در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه سی دی میخوام کپی کنم جیگرم خون شده! اعصابم حسابی ریخته بهم 8 گیگ هست رو 12 مگابایت آخر گیر میده با لپ تاپ کامپیوتر رایتر هر چی امتحان میکنم نمیشه! کسی راهی نداره!؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HESSAM.FCB
پیام:
۴,۲۶۰
عضویت از: ۲ اسفند ۱۳۹۰
از: Esfahan
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسلونا - مارادونا - فولاد خوزستان - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - پپ گواردیولا & تیتو ویلانووا & آرسن ونگر - فرکی & علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
خوب حتما اون تیکه اخر سیدیت فایلش خرابه واسه همین کپی نمیکنه دیگه با هرچیم بخوای امتحان کنی همین میشه
|
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
|
حالا اینقدر شلوغ کنید و اسپم بدید؛ که سایت دوباره بره فضا![]() ![]() ![]() |
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Alireza_Sleepless
پیام:
۳,۲۲۵
عضویت از: ۲۰ آبان ۱۳۸۹
از: شیراز
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - ||هیچ کدومش|| - just Argentina - ... - فقط و فقط گواردیولا - ... گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول خوب حتما اون تیکه اخر سیدیت فایلش خرابه واسه همین کپی نمیکنه دیگه با هرچیم بخوای امتحان کنی همین میشه نه خب نگاه کن رو لپ تاپ که امتحان میکنم رو 50 مگابایت آخر قفل میکنه ولی وقتی رو 10 مگابایت آخر قفل میکنه ! |
||
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول sMs نوشته:حالا اینقدر شلوغ کنید و اسپم بدید؛ که سایت دوباره بره فضا ![]() ![]() ![]() ببینید صدای آقای مدیر رو هم درآوردید دیگه ![]() نبود کمیل هم مزایایی داره برای خودش ![]() مسعود که خدا بیامرزتش حالا وقت کمیله ![]() ![]() |
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Elnino/v
پیام:
۱,۶۷۵
عضویت از: ۶ مرداد ۱۳۸۹
از: همه جای ایران سرای من است...
طرفدار:
- Pique,Puyol,Messi,Xavi,Villa,iniesta - مارادونا - ما مگه تیمم داریم؟ - SPAIN - مگه بازیکن داریم؟؟؟ - pep joonam - فکرشو نمیکردم مربی هم داشته باشم... گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
سلام.. جالبه اصن نمیدونم چرا بعد از اینهمه وقت دلم هوای اینجارو کرد ![]() آی خدا چه خاطراتی تو این تاپیکا داشتیم و چه اسپمایی ![]() ![]() یاد و خاطرشون گرامی باد ![]() هی چه دعواهایی چه کل کلایی چه بحثایی داشتیم به به ![]() یاد ایام قدیم و اسپمایی که میزدیم بخیر ![]() ![]() ![]() ای خدا چه زود گذشت ![]() انگار همین دوسال پیش بود که پامو تو ین سایت گذاشتمو داشتم تک تک تاپیکاشو نابود میکردیم ![]() ![]() ![]() کسی یادی از ما نمیکنه ولی یاد و خاطره شما زندست ![]() |
||
یادمان باشد که تشبیه امام زمان(عج) به آفتاب است. اگر با آمادن آفتاب بیدار شویم نمازمان قضاست. |
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
یه جوک: یارو از خارج میاد ایران تاسکی میگیره بره هتل،بعد تاکسیه با انگلیسی میگه :"ّبخشین آقا شما از کدوم کشورین؟" خارجیه میگه:"مدرسان شریف" ![]() |
||
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
جک:یارو میره کوه داد میزنه میگه امیدی هست؟ بعد صدا میاد:هست،مدرسان شریف |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول DaVid VilLa نوشته:یارو از خارج میاد ایران تاسکی میگیره بره هتل،بعد تاکسیه با انگلیسی میگه :"ّبخشین آقا شما از کدوم کشورین؟" خارجیه میگه:"مدرسان شریف" ![]() یکی از دوستان در مسنجر:"خیلی یخ بود ![]() خواستم از همین تریبون اعلام کنم جک از این یخ ترم هست که قشنگ باشه ![]() یارو زنگ میزنه آلمان میگه اونجا آلمانه،میگه نه پاریسه ![]() پ.ن:خودم دارم قهقهه میزنم ![]() اصا میاد تو ذهنمم میخندم ![]() و ایرانی جک یخ را آفرید ![]() |
||
|
|||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
|
|
نقل قول DaVid VilLa نوشته:یارو از خارج میاد ایران تاسکی میگیره بره هتل،بعد تاکسیه با انگلیسی میگه :"ّبخشین آقا شما از کدوم کشورین؟" خارجیه میگه:"مدرسان شریف" ![]() نقل قول dentist74 نوشته:جک:یارو میره کوه داد میزنه میگه امیدی هست؟ بعد صدا میاد:هست،مدرسان شریف اینجا داره برف میاد ![]() ![]() نقل قول DaVid VilLa نوشته:یارو زنگ میزنه آلمان میگه اونجا آلمانه،میگه نه پاریسه ![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن: بعضی ها خوش اومدن ![]() ![]() |
||
۲۷ مهر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |