در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ...!! | ||
|
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول SMS نوشته:فکر کنم 5-6 تومان باید خرجش کنه ![]() ![]() میلیون تومان ؟ ![]() ![]() دیگه مایه داری ـه و .. ![]() ![]() من که پولشو نمیدم ![]() ![]() ![]() بعدشم ما محله ی بالاشهر نیستیم که ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
محمد تیکه میندازی؟ ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول PeDRaM نوشته:محمد تیکه میندازی؟ ![]() ![]() تیکه کجا بود ![]() ![]() ![]() مگه فقط شما تو محله ی بالاشهر زندگی میکنید؟ ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
انقلاب ایدئولوژیک تو سایت اتفاق افتاد ![]() البته تو ابعاد کوچک ![]() کسی منظورمو میگیره؟ ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: omid_sleepless
پیام:
۲,۴۴۴
عضویت از: ۶ مهر ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - پرسپولیس - برزیل . اسپانیا - مگه ایران بازیکن داره - بازیکنش نیست مربی میخای باشه - بازیکنش نیست مربی میخای باشه گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول SMS نوشته:دیروز یه مزدا 3 رو نابود کردم ![]() ![]() از پشت کوبیدم بهش ![]() ![]() ![]() بیمه کلا چیز خوبیه، میزنی داغون میکنی، میاد پولشو میده ![]() ![]() ![]() فکر کنم 5-6 تومان باید خرجش کنه ![]() ![]() بیمه خسارت بدنه ماشین تا 4 میلیون بیشتر نمیده اون بیمه شخص ثالثه که تمام هزینه هاشو میده .... مگر اینکه قبلا خود بیمه گدار جدا با هزینه اضافه مبلغ رو از 4 به 8 میلیون اضافه کرده باشه. وگرنه بقیه هزینه باید از جیب پرداخت بشه. |
||
|
|||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
|
نقل قول امید نوشته:بیمه خسارت بدنه ماشین تا 4 میلیون بیشتر نمیده اون بیمه شخص ثالثه که تمام هزینه هاشو میده .... مگر اینکه قبلا خود بیمه گدار جدا با هزینه اضافه مبلغ رو از 4 به 8 میلیون اضافه کرده باشه. وگرنه بقیه هزینه باید از جیب پرداخت بشه. مبلغ اضافه شده خدا رو شکر ![]() بیشتر از 4 میلیون رو پوشش میده ![]() ![]() پ.ن: تازه کم بیاریم پدرام هم هست دیگه ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: pedram__M30
نام تیم: المپیک لیون
پیام:
۳,۰۰۹
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۰
از: ESF
گروه:
نقل قول پ.ن: تازه کم بیاریم پدرام هم هست دیگه از محله بالاشهر به دادمون میرسه من هنوز به اقا سعید 20 تومن بدهکارم ندارم بدم ![]() ![]() بار ها گفتم بابام پولداره دلیل نمیشه به من پولاشو بده ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Mohammad Reza نوشته:انقلاب ایدئولوژیک تو سایت اتفاق افتاد ![]() البته تو ابعاد کوچک ![]() کسی منظورمو میگیره؟ ![]() خودت گرفتی اصن ؟ ![]() نقل قول SMS نوشته:پ.ن: تازه کم بیاریم پدرام هم هست دیگه ![]() ![]() ![]() تخصص پدرام فقط دماغه. ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RoYa_LeO
پیام:
۵۸
عضویت از: ۳ دی ۱۳۹۱
از: طهران
طرفدار:
- LeO - Rivaldo گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول PeDRaM نوشته:بار ها گفتم بابام پولداره دلیل نمیشه به من پولاشو بده ![]() ![]() این هنر نزد دختران است و بس ![]() ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MRZ94
پیام:
۴,۸۵۷
عضویت از: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: TEHRAN
طرفدار:
- LIONEL MESSI - Rivaldo - Ronaldinho - Perspolis - Argentina - Spain - PEP گروه:
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Mohammad Reza نوشته:انقلاب ایدئولوژیک تو سایت اتفاق افتاد ![]() البته تو ابعاد کوچک ![]() کسی منظورمو میگیره؟ ![]() خودت گرفتی اصن ؟ ![]() نه پ ![]() |
||
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |