در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو ... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
چرا انقدر دعوا می کنید؟ یعنی چی آخه خجالت بکشید الان میگم خرزو خان بیاد همتونو بکشه |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
نقل قول شیطان عاشق نوشته: چرا انقدر دعوا می کنید؟ یعنی چی آخه خجالت بکشید الان میگم خرزو خان بیاد همتونو بکشه آخی،تو که اصلا تو کار دعوا و اینا نیستی،نه؟ نه بابا فکر نکنم تو بلد باشی با کسی دعوا کنی. |
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
بچه ها اونجا فقط برای آشناییه ها منظورش من بودم ...خب اینجا که میشه هر چه میخواد دل تنگم بگم! حالا زود باش توضیح بده..خنجرم هم اینجاست |
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
بابا آخر شعر بود بابا دختر عمو جون.
|
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
خواهش می کنم. عزیزم برو می خوام تنها باشم بـودنـت برای مـن دردسـره میدونم تو هم ازم خسته شدی اگـه ما باهـم نباشیم بهـتره دیگه حرفی نداریم تا بزنیم همه راه ها واسه ما بسته شده دیگه بسه این قسمهای دروغ که دلم از عاشقی خسته شده همه قصه هارو گفتیم واسه هم واسه این ترانه هر سازی زدیم یه روزی راهی آشتی می شدیم یه روزی تو خط لجبازی زدیم هر دومون بازیچه غرورو شک فکر می کردیم همه چی رو بلدیم بودن ما حکم عادت شده بود نمی دیدیم که چقدر با هم بدیم برو می خوام عزیزم تنها باشم قــصه مـا دیـگه رو به آخـره دیگه ترسی از جدایی ندارم رفـتن و مـونـدن تـو بـرابـره |
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
عجب!فکر می کردم فقط من اینجا فامیل دارم! پس پارتی بازیه! چه جالب
|
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
پری سا جون این نیلو با من بد حرف زدا
|
||
|||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
فکر کنم من یه سوال پرسیدما ... شما جواب دادی؟
|
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
|
I'm filling up inside like i need to open wide and pour my heart out to you but I'll just get denied and all I wanted was someone to hear what I'm going through... evertime that I need you around you're never there,never there, you're never there coz in my life is where i need you now but you're never there, you're never there you were supposed to see all the signs I left read in front of your face you were supposed to be the closest thing to being me but you're the furthest away. away. thats because........ evertime that I need you around you're never there, you're never there cuz in my life is where i need you now but you're never there, you're never there and I doubt that I will ever find out if there's a way to get out of feeling all alone 'cause lately i've been thinking maybe that no one's gonna save me I'll do it on my own.......... evertime that I need you around you're never there, you're never there coz in my life is where i need you now but you're never there, you're never there never there by Hoobastank |
||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۱۷
طرفدار:
کدوم سوال
|
||
|||
۱۴ دی ۱۳۸۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |