در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: الیکا
پیام:
۲,۱۰۳
عضویت از: ۲۷ آذر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- david villa - پرسپولیس - اسپانیا - guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Anna نوشته:نقل قول کمیل نوشته:الگو به اين خوبي ![]() ![]() الگو بودن از سرو روم ميباره ![]() شاگرداي من دارن اينترنت رو تسخير ميكنن ![]() ![]() چشم بصيرت ميخواد ![]() ![]() ماشالله اعتماد به نفستونم خیلی بالاست. ![]() به شخصه با این اعتماد به نفس کار نا تموم هیتلر روتموم میکردم. ![]() بعد همين آقاى اعتماد به نفس مياد به اعتماد به نفس بقيه گير مى ده! ![]() واقعا زشته!! ![]() ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: مازیار
پیام:
۵,۱۱۸
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: محله ی کاتالونیایی نشینهای تهران
طرفدار:
- همه بازیکنهای بارسا - کرایف - رونالدینهو - مارادونا - استویچکوف - پرسپولیس - آرژانتین - پپ گواردیولا - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پسره اصفهانیه به باباش میگه پنج هزار تومن بده.باباش میگه چی , چهار هزار تومن؟ سه هزار تومن میخوای واسه چی ؟ بچه های مردم روزی دو هزار تومن میگیرن با همون هزار تومن کنار میان , اونوقت تو از من پونصد تومن میخوای؟ بابای من سیصد تومن به من نمیداد که من بخوام دویست تومن بدم . بیا حالا این صد تومن رو بگیر ... پسره نگاه کرد دید پنجاه تومنیه ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول پسره اصفهانیه به باباش میگه پنج هزار تومن بده.باباش میگه چی , چهار هزار تومن؟ سه هزار تومن میخوای واسه چی ؟ بچه های مردم روزی دو هزار تومن میگیرن با همون هزار تومن کنار میان , اونوقت تو از من پونصد تومن میخوای؟ بابای من سیصد تومن به من نمیداد که من بخوام دویست تومن بدم . بیا حالا این صد تومن رو بگیر ... پسره نگاه کرد دید پنجاه تومنیهدمت گرم بسی خندیدیم ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Dark_Rider
پیام:
۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی - کرایوف - برزیل و اسپانیا - :D - پپ عزیز - پروین گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Devil may cry نوشته:نقل قول چشم بصيرت ميخوادالان مفهوم بنیادی چشم بصیرت برای من جاافتاد به وضوح حسش کردم ![]() ![]() بعد ميگن چرا اعتماد به نفس داري ![]() ![]() خوب نفسم حقه ديگه ![]() ![]() ![]() نقل قول Lika نوشته:بعد همين آقاى اعتماد به نفس مياد به اعتماد به نفس بقيه گير مى ده! ![]() واقعا زشته!! ![]() ![]() اعتماد اگه به نفس باشه خوبه ![]() ![]() ![]() نقل قول Anna نوشته:نقل قول کمیل نوشته:الگو به اين خوبي ![]() ![]() الگو بودن از سرو روم ميباره ![]() شاگرداي من دارن اينترنت رو تسخير ميكنن ![]() ![]() چشم بصيرت ميخواد ![]() ![]() ماشالله اعتماد به نفستونم خیلی بالاست. ![]() به شخصه اگر اینقدر اعتماد به نفس داشتم، کار نا تموم هیتلر روتموم میکردم. ![]() تو آخرين نامه كه هيتلر دقايقي قبل از خود كشي نوشته ذكر شده: ( و اينك به اين زندگي خاتمه خواهم داد، زيرا بنده از توان كافي برخوردار نبودم و بزرگترين اشتباهم اين بود كه مفاهيم زندگي رو از كميل درك نكردم و اگه روزي دوباره متولد شوم تلاش ميكنم نيمي از عمرم را صرف فرا گرفتن مباني كميلي ( ![]() ![]() ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کمیل نوشته:نقل قول Anna نوشته:نقل قول کمیل نوشته:الگو به اين خوبي ![]() ![]() الگو بودن از سرو روم ميباره ![]() شاگرداي من دارن اينترنت رو تسخير ميكنن ![]() ![]() چشم بصيرت ميخواد ![]() ![]() ماشالله اعتماد به نفستونم خیلی بالاست. ![]() به شخصه اگر اینقدر اعتماد به نفس داشتم، کار نا تموم هیتلر روتموم میکردم. ![]() تو آخرين نامه كه هيتلر دقايقي قبل از خود كشي نوشته ذكر شده: ( و اينك به اين زندگي خاتمه خواهم داد، زيرا بنده از توان كافي برخوردار نبودم و بزرگترين اشتباهم اين بود كه مفاهيم زندگي رو از كميل درك نكردم و اگه روزي دوباره متولد شوم تلاش ميكنم نيمي از عمرم را صرف فرا گرفتن مباني كميلي ( ![]() ![]() ![]() كميل اون وقت به نظرت اين اعتماد به نفسه يا به قول محمدرضا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن: ![]() ![]() ![]() پ.ن2:بعد از چند وقت افتخار دادم ويك ارسال اينجا زدم ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول کمیل نوشته:تو آخرين نامه كه هيتلر دقايقي قبل از خود كشي نوشته ذكر شده: ( و اينك به اين زندگي خاتمه خواهم داد، زيرا بنده از توان كافي برخوردار نبودم و بزرگترين اشتباهم اين بود كه مفاهيم زندگي رو از كميل درك نكردم و اگه روزي دوباره متولد شوم تلاش ميكنم نيمي از عمرم را صرف فرا گرفتن مباني كميلي ( ![]() ![]() ![]() حواست به سرت باشه ها ![]() یهو به سقف آسمون هفتم نخوره ![]() اون وقت مجبور میشی آمپول بزنی ها ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Anna_Ghost
پیام:
۳۰
عضویت از: ۲۱ مهر ۱۳۹۱
از: معبد آناهیتا
طرفدار:
- ژابرگاسیستا - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول اعتماد اگه به نفس باشه خوبه ولي اگه به سقف باشه نه خوب نيست![]() جالب بود، اعتماد به سقف. ![]() تا حالا نشنیده بودم. نقل قول تو آخرين نامه كه هيتلر دقايقي قبل از خود كشي نوشته ذكر شده: ( و اينك به اين زندگي خاتمه خواهم داد، زيرا بنده از توان كافي برخوردار نبودم و بزرگترين اشتباهم اين بود كه مفاهيم زندگي رو از كميل درك نكردم و اگه روزي دوباره متولد شوم تلاش ميكنم نيمي از عمرم را صرف فرا گرفتن مباني كميلي () بكنم) اونوقت این نامه کجا نگه داشته میشه؟؟؟ تو موزه همین سایت؟؟؟ ![]() |
||
هههههههههووووووووووووووووووو . . . . . . . خب دیگه بسه خیلی ترسیدید... |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ₳₰ⱡ₳
پیام:
۱,۳۴۰
عضویت از: ۱۹ خرداد ۱۳۹۰
از: ...؟
طرفدار:
- Lionel Messi - Guardiola - Argentina - Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول جالب بود، اعتماد به سقف.دخترم ![]() الان این سقف از موزه ی برلین اینجا استفاده شده ها ![]() ![]() چطو شما نشنیدی؟ ![]() نقل قول دسته زنجونی پیش منه!!!! کیو خط خطی کنم؟؟؟ تو دست نزن دستتو میبریببین میری بچه ی مردمو منحرف میکنی ![]() بیا بگیر بشین ![]() ازون بیلای معروف خودمون واست آوردم ![]() ![]() پ.ن.فک کنم رکورد زدم بعد کلی وقت ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول Anna نوشته:اونوقت این نامه کجا نگه داشته میشه؟؟؟ تو موزه همین سایت؟؟؟ ![]() تو موزه ی شخصی نگه داری میشه دخترم ![]() |
||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
|
|
سوالات رایج مربوط به موبایل: سال 76: آنتن دهیش چطوره؟ سال 79: چقدر شارژ نگه می داره؟ سال 82: دوربینم داره؟ سال 85: دوربینش چند مگاپیکسله؟ صداش چطوره؟ سال 88: تاچه؟ یا از این معمولیاس؟ سال 91: آندرویده؟ سال 94: اخلاقش چطوره؟! سال 1400: درکت می کنه یا نه؟ سال 1403: به اندازه کافی بهت توجه می کنه؟ یا می خوای باهاش بهم بزنی؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پ ن: داشتم به این سالها نگاه میکردم... بعد پیش خودم فکر کردم اونایی که 10سال دیگه یعنی سال 1401 به دنیا میان چه باحال میشنا! ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۵ مهر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |