در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان |
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Valdes_Kabir
پیام:
۳۴
عضویت از: چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ (۳:۰۱)
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی، والدز کبیر، ژاوی - رونالدینیو - آرژانتین - ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ددددددددننننگگگگگ! دددددنننگگگگ!!... ![]() بتهوون وقتی دستشو میبرد رو پیانو یاد زمانی میفتاد که سعید ایمنی افسانه ای با موتورش گاز میداد و مافیای مادرید رو تار و مار میکرد هیجان میگرفتنش ![]() |
||
دیروز ۱۳:۲۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۷
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول کاف. میم نوشته:سلام. من هروقت شبکه های اجتماعی مو می بندم برمیگردم اینجا. اینجا شاید خلوت باشه ولی هنوز سادگی گذشته ها رو داره. سلام. خوش برگشتید. واقعا شبکه های اجتماعی به هیچ عنوان اون حس و فضای سایت رو ندارن. |
||
دیروز ۲۰:۲۸
|
|
|
نقل قول Amir نوشته:نقل قول کاف. میم نوشته:سلام. من هروقت شبکه های اجتماعی مو می بندم برمیگردم اینجا. اینجا شاید خلوت باشه ولی هنوز سادگی گذشته ها رو داره. سلام. خوش برگشتید. واقعا شبکه های اجتماعی به هیچ عنوان اون حس و فضای سایت رو ندارن. خیلی ممنونم. خاطراتی یاداوری شد همیشه برام حس خوبی داشته این سایت. بهترین دوستامو اینجا پیدا کردم. |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
دیروز ۲۲:۱۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |