در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: فیلم و سریال | ||
![]() ![]() نام کاربری: White.Witch
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: موزه نگه داری انسان
گروه:
- کاربران عضو ![]() |
كسي اين فيلمو ديده ؟! Game Of Thrones ! خيلي وقته اومده ولي تازه مشتاق ديدنش شدم ؛ پيشنهاد ميكنيد؟! |
||
۲۷ شهریور ۱۳۹۱
|
|
مهمان_مهمان
|
نقل قول ℛ£Ұℎa℘ℯ نوشته:كسي اين فيلمو ديده ؟! Game Of Thrones ! خيلي وقته اومده ولي تازه مشتاق ديدنش شدم ؛ پيشنهاد ميكنيد؟! بازی تاج و تخت! اهل فیلمها همه دیدن من وقت نکردم هنوز نگا کنم ![]() ![]() خیلی این فاز فیلما رو دوس دارم ![]() ![]() تو وقت کردی حتما نگا کن اونجور که از بروبچ فامیلمون شنیدم میگن عالیه ![]() ![]() |
||
۲۸ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان یه مشکلی دارم ![]() امروز چند تا فیلم گرفتم با فرمت MKV و فرمت زیرویس هاش هم SRT هست..ولی وقتی فیلم رو پخش میکنی زیرنویس خرابه ...زیرنویس رو هم که انتخاب میکنی یه چیز خرچنگ قورباغه ای میاره... ---------------- تو دستگاه DVD PLAYER هم همین مشکل رو دارم میتونم فرمت SRT رو به یه فرمت قابل خوندن تو DVD PLAYER تبدیل کنم؟ ممنونم |
||
|
|||
۳۰ شهریور ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Hero.Sniper
پیام:
۳,۵۳۰
عضویت از: ۱۰ شهریور ۱۳۸۸
از: جایی فرا سوی زمان
طرفدار:
- کارلس پویول - یوهان کرایف - اسپانیا - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول MESSIDONA نوشته:دوستان یه مشکلی دارم ![]() امروز چند تا فیلم گرفتم با فرمت MKV و فرمت زیرویس هاش هم SRT هست..ولی وقتی فیلم رو پخش میکنی زیرنویس خرابه ...زیرنویس رو هم که انتخاب میکنی یه چیز خرچنگ قورباغه ای میاره... ---------------- تو دستگاه DVD PLAYER هم همین مشکل رو دارم میتونم فرمت SRT رو به یه فرمت قابل خوندن تو DVD PLAYER تبدیل کنم؟ ممنونم 1) باید اسم هر دو فایل یکی باشه مثلآ Sniper.mkv و Sniper.srt 2) باید تنظیمات زیر نویس پلیر رو عوض کنین و فونتی انتخاب کنین که قابل خوندن برای پلیر باشه در KMPlayer کلید F2 بعد در منوی سمت چپ Subtitle Processing بعد هم تنظیمات فونت رو تغییر بده در K-Lite Codec کلید O بعد منو سمت چپ Subtitles بعد هم تنظیمات |
||
نکند پاسخش طبر باشد |
|||
۱ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۵۱۳
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Tornado_14 نوشته:نقل قول MESSIDONA نوشته:1) باید اسم هر دو فایل یکی باشه مثلآ Sniper.mkv و Sniper.srt 2) باید تنظیمات زیر نویس پلیر رو عوض کنین و فونتی انتخاب کنین که قابل خوندن برای پلیر باشه در KMPlayer کلید F2 بعد در منوی سمت چپ Subtitle Processing بعد هم تنظیمات فونت رو تغییر بده در K-Lite Codec کلید O بعد منو سمت چپ Subtitles بعد هم تنظیمات 1-هم اسم هستند 2-تو KM PLAYER اگر تغییرات رو اعمال کنم دستگاه میتونه بخونش؟ البته میدونی چیه زیرنویس داخل دستگاهم برعکس نشون میده ..یعنی چپ به راسته!! اینطوری -----سلام-----(م ا ل س) |
||
۱ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۳,۵۳۰
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول MESSIDONA نوشته:2-تو KM PLAYER اگر تغییرات رو اعمال کنم دستگاه میتونه بخونش؟ البته میدونی چیه زیرنویس داخل دستگاهم برعکس نشون میده ..یعنی چپ به راسته!! اینطوری -----سلام-----(م ا ل س) - تغییر تنظیمات یک نرم افزار (مثلآ KMPlayer) ربطی به دستگاه پخش دی وی دی نداره -- تنظیمات داخلی دستگاه پخش رو تغییر بدین --- از سالم بودن زیر نویس مطمئن هستید؟؟؟؟ |
||
نکند پاسخش طبر باشد |
|||
۲ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۵۱۳
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Tornado_14 نوشته:نقل قول MESSIDONA نوشته:2-تو KM PLAYER اگر تغییرات رو اعمال کنم دستگاه میتونه بخونش؟ البته میدونی چیه زیرنویس داخل دستگاهم برعکس نشون میده ..یعنی چپ به راسته!! اینطوری -----سلام-----(م ا ل س) - تغییر تنظیمات یک نرم افزار (مثلآ KMPlayer) ربطی به دستگاه پخش دی وی دی نداره -- تنظیمات داخلی دستگاه پخش رو تغییر بدین --- از سالم بودن زیر نویس مطمئن هستید؟؟؟؟ شاید هم زیرنویس خراب باشه ..مطمئن نیستم ...یه سایت برای زیرنویس معرفی میکنید؟ ولی تو دستگاه برعکسه مشکل اینه...به صورت پیش فرض کلمات فارسی رو پشتیبانی میکنه ولی برعکس فکر کنم باید زیرنویس ها رو تغییر فرمت بدم به پسوند sub/idx شاید مشکلم حل بشه |
||
۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
![]() ![]() نام کاربری: ROMAK70
پیام:
۱۱,۸۶۵
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۸۹
طرفدار:
- مسی - کرایوف-پویول - نساجي مازندران - هلند گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول MESSIDONA نوشته:شاید هم زیرنویس خراب باشه ..مطمئن نیستم ...یه سایت برای زیرنویس معرفی میکنید؟ ولی تو دستگاه برعکسه مشکل اینه...به صورت پیش فرض کلمات فارسی رو پشتیبانی میکنه ولی برعکس فکر کنم باید زیرنویس ها رو تغییر فرمت بدم به پسوند sub/idx شاید مشکلم حل بشه ببین مشکل از خود سیستم هست باید بری تو control panel>chenge language display>administratve>change system locale.. اینجا زبان اصلی رو persian انتخاب میکنی یه ریستارت میکنی سیستم رو بعد مشکل حل میشه حتما امتحان کن |
||
۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۵,۵۱۳
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Capitan نوشته:نقل قول MESSIDONA نوشته:شاید هم زیرنویس خراب باشه ..مطمئن نیستم ...یه سایت برای زیرنویس معرفی میکنید؟ ولی تو دستگاه برعکسه مشکل اینه...به صورت پیش فرض کلمات فارسی رو پشتیبانی میکنه ولی برعکس فکر کنم باید زیرنویس ها رو تغییر فرمت بدم به پسوند sub/idx شاید مشکلم حل بشه ببین مشکل از خود سیستم هست حتما امتحان کن سیستم OK هست ![]() ![]() |
||
۳ مهر ۱۳۹۱
|
|
پیام:
۳,۵۳۰
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول MESSIDONA نوشته:فکر کنم باید زیرنویس ها رو تغییر فرمت بدم به پسوند sub/idx شاید مشکلم حل بشه احنمالش اینکه دستگاه فرمت SRT رو پشتی بانه نکنه هم هست 1. آیا قبلآ دستگاه فرمت SRT رو ساپورت کرده؟ 2. آیا این زیر نویس در کامپیوتر قابل استفاده شده؟ (یا هنوز مشکل داره) اطلاعات ناقصه نمیتونم جوابی بهتر بدم |
||
نکند پاسخش طبر باشد |
|||
۳ مهر ۱۳۹۱
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |