در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ... | ||
|
اینجا میشه واقعا آدم هر چی دل تنگش میخواد بگه؟ خب من امتحان می کنم دیروز شاید یه روز بود مثل بقیه ی زورا اما اگه کمی دقت کنین میبینین که یه روز متفاوت بود روز جاهانی "توان یابان" کسایی که شاید فکر کنین ظاهرشون با ما فرق داره، شاید فکر کنین مثل ما نیستن ون شاید نتونن بشنون،حرف بزنن، ببینن یا راه برن ما آیا اینا واقعا اونا رو از ما متفاوت می کنه؟ آیا غیر از اینه که اونا هم میتونن ذدوست داشته باشن؟ و واقعا کدئومش ارزش بیشتری داره اون اعال ظاهری یا دوست داشتن باطنی؟تا حالا به این فکر کردین که اونا میتونن با قلبای مالامال از محبتشون حرف بزنن، بشنون، با قلبشون ببینن و با قلبشون قدم بردارن؟!! قرمایی خیلی استوار و محکم؟ به استواری محبت! تا حالا سعی کردین باورشون کنین تا اونا هم خودشونو باور کنن؟! همون جوری که جاناتانف می ناردو باور کرد؟ وقتی مینارد ناباورانه پرسید : میگویی میتوانم پرواز کنم و جاناتان جواب داد: من میگویم تو آزادی!!! به نظر شما غیر از اینه که اونا ازادن؟ پس باورشون کنیم تا کرک می نارد ها به سادگی و به سرعت بال هاشونو باز کنن و بی تلاش در آسمان تاریک شبانگاهی بلند شن تا با فریاداشوتن فوج مرغان دریایی از خواب بیدار شن اینا شعار نیست قصه نیست..حقیقته...حقیقتی دوست داشتنی و قابل لمس پس کرک می ناردها رو باور کنیم اونا فقط به درک آزادی اتیا دارن! اما یادمون باشه قشنگی و پاکی دوست داشتنو با ترحم آلوده نکنیم.... مرسی ---------------------- در مورد جاناتان هم بعدا توضیح میدم الان وقت ندارم...شرمنده |
||
۱۳ آذر ۱۳۸۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
خیلی قشنگ بود ولی آخرین جمله چقدر مشکوک بود! به نظر من فقط انسان هایی نسبت به بقیه ترحم دارن که احساس می کنن از بقیه برترن و من از این آدما واقعا بیزارم در مورد آزادی هم باید بگم که خیلی کلمه زیباییه، اما آزادی همیشه اونی نیست که ما فکر می کنیم، اگر کسی آزادی واقعی رو پیدا کنه اون وقت از تمام قید ها و بند ها آزاد میشه نیازی نیست که خیلی بگردی همین نزدیکی هاس بارها سعی کردم بهت نشونش بدم برای پریدن باید از یه جای بلند شروع کرد نه؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ آذر ۱۳۸۴
|
|
|
اگه بتونی یک بک گراند واسه تم بذاری خیلی باحال میشه یا آرم بارسا رو بذار یا یک چیزی دیگه لوگوش هم که من میسازم واستون باقلوا برید حال کنید پز بدید |
||
۱۳ آذر ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
همین یه کارم مونده همین طوریش سعی می کنم سرعت بارگذاری صفحه زیاد نشه، یه بک گراند بذارم که پیر سرعتو در میاره |
||
|||
۱۳ آذر ۱۳۸۴
|
|
|
خیلی قشنگ گفتی خواهر سعید!(تیریپ پدر پسر شجاع ) سعید راس می گه هم سرعت پایین میاد هم یه چیز دیگه اینکه خوندن صفه ها سخت تر می شه اینجوری هم سنگین تر و باکلاس تره هم خوندنش راحت تره |
||
۱۳ آذر ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
پدر پسر شجاع به این پسر پدر شجاع بگو انقدر نظر نده
|
||
|||
۱۴ آذر ۱۳۸۴
|
|
نام کاربری: maysambarca
پیام:
۲۸۵
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۸۴
از: ایالت کاتالونیا
گروه:
- كاربران بلاک شده - کاربران عضو |
این امضای حمزه،منو مجاب! کرد که حرف دل بزنم! انتگرال به این باحالی!!!!!!!!! به این خشگلی!!!!!!! مگه چشه!!!!! البته به پای حد که نمی رسه!!!!!!! یادش به خیر خوراکی بود!!!!!!!! البته سر کنکور خوراک تلخی شد!!!!!! ولی هیچی لیمیت مبهما نمیشه! البته اینجا لیمیت آدمها ی مبهم به سمت بی نهایت میل می کنه!!!!!!!!!!(به کسی برنخوره ها) رامین سال دیگه کلی بدبختی داری! |
||
۱۴ آذر ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
اي اينا كه الان وگفتي يعني چه؟
|
||
|||
۱۴ آذر ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول The Dark Lord نوشته: خیلی قشنگ بود ولی آخرین جمله چقدر مشکوک بود! به نظر من فقط انسان هایی نسبت به بقیه ترحم دارن که احساس می کنن از بقیه برترن و من از این آدما واقعا بیزارم در مورد آزادی هم باید بگم که خیلی کلمه زیباییه، اما آزادی همیشه اونی نیست که ما فکر می کنیم، اگر کسی آزادی واقعی رو پیدا کنه اون وقت از تمام قید ها و بند ها آزاد میشه نیازی نیست که خیلی بگردی همین نزدیکی هاس بارها سعی کردم بهت نشونش بدم برای پریدن باید از یه جای بلند شروع کرد نه؟ اولا که مرسی بعدم موافقم آدمایی که با پایین تصور کردن دیگران خودشونو بالا میبرن حالمو بد می کنن پروازم که .... شاید الان همه فکر کنن چون تو جمعه اینو میگم ولی واقعا مدیونتم از این بابت |
||
۱۴ آذر ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
از خودم خواهش در وکنم انجام وظیفه بید جیگر |
||
|||
۱۴ آذر ۱۳۸۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |