در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Negro
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۲,۵۴۹
عضویت از: ۱۷ فروردین ۱۳۹۰
از: زاهدان
طرفدار:
- حاج اقا جرارد پیکه - پیکه اسطوره نیست؟ - پیروزی - اسپانیا - جرارد پیکه ایرانی نیست ؟ - پیکه وقتی مربی شه - جرارد پیکه مربی نیست؟ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
dirim dam dam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam هنر نزد ایرانیان است و بس اینم برای اون سری از رفیق های با مرامی که دل دیدن پیشرفتمون رو ندارن ![]() مشروط نشدیم تا دهنشون صاف شه ![]() ![]() |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من دارم زنده میبینم همین الان ایرانیا اومدن آخییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() المپیک و میگم گریم گرفت ![]() ![]() ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
من یه خبری خوندم که میگفت امسال دیوید بکام مشعل داره ف آیاراسته؟! تلوزیون که داره این موقع شب فیلم های سینما رو نقد میکنه ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول من یه خبری خوندم که میگفت امسال دیوید بکام مشعل داره ف آیاراسته؟!منم شنیدم فک کنم راسته الان جکوویچ پرچم کشورشو گرفته بود رد شدن ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول منم شنیدم فک کنم راسته الان جکوویچ پرچم کشورشو گرفته بود رد شدن وای گفتی جکوویچ یادته بازی ایران و صربستان افتادم تو والیبال انتخابی المپیک چه شانسی ست های اول و دوم رو باختیم درصورتی که میتونستیم ببریم و بریم المپیک ! وای .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول جک گنجشکه نوشته:dirim dam dam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam هنر نزد ایرانیان است و بس اینم برای اون سری از رفیق های با مرامی که دل دیدن پیشرفتمون رو ندارن ![]() مشروط نشدیم تا دهنشون صاف شه ![]() ![]() مهدی ![]() هر وقت معدلت شد 12.01 بیا اینجا عکس بذار ![]() رکورد این دم مشروطی در رفتنا دست منه ![]() اون ترمی که 12.01 شدم 2 تا درس افتادم ![]() ![]() ![]() |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول جک گنجشکه نوشته:dirim dam dam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam هنر نزد ایرانیان است و بس اینم برای اون سری از رفیق های با مرامی که دل دیدن پیشرفتمون رو ندارن ![]() مشروط نشدیم تا دهنشون صاف شه ![]() ![]() مهدی ![]() هر وقت معدلت شد 12.01 بیا اینجا عکس بذار ![]() رکورد این دم مشروطی در رفتنا دست منه ![]() اون ترمی که 12.01 شدم 2 تا درس افتادم ![]() ![]() ![]() يك زماني ركورد 12.22 دست خودم بود ![]() ![]() ولي هنوز ركورد 3 تا 2 پشت سرهم دست خودم ![]() |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول جک گنجشکه نوشته:dirim dam dam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam هنر نزد ایرانیان است و بس اینم برای اون سری از رفیق های با مرامی که دل دیدن پیشرفتمون رو ندارن ![]() مشروط نشدیم تا دهنشون صاف شه ![]() ![]() مهدی ![]() هر وقت معدلت شد 12.01 بیا اینجا عکس بذار ![]() رکورد این دم مشروطی در رفتنا دست منه ![]() اون ترمی که 12.01 شدم 2 تا درس افتادم ![]() ![]() ![]() يك زماني ركورد 12.22 دست خودم بود ![]() ![]() ولي هنوز ركورد 3 تا 2 پشت سرهم دست خودم ![]() هنوزم مشروط شدن ترم اول دانشگاه و ترم دوم دانشگاه دست منه ![]() ترم اول دانشگاه با نه واحد درسي مشروط شدم ![]() ![]() پرچم بالاس ![]() ![]() ![]() |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: .......
پیام:
۸۴۴
عضویت از: ۲ دی ۱۳۸۹
از: Tehran
طرفدار:
- Puyol_Xavi_Messi_Iniesta_Villa - Ronaldinho_Guardiola - Spain_England - sir Alex_pep guardiola_carlo anceloti گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول كميل نوشته:نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول محمدرضا نوشته:نقل قول جک گنجشکه نوشته:dirim dam dam daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam هنر نزد ایرانیان است و بس اینم برای اون سری از رفیق های با مرامی که دل دیدن پیشرفتمون رو ندارن ![]() مشروط نشدیم تا دهنشون صاف شه ![]() ![]() مهدی ![]() هر وقت معدلت شد 12.01 بیا اینجا عکس بذار ![]() رکورد این دم مشروطی در رفتنا دست منه ![]() اون ترمی که 12.01 شدم 2 تا درس افتادم ![]() ![]() ![]() يك زماني ركورد 12.22 دست خودم بود ![]() ![]() ولي هنوز ركورد 3 تا 2 پشت سرهم دست خودم ![]() هنوزم مشروط شدن ترم اول دانشگاه و ترم دوم دانشگاه دست منه ![]() ترم اول دانشگاه با نه واحد درسي مشروط شدم ![]() ![]() پرچم بالاس ![]() ![]() ![]() یعنی تنها چیزی که فکر نمیکردم پرچمو ببره بالا مشروطی بود ![]() ![]() ![]() |
||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mess-shiraz-222
پیام:
۵۲۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۹۰
از: shiraz
طرفدار:
- messi - rivaldo-raul-moller-van basten-robben- - esteglal - spania-italia - milad meydavodi - pep - - گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Eddard Stark نوشته:نقل قول آقا عزیزم چزا دعوا داریی؟تعصب مثبت قبول داشتن یک سری فکر عقیده البته با این شرط که از حد مجاز فراتر نباشه و فقط اون عقیده رو یک عقیده دونست نه چیز دیگه و همچنین تا وقتی از محور حق و انصاف دور نشه. یکی از ملاک های من برای تشخیص سطح سواد افراد نوع نگارششونه. . |
||
چی بگم؟! | |||
۷ مرداد ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |