به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: نقل و انتقالات احتمالی ...
نام کاربری: ........
پیام: ۱,۹۳۴
عضویت از: ۸ مهر ۱۳۸۹
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
حامد نوشته:
بنزما بازیکن خوبی هست ولی رئال نمیتونه ازش بازی بگیره و پرز هم در شرایطی که تیمش پر مهاجم بود رفت سراغ بنزما ، پس این میشه خرید ناموفق برای پرز حالا هم که مورینیو رفته به رئال شرایط براش بدتر شده چون مثلا اگر علیه یک تیم مصاحبه نکنه مورینیو تنبیه ش میکنه و 2 هفته بهش بازی نمیده!!!!!(این یکی دیگه از کار های مورینیو ه) قبلا هم سابقش رو داشته ، اخه من نمیدونم چطور از نظر فنی بزرگه ، ولی از نظر عقلی کوچیکه!

تو داری پپ رو با مورینیو مقایسه میکنی!!!!!!!! پپ که تیمی رو تحویل گرفت که دو سال هیچ جامی نگرفته و امد با خلاقیت بالا و خرید های مناسب توی همون فصل اون تیم مون رو قهرمان جام های مختلف کرد ، جدیت و جوان پروری رو توی دستور کارش قرار داد و با اخلاق خوب و قدرت فنی که داره تیم رو خدارو شکر به اینجا رسانده

اشتباهات داوری همه جا هست ولی الان بحث سر اینه که مورینیو چقدر سود برده و چه کارایی کرده !

این مورینیو هیچی نداره جز چرت و پرت گفتن که قبل و بعد بازی جو رو به نفع خودش کنه همین

هیچکدوم از مهاجمای اون زمان رئال در حد این تیم نبودن
هیگواین بد کار نمیکدر اما بنزمای اون موقع یه چیز دیگه بود
بنزما برای رئال خرید خوبی بود و الانم کم کم داره به اوج بر میگرده
اون حرفا هم معلوم نیست چقدر واقعیت داره
من از رئال متنفرم اما این شایعه ها رو در مورد این تیم هم باور نمیکنم

تو داری پپ رو با مورینیو مقایسه میکنی؟!!!!!
مربی که بعد از چندین سال پورتو رو قهرمان اروپا کرد
مربی که بعد از نیم قرن چلسی رو قهرمان انگلستان کرد
بعد از 50 سال اینتر رو به قهرمانی اروپا رسوند و با این تیم هر سه جام رو فتح کرد
همون اینتر فصل بعد از رفتن مورینیو نابود شد!

اشتباهات داوری همه جا هست منم قبول دارم
ولی پپ هم دقیقا" به اندازه ی مورینیو از اون سود برده

این حرف آخر هم نظر توئه...نظرت محترم ولی به هیچ وجه قبولش ندارم

پرز که تو دوره ی اول مدیریتش رئال رو از اون وضعیت وحشتناک مالی نجات داد مدیر بزرگیه
مورینیو هم که نیازی به تعریف نداره
از جفتشون متنفرم ولی کارشونو خیلی خوب بلدن!

۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: 8060803
پیام: ۳۳۵
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - ژاوی-اینیستا
- دیگو آرماندو مارادونا-یوهان کرایف
- پرسپولیس
- اسپانیا- آرژانتین
- علی کریمی
- پپ گواردیولا - گاس هیدینگ-مصطفی دنیزلی
- مجید جلالی - منصور ابراهیم زاده
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
Hamed نوشته:

نقل قول
حامد نوشته:
بنزما بازیکن خوبی هست ولی رئال نمیتونه ازش بازی بگیره و پرز هم در شرایطی که تیمش پر مهاجم بود رفت سراغ بنزما ، پس این میشه خرید ناموفق برای پرز حالا هم که مورینیو رفته به رئال شرایط براش بدتر شده چون مثلا اگر علیه یک تیم مصاحبه نکنه مورینیو تنبیه ش میکنه و 2 هفته بهش بازی نمیده!!!!!(این یکی دیگه از کار های مورینیو ه) قبلا هم سابقش رو داشته ، اخه من نمیدونم چطور از نظر فنی بزرگه ، ولی از نظر عقلی کوچیکه!

تو داری پپ رو با مورینیو مقایسه میکنی!!!!!!!! پپ که تیمی رو تحویل گرفت که دو سال هیچ جامی نگرفته و امد با خلاقیت بالا و خرید های مناسب توی همون فصل اون تیم مون رو قهرمان جام های مختلف کرد ، جدیت و جوان پروری رو توی دستور کارش قرار داد و با اخلاق خوب و قدرت فنی که داره تیم رو خدارو شکر به اینجا رسانده

اشتباهات داوری همه جا هست ولی الان بحث سر اینه که مورینیو چقدر سود برده و چه کارایی کرده !

این مورینیو هیچی نداره جز چرت و پرت گفتن که قبل و بعد بازی جو رو به نفع خودش کنه همین

هیچکدوم از مهاجمای اون زمان رئال در حد این تیم نبودن
هیگواین بد کار نمیکدر اما بنزمای اون موقع یه چیز دیگه بود
بنزما برای رئال خرید خوبی بود و الانم کم کم داره به اوج بر میگرده
اون حرفا هم معلوم نیست چقدر واقعیت داره
من از رئال متنفرم اما این شایعه ها رو در مورد این تیم هم باور نمیکنم

تو داری پپ رو با مورینیو مقایسه میکنی؟!!!!!
مربی که بعد از چندین سال پورتو رو قهرمان اروپا کرد
مربی که بعد از نیم قرن چلسی رو قهرمان انگلستان کرد
بعد از 50 سال اینتر رو به قهرمانی اروپا رسوند و با این تیم هر سه جام رو فتح کرد
همون اینتر فصل بعد از رفتن مورینیو نابود شد!

اشتباهات داوری همه جا هست منم قبول دارم
ولی پپ هم دقیقا" به اندازه ی مورینیو از اون سود برده

این حرف آخر هم نظر توئه...نظرت محترم ولی به هیچ وجه قبولش ندارم

پرز که تو دوره ی اول مدیریتش رئال رو از اون وضعیت وحشتناک مالی نجات داد مدیر بزرگیه
مورینیو هم که نیازی به تعریف نداره
از جفتشون متنفرم ولی کارشونو خیلی خوب بلدن!

من با اكثر حرفات موافقم. حامدجان شما هم بهتره منصف باشي. با زير سوال بردن توانايي هاي موريانه آيا واقعا چيزي ازش كم ميشه؟ من فقط از اين جار و جنجالاش متنفرم هر جا رفته اين خصلتش رو در اونجا هم نشون داده. ولي فقط با جنجال تيم بازي ياد نميگيره. بزار دو تا مثال بزنم. يكي اينتر پارسال ما تو گروهی چقدر راحت بردیمشون من به شخصه قبل نیمه نهایی حكم فینالیست شدنمونو صادر كرده بودم حتی دوستای ریالیم هم نمیتونستن شانسی واسه مورینیو و اینتر قایل بشن، حالا بحث آتشفشان به كنار اما تفاوت تاكتیك و برنامه اینتر برای مقابله با بارسا مشهود بود من به شخصه یادم نمیاد انقدر كار بارسا تو یك بازی به مشكل خورده باشه واقعا میتونستیم بیشتر هم گل بخو ریم، یا مثال دیگش همین ریال بازی رفت لیگ رو با این 4 تا بازی آخر مقایسه كن درسته این سبك دفاع حال همه ما رو به هم میزنه اما فعلا راه دیگه ای واسه متوقف كردن بارسا توسط این همه مربی كشف نشده!موریانه ممكنه یك بار اشتباه كنه ولی دو بار نه، نمونشو گفتم، سال بعد هم نباید منتظر برد پرگل باشیم

البته با این جای نظرت كاملا مخالفم كه مورینیو رو بزرگتر از پپ میدونی شاید تا چند ماه پیش منم مثل تو فكر میكردم اما حالا نه، همین پپ با یك راهكار خیلی ساده جلو تاكتیك موریانه رو گرفت مطمینا اگه دفاع چپ و راست ما تو الكلاسیكوها نفوذ میكردند همون حوادث سن سیرو پیش میومد یا شایدم بدترش یا در فینال جلو منچستر و فرگی با یك تعویض منطقه ساده اینیستا و آوردنش یك خط عقب تر فشار 20 دقیقه اول منچستر رو خنثی كرد واقعا باهوشه من دیگه سر سوزنی شك و شبهه واسم نمونده

Anti khook
۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: hamedmessi
پیام: ۵,۷۳۴
عضویت از: ۱ مرداد ۱۳۸۸
از: ورزشگاه بزرگ Nou Camp
طرفدار:
- همه بازیکن های بارسلونا
- همه اسطوره های تاریخ بارسلونا
- پپ گواردیولا
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
مربی که بعد از چندین سال پورتو رو قهرمان اروپا کرد مربی که بعد از نیم قرن چلسی رو قهرمان انگلستان کرد بعد از 50 سال اینتر رو به قهرمانی اروپا رسوند و با این تیم هر سه جام رو فتح کرد همون اینتر فصل بعد از رفتن مورینیو نابود شد!

مورینیو هیچ کاری نکرده ، گفتم جز اینکه توی مصاحبه هاش حرف های بیمورد میزنه هیچی نیست!

اگر مربی بزرگی بود تمام دنیا علیه ش مصاحبه نمیکردن!

نقل قول
اشتباهات داوری همه جا هست منم قبول دارم ولی پپ هم دقیقا" به اندازه ی مورینیو از اون سود برده

مطمئن باش که انیجوری نیست پپ اینقدر مربی بزرگی هست که نخواد کاری کنه که تیم با اشتباه داوری پیروز بشه اما مطمئن باش یکی از کار های مورینیو همینه! جو سازی و خرید احساسات داوران!!!!

۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: mohmad.rafey
پیام: ۲۷
عضویت از: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: ایران
طرفدار:
- لیونل مسی
- رونالدینیهو و ریوالدو
- هیچکدام
- آرزانتین
- هیچکدام
- رایکارد و گواردیولا
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
چه خبر اینجا بحث سر رال مادرید در اینکه دولت یا همون پادشاه از رال حمایت میکنه و کلید خزانه دست مادرید شک نکنید بارسا هم از کمک کاتالان برخورداره ولی خوب رال به خاطر داشتن همون پارکها یا مجتمها یا حامیان مالی قوی برخورداره که بارسا نصبت به رال خیلی کمتر برخورداره حامیان مالی وتبلیغاتم امسال بعد از100 خوردی سال کرد در ضمن رال مادرید به موفقیتی با مورینیو نرسیده در لیگ که مات شد بعد از اون شکست 5-0 دور رفت که به نظرم یه کاپ قهرمانی میرزید در لیگ قهرمانان هم به بارسا باخت و فقط در جام حذفی یا پاد شاهی بارسا رو برد که بهترین بازی رال تو این 5تا مسابقه بین دو تیم بود رال هر چقدرم خرید کنه مسی هنوز بهترین بازیکن دنیاست اینیستا و زاوی بهترین هافبکهای جهان پیکه و دنی آلوز و پویول بهترین مدفعان حال حاضر جهان هستن ولی مادرید فقط دروازبان نشون بهترینه وگرنه در همه پستا بارسا بهترینهای جهان داره و هیچ بازیکنی در حد اونا در حال حاظر نیست قصد خرید فابرگاس و سانچز فقط به خاطر خستگی و فرسایشی و کم انگیزه نشدن مهاجا و هافبگهاست وخلاصه هنوز یه چندسالی هم رال زیر بارسا میخوابه بدم میخوابه

۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: mohamad.rs20
پیام: ۱,۵۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰
از: TIERRA
طرفدار:
- PUYOL
- RONALDINIHO_RIVALDO
- PERSPOLIS
- SPAIN
- ALI KARIMI_MEHDI MAHDAVIKIA
- JURGEN KLOPP
- HOSEIN FARAKI
گروه:
- کاربران عضو
من نمیدونم چرا بارسا وقتی بارسا روی یک بازیکن دست میذاره بقیه ی تیم ها مثل کفتار ظاهر میشن
ادامه
عربا خدارا شکر کنند که این نفت را دارند

برای شادی روح پدر بزرگ و بزرگوارم

صلوات
۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: 8060803
پیام: ۳۳۵
عضویت از: ۱ آبان ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - ژاوی-اینیستا
- دیگو آرماندو مارادونا-یوهان کرایف
- پرسپولیس
- اسپانیا- آرژانتین
- علی کریمی
- پپ گواردیولا - گاس هیدینگ-مصطفی دنیزلی
- مجید جلالی - منصور ابراهیم زاده
گروه:
- کاربران عضو
راستي من دو سه روز پيش تو سايت گل انگليسي خوندم كه بارسلونا با مدافع جوون ساراگوسا به نام جو والنسيا كه ظاهرا داداش كوچيكه آنتونيو والنسيا منچستره به توافق نهايي رسيده منتهي اعلامشو باشگاه ميخواد بزاره واسه بعد مشخص شدن قضيه سسك و سانچز. اگه كسي چيزي ميدونه راجع به اين بازيكن بگه.

در مورد تياگو هم بگم اگه بتونه تو مسابقات زير 21 ساله ها بدرخشه موندنش حتميه

Anti khook
۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: m_777
پیام: ۳۸۰
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۸۹
از: کرمان
طرفدار:
- ژاوی هرناندس-اینیستا
- ریوالدو
- پرسپولیس
- اسپانیا_آلمان-آرژانتین
- محمدنوری-محسن مسلمان
- گواردیولا_یواخیم لو
- مجیدجلالی_ابراهیم قاسمپور
گروه:
- کاربران عضو
وای چه سروصدایی راه انداختین.صداش تاده تاکوچه اون طرف ترمیاد.1_امروز توی یک سایت خوندم که وکیل فابرگاس بامسئولان رئال مذاکرات مثبتی داشته!!!!حقیقت داره؟2_ارسنال باپیوستن سسک به بارساموافقت مشروط کرده.جریانش چیه؟این دوخبرباهم نمیخونن.کدوم وافعیتره؟

سنگها شاید،
اماگنجشکهامفت نیستند!!!
قلبشان میزند...
۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: ali_alex
پیام: ۱,۶۹۰
عضویت از: ۲۲ اسفند ۱۳۸۹
از: abadan
طرفدار:
- xavi hernandez
- یوهان کرایوف
- صنعت نفت آبادان
- برزیل
- مسعود شجاعی
- گواردیولا
- امیر قله نوعی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
وای چه سروصدایی راه انداختین.صداش تاده تاکوچه اون طرف ترمیاد.1_امروز توی یک سایت خوندم که وکیل فابرگاس بامسئولان رئال مذاکرات مثبتی داشته!!!!حقیقت داره

همه ی ما میدونیم که فابرگاس متعلق به
بارساست.تیم بعدیش بعداز آرسنال بارساست
زنده باد بارسا!!!!!!!

آبادان همه جا برزیلته.

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۱ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: LIONEL_ESHGHI
پیام: ۴۹۶
عضویت از: ۱۰ آذر ۱۳۸۹
از: الـبــرز - کـــرج
طرفدار:
- لـــیـونـل مــســـی
- یـوهـان کـرویـف - مــارادونـا
- پـرسـپـولـیـس
- آرژانــتــیــن
- عـلــیـــ.... کــریـمـیـــ....
- جوزپ گواردیولا - آرسن ونگر
گروه:
- کاربران عضو
بچه ها راسته که کفن پوشها به الکسیس سانچز 35 تا پیشنهاد دادند؟ چرا اینا میخوان هرطوریکه شده به بارسلونا لطمه بزنند؟!!! ای بابا! هربازیکنی که بارسلونا میخواد بخره تیمهای دیگه هم روی اون بازیکن دست میذارن. خوبه بارسلونا بیاد آرش افشینو بخره!!!!!!

زنـدگـي گل سرخ است پر از عطر پر از خار پر از برگ لطيـف ؛ يـادمـان بـاشد که اگر گل چيديم ، عطر و خـارو گل و برگ ، همه همسایه دیوار به دیوار هم اند...
۲۲ خرداد ۱۳۹۰
نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام: ۶,۱۵۳
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی
- یوهان کرایف
- استقلال
- آرژانتین - برزیل - اسپانیا
- رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه
- پپ گواردیولا
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
- مترجمین اخبار
افتخارات
به نظر من بارسا اگه با این روند پیش بره نقل و انتقالات عالی خواهد داشت.سسک که داره به توافق می رسه.شنبه مدیر برنامش و دوشنبه خودش میاد بارسلون برای مذاکرات.
ونگرم دیگه از خر شیطون اومده پایین و دیگه سسک رو به اجبار نیگر نمیداره.توافق بارسا و سسک

از بین سانچز و روسی و اگرو هم یکیشون بیاد عالی میشه.یه مدافع خوب و جوون هم بیاد که محشرهالبته خرید ین مدافعه احتمالش کمتره ولی کلا داره خریدامون خوب پیش می ره.

۲۲ خرداد ۱۳۹۰

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۱۹
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۱,۲۱۸ بازدید
۲ ماه قبل
مهدی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۹ پاسخ
۱۲,۳۳۹,۶۲۲ بازدید
۳ ماه قبل
یا لثارات الحسن
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۷ پاسخ
۹,۰۳۶,۳۲۸ بازدید
۵ ماه قبل
armanshah
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۴۴,۹۶۱ بازدید
۵ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۶,۶۹۰ بازدید
۵ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۸۸۳ بازدید
۵ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۶۸,۳۴۹ بازدید
۵ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۷,۴۹۰ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۰,۷۸۴ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۵۷,۴۰۷ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۴۰۹ کاربر آنلاین است. (۳۰۵ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۴۰۹

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!