به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۷ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
     
زندگي نامه بزرگان
نام کاربری: Agent.47
پیام: ۲,۲۷۲
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۷
از: Behind You
طرفدار:
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
به نام خداوند بخشنده مهربان


در اين بخش كاربران ميتوانند زندگي نامه و بيوگرافي شخصيت هاي بزرگ تاريخي ،علمي ،فرهنگي ،سياسي ،ورزشي ،ديني و ... رو قرار بدهند!

و اگه نظر خاصي هم داريد ازاد هستيد تا درباره شخصيت مورد نظر بحث و گفت و گو كنيد!


سعي كنيد اينجا رو مختص ورزش و فوتبال نكنيد!

در صورت درج عکس برای شخص معرفی شده، اندازه عکس نباید بیش از اندازه (233×350) باشد.

در اخر ارسال هم ذكر منبع الزاميست!
موفق و پيروز باشيد


این هم لیست زندگینامه هایی که تابحال قرار گرفتن:

ریکاردو زامورا

پله

فرانس بکن باوئر

دیه گو آرماندو مارادونا

سر بابی چارلتون

سرآلکس فرگوسن

آرسن ونگر

جرج بست

اریک کانتونا

پیتر اشمایکل

ویلیام رابسون

بیل شنکلی

کنی دالگلیش

چارلي چاپلين

ويكتور هوگو

پروفسور حسابي

اينشتين

ابو علي سينا

استيون هاوكينگ

گالیله

رابرت بویل

رابرت هوک

ارنست چگوارا 1

ایزاک نیوتن

الکساندر گراهام بل

جیمز وات

هنریک یوهان کرایف

رالف استینمن

خسرو شکیبایی

الكس جونز

پرفسور کردوانی

سونگ ایل گوک

فردوسی

سعدی

استیو پاول جابز

پروفسور لطفی زاده

ماری کوری

محمد علی کلی

یوهان ولفگانگ گوته

افلاطون

آلبرت انيشتين

آلفرد دوموسه

ارشمیدس

ماکس پلانک

ارسطو

چگوارآ 2

هنری موزلی

الکساندر پوپ

اقلیدس

ارنست رادرفورد

چارلز دیکنز

هربرت اسپنسر

سقراط

مادر ترزا

ایمانوئل کانت

آناتول فرانس

آنتوان چخوف

ژان ژاک روسو

لویی پاستور

هنری فورد

آلبر کامو

آرتور شوپنهاور

توماس کارلایل

عبدالرحمن فرامرزی

جرج برنارد شاو

هراکلیت

هرمان هسه

بلز پاسکال

هنری تورئو

ریچارد باخ

آندره موروا

آگاتا کریستی

بیل گیتس

آنتوان دوسنت اگزوپری

جالینوس

جان اشتاین بک

آبراهام لینکلن

هوراس

پابلو پیکاسو

ژان پل سارتر

ژرژ برنانوس

موریس مترلینگ

مونژ

ویل دورانت

لودویگ وان بتهوون

دانته

فردریکو گارسیا لورکا- قسمت اول

فردریکو گارسیا لورکا- قسمت دوم

هنري وادزورث لانگ فلو

شیخ حسنعلی اصفهانی

ارنست چگوارا 3

کیکاووس یاکیده

سعید معروف

سید محمد موسوی

فردریک شوپن

میرزا اسماعیل دولابی

داریوش ارجمند





اگه میتونی بگیر!
Never Give Up
۳ اسفند ۱۳۸۸
پاسخ به: اسطوره های ورزش جهان
نام کاربری: Agent.47
پیام: ۲,۲۷۲
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۷
از: Behind You
طرفدار:
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
ریکاردو زامورا

تولد: 21 ژانویه 1901
محل تولد: بارسلونا - اسپانیا
باشگاهها :اسپانول،بارسلونا ،اسپانول ،رئال مادرید
مهمترین افتخارات: بهترین بازیکن جام جهانی 1934،مدال برنز المپیک 1932
تیم ملی اسپانیا :64 بازی

ریکارد و زامورا در سال 1900 میلادی در شهر بارسلونا متولد شد. دروازه بان پردوام فوتبال اسپانیا از سال 1920 تا 1936 به مدت 16 سال حضوری پرفروغ و مؤثر در دروازه باشگاهها و تیم ملی کشورش داشت. زامورا در المپیک 1920 همراه تیم ملی اسپانیا در دور نهایی حضور یافت. در آن دوره دو تیم بلژیک و اسپانیا به دیدار نهایی رسیدند ولی با تصمیم کمیته فنی فوتبال، این مسابقه برگزار نشد و بلژیک خود به خود به مدال طلا رسید. اسپانیا به لطف درخشش زامورا، بر هلند (3-1) چیره شد تا به مدال نقره دست یابد. در المپیک 1924 اسپانیا در دیدار اول مقابل ایتالیا یک بر صفر شکست خورد و حذف شد. زامورا در جریان دیدار تاریخی اسپانیا و انگلستان در سال 1929 در مادرید بهترین بازیکن میدان بود. اسپانیا با درخشش زامورا که توپ های فراوانی را مهار کرد به پیروزی 4 بر 3 دست یافت.

اوج درخشش زامورا، در جام جهانی 1934 بود. اسپانیا در دیدار اول، برزیل را 3-1 شکست داد. در مرحله دوم آنها به دیدار میزبان مسابقات ایتالیا رفتند. درخشش فوق تصور زامورا مانع پیروزی ایتالیایی ها شد که از حمایت داور هم برخوردار بودند و در نهایت این مسابقه 1-1 تمام شد ولی زامورا آسیب دید و نتوانست در دیدار تکراری دو تیم حضور یابد. در دیدار دوم ایتالیا با تک گل جوزپه میاتزا به برتری رسید. بازی زامورا در دو مسابقه ای که حضور داشت، آن قدر درخشان بود که عنوان بهترین بازیکن جام جهانی را از آن خود کرد. زامورا در دوران بازی خود در تیم های بارسلونا، اسپانیول و رئال مادرید بازی کرد و به همراه بارسلونا در سالهای 1920 و 1922 و با رئال مادرید در سالهای 1934، 1935 و 1936 قهرمان رقابت های باشگاهی اسپانیا شد.







اگه میتونی بگیر!
Never Give Up
۴ اسفند ۱۳۸۸
پاسخ به: اسطوره های ورزش جهان
نام کاربری: Agent.47
پیام: ۲,۲۷۲
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۷
از: Behind You
طرفدار:
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
پله

تولد: بیست و سوم اکتبر 1940
محل تولد: ترس کوراکوس - برزیل
باشگاهها: سانتوس ، نیویورک کاسموس

مهمترین افتخارات: برترین ورزشکار قرن بیستم به انتخاب کمیته بین المللی المپیک ، برترین فوتبالیست قرن بیستم، قهرمان جام جهانی 1958، 1962 و 1970، بهترین بازیکن جام جهانی 1970، مرد سال فوتبال آمریکای جنوبی 1973، قهرمان جام بین قاره ای با سانتوس 1962 و 1963، رکورددار گلزنی در بازی های رسمی با 1281 گل

تیم ملی برزیل: 92 بازی، 77 گل

حضور در جام جهانی: چهار دوره (1958، 1962، 1966 و 1970) - 14 بازی، 12 گل

"من متولد شدم برای فوتبال همان طور که بتهوون برای موسیقی متولد شد." بی تردید این جمله ای برازنده برای برترین فوتبالیست تاریخ است. بازیکنی که تمام قله های افتخار را در این ورزش فتح کرد و نقشی فراوان در عالم گیر کردن آن به عنوان ورزشی زیبا و هیجان انگیز داشت.

ادسون آرانتس دوناسیمنتو ملقب به پله در اکتبر 1940 در ترس کوراکوس کشوربرزیل متولد شد. پدرش یک فوتبالیست آماتور بود و ادسون کوچک در یازده سالگی توسط والد ماردی برتو یکی از مربیان استعدادیاب برزیل کشف شد. در 15 سالگی به باشگاه سانتوس پیوست و در سپتامبر 1956 نخستین بازی خود را مقابل کورینتیانس به انجام رساند و اولین گل خود را در دروازه این تیم جای داد. در سال 1957 در لیگ ایالت سائوپائولو با تیم سانتوس به مقام دوم رسید و با 36 گل زده آقای گل شد تا صاحب پیراهن شماره 10 برزیل در جام جهانی 1958 سوئد شود جایی که او را به عنوان یک نابغه به جهانیان شناسانده شد. مثلث طلایی پله، واوا و منه گارینشا تیم ها را مقهور هنر فوتبال برزیل کرد و در بازی سوم برزیل در جام در برابر شوروی پای پله 17 ساله به گل زنی باز شد. پس از پیروزی بر فرانسه قدرتمند در نیمه نهایی، دیدار فینال با درخشش فوق العاده پله در برابر سوئد با نتیجه 5-2 به سود برزیل به پایان رسید تا این تیم برای نخستین بار فاتح جام جهانی شود.

چهار سال بعد در شیلی، پله در نخستین دیدار آسیب دید تا از روی نیمکت شاهد درخشش هم تیمی هایش و قهرمانی دوباره برزیل باشد. در همین سال او به همراه سانتوس قهرمان برزیل، جام لیبرتادورس و فاتح جام بین قاره ای شد، عناوینی که در سال بعد هم با گلزنی های او برای سانتوس تکرار گردید.

در جام جهانی 1966 پله آسیب دید و تیم برزیل هم از دور مسابقات حذف شد تا چهار سال بعد در مکزیک تلاشی دوباره برای فتح جام جهانی توسط برزیلی ها شکل گیرد. تیم های برزیل، ایتالیا و اروگوئه هر کدام دو بار قهرمان جام جهانی شده بودند و هر کدام که قهرمان جام جهانی 1970 می شدند طبق توافق اولیه فیفا فاتح همیشگی جام ژوله ریمه می شدند.

برزیل با حضور پله، کارلوس آلبرتو، توستائو، جرزینهو، ریوه لینو و ... پس از غلبه بر انگلیس مدافع عنوان قهرمانی شکست ناپذیر می نمود و ایتالیا هم موفق شد با درخشش ریوا، سینا، ماتزولا و فاکتی تا نیمه نهایی پیش رود. در این مرحله برزیل اروگوئه را خرد کرد و ایتالیا در ماراتنی نفس گیر آلمان غربی را مغلوب نمود. در دیدار پایانی، پله با ضربه سری دیدنی گل اول برزیل را زد و با هنرمندی تمام کنترل میانه میدان را در دست گرفت تا پایه گذار پیروزی تاریخی 4-1 تیمش بر ایتالیا و تصاحب همیشگی جام ژوله ریمه شود.

پس از 17 سال حضور در سانتوس، پله در سال 1975 راهی نیویورک شد و سه فصل در تیم کاسموس بازی کرد و در طی 64 دیدار برای این تیم 37 گل هم به ثمر رساند.
در پایان قرن بیستم، چهره افسانه ای فوتبال برزیل عنوان بهترین فوتبالیست و بهترین ورزشکار قرن را تصاحب نمود.دوران پرشکوه بازیکنی که زمین سبزتابه حال به خود ندیده است در کاسموس به پایان رسید.وی مدتی هم به عنوان وزیر ورزش کشور برزیل در خدمت مردم فقیر کشورش بور.








اگه میتونی بگیر!
Never Give Up
۱۹ فروردین ۱۳۸۹
پاسخ به: اسطوره های ورزش جهان
نام کاربری: Agent.47
پیام: ۲,۲۷۲
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۷
از: Behind You
طرفدار:
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
فرانس بکن باوئر

تولد: یازدهم سپتامبر 1945
محل تولد:مونیخ -آلمان
باشگاهها:مونیخ 1906، بایرن مونیخ، نیویورک کاسموس، هامبورگ
مهمترین افتخارات:قهرمان جام جهانی 1974، نایب قهرمانی جام جهانی 1966، مقام سوم جام جهانی 1970، قهرمان جام ملت های اروپا 1972،فینالیست جام ملت های اروپا 1976،قهرمان جام باشگاههای اروپا 1974، 1975، 1976، قهرمان جام در جام اروپا 1967، قهرمان بوندس لیگا 1969، 1972، 1973 و 1974، مرد سال فوتبال اروپا 1972 و 1976 (به عنوان بازیکن)-قهرمان جام جهانی 1990، نایب قهرمان جام جهانی 1986، مقام سوم جام ملت های اروپا 1988 (به عنوان مربی)
تیم ملی آلمان: 103 بازی، 14 گل
حضور در جام جهانی:سه دوره (1966، 1970، 1974)- 18 بازی، 5 گل

او استثنایی ترین چهره تاریخ فوتبال آلمان است و تنها فردی در جهان که تمامی افتخارات ممکن در جام جهانی را کسب کرده است، به عنوان بازیکن و سرمربی قهرمان جهان شده و رئیس کمیته برگزاری یک دوره از جام جهانی هم بوده است.فرانس بکن باوئر ملقب به «قیصر» در سال 1945 در مونیخ به دنیا آمد و در دوران نوجوانی در باشگاه پسران مونیخ 1906 فوتبال را فراگرفت و خیلی زود جذب بایرن مونیخ شد.وی یکی از جوانترین بازیکنان تاریخ بایرن مونیخ بود که در 13 سالگی به این تیم پیوست و تا پایان دوران شکوفای بازی خود به پیراهن این تیم وفادار ماند.او به بایرن کمک کرد تا درسال 1965 به لیگ دسته اول آلمان صعود کند و با این تیم به چهار عنوان قهرمانی در سال های بعد دست یافت.در همین سال او در سن بیست سالگی به تیم ملی دعوت شد و یازده سال ستون اصلی تیم ملی آلمان بود.بکن باوئر اولین بازی ملی خود را در جریان مسابقه های مقدماتی جام جهانی 1966 در برابر سوئد انجام داد و با پیروزی در این دیدار، آلمان به جام جهانی راه یافت.وی اولین بار پست سوئیپر را به دنیای فوتبال نشان داد.در جام جهانی انگلیس او درخشان ترین بازیکن تیم ملی آلمان غربی بود که در این رقابت ها چهار گل (ازجمله دو گل در دیدار نیمه پایانی برابر شوروی) به ثمر رساند و به همراه تیمش در دیدار پایانی جام حضور یافت.در دیدار نهایی برابر انگلیس، هلموت شوئن مربی وقت تیم اورا مأمور مهار بابی چارلتون کرد که همین امر باعث محدود شدن بکن باوئر گردید و تیم آلمان در وقت اضافی، بازی را 4-2 به حریف واگذار کرد.

در جام جهانی 1970 بکن باوئر یک بار دیگر چهره ای پرفروغ از خود به نمایش گذاشت بخصوص در دیدار نیمه نهایی جام برابر ایتالیا که به شکست آلمان ها در وقت اضافی انجامید.در این دیدار کتف وی شکست ولی وی با کتف بسته بازی کرد.دو سال بعد تیم آلمان با رهبری او به مقام قهرمانی جام ملت های اروپا دست یافت.در این دوره از رقابت ها، بازی عمیق، روان و باتدبیر بکن باوئر زمان و امکان لازم را برای گونترنتزر فراهم می کرد تا بتواند دیوار دفاعی تیم های مقابل را در هم بشکند و برای مهاجمان تیم از جمله گرد مولر فرصت های گلزنی فراهم کند.در این سال عنوان بهترین بازیکن اروپا هم به کلکسیون افتخارات قیصر افزوده شد.

سال 1974 کشور آلمان غربی میزبان جام جهانی شد و میزبان با رهبری کاپیتان قدرتمند خود در نقش یک لیبرو موفق به کسب مقام قهرمانی شد.در دیدار نهایی ، هلند پدیده جام با رهبری کرایف مغلوب تجربه فراوان بازیکنان حریف شد تا بکن باوئر بالاخره جام جهانی را بالای سر برد.

از سال 1974 تا 1976 بایرن مونیخ سه سال پیاپی به عنوان قهرمانی جام باشگاه های اروپا دست یافت و پس از سومین قهرمانی این تیم، بکن باوئر راهی آمریکا شد تا در کنار پله در تیم کاسموس نیویورک بازی کند.او برای بازی در این تیم 5/2 میلیون دلار دریافت کرد که در زمان خود یک رکورد محسوب می شد.

پس از پایان دوران بازی او در سال 1984 پست سرمربیگری تیم ملی آلمان غربی را پذیرفت و همراه این تیم در جام جهانی 1986 تا دیدار پایانی پیش رفت ولی در مقابل آرژانتین 3-2 مغلوب شد و به مقام نایب قهرمانی جهان رسید.چهار سال بعد تیم آلمان با ارائه بازی های درخشان و هجومی به مقام قهرمانی جهان رسید تا بکن باوئر به اسطوره ای دست نیافتنی برای فوتبال کشورش بدل شود.او پس از آنکه از تیم ملی خداحافظی کرد و مدتی در المپیک مارسی و سپس در بایرن مونیخ به مربیگری پرداخت.پس از چند سال او به کادر مدیریتی باشگاه محبوبش اضافه شد و به عنوان رئیس باشگاه بایرن مونیخ فتح جام باشگاه های اروپا در سال 2001 را جشن گرفت.بکن باوئر به عنوان رئیس کمیته برگزاری جام جهانی 2006 آلمان بار دیگر نقشی پر رنگ در شکوه جهانی این ورزش ایفا نمود.





اگه میتونی بگیر!
Never Give Up
۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹
پاسخ به: اسطوره های ورزش جهان
نام کاربری: Agent.47
پیام: ۲,۲۷۲
عضویت از: ۲۴ شهریور ۱۳۸۷
از: Behind You
طرفدار:
- اسپانیا
- پپ
گروه:
- کاربران عضو
زندگینامه دیه گو آرماندو مارادونا - اسطوره فوتبال آرژانتین

نام ديه گو مارادونا در دنياي فوتبال بيش از آنکه به خاطر نبوغ و خلاقيت و بازي هاي استثنايي او بيايد، به دليل جنجال ها و اخباري است که از زمان بازيگري او در ناپل ايتاليا همواره حول و حوش اين بازيکن شاخص آرژانتيني بوده است.

ديه گو يکي از بااستعدادترين بازيکنان نسل فوتبال جهان است که در خانواده يي فقير و پرجمعيت به دنيا آمد. فوتبال را در باشگاه آرجنتينوس جونيورز آغاز کرد و 15ساله بود که به تيم اول باشگاه پيوست. در حالي که تنها 17سال داشت به تيم ملي آرژانتين دعوت شد و در برابر مجارستان يک نيمه بازي کرد.

قدرت بازي سازي، پاس هاي بلند و کوتاه ميليمتري، قدرت حفظ توپ و هوش سرشار رهبري تيم در ميانه ميدان، ضربه هاي ناگهاني و حياتي، حفظ تعادل و قدرت پا به توپ عالي و بسياري از خصوصيات ديگر يک فوتباليست طراز اول در مارادونا جمع شده بود و اگر از نظر شخصيتي در حد مطلوبي بود بي ترديد در کنار بزرگان فوتبال دنيا يکي از ده مرد برتر فوتبال جهان نام مي گرفت.

پس از آن که «سزار منوتي» مربي بزرگ تيم ملي آرژانتين ديه گو را به دليل اخلاق و رفتار ناپايدارش و ناپختگي دوران جواني از تيم ملي کنار گذاشت و نام او را براي جام جهاني 78 در ليست تيم نياورد، مارادونا جام جهاني جوانان 79 توکيو را ميدان تاخت و تاز خود قرار داد و تيم ملي کشورش را به مقام قهرماني جهان رساند.

وقتي مارادونا در تيم باشگاهي آرجنتينوس جونيورز، در 166 بازي 116 گل به ثمر رساند، باشگاه معروف بوکاجونيورز حاضر شد براي خريد او پول خوبي پرداخت کند. اين بار رکورد او بهتر شد و در 28بازي، 40 گل زد و در سال 1981 با بوکاجونيورز قهرمان آرژانتين شد. کم کم نام جوان با استعداد آرژانتيني بر سر زبان ها افتاد و بارسلون با پرداخت بالاترين مبلغ، او را به ايالت کاتالونيا برد. از سال 1982 تا 1984 بارسلون محل بروز استعدادها و بازي هاي ديه گو بود. هافبک پرتوان آمريکاي جنوبي قهرماني سال 83 اسپانيا را براي بارسلون به ارمغان آورد.

حال تيم ناپل ايتاليا خواهان او بود و مبلغ بسيار بالايي به او پيشنهاد کرد تا در سال 84 به شهر ناپل مهاجرت کند. مارادونا هفت سال در ناپل ماند و در سال 1991که از ايتاليا به آرژانتين برگشت، معروف ترين و محبوب ترين ورزشکار شهر ناپل بود.

او يک تنه ناپل را به دو مقام قهرماني در سال 1987 و 1990 رساند. پس از بازگشت مارادونا به وطنش، تيم ناپل ديگر نتوانست قامت راست کند و حتي به دسته دوم بازي ها سقوط کرد. در سال 9119 مارادونا به اتهام حمل و مصرف مواد مخدر، از ايتاليا اخراج شد و به کشورش بازگشت و از آن سال به طور مرتب باشگاه خود را عوض کرد. معروف ترين باشگاهي که بعد از جام جهاني 94 در آن توپ زد، بوکاجونيورز بود که در سال هاي 9619 و 9719 در آن بازي کرد.

مارادونا چندي نيز مربي راسينگ بود که به دليل عدم موفقيت از کار برکنار شد.

در عرصه بازي هاي ملي موفقيت مارادونا بسيار چشمگير بود، بازيکني با قد کوتاه، اما با استارت هاي انفجاري؛ در هر لحظه يي که ديه گو اراده مي کرد قادر بود خط دفاعي حريف را به هم بريزد و با پاسي ناگهاني مهاجمان تيمش را صاحب موقعيت گل کند.

بازيکن برجسته يي مثل او همواره در زمين بازي، هدف تکل هاي خشن مدافعان حريف بود. قدرت بدني مرد کوچک آرژانتيني در سال هايي که هنوز به مواد غير مجاز روي نياورده بود غيرقابل تصور مي نمود. در ضربه هاي آزاد يک استاد به تمام معنا بود. ضربات پاي چپ او از پشت محوطه جريمه، کمتر خطا مي رفت. در جام جهاني اسپانيا و به هنگام ديدار با برزيل به دليل خطاي غيرورزشي از زمين اخراج شد تا باعث حذف آرژانتين شود؛ اما جام جهاني 86 مکزيک ميداني ديگر براي او بود. در آن سال او به قله شهرت و تکامل در عامل بازيگري رسيد و در راس يک تيم خوب و آرماني به رهبري دکتر کارلوس بيلاردو، اجازه نداد جام قهرماني از قاره آمريکا خارج شود. بازي هاي اعجاب انگيز مارادونا در مسابقات مقدماتي سبب شد مربيان تيم هاي حريف همواره چند بازيکن را مامور يارگيري مارادونا کند.

اما يارگيريها و خطاهاي متعدد نيز مانع بازي سازي و ارسال پاس هاي زيبا و به واقع استثنايي او نبود. او در بازي با انگلستان با زيرکي بسيار و با ضربه دست توپ را وارد دروازه حريف کرد تا اين گل به عنوان يک گل تاريخي در جام هاي جهاني ثبت شود. پس از آن با گلي ديگر بلژيک را از رسيدن به ديدار نهايي محروم کرد تا آرژانتين در برابر آلمان برگزارکننده ديدار پاياني جام جهاني مکزيک باشد. درخشش او سبب شد در پايان، بازي سه بر دو به سود آرژانتين خاتمه يابد و براي بار دوم جام جهاني نصيب آرژانتين شود. مارادونا در جام جهاني مکزيک به عنوان بهترين بازيکن شناخته شد. چهار سال بعد در جام جهاني ايتاليا، ستاره اقبال آرژانتين بلند بود که مارادونا يک بازي زيبا و تحسين برانگيز مقابل برزيل انجام داد تا تيم پر مهره رقيب را از دور رقابت ها حذف کند.

دو تيم آلمان و آرژانتين برگزار کننده ديدارنهايي بودند. پس از آنکه تيم آرژانتين به علت اخراج دو بازيکن خود 9 نفره بازي مي کرد، ضربه پنالتي «آندرياس بره مه» تيري بر قلب مارادونا بود تا تيم آرژانتين به مقام نايب قهرماني جهان بسنده کند. سال 1994 و جام جهاني آمريکا پايان کار ديه گو مارادونا در سطح ملي بود. مارادوناي 34 ساله به قدر کافي پخته بود که با وجود اضافه وزن، تيمش را رهبري کند؛ اما يک اشتباه اخلاقي و دوپينگ او در جريان بازي ها موجب شد تا او از بازي ها اخراج شود و 15 ماه از بازيهاي بين المللي محروم شود. پس از اخراج مارادونا تيم ملي آرژانتين ديگر کمر راست نکرد و خيلي زود از دور رقابت ها حذف شد. مارادونا با اين کار غيراخلاقي، مانع از اين شد که به عنوان اسطوره يي در جهان فوتبال نامش جاودانه شود و در کنار بزرگاني چون دي استفانو، پله، کرايف، و بکن باوئر قرار گيرد. آخرين دسته گل مارادونا، تيراندازي به سوي خبرنگاراني بود که سعي داشتند در زمان محروميت او از بازي هاي بين المللي، از او عکسبرداري کنند. او همچنان قصد داشت در فوتبال حرفه يي به مربيگري بپردازد و حاضر نيست با دنياي توپ گرد وداع کند.

ديه گو مارادونا- DIEGO MARADONA

مليت: آرژانتين

متولد: 30 اکتبر1960 در بوئنوس آيرس

پست: هافبک مياني- هافبک چپ

تعداد بازي هاي ملي: 90 بازي از سال 1977 تا 1994 ميلادي

افتخارات ملي: کسب مقام قهرماني جام جهاني 86 مکزيک و نايب قهرماني جام جهاني 90 ايتاليا، قهرماني جوانان جهان 79






اگه میتونی بگیر!
Never Give Up
۱۱ تیر ۱۳۸۹
پاسخ به: بیوگرافی بزرگان
نام کاربری: Dark_Rider
پیام: ۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی
- کرایوف
- برزیل و اسپانیا
- :D
- پپ عزیز
- پروین
گروه:
- کاربران عضو
برای شروع خودم با سر بابی چارلتون شروع میکنم

سر بابی چارلتون



تیم ملی انگلیس از تیم های پرطرفدار در کشورمان هست پس خالی از لطف نیست بدانیم بزرگترین بازیکن ایت تیم چه کسی بوده؟

خودشه، بابی چارلتون که با شوتهایش دروازبانان جرعت مقابله نداشتند

متولد: 11 اکتبر 1937 (در حال حاظر 70 ساله است)

ملیت: انگلیسی

پست: مهاجم

قد: 175 یانتی متر

ویژگی ها: جنگنده - شوتهای ویران کننده

افتخارات مهم شخصی: بهترین بازیکن تاریخ تیم ملی انگلیس و یکی از بهترینهای تاریخ لیگ برتر - مرد سال فوتبال اروپا در 66 -

بهترین بازیکن جام جهانی 66 - بهترین گلزن تاریخ تیم انگلیس

زندگی نامه ورزشی وی خیلی کوتاه خواهد بود چون او کل دوران اوج خود را در یک تیم سپری کرد

وی در تیم مدرسه فوتبال ایست نورث امبرلند کشف شد و در 19 سالگی و در سال 1956 به منچستر پیوست و تا سال 73 در منچستر ماندگار شد

17 سال بازی در منچستر نشان از علاقه- تعصب - و آمادگی بدنی وی را نسان می دهد

چارلتون در 752 بازی در منچستر 247 گل به ثمر رسانده و دیگر کسی نخواهد نتوانست به احتمال زیاد به رکورد او در منچستر دست پیدا کند

از افتخارات او سه قهرمانی لیگ انگلیس در 57-65-67 / قهرمانی در جام حذفی 63 / قهرمانی در جام باشگاههای اروپا در سال 68

در سال 73 وی منپستر را به قصد پرستون نورث اند ترک می کنه و یک فصل را در این تیم بازی می کنه که در 38 بازی 8 گل به ثمر رساند

و بالاخره در سن 37 سالگی تصمیم به خداحافظی می گیرد

در رده ملی باید خدمتتان عرض کنم که به احتمال زیاد (در جایی در این مورد اطلاعات پیدا نشد) وی در 3 دوره جام جهانی (62-66-70) بازی کرده که اوج قدرت وی در جام جهانی 66 لندن بوده که چشم ها را خیره کرد

اولین بازی ملی وی هم در سال 58 مقابل تیم اسکاتلند انجام شد که با برتری 4 بر صفر انگلیس به پایان رسید

وی در جام جهانی 66 با بازیهای درخشان خود و با قلبه بر آلمان به مقام قهرمانی رسیدند که چارلتون به عنوان بهترین بازیکن جام هم برگزیده

شد اما این پایان کار نبود و چارلتون در همین سال توپ طلای اورپا را هم مال خود کرد و بهتربن بازیکن اروپا شناخته شد

در این سال انگلیس با بزرگان خود از جمله بنکس در دروازه - بابی مور - هورست - هانت و ... آلمان آماده را مغلوب کرد تا کاپ قهرمانی به خانه برگردد

بابی چارلتون در 106 بازی ملی ، 49 گل به ثمر رساند که این تعداد گل زده هنوز هم پابرجاست

در دوره مربیگری هم در سال 74 تا 84 برای تیم ویگان اتلتیک خدمت کرد و از سال 84 تاکنون هم عضو هیئت رئیسه باشگاه منچستر بوده است






۳ بهمن ۱۳۸۹
پاسخ به: بیوگرافی بزرگان
نام کاربری: Dark_Rider
پیام: ۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی
- کرایوف
- برزیل و اسپانیا
- :D
- پپ عزیز
- پروین
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
با فرگی کارو شروع کن کمیل جون

چشم

زندگی وافتخارات مربی رویایی منچستر


سرآلکس فرگوسن در۳۱دسامبر۱۹۴۱متولدشد.وی رابه عنوان رهبربلامنازع فوتبال انگلستان یادمی کنند.درمطلب زیرگوشه هایی اززندگی سراسرافتخاروی رامرورمی کنیم.

۱۰۵سال پیش باشگاه منچستریونایتدرابه نام نیوتون هیث می دانستند.لوئیس روکایکی ازسهامداران بزرگ منچسترپس ازچندی پیشنهادمی کندتانام باشگاه به منچسترسانترال تبدیل شودتااینکه درنهایت درسال۱۸۷۸نام منچستریونایتدبراین باشگاه به ثبت رسید.

درسال ۱۹۸۶فرگوسن به اولدترافوردآمد.روزی که اوبهاولدترافوردآمدمصادف بودبایک بحران جدی درباشگاه منچستریونایتد.آنهااز۱۳بازی فصل تنها۳بازی رابرده بودند.درهمان سال منچسترتوسط ساوتهمتون وبانتیجه۴بریک ازجام لیتل وودنیزکناررفته بود.اوبه محض ورودش روشهای متوقف کننده این شکستهارافوراگسترش دادتاکتیک ونوع حملات منچستردرعرض چندماه کاملاعوض می شوندفرگوسن آن فصل رابدون خریدحتی یک بازیکن جدیدبه خوبی به پایان رساندوکسب مقام یازدهم جدول برای این تیمی که درآستانه ازهم گسیختگی بودکاردشواری به نظرمی رسیداکنون پیرمردمجرب اسکاتلندی وقتی به سالهای دورآشنایی بامنچسترفکرمی کندمتوجه می شودکه موفقیت درآن روزهاچیزی شبیه معجزه بوده است.البته ضعف های فیزیکی بازیکنان چیزی نیست که بتوان انکارکردوشایدسرآلکس هنوزهم باآن نقطه ضعف های تاریخی دست به گریبان است نقطه ضعف هایی که لیگ انگلستان هرگزطاقت تحمل آنهارانداردومنچسترسالهای دورهمیشه ازاین ضعف قدرت بدنی وتوجه زیادبه تاکتیک تیمی ضررکرده است

سرألکس فرگوسن دراولین فصل مربیگری جدی ورسمی خودباعقد۳قراردادبه یادماندنی منچستررابه یک تیم قدرتمندتبدیل کرد.استیوبروث-برایان مک کلایو-ویدآندرسون به یونایتدملحق شدنددرفصل۱۹۸۹/۱۹۸۸مقام یازدهمی ودرفصل۱۹۹۰/۱۹۸۹کسب رتبه سیزدهمی بالاترین بهانه منچستربرای یک تحول بزرگ بودوکم کم مدیران ارشدباشگاه به این فکرافتادندکه سرآلکس فرگوسن را نه به عنوان یک طراح وبرنامه ریزومدیرفنی بلکه به عنوان مربی ارشدبرگزینندآنهادرمصاحبه هااعلام می کنندکه ازتوانایی اودرهدایت تیم مطمئن هستندمنچسترهمچنان فوتبال رادرسایه بدشانسی وشکست دنبال می کند.طرفداران منچسترکم کم به تبانی ومسائل پشت پرده باشگاه شک می کنند.خرج زیادی صورت می گیردونتیجه ای دربرندارداین مساله برای انگلیسی هاباورکردنی نیست درهمان سال فرگوسن دریک مصاحبه مطبوعاتی ساده ازتلاش های مدیران باشگاه تمجیدمی کندوبه دفاع ازآنهاعلیه شایعات فسادمالی می پردازد.تا

اینکه ۱۷می سال۱۹۹۰سرآغازدوره شکوهمندپیروزی های منچسترمی گردد.

آنهاکریستال پالاس رابانتیجه یک برصفرشکست می دهندوفاتح جام اتحادیه می شوندحالادیگرطرفداران سراسرمتعصب منچستری دلیلی برای شادی دارندکم کم نام آلکس برروی پلاکاردهای طرفداران دیده می شوداواکنون فرصت خوبی براب خودنمایی وکسب شهرت داردیونایتدی هااثبات کردندکه توانایی قهرمانی رادارندوبه اذعان بازیکنان مطرح آن وقت همه چیز رامدیون تلاشهای فرگوسن بودند.قهرمانی لیگ انگلیس آرزوی دیرینه هواداران بود.درفصل۱۹۹۲/۱۹۹۱یونایتدبه قهرمانی لیگ انگلیس خیلی نزدیک شدامالیدزجلو

این شادی زودرس راگرفت.آنهادریک فینال دیگرمغلوب ناتینگهام فارست می شوندودرجام باشگاه های اروپاستاره سرخ بلگرادآنهاراحذف می کنددرفصل ۱۹۹۳/۱۹۹۲تیم فرگوسن پروازی پرانرژی به سوی موفقیت می کندآنهاقهرمان انگلستان می شوندمنچستر۲۱سال درانتظارچنین روزی بودوتنها۶سال بعد بااقتدارتمام هم لیگ انگلیس راوهم اف ای کاپ راتصاحب می کند قهرمانی سال۱۹۹۳بدین معنا بودکه فرگوسن اولین مربی موفق منچستراست وباتوجه به قدرت بی نظیرش درهدایت تیم بایدهمچنان باقی بماند.ازطرفی اودومین مربی جهان پس ازیوهان کرایف است که توانسته مثل بارسلونای این مردهلندی منچسترراباتفکراسکاتلندی به قهرمانی اروپابرسانددرشروع فصل۱۹۹۵به نظرمی رسیدکه همه چیزبه نفع فرگوسن است درلیست برگزیدگان جایزه سی .بی.ای نام فرگوسن ازهمه اسامی بالاتردیده می شوداوجایزه خودرادریافت می کنددرهمان سال یونایتددریک خریدجنجالی اندی کول راازنیوکاسل خریددر۲۵ژوئن حادثه محرومیت بزرگ اریک کانتوناضربه سختی به پیکره منچسترواردکرداودربرخوردشدیدی که باطرفداران کریستال پالاس داشت فوتبال حرفه ای خودراسالهابارکودمواجه کردفیفا۹ماه وی راازبازی محروم کرد(بعدهاریوفردیناند۸ماه محروم شد)وقتی که فصل۹۶/۱۹۹۵آغازشدمنچسترآندری کانچلسکی -پل اینس-مارک هیوزرادراختیارنداشت.بحران محرومیت بدجوری دامن گیرمنچسترشده بودبازیکنانی که نقش مهمی رادرتیم ایفامی کردنددرزمین دیده نمی شدندوازهمه نبودن کانتونابئدکه به وضوح احساس می شددرآن فصل۵بازیکن زیر۲۱سال درمنچستربازی می کردندوتیم بسیارجوانی واردلیگ انگلیس شده بوددرهمان سال فرگوسن مربی برترجهان شناخته شدوبه گفته خوداواین افتخاراوج موفقیت های اوراتشکیل می دهددرتابستان همین فصل فرگوسن درراستای جوانگرایی تیم دست به خریدچندبازیکن ناشناخته وجوان می زنداولگنارسولسشیر-رانی جانسون-ریموندواندرگو(دروازه بان)-یوردی کرایوف وکارل پوبورسکی بازیکنانی هستندکه درآنتاریخ به منچسترآمدنددرنوامبر۱۹۹۶جشن دهمین سال مربیگری خودرابه طورحرفه ای دریونایتددرحالی برگزارکردکه منچستردیگربه یک ابرقدرت درفوتبال باشگاه های اروپاتبدیل شده بود.بیشترین رکوردازآن سرمت باسبی است اماپس ازگذشت این همه سال همه می دانندکه دراین رکوردکسی به گردفرگوسن نمی رسددرفصل بعدآنهاباشکست بورسیادورتموندباردیگرفاتح یک جام اروپایی می شوندوفرگوسن درآن فصل نیزلقب مربی شماره یک جهان راازآن خودمی سازد.

درزیربه گوشه ای ازافتخارات این پیرمرداسکاتلنی اشاره می کنیم:

سال۱۹۸۰قهرمانی لیگ اسکاتلند

سال۱۹۸۲قهرمانی دسته اول اسکاتلندوجام حذفی اسکاتلند

سال۱۹۸۳قهرمانی جام حذفی اسکاتلند

سال۱۹۸۴قهرمانی جام حذفی اسکاتلند

سال۱۹۸۵قهرمانی جام حذفی اسکاتلند

سال۱۹۸۶قهرمانی جام حذفی اسکاتلند

لازم به ذکراست که فرگوسن قبل ازعزیمت به منچستردراسایرسکاتلندهدایت مستقیم وغیرمستقیم تیمهایی

مثل: کوبین اس تی جان استون-دانفرم لاین-گلاسکورنجرز-فالکرک-ایریونایتدرابه عهده داشته است والبته به عنوان کمک مربی درتیم استرلینگ شایرشرقی وتی میرن آبردین نیزفعالیت داشته است.

وامابامنچستر:

۱۹۹۰قهرمانی جام یوفا

۱۹۹۱قهرمانی سوپرجام اروپا

۱۹۹۲قهرمانی لیگ برترانگلستان

۱۹۹۳قهرمانی لیگ برترانگلستان

۱۹۹۴دوقهرمانی پیاپی درجام یوفاولیگ برترانگلستان

۱۹۹۶قهرمانی لیگ برترانگلستان

۱۹۹۷قهرمانی لیگ برترانگلستان

۱۹۹۹قهرمانی لیگ برترانگلستان وجام باشگاه های اروپاوجام حذفی انگلیس وجام اتحادیه انگلستان

۲۰۰۰قهرمانی لیگ برترانگلستان

۲۰۰۱قهرمانی لیگ برترانگلستان

۲۰۰۲قهرمانی لیگ برترانگلستان

۲۰۰۳قهرمانی لیگ برترانگلستان.

فرگوسن نابغه تاکتیکهاست اوازهیچ چیزی نمی ترسدوهمیشه به آینده فکرمی کندوی به شانس خیلی معتقداست وهمیشه قبل ازبازی دست به یک سری کارهای عجیب می زندکه دررختکن یونایتدی هابه هیچ وجه خنده دارنیست وهمه به این سلسله مراتب اعتقاددارنداومی گوید: اگرشمابخواهیدپیروزشویدبایددردستتان کیفی پرازشانس داشته باشید.

فاکتورمهم اودرتیم مساله سازگاری همه بازیکنان باباشگاه است اواین مساله رادلیل همه موفقیت ها می داندسیستم۲-۴-۴همیشهسیستم مطلوب وموردتوجه اوبوده است واعتقادداردکه معنی ۲-۴-۴این نیست که همیشه طبق قوانین حاکم برآن عمل شودبلکه تنهاشالوده تیم بایدبرپایه این سیستم قرارگیرد.

درلندن وی رابه عنوان مربی دقیقه۹۰ می شناسنداوگاهی بایک تعویض ساده تیم حریف رادرهم می کوبدوهمیشه به بازیکنانش می گوید:به خیلی جلوترنگاه کنیددرآن صورت برداشتن چندقدم کارساده ای به نظرمی رسد.

ضرب المثل معروف اسکاتلندی درقاب مجللی بالای سرفرگوسن دردفترکارش است:بدون زحمت چیزی به دست نمی آید.





۳ بهمن ۱۳۸۹
پاسخ به: بیوگرافی بزرگان
نام کاربری: RealArasH27
پیام: ۵۲
عضویت از: ۲۳ دی ۱۳۸۹
از: برنابئو!
طرفدار:
- تراکتور سازی - استقلال
- آلمان - اسپانیا
- کریم انصاری فر - کریم باقری - رضا صادقی - جواد نکونام
- خوزه مورینیو - آرسن ونگر - پپ گواردیولا - یواخیم لو
- افشین قطبی - منصور ابراهیم زاده - کمالوند
گروه:
- کاربران عضو
کمیل جان اگه میشه راجب آرسن ونگر یه بیوگرافی واسم تهیه کنین.
اگه میشه این مطالب هم توش باشه:
دوران بچگی -ش؟!
کجا و کی و چه جوری دکترای اقتصادش رو گرفت؟!
چرا به فوتبال علاقمند شد و اومد تو فوتبال؟!
چرا اومد تو آرسنال؟!
اولین تیمایی که توش سرمربیگری کرده؟!
فوتبال بازی کرده؟!
ممنون.




Great men always look for their past
Maybe it's BAD
Maybe it's PAINFUL
But at the end, they will be THE ONLY WINNER
RMA 2 - 6 FCB
RMA 0 - 5 FCB
RMA 1 - 1 FCB
RMA 1 - 0 FCB
۳ بهمن ۱۳۸۹
پاسخ به: بیوگرافی بزرگان
نام کاربری: Dark_Rider
پیام: ۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی
- کرایوف
- برزیل و اسپانیا
- :D
- پپ عزیز
- پروین
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
کمیل جان اگه میشه راجب آرسن ونگر یه بیوگرافی واسم تهیه کنین.
اگه میشه این مطالب هم توش باشه:
دوران بچگی -ش؟!
کجا و کی و چه جوری دکترای اقتصادش رو گرفت؟!
چرا به فوتبال علاقمند شد و اومد تو فوتبال؟!
چرا اومد تو آرسنال؟!
اولین تیمایی که توش سرمربیگری کرده؟!
فوتبال بازی کرده؟!
ممنون.

چند تا مطلب بدست اوردم و تقریبا هرچی رو خاسته بودی توش میشه پیدا کرد ولی در مورد تحصیلاتش خیلی توضیحاتی یافت نشد!!

بیوگرافی مربی بزرگ آرسنال


آرسن ونگر متولد 22 اکتبر سال 1949 در استراسبورگ فرانسه است . مربی فرانسوی که در حال حاضر مشغول مربی گری در تیم فوتبال آرسنال است . تیمی که از سال 1996 هدایت آن را برگزیده است .
آرسن ونگر را به عنوان موفق ترین مربی تاریخ باشگاه آرسنال می شناسند . مردی که توانسته با آرسنال به فتح لیگ برتر , جام حذفی و مقام های دیگر برسد . تنها موردی که وی نتوانسته تا کنون در دوران مری گریش کسب کند جام قهرمانی اروپا است . وی با موناکو و آرسنال در نیمه نهایی و فینال این رقابت ها در آستانه کسب این عنوان قرار گرفته اما تا کنون نتوانسته این عنوان را به دست آورد و عزم خود را برای کسب این عنوان در سال های آتی جزم کرده است . هم چنین وی در سال های 1998 و 2002 توانسته با تیم آرسنال دبل کند ( به تیمی که هم جام حذفی و هم لیگ برتر انگلستان را فتح کند گویند ) . در سال 2004 توانست تنها مربی تاریخ لیگ برتر انگلستان باشد که بدون شکست تیمش را قهرمان لیگ برتر می کند . در مجموع وی را به عنوان یکی از برترین مربیان حال حاضر جهان می شمارند . علاقه وی به بازی زیبا و مورد علاقه خودش زبان زد عموم است و اوج بازی تیم او را در سال های 2002 تا 2004 می توان در تیم آرسنال تماشا کرد .
آرسن دارای مدرک مهندسی الکترونیک است . اما مدرک اصلی وی که از دانشگاه استراسبورگ گرفته در ضمینه اقتصاد است . وی به زبان های فرانسوی , آلمانی , اسپانیایی و انگلیسی تسلط دارد و هم جنین آشنا به زبان های ایتالیایی و ژاپنی است .
پدر آرسن آلفونس نام دارد و دارایمادری به نام لویزه است . آرسن در محله ای به نام داتلنهایم در استراسبورگ بزرگ شده و دارای دو خواهر و برادر بزرگ تر از خود است . والدین وی با اتومبیل خئد مشغول به کار بوده اند . آرسن با بازیکن سابق بسکتبال به نام آنی بروسترهوس ازدواج کرد و هم اکنون دارای یم دختر از وی است و در تاتریج لندن زندگی می کنند .
آرسن بیشتر دوران جوانیش را در محله خود و شهر خود بود و در همین محله مشفول به بازی فوتبال بود . در 16 سالگی بود که به تیم محلی دالتنهایم رفت و پس از چندی به تیم ای سی موتزیگ پیوست . در ابتدا در پست دفاع شروع به بازیگری کرد و کم کم بود که توانست به کناره ها و یک خط جلوتر برود . وی در سال 1978 به تیم استراسبورگ رفت و در چندین بازی لیگ در این تیم حضور داشت . توانست لیگ فرانسه را با این تیم فتح کند و در بازی اروپایی نیز شرکت داشته باشد . سپس در سال 1981 توانست مدرک مربی گریش را دریافت کند و از مربی گری تیم های جوانان شروع به کار کرد .
ونگر اولین تیمی که به طور حرفه ای در آن مربی گری کرد تیم نانسی بود . وی در سال 1984 به این تیم پیوست ولی به موفقیت های کوچکی در این باشگاه رسید . در سومین و آخرین سال مربی گریش در نانسی نتایج بسیار بدی با این تیم گرفت و در نهایت تیم در رده 19 قرار گرفت به لیگ دسته دوم فرانسه سقوط کرد . در سال 1987 بود که به تیم موناکو رفت تا دوران جدی در مربی گریش آغاز شود . در اولین سال مربی گریش در این تیم با قهرمانی لیگ فرانسه همه را شگفت زده کرد . هم چنین در سال 1991 نیز تواتست کاپ فرانسه را کسب کند . در همین سال ها آرسن توانست بازیکنان بزرگی مثل جورج میاه , یورگن کلینزمن و گلن هادن را به تیمش بیاورد و تیم خوبی در فرانسه آماده سازد . هم چنین در همین سال ها کشف او بازیکن 23 ساله فرانسوی یوری جرکائف بود که از تیم سابقش استراسبورگ خریداری کرد , بازیکنی که توانست بعد ها ( آخرین فصل مربی گری ونگر در فرانسه ) با 20 گل آقای گل فرانسه شود و با درخشش به تیم ملی فرانسه راه یابد و در نهایت جام جهانی 2008 را بالای سر ببرد . ونگر در آن زمان پیشنهادی نیز از بایرن مونیخ دریافت کرد اما به رقم توافقات اولیه در نهایت از مربی گری در بوندسلیگا صرف نظر کرد . سپس به موفق ترین تیم آن سال های ژاپن پیوست . با این تیم توانست نایب قهرمان ژاپن شود . در حدود سال های 1993 بود که وی در چند جای دیگر به صورت مقطعی و کوتاه مشغول مربی گری و سر مربی گری بود . در مارسی فرانسه وی به عنوان مربی زیر نظر مربی معروف پیرموراچ کار کرد . در همین حال ونگر توسط چشمان دیوید دین سید شد و به آرسنال آمد . سال 1996 بود که ونگر از ژاپن آمد و تعجب همه را بر انگیخت . او کیست ؟ البته ظاهرا این مذاکرات از سال ها قبل آغاز شده بود و گفته می شود از سال 1988 آرسن بازی آرسنال برابر کویز پارک رنجرز را برای اولین بار زیر نظر گرفت . بعد از برکناری بروس ریوچ بود که ونگر رسما به آرسال پیوست . دقیقا 28 سپتامبر سال 1996 بود . ونگر اولین مربی غیر انگلیسی آرسنال بود و با توجه به پرونده سختی که قبول کرده بود نگاه های بسیاری را به خود مشغول کرده بود . در همین روز ها بود که روزنامه عصر استاندارد چاپ لندن با چاپ تیتر بزرگ ?Arsen who ( آرسن کیست ؟ ) بحث های جنجالی را پیرامون انتقالش به باشگاه انجام داد اما با پا فشاری دین وی به کارش در آرسنال ادامه داد . اولین اقدام های ونگر جذب پت ویرا از میلان و رمی گارد بود . اولین بازی ونگر با آرسنال با پیروزی 2 - 0 برابر بلکبرن آغاز شد تا فعلا منتقدان اجازه انتقاد نداشته باشند . آرسنال در اولین فصل مربی گری ونگر توانست به مقام سومی لیگ برتر انگلیس برسد . در این سال مقام دومی با تفاضل گل به نیوکاسل رسید تا آرسنال از صعود مستقیم به لیگ قهرمانان باز بماند .
در دومین سال مربی گری آرسن آرسنال توانست هر دو جام حذفی و لیگ برتر انگلیس را کسب کند تا همگان به تشویق وی بپردازند . آرسن توانسته بود در بهترین لیگ های جهان دبل کند و این برای کارنامه کاری وی فوق العاده بود . دومین دبل تاریخ آرسنال رقم خورده بود و با اختلاف زیادی نسبت به منچستر آرسنال قهرمان شده بود , این یعنی بهترین اتقافات ممکن در آن سال و کنار زدن فرگوسن در پهنه قهرمانی . کارشناسان رمز پیروزی های آرسنال را وجود بازیکنان دفاعی مثل تونی ادامز , استیو بولد , نایجل وینتربرن , لی دیکسون و مارتین کئون و بازیکنان کلیدی در حمله مثل دنیس برگکمپ و نیکولا آنلکا می دانند . کشف های ونگر در این سال ها بازیکنانی مثل امانوئل پتیت , مارک اورمارس و همین آنلکا بودند که هر کدام در نوع خود بهترین بازی های را برای آرسنال انجام دادند .
در سال 99 - 2000 آرسنال با امتیازی که در روز پایانی رقابت ها از دست داد با کمترین اختلاف قهرمانی را به منچستر یونایتد واگذار کرد و نتوانست قهرمان لیگ شود . هم چنین در نیمه نهایی جام حذفی و در وقت اضافی مغلوب منچستر یونایتد شد و در فینال جام یوفا در کمال ناباوری و در حالی که در طول بازی موقعیت های زیادی را از دست داد در ضربات پنالتی مغلوب گالاتاسرای شد . در سال 2001 بود که آرسن توانست بار دیگر جام حذفی را به دست آورد . بازیکنان جدید مثل لیونگبرگ , رابرت پیرس , تیری هانری و ... موفق شدند د نسل جدید آرسنال جام حذفی را بدست آورند . در سال 2001 - 2002 بار دیگر دبل کردند . خرید های جدید آرسنال به بازی هایی که انجام دادند حالا دیگر به حدی با هم هماهنگ شده اند که می توانند هر تیمی را به زانو بشانند . جام حذفی با پیروزی 2 - 0 برابر چلسی رم خورد . گلزنی های ری پارلور و فردی لیونگبرگ در آن بازی ماندگار شد .
پس از شروع قدرتمندانه در سال 2002 - 2003 آرسنالی دریافتند امسال نیز باید لیگ برتر را به دست آورند . آرسنال نتایج بسیار خوبی به دست آورد ولی این پیروزی ها در بازی برابر لیدز یونایتد شکست . آرسنال در آن بازی خانگی حریف لیدز نشد تا رکوردش بشکند . پس از آن بازی آرسنالی های به خود امدند و دوباره نمایش های قدرتمندانه ای از خود نشان دادند . در سال 2003 جام حذفی بار دیگر ازان آرسنال شد و بازی های هنرمندانه آرسنال در سال 2004 باعث شد آن ها بتوانند بدون شکست قهرمان لیگ برتر لنگلیس شوند . تا کنون نیز هیچ تیمی در هیچ جای جهان به این عنوان دست نیافته است . آرسنال توانسته بود 49 بازی شکست نخورد و در نهایت در اکتبر 2004 بود که در آن بازی معروف و جنجالی 2 - 0 مغلوب منچستر یونایتد شد . آرسنال در نهایت در سال 2005 اخرین مقام خود یعنی قهرمانی در جام حذفی را تجربه کرد و تا سال 2009 هنوز موفق به کسب عنوانی نشده است .
در کل آرسنال موفق شد 3 بار لیگ برتر و 4 بار جام حذفی را زیر نظر ونگر فتح کند و همین امر باعث شد ونگر به عنوان موفق ترین مربی تاریخ باشگاه شناخته شود . در سال 2005 ونگر قرار داد خود را تا پایان سال 2007 - 2008 تمدید کرد و شرایط جدیدی را در آرسنال تجربه کرد . در نهایت و با ساختن نسل جدید آرسنال وی قرار داد خود را به مدت 3 سال دیگر تمدید کرد و هواداران منتظر هستند تا ببینند آیا سال 2011 پایان کار ونگر در آرسنال است یا خبر .
تفکرات ونگر بر پایه یک بازی هجومی و زیباست . آرسنال در یکی از بازی های خود در حالی که از چلسی پیش بود و می توانست با کنترل بازی خیلی ساده پیروز شود در نهایت بازی را واگذار کرد . پس از پایان بازی خبر نگار از ونگر سوال کرد گه چرا با آوردن بازیکنان دفاعی تر سعی در حفظ نتیجه نکردید ؟ و ونگر در پاسخ خود به خبرنگار از احترام به هواداران سخن گفت . او گفت دوست نداشتم هوادارنی که به ورزشگاه آمده بودند شاهد یک بازی کسل کننده و ساکن باشند !!! سیستم مورد علاقه بازی ونگر 2 - 4 - 4 است و معمولا در 11 سال مربی گریش در این تیم با همین سیستم بازی کرده . در ذات ونگر جوان گرایی وجود دارد . در همان موناکو وی توانست ویاه را به جهان فوتبال معرفی کند کسی که بعد های به عنوان بهترین بازیکن جهان دست یافت و در تیم آث میلان بازی های درخشانی از خود به جای گذاشت . هم چنین در همین موناکو وی توانست یائونده را معرفی کند که بعد ها به عنوان بهترین بازیکن افریقا انتخاب شود . در ارسنال نیز توانست کشف های جوانی مثل رابین فان پرسی , کولو توره , پت ویرا و ... را نمایان کند . ونگر همیشه به سود دهی به باشگاه معروف بوده است . وی همیشه نشان داده اگر بودجه در اختیارش باشد به بهترین شکل از آن استفاده می کند . خرید آنلکا با 500 هزار پوند و فروش وی 2 سال بعد به رئال مادرید با 22 میلیون پوند شاید معروف ترین فروش آرسنال در چند سال اخیر باشد . همین پول فروش آنلکا پی خرید سه بازیکن مستعد به نام های تیری هانری , سلوین ویلتورد و رابرت پیرس رفت .
با وجود اینکه 4 سال ناکامی در کسب عنوان کارنامه ونگر را تا حدودی تحت تاثیر قرار داده اما قبول شرایط مالی باشگاه از طرف هواداران باعث حمایت بسیار زیادی از طرف آن های شده است . جملات اعتماد به آرسن که در بازی های آرسنال در ورزشگاه نسب می شود بهترین دلگرمی از دیدگاه آرسن برای اوست . ویژگی دیگر تیم آرسن ونگر بازی جوانمردانه آن هاست . آرسنال از سال 96 تا کنون فقط 73 کارت قرمز دریافت کرده و در سال 2004 که قهرمان لیگ شد به عنوان جوانمردانه ترین تیم سال شناخته شد . شاید پایبندی به قرار داد نیز دیگر ویژگی مثت آرسن باشد . در مجموع آرسن را می توان یک مربی دوست داشتنی همراه با خصوصیات خاص خود دانست . همه هواداران امیدوارند تا بار دیگر عناوین را با آرسنال کسب کنند .





۳ بهمن ۱۳۸۹
پاسخ به: بیوگرافی بزرگان
نام کاربری: Dark_Rider
پیام: ۸,۸۵۸
عضویت از: ۶ دی ۱۳۸۸
از: كنار دريا
طرفدار:
- کارلس پویول & لیو مسی
- کرایوف
- برزیل و اسپانیا
- :D
- پپ عزیز
- پروین
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
کمیل جان از جرج بست هم بزار لطفا

به روی چشم

بیوگرافی از جرج بست بچه بد اخلاق و دوست داشتنى



متولد: 22 می 1946
ملیت: ایرلند شمالی
پست: هافبک راست
خصوصیات: باهوش - فوق الاده تکنیکی


افتخارات مهم شخصی:

بهترین بازیکن اروپا در سال 1968
وی 6 سال پیاپی بهترین گل زن منچستر بود


رکورد ملی:

ایرلند شمالی 37 بازی 9 گل 78-1964


افتخارات باشگاهی :

قهرمان لیگ انگلستان در سال 1965 و 1967
قهرمان جام باشگاههای اروپا در سال 1968


باشگاه ها:

منچستر یونایتد 361 بازی 137 گل 75-1963
استاک پورت کانتی 3 بازی 3 گل 76-1975
لوس آنجلس آزتک 61 بازی 29 گل 78-1976
کورک سلتیک 166 بازی 4 گل 1976
فولهام 42 بازی 8گل 78-1976
فورت لادر دیل استریکرز 33 بازی 7 گل 79-1978
هیبرنیان 27 بازی 4 گل80-1979
سن خوزه ارت کوئیکز 56 بازی 21 گل 83-1980
بورنه ماوت 5 بازی بدون گل 84-1983


پله در مورد جرج بست این طور گفته است: "بهترین بازیکنی است که تا کنون دیده ام" این بالا ترین درجه شهرت است که یک بازیکن آرزوی رسیدن به آن را دارد. جرج بست باریکن با استعداد ایرلندی قادر بود تا گل هایی خارق العاده در وضعیت های دشوار برساند. او با ظرافتی ورزشکارانه حرکت می کرد و مهارت های جادویی با توپ و بالانس های حیرت آورش در گذر از مدافعان تعجب آور بود. این جوان ایرلندی اولین فوق ستاره فوتبال بریتانیا شد.

جرج بست فرزند اول دیکی بست ( Dickie Best ) و آن وایترز ( Anne Withers ) بود ، او در شهر بلفاست ایرلند شمالی رشد کرد و بزرگ شد.
او دارای چهار خواهر و یک برادر بود. مادر او در سال 1978 در سن 55 سالگی به دلیل استفاده ی بیش ازحد از مشروبات الکلی درگذشت ، جرج نیز به سرنوشت مادر خود دچار شد.

این اسطوره افسانه ای مانند خیلی از بازیکنان کشورهای بریتانیایی که در همان دوره نوجوانی رهسپار انگلیس می شوند تا فوتبال را در آنجا دنبال کنند و این ستاره هم مستثنی نبود.

وی در 16 سالگی به باشگاه منچستر راه یافت و خیلی زود مطرح شد.

از سال 61 تا 74 وی در منچستر تماشاگران را به وجد می آورد و حرکات فریبنده او تمامی نداشت.

بست در 465 بازی برای منچستر 180گل زده که این تعداد گل برای یک هافبک ، نشان دهنده هوش بالای گلزنی اش دارد.

بست با چارلتون همبازی بود و ایندو لیگ برتر انگلیس را در قبضه خود قرار داده بودند.

قهرمانی در لیگ برتر بسال 65 و 67 و قهرمانی در جام باشگاههای اروپا در 68 حاصل تلاش وی و یارانش بود.

وی بعد از بالا رفتن سن چارلتون در منچستر، همواره از بهتربن گل زنان تیمش و لیگ برتر بوده است و سر انجام وی مزد زحمات خود را گرفت و در سال 68 مرد سال فوتبال انگلیس (لیگ برتر) و مرد سال اروپا گردید.

سپس در 28 سالگی و در سال 74 به تیم دال استیل تاون انگلیس پیوست و پس از یکسال بازی در این تیم یک نیم فصل (75 - 75) در تیم استاک یورت کانتی بوده و بعد در فصل (76-76) به لس آنجلس آزتکس امریکا رفت.
78 تا 79 در فورت لودردیل امریکا
79 تا 80 در سیبرینان اسکاتلند
80 تا 81 در سن خوزه امریکا و سرانجام هم در تیم بریس بین لاینز استرالیا به دوران خود پایان داد و در سال 83 و در 36 سالگی فوتبال را بدرود گفت.

در رده ملی هم وی در 37 بازی ملی ، 9 گل به ثمر رساند ولی موفق نشد در جام جهانی بازی کند و این نقطه تار زندگی وی بوده مثل بزرگانی چون کانتونا - گونتر نتزر - دیوید ژینولا و .... که با وجود درخشش مجالی برای حضور در جام جهانی پیدا نکردند. برای بست مشکل آماده نبودن تیم ملی ایرلند شمالی در دوران اوج وی بوده است.

جورج بست در مجموع دارای 730 بازی و 258 گل زده است.

خیلی از نویسندگان ورزشی و بزرگان فوتبال وی را بالاتر از بابی چارلتون می دانند و حتی نام او را به عنوان بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر اعلام کرده اند.

جرج بست یک سبک زندگی پر زرق و برق داشت و اغلب در مکانهای خاصی دیده می شد. او اعتقاد داشت این کار بر روی بازی اش تاثیر خوبی می گذارد. با این حال خیلی ها احساس می کردند که او از تمام نیروی خود استفاده نمی کند.





۳ بهمن ۱۳۸۹
۱ ۲ ۳ ۴ ... ۱۲ >
     
برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۸
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۲۱
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۱۲ پاسخ
۹,۱۸۸,۷۳۶ بازدید
۳ روز قبل
Salehm
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۵۰۱ پاسخ
۱۲,۵۰۵,۷۴۶ بازدید
۱ ماه قبل
Greatest Ever
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۹,۶۶۱ بازدید
۴ ماه قبل
مهدی
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۷۴,۵۶۳ بازدید
۷ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۷,۵۱۹ بازدید
۷ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۳,۱۳۶ بازدید
۷ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۸۰,۷۱۴ بازدید
۷ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۶۲,۲۸۳ بازدید
۷ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۹۱,۶۲۵ بازدید
۸ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۹۶,۲۴۱ بازدید
۸ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۱۹۳ کاربر آنلاین است. (۱۴۴ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۹۳

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!