]() من عاشق بچه هام ![]() ![]() ![]() ![]() من توی فامیل به عنوان پرستار بچه م ![]() توی مهمونی ها 7-8 تا بچه قد و نیم قد بر عهده منه سرگرمی شون ![]() |
||
و با هر سنگریزه رازی به نارضایی گفتن زمزمه ی رود چه شیرین است! احمد شاملو
|
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار ![]() |
![]() ![]() ![]() عجب وضع افتضاحی، از این بدتر نمیشه ![]() ![]() افت شدید سرعت اینترنتم، خَش افتادن روی مانیتور و اعصاب داغون من ![]() ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول The Godfather نوشته:![]() ![]() ![]() عجب وضع افتضاحی، از این بدتر نمیشه ![]() ![]() افت شدید سرعت اینترنتم، خَش افتادن روی مانیتور و اعصاب داغون من ![]() ![]() منم چند روزي با افت سرعت شديد مواجهم مخصوصا تو باز كردن پيج ها ![]() |
||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Apple_158
پیام:
۵۵۰
عضویت از: ۹ آبان ۱۳۹۰
طرفدار:
- مسی - - پپ گروه:
نقل قول كميل نوشته:نقل قول The Godfather نوشته:![]() ![]() ![]() عجب وضع افتضاحی، از این بدتر نمیشه ![]() ![]() افت شدید سرعت اینترنتم، خَش افتادن روی مانیتور و اعصاب داغون من ![]() ![]() منم چند روزي با افت سرعت شديد مواجهم مخصوصا تو باز كردن پيج ها ![]() ا پس برای شما هم همینطوره؟صد سال طول میکشه تا پیج ها باز بشه تازه برای من قطع و وصلم میشه ایششش ![]() |
||
آتش زده بر دریا ... لب تر نکند سقا... | |||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول NILOOFAR نوشته:نقل قول كميل نوشته:نقل قول The Godfather نوشته:![]() ![]() ![]() عجب وضع افتضاحی، از این بدتر نمیشه ![]() ![]() افت شدید سرعت اینترنتم، خَش افتادن روی مانیتور و اعصاب داغون من ![]() ![]() منم چند روزي با افت سرعت شديد مواجهم مخصوصا تو باز كردن پيج ها ![]() ا پس برای شما هم همینطوره؟صد سال طول میکشه تا پیج ها باز بشه تازه برای من قطع و وصلم میشه ایششش ![]() برا من همه چی ارومه من چقدر خوشحالم ![]() |
||
|
|||
۶ مرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |