در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: نقل و انتقالات احتمالی ... | ||
![]() ![]() نام کاربری: ali_alex
پیام:
۱,۶۹۰
عضویت از: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹
از: abadan
طرفدار:
- xavi hernandez - یوهان کرایوف - صنعت نفت آبادان - برزیل - مسعود شجاعی - گواردیولا - امیر قله نوعی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول الکس بهترین گزینس چون با حضور دیوید لوییز وجان تری جایی تو ترکیب نداره |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول آره الکس بازیکن خیلی خوبی منم موافقم.به نظر من همه اینا که گفتید گزینه خوبین ولی ما بیشتر از دفاع وسط به یه دفاع چپ تاپ احتیاج داریم ما الان تو دفاع مرکزی بجز کاپیتان و پیکه ابیدال که این فصل به خصوص بازی با ارسنال تو دفاع مرکزی عالی بود رو داریم،فونتاس رو هم به اینا اضافه کنین ادریانو هم میتونه ذخیره ی دنی باشه نظرتون چیه؟؟؟ |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MES.QUE.UN.CLUB
پیام:
۸۶۹
عضویت از: ۲۶ بهمن ۱۳۸۷
از: اينجا!!!
طرفدار:
- والدس-ویا-پيكه-ژاوي-مسي-آلوز-اینیستا - كرايوف-مارادونا-رونالدينهو-توره - اسپانيا - يوهان كرايوف-پپ گوآرديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول به نظر من همه اینا که گفتید گزینه خوبین ولی ما بیشتر از دفاع وسط به یه دفاع چپ تاپ احتیاج داریم ما الان تو دفاع مرکزی بجز کاپیتان و پیکه ابیدال که این فصل به خصوص بازی با ارسنال تو دفاع مرکزی عالی بود رو داریم،فونتاس رو هم به اینا اضافه کنین ادریانو هم میتونه ذخیره ی دنی باشه نظرتون چیه؟؟؟+ |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Barca4Life
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۲۶ تیر ۱۳۸۹
از: str 19
طرفدار:
- لئو-ژاوی-کارلس-اینیستا-داوید-جرارد پیکه و..... - یوهان کرایوف - هریستو استویچکوف بزرگ - spain - گواردیولا - گاس هیدینگ - آراگونس گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ادریانو هم میتونه ذخیره ی دنی باشهآدریانو معمولا تو چپ خیلی بهتر از راست بازی میکنه!!! |
||
EL BARCA DE PER VIDA. اینجا سمنانه . من قاسم هستم . آی لاویو بارسا |
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Barca4Lyf
پیام:
۱۲۷
عضویت از: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: Karaj,Alborz,Iran
طرفدار:
- ,Xavi,Capita Puyi - Pep Guardiola - هىچکدام - Spain - هىچکس - پپ گواردیولا - هرگززززز گروه:
- کاربران عضو ![]() |
به نظر میرسه روسل و عوامل اجرایی باشگاه حرفهای ما رو مبنی بر خرید مهاجم بلند قد نادیده نگرفتن ! ![]() ای بابا برادر من اینا که حرف مارو کاری ندارن!!!!هرکاری می خوان میکنن بعد یه گندی مثه ایبرا بار میاد که ننگ تاریخ 110 ساله ی تیمه!!! تازه نیمکت ما خیلی خالیه!!!باید دست مبارک رو ببرن تو جیبشون خرج کنن!!! الان اگه مثلا دو تا دفاع با هم مصدوم شن تکلیف چیه؟!!!تازه الانم که کاپیتان نیست!!!!مثلا باید یه فلجی مثه فومتیاس وایسه تو دفاع که هی گل بخوریم!!!!بارسا از نظر دفاع ضعیفه!!!تازه یه دروازبان ذخیره مطمئن مثه کوشیالنی آرسنال هم لازم داریم!!! |
||
Thanks God I'm a Barcelonista not a Madridista!!! | |||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول الان اگه مثلا دو تا دفاع با هم مصدوم شن تکلیف چیه؟!!!تازه الانم که کاپیتان نیست!!!!مثلا باید یه فلجی مثه فومتیاس وایسه تو دفاع که هی گل بخوریم!!!!بارسا از نظر دفاع ضعیفه!!!تازه یه دروازبان ذخیره مطمئن مثه کوشیالنی آرسنال هم لازم داریم!!!تو همین دو خط 3 تا سوتی دادین!!!!: اولا نفوس بد نزنین ایشالا که مصدوم نمیشن تازه ابیدال و فونتاس هستن ثانیا فومتیاس!!!!!شاید منظورتون فونتاسه ![]() ثالثا اون کوشیالنی نیست و کشیلنیه که مدافع ارسناله دربازه بان جوون ارسنال چز(س)نیه ![]() ![]() |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: alisarvandi
پیام:
۲۵۲
عضویت از: ۳۱ مرداد ۱۳۸۹
از: teh
طرفدار:
- messi - xavi - poyol- neymar - DECO - اسپانیا - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فکر کنم آگرو داره میاد بارسا آخه ایرنا نوشته مدیر های فنی دو باشگاه بارسا و اتلتیکو با هم برای انتقال آگرو به توافقات اولییه رسیدن اینم لینکش مشاهده لینک. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول فکر کنم آگرو داره میاد بارسا آخه ایرنا نوشته مدیر های فنی دو باشگاه بارسا و اتلتیکو با هم برای انتقال آگرو به توافقات اولییه رسیدن اینم لینکش مشاهده لینکنوشته تیاگو رو میخوان بدن اتلتیکو! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نههههههههههههههههههه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول sajad zargar نوشته:نقل قول فکر کنم آگرو داره میاد بارسا آخه ایرنا نوشته مدیر های فنی دو باشگاه بارسا و اتلتیکو با هم برای انتقال آگرو به توافقات اولییه رسیدن اینم لینکش مشاهده لینکنوشته تیاگو رو میخوان بدن اتلتیکو! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نههههههههههههههههههه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() انصافا من نمیدونم چرا باور میکنین این حرفا رو؟ هم من و هم شما میدونین که نه اگوئرو میاد بارسا نه تیاگو از بارسا میره |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
|
پیام:
۷,۵۵۸
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول انصافا من نمیدونم چرا باور میکنین این حرفا رو؟ هم من و هم شما میدونین که نه اگوئرو میاد بارسا نه تیاگو از بارسا میرهخدا از دهنت بشنوه |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۰
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |