در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۶
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول اینیستا افسانه ای نوشته:نقل قول Amir نوشته:سلام به همگی ![]() بعد از 9 سال دارم تو سایت پیام میدم. چقدر دلم برا اینجا تنگ شده بود. به به سلام آقا امیر از خوبای سایت ممنون از لطفتون ![]() |
||
دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۹:۵۹)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۳۴
عضویت از: چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۳:۰۱)
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دلم برای سعید تنگ شده .. ![]() |
||
سهشنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۲:۲۲)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mehdiarami
پیام:
۱۳
عضویت از: شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۶:۲۱)
از: تبریز
طرفدار:
- کونده، اینیگو مارتینز و پدری - مسی، اینیستا، ژاوی و والدز - هیچکدام - اسپانیا - علی کریمی - پپ گواردیولا - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول هوادار سعید نوشته:دلم برای سعید تنگ شده .. ![]() دلم برای خیلی چیزا تنگ شده ... |
||
سهشنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۳:۵۴)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۵
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Amir نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول Amir نوشته:سلام بارانی بچه دار شدی؟ خوش بحالت. خدا حفظش کنه پسرت رو ![]() ![]() ![]() فدای محبتت 🌹 پیر شدم؟ واقعا عمری گذشت. خیلی خوشحال شدم برات. عجله نکن. ان شاء الله پیر هم میشی ![]() بقیه کجان |
||
|
|||
سهشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۲۳:۲۱)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۶
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول Amir نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول Amir نوشته:سلام بارانی بچه دار شدی؟ خوش بحالت. خدا حفظش کنه پسرت رو ![]() ![]() ![]() فدای محبتت 🌹 پیر شدم؟ واقعا عمری گذشت. خیلی خوشحال شدم برات. عجله نکن. ان شاء الله پیر هم میشی ![]() بقیه کجان دیگه کسی سایت نمیاد. دوران سایتها گذشته. |
||
چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۱۰:۲۱)
|
|
|
سلام. من هروقت شبکه های اجتماعی مو می بندم برمیگردم اینجا. اینجا شاید خلوت باشه ولی هنوز سادگی گذشته ها رو داره. |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
دیروز ۰:۱۵
|
|
پیام:
۳۴
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول کاف. میم نوشته:سلام. من هروقت شبکه های اجتماعی مو می بندم برمیگردم اینجا. اینجا شاید خلوت باشه ولی هنوز سادگی گذشته ها رو داره. آره بیاید من داستانای سرگرم کننده میگم ننگ بر شبکه اجتماعی |
||
امروز ۱۲:۱۰
|
|
پیام:
۳۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
چرا سعید ایمنی باهوش ترین آدم ایرانه اون مطلبی هست که تو ی سایت نوشتم و حالا برای خودمونم میذارمش سلام سعید ایمنی رو حتما ویکتور فن ها مسی فن ها و بارسایی های قدیمی میشناسن سعید مرد افسانه ای از سال ۸۲ تا ۸۴ در وبلاگ رویایی بارسا ک جزو اولین وبلاگ هاست به زیبایی مینوشت نوشته های حماسی ک موجود هست سعید به همراه یسری دوستانش مثل مصطفی و ساویولا و... مینوشت اخبار رو مینوشتن در مورد بازی ها حرف میزدن کامنت داده میشد زیر پستاشون سعید مدتی نمینوشت تو وبلاگ چون سردبیر پارس فوتبال ی سایت ورزشی قدیمی و با سابقه شد و خیلی اونجا خوش درخشید بعد مدتی ک تصمیم گرفته شد سایت بارسا زده بشه آنقدر دوستانش دست دست کردن و امروز و فردا کردن ک سعید گفت ی سایت زدن انقدر امروز و فردا نداره شماها اینکاره نیستین و خود سعید دکمه اف سی بارسلونا دات آی آر رو ثبت میکنه و روز اصلی شروع کار سایت میوفته ۱۴ مرداد ۸۴ که ۱۴ مرداد روز تولد خود سعید هم هست (متولد ۱۴ مرداد ۶۳) و عملا تولد سعید و سایت با هن جشن گرفته میشه ببینید چقدر رویایی سایت نوستالژیک بارسا ک هنوزم هست آرشیو همه چی موجوده اخبار کامنت ها بحثای دوستانه تحلیل ها.... که انگار ماشین زمانه و خیلی باهاش خاطره دارم سایتی هست برای دوران طلایی برای روزگار طلایی حیف ک الان... بگذریم خلاصه و شما وقتی کامنت ها و پستارو مرور کنی متوجه هوش بالای سعید میشین که اولا چقدر سایت قشنگه فضای کاربری قشنگی داره چقدر حس خاص و اتمسفر عجیبی داره ک سعید درست کرده و چقدر پستاش کامنتاش عالیه هرگز تحت تاثیرنظر جو قرار نمیگیره عالی تحلیل میکنه و ی محیط زیبا خلق کرد ک هم میشد هر چی دل تنگت میخواد بگیهم از فوتبال و... تو آیتم های مختلف ک درست شده بود حرف بزنی و بحثای فوق العاده ای رخ میداد سعید خیلی هم روحیه طنز پردازانه داره ک اینم برای آدمای باهوشه خیلی خلاقیت داره شما نظراتشو و ویسش رو ک تو گوگل هست گوش کنید میبینید این آدم چقدر متواضعه چقدر قدرت تفکر خارج از چارچوب داره و هزار بعدیه سعید اون زمان سایت بارسا رو با آزمون و خطا ساخت و هنوز چیز زیادی از سایت زدن نمیدونست و فقط ۲۰-21 سالش بود اما آنقدر باهوشه و استعداد داشت ک عالی راه انداخت و از همون روز اول ی جو صمیمی و فوق العاده با سعید و دوستانش و افرادی ک هی میومدن و سایت تو همون سال های ۸۷ اینا هی شروع و شلوغ تر هم شد سعید ایمنی فارغ التحصیل لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاه شریف هست یک شریفی غیر شریفی هزار بعدی! سعید لیسانس مهندسی مکانیک و فوق لیسانس MBA داره سعید ایمنی فوتبال رو از بعد دیگه ای میبینی و همیشه عاشق ویکتور والدس کبیر سعید تو وبلاگ که مینوشت اسمش ویکی والدس بود و همچنین اوایل تاسیس سایت و همیشه از ویکتور عالی حرف زده و مقابل یاوه گویان ایستاده سعید همچنین علاقه زیادی به مسی و بویان کرکیچ و... داره مربی های مورد علاقش ریکارد و انریکه هستن و در ایران افشین امپراطور و عاشق داستان و سریال فانتزی و بازی کامپیوتری ک مهارت و استعداد بالایی هم داره ک همه نشان از خوش سلیقگی سعید هست سعید ایمنی تو ورزش های مختلف از جمله فوتبال و فوتسال هم ی بازیکن فوق العادست و حرف نداره و اگه نقاشی کشیدن و ایناشم خوب باشم که حس میکنم همینطوره حس میکنم یک نابغه به تمام عیاره ک خلاقیت رو به حد اعلا رسونده آرزومه از نزدیک ببینمت سعید افسانه ای تو یک خاطره ساز رویایی هستی ![]() ی جمله معروف از سعید بگم ک اینو سال ۸۴ گفت و منو بیشر علاقه مند به خودش کرد و بیشتر فهمیدم چقدر از نظر فکری بهم نزدیک هستیم: سعید گفته بود که حاضرم بارسا ی بازی رو با بدشانسی ببازه تا اینکه با خوش شانسی ببره البته حرف ها و جملات طلایی خیلی زیاد داره که امیدارم به لطف خداوند متعال در آینده بیشتر بهش بپردازم |
||
امروز ۱۲:۱۲
|
|
پیام:
۳۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
خاطره از روزی که سعید منو نجات داد ی روز که کارآگاه پشندی برای دستگیری مارمولک ها به بیابون های کنگو رفته بود انگار دیگه من امنیت سابق رو نداشتم به دلیل حمایت های دیدنی که از والدز کبیر داشتم و حقایق سعید رو تکرار کردم که شماره یک تیم ملی حق والدسه و بخاطر لابی مادریدی کاسیاس لایی خور شماره یک و کاپیتان تیم ملیه مافیای مادریدی با اسکیت هوایی بل سرعت زیادی به سمتم اومد و منو دزدید اما جالب اینجاست همون زمان سعید ایمنی افسانه ای داشت با موتورش در شهر جولان میداد و این صحنه رو دید.. سعید ایمنی با اون موتور قرمزش با سرعت زیادی شروع به حرکت کرد اسکیت هوایی مادریدی رو هوا بود با رانندش درگیر شدم مشت اول رو زدم دومی رو جاخالی دادم مافیای مادریدی خنجر دراورد اما اینحا والدز کبیر با ی شیرجه با ی شیرجه دیدنی با پا زد به یارو و مانور لابی مادرید از اسکیت هوایی پرت شد پایین از والدز کبیر خیلی تشکر کردم و گفتم ویکتور بازم گل کاشتی ویکتور: هههههه بعد والدز کبیر کنترل اسکیت هوایی به دست گرفت اون یارو ک از اسکیت پرت شد پایین سعید ایمنی افسانه ای با موتور به سمتش حرکت کرد یارو رفت بالای موتور تا سعید رو بزنه اما سعید افسانه ای موتور رو چرخوند و یارو پرت شد والدز کبیر از بالا به سعید افسانه اس لایک نشون داد بعد سعید کلاه کاسکتش رو درآورد و برای ویکتور بوس فرستاد منم به سعید دست تکون دادم و از هیجان دیدنش سعید افسانه ای پریدم بالا پایین اما مشکل بیشتر از جایی شروع شد ک با هلیکوپتر های کبرا از بالا به سمت سعید بمب پرتاب کردن ولی ویکتور افسانه ای با ی شیرجه دیدنی بمب رو دور کرد اینجا بود ک ماشین های زیادی به سمت سعید حمله کردن و من با تکنولوژی ویژه اسکیت هوایی به سمتشون نارنجک انداختم متفرق شدن سعید افسانه ای ناگهان با پنالدو مواجه شد که توپ رو انداخته بود زیرش و میخواست به سمت موتور سعید پنالتی بزنه اما بازم ویکتور افسانه ای با ی شیرجه فوق العاده توپ رو دور کرد بعدش کارآگاه پشندی از ماموریت تو کنگو برگشت و گفت سلام علیکم خوشحال هستیم خوشحال هستیم به به والدز کبیر اینجاست ساعد دستیارکاراگاه: قربان هلیکوپترای کبرا اینجا چیکار میکنن این ماشینا چیه کاراگاه: هلیکوپترکبرا؟ کو؟ من گفتم که مافیای مادریدی شهر رو داره به تسخیر خودش درمیاره والدز کبیر هم گفتش آره ولی معرفی میکنم سعید ایمنی افسانه ای ی تنه جلوشون ایستاده کاراگاه پشندی: خیلی خوشحال هستیم قربان موتورتو آتیش کن که بریم سعید ایمنی: بزن بریم شهر باید به سعید موتوری عادت کنه ساعد: این موتور سرعتش خیلی زیاده ها کاراگاه: حرف نزن تو کدو هلوایی منو ویکتور: خخخخخخ این شد ک تیم آپ سعید پشندی تشکیل شد و مافیای مادریدی رو درهم کوبید ![]() ![]() |
||
امروز ۱۳:۰۸
|
|
پیام:
۳۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
والدز کببر: سعید ایمنی کلاه ایمنی نشه فراموش... ![]() |
||
امروز ۱۳:۱۸
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |