در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
|
نقل قول 9VECTOR9 نوشته:نقل قول R.I.P نوشته:از فیفا دی دیگه به شدت متنفرم! ام تیتی مصدوم شد و دقیق قبل ال کلاسیکو میرسه و این یعنی بازی نمیکنه چون شرایط بازی نداره!! اونم از آرژانتین باز یه عده نعره زدن باندبازی و کم کاری مسی!!!عامل اصلی این فلاکت ها خود این رسانه ها هستن!سرمربی و ترکیب چیدنش که هیچی. همیشه هم بعد فیفادی یا ال کلاسیکوئه یا با اتلتیکو یا یه بازی حساس مزخرف دیگه که تیم خسته است،مصدوم داره یا به خاطر نتایج ملی روحیه مشکل داره و... یکی به مسی بگه خداحافظی کردی دیگه برگشتنت چی بود که از کم کاری به باندبازی هم متهمت کردن اونم برا یکی مثل ایکاردی که هیچ رابطه نزدیکی باهم ندارن و اصن نمیبینن همدیگه رو! بیخود گول التمالس ها و اشکهای یه مشت تمساح رو خورد. ![]() تیم فوق العاده ی استاد بائوزا و برادران تقدیم می کند! ![]() وقتی تو آرژانتین توپ دست مسیه... قطعا اگر جای مسی بودم با این اطرافیان آرژانتینی ام خودکشی می کردم ![]() ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: 9VECTOR9
پیام:
۱,۴۵۳
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
از: خوزستان
طرفدار:
- Messi . pique . iniesta - THE GREAT JOHAN CRUYFF - فولاد خوزستان - استقلال خوزستان- پرسپولیس تهران - FORZA ITALY - جهانبخش - پپ گواردیولا - فرانک ریکارد - یحی گل محمدی - افشین قطبی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول قطعا اگر جای مسی بودم با این اطرافیان آرژانتینی ام خودکشی می کردم به طرز تهوع آوری یک مشت بیسواد و ... به تمام معنا دارن کنار مسی توی تیم ملی آرژانتین فعالیت می کنند ![]() واقعا آدم این تصاویر رو میبینه گریه ش میگیره! .. چه برسه دیگه طرفدار آرژانتین و مسی باشی! ![]() البته بائوزا تازه اومده! ... امیدوارم دلیلش این باشه! |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|
|
نقل قول 9VECTOR9 نوشته:نقل قول قطعا اگر جای مسی بودم با این اطرافیان آرژانتینی ام خودکشی می کردم به طرز تهوع آوری یک مشت بیسواد و ... به تمام معنا دارن کنار مسی توی تیم ملی آرژانتین فعالیت می کنند ![]() واقعا آدم این تصاویر رو میبینه گریه ش میگیره! .. چه برسه دیگه طرفدار آرژانتین و مسی باشی! ![]() البته بائوزا تازه اومده! ... امیدوارم دلیلش این باشه! امیدوارم... ![]() |
||
۲۴ آبان ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول 9VECTOR9 نوشته:نقل قول R.I.P نوشته:از فیفا دی دیگه به شدت متنفرم! ام تیتی مصدوم شد و دقیق قبل ال کلاسیکو میرسه و این یعنی بازی نمیکنه چون شرایط بازی نداره!! اونم از آرژانتین باز یه عده نعره زدن باندبازی و کم کاری مسی!!!عامل اصلی این فلاکت ها خود این رسانه ها هستن!سرمربی و ترکیب چیدنش که هیچی. همیشه هم بعد فیفادی یا ال کلاسیکوئه یا با اتلتیکو یا یه بازی حساس مزخرف دیگه که تیم خسته است،مصدوم داره یا به خاطر نتایج ملی روحیه مشکل داره و... یکی به مسی بگه خداحافظی کردی دیگه برگشتنت چی بود که از کم کاری به باندبازی هم متهمت کردن اونم برا یکی مثل ایکاردی که هیچ رابطه نزدیکی باهم ندارن و اصن نمیبینن همدیگه رو! بیخود گول التمالس ها و اشکهای یه مشت تمساح رو خورد. ![]() تیم فوق العاده ی استاد بائوزا و برادران تقدیم می کند! ![]() وقتی تو آرژانتین توپ دست مسیه... میشه یکی پلن این تیمو برا من شرح بده؟ ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۵ آبان ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: peymanimpm
نام تیم: سویا
پیام:
۱,۳۶۷
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۸۹
از: اصفهان
طرفدار:
- لیونل مسی - گواردیولا ریوالدو لوییز انریکه - سپاهان - اسپانیا و آرژانتین - احمدرضا عابدزاده - گواردیولا - ابراهیم زاده و حسین فرکی گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - ناظرين انجمن ![]() |
نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول 9VECTOR9 نوشته:نقل قول R.I.P نوشته:از فیفا دی دیگه به شدت متنفرم! ام تیتی مصدوم شد و دقیق قبل ال کلاسیکو میرسه و این یعنی بازی نمیکنه چون شرایط بازی نداره!! اونم از آرژانتین باز یه عده نعره زدن باندبازی و کم کاری مسی!!!عامل اصلی این فلاکت ها خود این رسانه ها هستن!سرمربی و ترکیب چیدنش که هیچی. همیشه هم بعد فیفادی یا ال کلاسیکوئه یا با اتلتیکو یا یه بازی حساس مزخرف دیگه که تیم خسته است،مصدوم داره یا به خاطر نتایج ملی روحیه مشکل داره و... یکی به مسی بگه خداحافظی کردی دیگه برگشتنت چی بود که از کم کاری به باندبازی هم متهمت کردن اونم برا یکی مثل ایکاردی که هیچ رابطه نزدیکی باهم ندارن و اصن نمیبینن همدیگه رو! بیخود گول التمالس ها و اشکهای یه مشت تمساح رو خورد. ![]() تیم فوق العاده ی استاد بائوزا و برادران تقدیم می کند! ![]() وقتی تو آرژانتین توپ دست مسیه... میشه یکی پلن این تیمو برا من شرح بده؟ ![]() از هرجا زمین بدن به مسی اون با زحمت و جون کندن برسونه پشت محوطه تا هیگواین و بقیه خراب کنند |
||
۲۵ آبان ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Lionel Me30 نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:نقل قول 9VECTOR9 نوشته:نقل قول R.I.P نوشته:از فیفا دی دیگه به شدت متنفرم! ام تیتی مصدوم شد و دقیق قبل ال کلاسیکو میرسه و این یعنی بازی نمیکنه چون شرایط بازی نداره!! اونم از آرژانتین باز یه عده نعره زدن باندبازی و کم کاری مسی!!!عامل اصلی این فلاکت ها خود این رسانه ها هستن!سرمربی و ترکیب چیدنش که هیچی. همیشه هم بعد فیفادی یا ال کلاسیکوئه یا با اتلتیکو یا یه بازی حساس مزخرف دیگه که تیم خسته است،مصدوم داره یا به خاطر نتایج ملی روحیه مشکل داره و... یکی به مسی بگه خداحافظی کردی دیگه برگشتنت چی بود که از کم کاری به باندبازی هم متهمت کردن اونم برا یکی مثل ایکاردی که هیچ رابطه نزدیکی باهم ندارن و اصن نمیبینن همدیگه رو! بیخود گول التمالس ها و اشکهای یه مشت تمساح رو خورد. ![]() تیم فوق العاده ی استاد بائوزا و برادران تقدیم می کند! ![]() وقتی تو آرژانتین توپ دست مسیه... میشه یکی پلن این تیمو برا من شرح بده؟ ![]() از هرجا زمین بدن به مسی اون با زحمت و جون کندن برسونه پشت محوطه تا هیگواین و بقیه خراب کنند واقعا. .. |
||
|||
۲۵ آبان ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۲
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
آرژانتین 3-0 برد مسی یک گل بسیار زیبا از روی ضربه ایستگاهی زد و 2 تا هم پاس گل گل داد. پاس گلاش هم در حدی بود که جا داشت خود گل رو به اسم مسی ثبت کنن از این بابت خیلی خوشحال شدم. کاش بقیه بازیکناشون همیشه مثل این بازی باشن. |
||
۲۶ آبان ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول Amir نوشته:آرژانتین 3-0 برد مسی یک گل بسیار زیبا از روی ضربه ایستگاهی زد و 2 تا هم پاس گل گل داد. پاس گلاش هم در حدی بود که جا داشت خود گل رو به اسم مسی ثبت کنن از این بابت خیلی خوشحال شدم. کاش بقیه بازیکناشون همیشه مثل این بازی باشن. چقدر گل ضربه ایستگاهی ش خوب بود! |
||
|||
۲۶ آبان ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
فقط حرکت لئو رو گل سوم پاس رد داد هیگوایین رو جا گذاشت!!دیگه حال نداشت دروازه خالی خراب کنه![]() شوتش رفت هیگواین ولی توپ نرفت ![]() |
||
۲۶ آبان ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: 9VECTOR9
پیام:
۱,۴۵۳
عضویت از: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴
از: خوزستان
طرفدار:
- Messi . pique . iniesta - THE GREAT JOHAN CRUYFF - فولاد خوزستان - استقلال خوزستان- پرسپولیس تهران - FORZA ITALY - جهانبخش - پپ گواردیولا - فرانک ریکارد - یحی گل محمدی - افشین قطبی گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
آرژانتین استاد بائوزا بازم نشون داد که بدون مسی هیچ گهی نیست! این تیم فاجعه ست... سه گل زدن ... سه گلش با نبوغ مسی .. و دیگر هیچ ![]() اومده بازیکنا رو به دو قسمت مساوی تقسیم کرده! : یه قسمت تو دفاعن یه قسمت تو خط حمله! ... وسط زمین خالی! ![]() فقط خدا کنه که تو بازی های باقیمونده ی آرژانتین تو این مرحله با مسی باشه وگرنه این تیم به جام جهانی هم نمیتونه صعود کنه! |
||
۲۶ آبان ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |