در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: ز گهواره تا گور... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mxplode
پیام:
۲,۰۸۴
عضویت از: ۱۷ دی ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- مسی - اینیستا - والدس - پیکه - یوهان کرایف - مارادونا - پرسپولیس - اسپانیا - آرزنتین - پپ - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
بهتر از سال پیش بود، خوشمان آمد ! اگه تا موقع جشن تولد سایت نتایج اومده باشه و منم خوب شده باشم، هرکی بیاد رو مهمون می کنم !! ![]() |
||
Some People Need a High Five With a Chair In the Face ! |
|||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول مـــاهـــان نوشته:بهتر از سال پیش بود، خوشمان آمد ! اگه تا موقع جشن تولد سایت نتایج اومده باشه و منم خوب شده باشم، هرکی بیاد رو مهمون می کنم !! ![]() ![]() آره واسه اکثر سال دومیا کنکور امسال خوب بوده!ینی مسلما بایدم خوب باشه دیگه... ![]() خوش ب حالتوونه دیگه برید حالشو ببرید! ![]() جای مام خالی کنید پس! ![]() |
||
|
|||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نسبت ب پارسال خداييش اسونتر بود من ك گند زدم ب معناي واقعي كلمه اخرش اين فس فسي بودنم كار دستم داد اه ه ه ه من ك ميمونم ..... |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول من ك ميمونم .....میشه بیشتر درمورد این میمونم توضیح بدید ![]() میمونم منظورتون اون حیونست؟ یا منظورتو مبارکه ؟ یا اینکه میخوایید جایی بمونید؟ ![]() ![]() |
||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول .:علي:. نوشته:نقل قول من ك ميمونم .....میشه بیشتر درمورد این میمونم توضیح بدید ![]() میمونم منظورتون اون حیونست؟ یا منظورتو مبارکه ؟ یا اینکه میخوایید جایی بمونید؟ ![]() ![]() ![]() کنکور خوشمزت کرده... ![]() |
||
|
|||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
منظورم سال ديگه بود![]() حيف ك توبه كردم الان يك ساله شده توبم وگرنه قشنگ جوابتونو ميدادم .... ![]() ------ هيچ لحظه ايي بدتر از اون موقعي نبود ك بابام زنگيد و گف بابا زير هزار ؟؟؟؟؟ ![]() خيلي دلم ميخواس امسال خوشحالشون كنم ولي نشد ![]() خدا هيچكسو شرمنده مامان باباش نكنه ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول حيف ك توبه كردم الان يك ساله شده توبم وگرنه قشنگ جوابتونو ميدادم .... من که چیزی نگفتم ![]() ![]() چراجوش میارید؟ ![]() ![]() |
||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
|
یاد 5شنبه افتادم تو کلاس nlp استادمون گفت سوسک و اسب و ... کلمه های خنثی هستن منفی نیستن واسه همین ناخوداگاه باهاشون مشکلی نداره! منم درجا گفتم چرا استاد اگه کسی رو باهاشون مخاطب قرار بدیم خیلی هم کلماتی منفی ای هستن!![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آره واسه اکثر سال دومیا کنکور امسال خوب بوده!ینی مسلما بایدم خوب باشه دیگه...آره واقعا در حق ما که سال اولمون بوده نامردی شد ![]() ![]() نقل قول هيچ لحظه ايي بدتر از اون موقعي نبود ك بابام زنگيد و گف بابا زير هزار ؟؟؟؟؟خو تقصیر خودته توقعشونو بردی بالا من اینقدر بهشون گفتم هیچی بارم نیست رتبه ده هزار بشم بهم افتخار میکنن ![]() |
||
۷ تیر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان سوالات از کی رو نت میاد؟من سوالارو میخوام ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
قصه ی گذشته های خوب من خیلی زود مثل یه خواب تموم شدن حالا باید سر رو زانوم بذارم تا قیامت اشک حسرت ببارم... |
|||
۸ تیر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |