در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: فیلم و سریال خارجی | ||
نام کاربری: Frombarcawithlove
پیام:
۳۹۷
عضویت از: ۵ آذر ۱۳۹۴
از: کرمانشاه
طرفدار:
- مسی - تیری هانری ولی نمیشه اسطوره نامید - آرژانتین - آزمون - مستر گواردیولا - عجب گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
نقل قول رزا نوشته:یک نظر دارم البته 5 دقیقه روش فکر کردم پس شاید غلط باشه خودتون قضاوت کنید / من میگم که این صفحه رو پاک کنید وصفحه جدیدی ایجاد کنید و هر هفته یک نفر 3 تا فیلم پیشنهاد بده بقیه ببینند و اخر هفته نظرشون رو بگن و کل چیز های دیگه / مدیر سایت هم به نظرم این کار رو اداره کنه بهتره البته اگه کمک بخواد فکر کنم همه میتونیم کمک کنیم منم همین نظر و دارم باید ی سروساموني بهش بدیم مثلا هر هفته ی کارگردان و معرفی کنیم وفيلماشو ببینیم و نظر بدیم در موردش تا فیلم ديدنمون یکم نظم پیدا کنه حالا بقيم ی نظری بدن |
||
۸ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
دوستان بحث رو اینجا ادامه بدید.
|
||
۸ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: messi-6810
پیام:
۱,۵۶۶
عضویت از: ۲۵ بهمن ۱۳۸۹
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - اسپانیا-ارژانتین - کریمی - پپ گواردیولا - - گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مترجمین اخبار |
نمیدونم چرا تا امروز این فیلمو ندیده بودم ....چرا؟؟؟ چشم نواز بود .....Clint Eastwoodترکونده فیلمو... میدونم شاید خیلیاتون 10سال پیش دیده باشین ولی دوست دارم نظرتونو بدونم |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو |
فکر کنم اردیبهشت ماه بود پوستر شروع دوبله سریال BrBa (تصویر گستر پاسارگاد) رو دیدم، تا اینکه دیروز.. |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول MESSIDONA نوشته:فکر کنم اردیبهشت ماه بود پوستر شروع دوبله سریال BrBa (تصویر گستر پاسارگاد) رو دیدم، تا اینکه دیروز.. عنوانش رو نتونسته کسی ترجمه کنه! |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۹ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: messi-6810
پیام:
۱,۵۶۶
عضویت از: ۲۵ بهمن ۱۳۸۹
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - اسپانیا-ارژانتین - کریمی - پپ گواردیولا - - گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مترجمین اخبار |
نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول MESSIDONA نوشته:فکر کنم اردیبهشت ماه بود پوستر شروع دوبله سریال BrBa (تصویر گستر پاسارگاد) رو دیدم، تا اینکه دیروز.. عنوانش رو نتونسته کسی ترجمه کنه! |
||
|
|||
۹ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول MESSIDONA نوشته:فکر کنم اردیبهشت ماه بود پوستر شروع دوبله سریال BrBa (تصویر گستر پاسارگاد) رو دیدم، تا اینکه دیروز.. دوبله ، آفت بزرگ سینما! دوبلور هرگز نمی تونه اون طنین، لحن، حجم و ارتفاع صدای بازیگر رو با سیر احساسات مختلفی که یک هنرپیشه از ابتدا تا انتهای یک فیلم در موقعیت ها و شرایط متعدد باهاش زندگی کرده رو پشت میکروفن ادا کنه، حتی اگه یه دوبلور حرفه ای باشه! حالا شباهت صدای دوبلور با صدای اورجینال بازیگر بماند؛ صدای "هنک" . |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۹ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول الـحـسـیـن سرُّ انتِصــاراتنــا نوشته:نقل قول MESSIDONA نوشته:فکر کنم اردیبهشت ماه بود پوستر شروع دوبله سریال BrBa (تصویر گستر پاسارگاد) رو دیدم، تا اینکه دیروز.. دوبله ، آفت بزرگ سینما! دوبلور هرگز نمی تونه اون طنین، لحن، حجم و ارتفاع صدای بازیگر رو با سیر احساسات مختلفی که یک هنرپیشه از ابتدا تا انتهای یک فیلم در موقعیت ها و شرایط متعدد باهاش زندگی کرده رو پشت میکروفن ادا کنه، حتی اگه یه دوبلور حرفه ای باشه! حالا شباهت صدای دوبلور با صدای اورجینال بازیگر بماند؛ صدای 'هنک' . اوف بر ابلهان انگلیسی نافهم فیلم نابودکن. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۹ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Frombarcawithlove
پیام:
۳۹۷
عضویت از: ۵ آذر ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی - تیری هانری ولی نمیشه اسطوره نامید - آرژانتین - آزمون - مستر گواردیولا - عجب گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن |
ماتیلدا : اون ها برادرم رو کشتن . مگه اون چکار کرده بود ؟ فقط چهار سالش بود . هیچ وقت گریه نمی کرد.فقط کنارم می نشست و منو بغل می کرد . من براش بیشتر مادر بودم تا اون خوک چاق کثیف (نامادری) . لئون : درباره ی خوک ها اینطور حرف نزن ! اونا از اکثر آدم ها بهترند . |
||
۱۰ آذر ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو |
لیست فیلمها آماده شده، ایشالله از آخر همین هفته طرح رو شروع می کنیم ... دور اول فیلمهای اسکورسیزی رو انتخاب کردیم فعلا ... باشد که استقبال کنید پ.ن: دیالوگ ها رو تو تاپیک مربوط به خودش بنویسید لطفا. |
||
۱۰ آذر ۱۳۹۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |